Ku Brics, kde myslím Atom naznačil, že multipolarita je koniec davo-"elitarizmu".
To je moc zjednodušené, ale to je proto, že jsem to popsal krátce, pro plný smysl je potřeba psát delší texty, ale nemám zdroje na úplnější věnování se tématům. Tak spíše většinou nahazuji...
Takhle, trošku ozřejmím:
Považuji multipolaritu za podmínku nutnou, ale ne dostačující, čili krok správným směrem ( i jsem uvedl můj odhad jak se bude parazit bránit - už nedělám rovnítko GP = GP - globální prediktor = globální parazit - parazit je v něm začleněný a bojuje s ním uvnitř sebe kvůli přežití - viz. filmy "Kosmounat z Čech" a "Spasitel" ).
Ještě se vrátím k tomu Putinovi, protože už to začíná připomínat "Lebo Fico". My nemáme šanci se dozvědět jestli bojuje za elitáře nebo za lid, dokonce uvažuji, že v logice těchto termínů řízení neorganizuje. Připomínám Stalina, který předpověděl, že hnůj pomluv na něj naházený bude nakonec odebrán. Pravda je dcera času a tak nakonec to vyjde najevo, ale možná až za několik generací, pokud vyhrajeme (vyhrají lidé, čili lidštější koncepce).
S hodnocením situace od Ireny souhlasím, demokraté je jenom maska pro elitáře, ale co s tím má Putin dělat, když celý řídící korpus byl vybrán tak, aby nenáviděl Rusko. Jediné co může řící, podívejde s Vámi nepočítají musíme si zdroje vytvořit doma. Vyjádřil bych se úplně stejně s těmi buržousty.
Nechme Putina Putinem, nikoho lepšího na udržení stability planety rychle nenajdeme a buďme vděční (nese obrovské břímě, děkuji mu), hodnoťme procesy. A procesy spuštěné Putinem nějak zázračné fungují. Naposledy učastnící SVO se nakonec dostávají do funkcí i když dříve z USA dosazený řídící korpus dělá vše proti tomu - z posledního V.V.Pjakina, tak vyvozuji.
Přeji si upozornit na jeden
kámen úrazu:
V materiálech koncepce je skrytá mina samo-seto, které se pak převedla na další zmatení evoluční a revoluční cestu (prosím dejte info kdo ví, kde to v materiálech koncepce je, to je potřeba opravit a chytit za správný konec z hlediska řízení). To samo-seto vadí například Ireně a buší do toho, je potřeba to ozřejmit. Takže ten základ nenápadného samo-seto v materiálech koncepce je, že se zrychluje sociální čas a to povede ke změnách a překlopí se pyramida moci.
Jenže ! Nemusí to tak být, není to dané. Rozhodne etika a morálka všech zúčastněných.
Pokračovatel práce prvotního týmu V.V.Pjakin to uvedl na pravou míru:
Globalizace skončí
krachem lidstva (misi převezmou delfíni) nebo
změnou koncepce, protože při stávající je to neudžitelné, takže žádne samo-seto (poklidná přeměna), ale boj o přežití lidstva.
Putin operuje v biblické-koncepci a nemůže si vyskakovat, protože právě proto parazit svěřuje řízení do jedněch rukou, ty pak může kroutit ( kolik znamé příkladů umrtí nadějných vůdců a vědců a dalších, když se parazitům nehodil jejich postup v dané oblasti ). Změnu může přinést pouze tlak zdola, to obchází GP myšími ráji, ale ty nejsou dlouhodobě udržitelné a dochází k pravidelných krachům (viz. film Matrix, kdy se nedaří programátorům ho vyladit, vždy nakonec spadnul), pak to začne obyvatele bolet (tlačit v psychice) a začnou se dít změny. U mě osobně to funguje, po přečtení materiálů mě tlačí v psychice osud světa mnohem více než předtím.
Takže sledujme procesy a informujme o nich obyvatele ( kolik se do nich vejde - zatím málo, ale nouze povede k střízlivění - to je naše šance ) - ještě udělám malý výsek procesů a vyústění:
1) proces Globalizace:
lidský svět
X zánik lidstva
2) vložený proces suverenizace Ruska:
vlastní řízení na všech prioritách
X rozčlěnění na malé státečky
3 vložený proces boj SVO na Ukrajině:
denacifikace, likvidace baderovské líhně
X fašismus se rozšíří po celém světě