• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

K imitačně-provokační činnosti

zdravím.
Počtár, chcem ta poprosiť či by sa ti nedal spraviť výpočet na toto občianske združenie.

Dostal som odporučenie a chýba mi tvoj výpočet .
Ďakujem za tvoj čas
Buď zdráv ladsvet.

Britské listy (BL) pravděpodobně nejsou imitačně-provokační projekt.
Protože nic nepředstírají: působí oteřeně a napřímo, jako kterákoliv jiná ultraliberální žumpa.
Takže vlastně ani není co počítat :- )
Ale dám Ti pár postřehů.
Jde o internetové noviny, kde však nevychází zprávy, ale v drtivé většině názorové komentáře.
Za celkou dobu existence tam přispívalo hodně autorů, ale ne všichni vydrželi dodnes.
Seznam autorů je zde

Zakladatelem, šéfredaktorem a "majitelem" je jistý Jan Čulík, emigrant a milovník malobritánie, žijící a pracující trvale tamtéž.
A kromě toho je to také svině udavačská, cituji z výše uvedeného wiki linku:
"V lednu 2016 Jan Čulík podal stížnost vedení nemocnice v Sheffieldu na českého lékaře Vladislava Rogozova kvůli jeho údajnému lživému popisu situace ve Spojeném království a rasismu."

A je třeba říct, že zpočátku nebyly BL tím, čím jsou dnes. Takže tam najdeš třeba články od Ivana Davida (tehdy ČSSD, dnes je v SPD) - ale to nás nesmí zmást, poslední jeho článek je z 02/2014.
Jak čas plynul, stávala se z BL čím dál větší sra... ehm platforma pro hlásání jednoho správného liberálně-demokratického názoru.
Když bych měl v ČR rychle vyjmenovat 3 nejlepší prvky z této množiny, tak bych řekl Forum24, DeníkN a (kdyby BL měly víc čtenářů, tak bych do třetice všeho zlého váhal mezi Respektem a) BL.
Takže ve finále mezi nejčastější autory patří jistý Bohumil "Bob" Kartous, který je mluvčím tzv. "Českých elfů" (= tajní "bojovníci proti dezinformacím" link zde) a který kromě toho pomocí své činnosti v různých neziskovkách k***il/k***í školství v ČR (např. EDUin).
A také jistý Karel Dolejší, který píše - "překvapivě" - i na Forum24.

Co se o BL píše na wiki v tom odkaze, co dáváš Ty, tak s tím by se dalo souhlasit, že to sedí.

Naposledy upravené:
Buď zdráv ladsvet.

Britské listy (BL) pravděpodobně nejsou imitačně-provokační projekt.
Protože nic nepředstírají: působí oteřeně a napřímo, jako kterákoliv jiná ultraliberální žumpa.
Takže vlastně ani není co počítat :- )
Ale dám Ti pár postřehů.
Jde o internetové noviny, kde však nevychází zprávy, ale v drtivé většině názorové komentáře.
Za celkou dobu existence tam přispívalo hodně autorů, ale ne všichni vydrželi dodnes.
Seznam autorů je zde

Zakladatelem, šéfredaktorem a "majitelem" je jistý Jan Čulík, emigrant a milovník malobritánie, žijící a pracující trvale tamtéž.
A kromě toho je to také svině udavačská, cituji z výše uvedeného wiki linku:
"V lednu 2016 Jan Čulík podal stížnost vedení nemocnice v Sheffieldu na českého lékaře Vladislava Rogozova kvůli jeho údajnému lživému popisu situace ve Spojeném království a rasismu."

A je třeba říct, že zpočátku nebyly BL tím, čím jsou dnes. Takže tam najdeš třeba články od Ivana Davida (tehdy ČSSD, dnes je v SPD) - ale to nás nesmí zmást, poslední jeho článek je z 02/2014.
Jak čas plynul, stávala z BL čím dál větší sra... ehm platforma pro hlásání jednoho správného liberálně-demokratického názoru.
Když bych měl v ČR rychle vyjmenovat 3 nejlepší prvky z této množiny, tak bych řekl Forum24, DeníkN a (kdyby BL měly víc čtenářů, tak bych do třetice všeho zlého váhal mezi Respektem a) BL.
Takže ve finále mezi nejčastější autory patří jistý Bohumil "Bob" Kartous, který je mluvčím tzv. "Českých elfů" (= tajní "bojovníci proti dezinformacím" link zde) a který kromě toho pomocí své činnosti v různých neziskovkách k***il/k***í školství v ČR (např. EDUin).
A také jistý Karel Dolejší, který píše - "překvapivě" - i na Forum24.

