Popolvár
Známy člen
skôr jej kurátor - “ šedá eminencia” prezidentského paláca…Partner prezidentky Čaputovej Juraj Rizman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
skôr jej kurátor - “ šedá eminencia” prezidentského paláca…Partner prezidentky Čaputovej Juraj Rizman
Daso, pozor na zdroje. Tohle je článek z aeronetu, jen přetištěný pobočkou čt24news. PanVKovina...PROJEKT DAS NEUE EUROPA PRÁVĚ VZKŘÍŠEN!
občas je dobré prečitat aj článok od VK, a ja viem čo dávam. Takže Dakujem za upozornenieDaso, pozor na zdroje.
Souhlas.…občas je dobré prečitat aj článok od VK, a ja viem čo dávam.
Ale ano, i já čtu jeho výtvory. Ale jak psal Počtář, není to příklad hodný doporučení bez upozornění na ďáblovy detaily. A ty se skrývají v interpretaci dějů a procesů. "Pan VK" zaháčkuje a pak své stádečko odvádí pro "něj" potřebným směrem.občas je dobré prečitat aj článok od VK
@dasa s Aeronetom poprosím naozaj diétne, pretože ho máme v pravidlách fóra zakázaný. Ak je článok naozaj dobrý (čo sa tiež môže stať) tak treba k nemu dať komentár, čo je podľa teba v ňom dobré, že si tu zaslúži byť. To isté aj "Michal a Petr" a niektoré stránky.občas je dobré prečitat aj článok od VK, a ja viem čo dávam. Takže Dakujem za upozornenie
Ivana zemanová je inteligentná dámaIvaně Zemanové nikdo neodpustil.
P-rezidentu republiky Petru Pavlovi zní sympaticky mimosoudní vyrovnání s rodem, který byl zadobře s Hitlerem. Takové jednání hlavy státu s lichtenštejnským knížetem je možné interpretovat jako velezradu.
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=HS_Jz6nm8q0&
![]()
„Informoval mě, že by bylo nejlepší uzavřít dohodu.“ Pavel řešil se soudkyní spor Česka s Lichtenštejnskem
Prezident Petr Pavel ve středu ve Štrasburku přiznal, že probíhající spor mezi Českem a Lichtenštejnskem řešil také se soudkyní Evropského soudu pro lidská práva Kateřinou Šimáčkovou. Ta tvrdí, že jí hlava státu sdělila, že by podle něj „bylo nejlepší uzavřít dohodu“. Pavel už přitom nedávno...denikn.cz
Cože?První dáma Pavlová těžkopádně reagovala na otázku v panelové diskusi v Kyjevě.
Upřímně, já když se na záběry dívám, já nevidím zrudnutí, třesoucí ruce, ale spíš udivení ve smyslu: "Ono nestačí, že tu sedím v hezké halence a sluší mi to? Jako opravdu se čeká, že mám mluvit?"Cože?
Ta Bobošíková je ještě škodolibější než já!
Co to je za nápis na úvodní fotce toho videa?
Prý ”Čistá duše”.
To jako myslí tohle?
Nebo dokonce tohle?Čistá duše (2001) | ČSFD.cz
Čistá duše (2001) - film: Recenze, Hodnocení, Zajímavosti, Videa, Galerie, Data uvedení, Diskuze, Filmotéka a další...www.csfd.cz
:- )Tabula rasa – Wikipedie
cs.wikipedia.org
Zatím počítám, že jde o freudovský přeřek, ale jednou... kdoví...pana prezidenta Fica