Co se o BL píše na wiki v tom odkaze, co dáváš Ty, tak s tím by se dalo souhlasit, že to sedí.
Dakujem pekne, som si myslel, len so to nevedel pomenovat.

Tatjana Micić

Kdo je to?
Pochází ze Srbska, v ČR žije cca 20 let. Vystudovala filosofii a komparativní filologii. Dodnes externě učí na FF UK v Praze, které předměty viz zde

Co dělá?
Zabývá se astrologií, astro-psychologií, feng šui (dokonce absolvovala pobyt v Číně - zajímavé, což?), vede semináře osobního rozvoje. Nabízí on-line kurzy a natáčí videa na TyTrubku. Každé video na TyTrubce natočí 3x: 1x česky, 1x srbsky, 1x anglicky.
Pro propagaci svých seminářů ráda používá metodu "tisíce děkovných dopisů".
Jsou lidé, kteří na dané téma hovoří spatra.
Pak jsou mluvící hlavy, známé hlavně z TV.
A ještě níže jsou čtecí hlavy a do této kategorie patří i Tatjana Micić - protože její čtení je převelice nudné, je to uspávačka hadů, občas má dokonce skřípavý hlas. Přitom vizáž má jako vědma; tomu říkám promarněný potenciál. Přesto má cca 50 000 (!) odběratelů a běžně 30 000+ shlédnutí.
Cituji její fanoušky, většinou tedy fanynky:
"Moc vás zdravím Tatjano a velké děkuji za úžasný rozbor aktuálních energií..."
"Tatjana, nádherná bytost."
"Konecne, uz jsem vas cekala preji pekny den a MDZ."
"Jste vynikající a obdivuhodná žena. Vaše schopnosti jsou úžasné."
"Veliké poděkování za vaše video. Už jsem netrpělivě vyhlížela kdy se objeví vaše predikce."
"Tak já jsem na Vás už čekala nemohla jsem se dočkat."
Ach-jo.

V čem je "problém"?
Pokude se týká čistě astrologie, tak asi problém není. Resp. někteří (a nebyl jsem to já, astrologii nepočítám :- ) se ji pokoušeli nachytat na "astrologických" hruškách, nepovedlo se. Takže počítám, že v astrologii se do určité míry vyzná. Problémy začínají, když začne z astrologie "plynule zabrušovat" do politiky, nejlépe té globální. A zde počítám, že se ocitáme blízko pravého účelu jejích TyTrubka videí.
Pojďme si 2 z nich propočítat podrobněji.

Září 2024 - o začátku konce iluzí; první zatmění v Rybách
Je to video z 09/2024.
Dávám ho sem ze 2 důvodů:
1. zájemce si může ověřit, jak dopadly její předpovědi
2. toto video jsem podrobně komentoval už tehdy, za čerstva, na blogu Oracle911
https://oracle911blog.wordpress.com/2024/09/08/co-robi-maticka-zem/#comment-43176
Text komentáře kopíruji sem:

Slon se má jíst po kouscích. Tak pojďme si dát pár soust.
Přemluvil jsem se a shlédl jsem celé výše linkované video s astroložkou TM. Nejdřív trochu odbočka.
Kdo má zkušenost s čtením řeči těla, doporučuji vypnout zvuk a shlédnout jen obraz. (Udělal jsem, výsledek si nechávám pro sebe.) (Co mne – mimo jiné – zaujalo, bylo to, jak je TM barevně dokonale vyladěná. Sladěná barva očí+barva obrouček brýlí+barva vlasů na jedné straně. A na druhé straně sladěná barva vzoru na šatech s barvou kamenů na prstenech.)
A teď ty 2 sousta.
(1) v čase 15:22 – 17:00 se TM vyjadřuje k principu fungování burzy; samozřejmě nemám na mysli to, že si plete slovo “akce” a “akcie” – to je detail; jde mi o níže uvedené citované formulace (s opravou zjevných jazykových překlepů)
(1.1) nejprve: “…burza patří mezi komplexní systémy, stejně jako človek, život nebo příroda, >nejde ji řídit uměle< a tam musí být pořád oscilace…”
(1.2) a potom: “…no ale když je tam stagnace a je dlouho, což my vidíme >minimálně od 2020, ovšem i delší dobu<, to znamená, že to někdo kontroluje kontroluje kontroluje (? – asi chtěla říct “řídí”, protože “control” je v angličtině “řídit”, “ovládat”) a >řídí to< digitálně a tak…”
(1.3) a ohledně vydělávání nebo prodělávání na burze: “…tohle nejde uchopit rozumově , buď pomáhá intuice člověka nebo pomáhá to štěstí, má ho nebo ho nemá…”
(2) v čase 21:55 zazní formulace “Trump dostal kečup na ucho”
Opravdu jsem jediný, koho tyhle formulace zaráží?

Co mne tam zarazilo:
1. sama sobě si protiřečí ohledně toho, že na jedné straně tvrdí, že burzu nejde řídit a na druhé straně tvrdí, že je řízená a na třetí straně, že tam jde "o intuici" a "o štěstí"
2. tvrdí, že atentát na Trumpa byl falešný

Takže pojďme na další 2 kousky slona.
Březen 2025 – kolo štěstí se otáčí; rituální ne-činnost
Toto video je z 03/2025, tedy čerstvé.
A dávám ho sem proto, že se mi paní Tatjanu podařilo nachytat na "politických" hruškách.
Budu citovat doslovně 2 úseky a každý se sám může přesvědčit, za koho paní Tatjana ve skutečnosti kope.

4:44-5:58
"...myslím si, že pád srbského prezidenta též bude nutný, Davos, nebo ti z Davosu mu slíbili, že bude vládnout doživotně, on si na to hodně zvyknul, ale tohle nepůjde a myslím si, že tyhle demonstrace... myslím si, že to už ovlivní celý svět a je velká šance, že padne jak opozice, tak i pozice, teda studenti, kteří jsou hlavní demonstrující, nedovolují ani jedněm ani jiným aby mluvili na těch protestech, to trvá přes 3 měsíce..."
6:32-6:48
"Jinak prosím vás absolutně špatně si myslí někdo v Česku, nebo nevím kde, nebo i na Slovensku mi lidé říkají, že srbský prezident je proti světové elitě. To v žááádnééém přííípadě {řečeno s vypoulenýma očima a pozvednutým obočím - pozn. Počtář} takhle není. Právě naopak. No, Mars je ještě v březnu..."

Provedení tohoto výpočtu je třeba brát jako moji velkou oběť pro lidstvo :- ) To nejslabší, s čím jsem se měl možnost zatím setkat, byl Ruda "inženýr" Vávra, který je jednoznačná "dvojka". Ale dokonce ani on nebyl tak nudný, jako o několik tříd inteligentnější a vzdělanější TM. Ostatně počítám, že TM je jewrejka.

Naposledy upravené:
Tatjana Micić

Kdo je to?
Pochází ze Srbska, v ČR žije cca 20 let. Vystudovala filosofii a komparativní filologii. Dodnes externě učí na FF UK v Praze, které předměty viz zde

Co dělá?
Zabývá se astrologií, astro-psychologií, feng šui (dokonce absolvovala pobyt v Číně - zajímavé, což?), vede semináře osobního rozvoje. Nabízí on-line kurzy a natáčí videa na TyTrubku. Každé video na TyTrubce natočí 3x: 1x česky, 1x srbsky, 1x anglicky.
Pro propagaci svých seminářů ráda používá metodu "tisíce děkovných dopisů".
Jsou lidé, kteří na dané téma hovoří spatra.
Pak jsou mluvící hlavy, známé hlavně z TV.
A ještě níže jsou čtecí hlavy a do této kategorie patří i Tatjana Micić - protože její čtení je převelice nudné, je to uspávačka hadů, občas má dokonce skřípavý hlas. Přitom vizáž má jako vědma; tomu říkám promarněný potenciál. Přesto má cca 50 000 (!) odběratelů a běžně 30 000+ shlédnutí.
Cituji její fanoušky, většinou tedy fanynky:
"Moc vás zdravím Tatjano a velké děkuji za úžasný rozbor aktuálních energií..."
"Tatjana, nádherná bytost."
"Konecne, uz jsem vas cekala preji pekny den a MDZ."
"Jste vynikající a obdivuhodná žena. Vaše schopnosti jsou úžasné."
"Veliké poděkování za vaše video. Už jsem netrpělivě vyhlížela kdy se objeví vaše predikce."
"Tak já jsem na Vás už čekala nemohla jsem se dočkat."
Ach-jo.

V čem je "problém"?
Pokude se týká čistě astrologie, tak asi problém není. Resp. někteří (a nebyl jsem to já, astrologii nepočítám :- ) se ji pokoušeli nachytat na "astrologických" hruškách, nepovedlo se. Takže počítám, že v astrologii se do určité míry vyzná. Problémy začínají, když začne z astrologie "plynule zabrušovat" do politiky, nejlépe té globální. A zde počítám, že se ocitáme blízko pravého účelu jejích TyTrubka videí.
Pojďme si 2 z nich propočítat podrobněji.

Září 2024 - o začátku konce iluzí; první zatmění v Rybách
Je to video z 09/2024.
Dávám ho sem ze 2 důvodů:
1. zájemce si může ověřit, jak dopadly její předpovědi
2. toto video jsem podrobně komentoval už tehdy, za čerstva, na blogu Oracle911
https://oracle911blog.wordpress.com/2024/09/08/co-robi-maticka-zem/#comment-43176
Text komentáře kopíruji sem:

Slon se má jíst po kouscích. Tak pojďme si dát pár soust.
Přemluvil jsem se a shlédl jsem celé výše linkované video s astroložkou TM. Nejdřív trochu odbočka.
Kdo má zkušenost s čtením řeči těla, doporučuji vypnout zvuk a shlédnout jen obraz. (Udělal jsem, výsledek si nechávám pro sebe.) (Co mne – mimo jiné – zaujalo, bylo to, jak je TM barevně dokonale vyladěná. Sladěná barva očí+barva obrouček brýlí+barva vlasů na jedné straně. A na druhé straně sladěná barva vzoru na šatech s barvou kamenů na prstenech.)
A teď ty 2 sousta.
(1) v čase 15:22 – 17:00 se TM vyjadřuje k principu fungování burzy; samozřejmě nemám na mysli to, že si plete slovo “akce” a “akcie” – to je detail; jde mi o níže uvedené citované formulace (s opravou zjevných jazykových překlepů)
(1.1) nejprve: “…burza patří mezi komplexní systémy, stejně jako človek, život nebo příroda, >nejde ji řídit uměle< a tam musí být pořád oscilace…”
(1.2) a potom: “…no ale když je tam stagnace a je dlouho, což my vidíme >minimálně od 2020, ovšem i delší dobu<, to znamená, že to někdo kontroluje kontroluje kontroluje (? – asi chtěla říct “řídí”, protože “control” je v angličtině “řídit”, “ovládat”) a >řídí to< digitálně a tak…”
(1.3) a ohledně vydělávání nebo prodělávání na burze: “…tohle nejde uchopit rozumově , buď pomáhá intuice člověka nebo pomáhá to štěstí, má ho nebo ho nemá…”
(2) v čase 21:55 zazní formulace “Trump dostal kečup na ucho”
Opravdu jsem jediný, koho tyhle formulace zaráží?

Co mne tam zarazilo:
1. sama sobě si protiřečí ohledně toho, že na jedné straně tvrdí, že burzu nejde řídit a na druhé straně tvrdí, že je řízená a na třetí straně, že tam jde "o intuici" a "o štěstí"
2. tvrdí, že atentát na Trumpa byl falešný

Takže pojďme na další 2 kousky slona.
Březen 2025 – kolo štěstí se otáčí; rituální ne-činnost
Toto video je z 03/2025, tedy čerstvé.
A dávám ho sem proto, že se mi paní Tatjanu podařilo nachytat na "politických" hruškách.
Budu citovat doslovně 2 úseky a každý se sám může přesvědčit, za koho paní Tatjana ve skutečnosti kope.

4:44-5:58
"...myslím si, že pád srbského prezidenta též bude nutný, Davos, nebo ti z Davosu mu slíbili, že bude vládnout doživotně, on si na to hodně zvyknul, ale tohle nepůjde a myslím si, že tyhle demonstrace... myslím si, že to už ovlivní celý svět a je velká šance, že padne jak opozice, tak i pozice, teda studenti, kteří jsou hlavní demonstrující, nedovolují ani jedněm ani jiným aby mluvili na těch protestech, to trvá přes 3 měsíce..."
6:32-6:48
"Jinak prosím vás absolutně špatně si myslí někdo v Česku, nebo nevím kde, nebo i na Slovensku mi lidé říkají, že srbský prezident je proti světové elitě. To v žááádnééém přííípadě {řečeno s vypoulenýma očima a pozvednutým obočím - pozn. Počtář} takhle není. Právě naopak. No, Mars je ještě v březnu..."

Provedení tohoto výpočtu je třeba brát jako moji velkou oběť pro lidstvo :- ) To nejslabší, s čím jsem se měl možnost zatím setkat, byl Ruda "inženýr" Vávra, který je jednoznačná "dvojka". Ale dokonce ani on nebyl tak nudný, jako o několik tříd inteligentnější a vzdělanější TM. Ostatně počítám, že TM je jewrejka.
TM je taková astrolozka jako, že nebude-li pršet, bude slunečno. A podprahove valí do lidí politické záměry. Po zhlédnutí cca 2 videi jsem s ní skončila. Ale je to jen můj osobní názor.

TM je taková astrolozka jako, že nebude-li pršet, bude slunečno.
Tak tohle je docela vtipný postřeh, vzhledem k tomu, že co jsem sám napsal kdysi:
Ten Jackowski už je skoro jak Tatjana Micić: “bude se dít něco, uvidíme co”.
Čili: “Nebude-li pršet, nezmoknem.”
:- )
Na druhou stranu, z hlediska astrologického popisu poloh planet se zatím nepodařilo prokázat, že by si to úplně cucala z prstu.
To že
…podprahove valí do lidí politické záměry.
je výstižná komprimace mých dlouhodobých výpočtů ohledně jejích videí.
Ostatně to, že jeden a tentýž text (opravdu tentýž? úplně přesně jsem to nepočítal, faktem je, že jazykové mutace jejího posledního videa z 03/2025, nemají úplně stejné časy: česky 31:12, srbsky 32:24, anglicky pouze 21:22) má sepsaný 3x a 3x ho i natočí, tak to počítám za poněkud neobvyklé.
Po zhlédnutí cca 2 videi jsem s ní skončila.
Gratuluji.
Protože existují lidi - jinak docela zdravomyslící - kteří si “nedají říct” ani po předložení několika mých výpočtů na téma TM.
Ta čarodějnice musí mít nějaký - pro mne záhadný - druh specializovaného charismatu, že se nad ní někteří dokážou takto rozplývat, navíc dlouhodobě. Dokonce navzdory očividným varovným indiciím…
(Že by ta - i po 20-ti letech stále dosti nedokonalá - čeština?)

Naposledy upravené:
Kdo nic neumí je nucen lhát ve prospěch parazitů, jinak mu drobky ze stolu nedají.
Asi bych nebyl tak přísný. Vyzná se přinejmenším v astrologii, byť ve všeobecně rozšířené "ezoterní" poloze. Je ale pouze kolečkem v mechanismu, jehož cílem je všeobecná šťastlivá debilizace.

Ta čarodějnice musí mít nějaký - pro mne záhadný - druh specializovaného charismatu, že se nad ní někteří dokážou takto rozplývat, navíc dlouhodobě. Dokonce navzdory očividným varovným indiciím…
(Že by ta - i po 20-ti letech stále dosti nedokonalá - čeština?)
To je asi jenom věc zvládnutí hereckého řemesla. Nejtypičtějším takovým exemplářem jeho zvládnutí je Hitler.

Naposledy upravené:
Asi bych nebyl tak přísný.
reakce na toto
Kdo nic neumí je nucen lhát ve prospěch parazitů, jinak mu drobky ze stolu nedají.
protože jsem ji poslouchal pouze zkratkovitě (spíše to je dojem, že jenom žvaní z patra bez ladu a skladu, ale asi úplně hloupá není, když umí zaujmout ne-mainstreamové publikum), tak v rámci objektivity trochu výrok upravím:

Kdo se chce živit jenom mluvením je nucen lhát ve prospěch parazitů, jinak mu drobky ze stolu nedají (když mluvíš a něco za to chceš, odpracuj si to nějakými pomluvami, to je v kurzu a na to příspěvky se najdou).

Naposledy upravené:
Kdo se chce živit jenom mluvením je nucen lhát ve prospěch parazitů, jinak mu drobky ze stolu nedají (když mluvíš a něco za to chceš, odpracuj si to nějakými pomluvami, to je v kurzu a na to příspěvky se najdou).
Naprostý souhlas, jen malá poznámka.
To, že tu máme extrémní žido-cikánskou formu finančního otrokářství, není vina podobných palácových mediálních otroků, ale řídících struktur, které, ač (povětšinou) věděli, kam vývoj směřuje, nejen že se tomu nepostavili, ale v drtivé většině se v zájmu zajištění co nejvýhodnějšího postavení svých rodin a klanů v nově se rýsujícím degradovaném systému na té dodnes trvající devastaci aktivně podíleli a podílejí.

Naposledy upravené:
…spíše to je dojem, že jenom žvaní z patra…
Podle pohybů jejích očí a odrazu v brýlích počítám s tím, že čte z obrazovky počítače.
Proto jsem ji nazval čtoucí hlavou, nikoliv mluvící hlavou.
Občas zabloudí očima do strany - to když chce opravdu říct něco z hlavy. To je pak její projev o něco méně plynulý, než když čte ten připravený text.
Navíc při pozornějším sledování lze zaznamenat, jak si pravou rukou myší posunuje stránky, když dočte stránku.
Další věc je ta, že vyjmenovává poměrně hodně astrologicky-popisných detailů, takže pochybuji, že se je ke každoměsíčnímu videu učí nazpaměť, navíc ve třech jazycích.
Že to čte z obrazovky počítače je nejvíce patrné v anglické verzi. Ta je taky nejkratší, protože nejvíce čte a nejméně mluví z hlavy.
Pokud se týká porovnání obsahu všech 3 verzí, je to prakticky stejné, až na nějaké detaily. Např. slova "Davos" a "Majdan" jsem zachytil pouze v české verzi.

Čas od času se na tomto fóru objeví zmínka o tzv. “Českých elfech”.
A ejhle, on to není český vynález.
Zde kupříkladu tzv. “Ruští elfové”.

Zdroj: https://t.me/yurasumy/21898

Takže jméno “elfové” je součástí jedné šablony, kterou “služby” uplatňují v různých státech.
Nebudu překládat celý příspěvek.
Jen zmíním, že v Ruské verzi seděli v Gruzii, brali 10 éček za hodinu a farma v 65-ti lidech vyprodukovala na soc sítích cca 160 000 komentářů za měsíc. A že o nich píšu v minulém čase, není náhoda - USAID přestalo platit.

Takže až se budeš - okolojdoucí čtenáři - rozčilovat nad tím, jak jsou “lidé” hrozní a co píšou do diskusí např. na novinky.cz nebo idnes.cz, tak si vzpomeň na faktor “elf”.
A podívej se, jestli nejde o čerstvě založený účet nebo účet, který má třeba 20 000+ či 30 000+ komentářů.
Elfové, čili placenci.

P.S.: bacha na ženy s asymetrickým účesem, modrými (či podobně “duhovými”) vlasy, s “oškubanou” ofinou, tetováním či “pýrsinkem”… :- )

Naposledy upravené:
Čas od času se na tomto fóru objeví zmínka o tzv. “Českých elfech”.
A ejhle, on to není český vynález.
Zde kupříkladu tzv. “Ruští elfové”.
Poznávám na fotce Vladimíra Kara-Murzu mladšího. Dle Wikipedii, ruský opoziční politik, ve skutečnosti zaprodanec a agent cizího vlivu, obzvlášť aktivní a škodlivý. Je to ten proplešatělý, v modré košili ve druhé řadě. Lobboval v Kongresu za zákon Magnitského a protiruské sankce. Způsobil Rusku miliardové škody.
Vystudoval Cambridge a zřejmě byl školitelem těch "ruských" elfů (připravoval 5. kolonu).
Těsně spolupracuje s šachistou Kasparovem, také britským agentem.
Tomu se nejspíše nic nestane, Britové si ho podrží, když je to takový cenný kádr. Ale elfíci spláčou na výdělkem, zůstanou bez domova a bez obživy, dobře jím tak.

P.S. Mimochodem, jak probíhá takové školení , dost realisticky ukázali v ruském seriálu "Cпящие", který byl otitulkován do slovenštiny, ale už je vymazán z českého segmentu internetu.

Kdysi jsem vypočítal hypotézu, že "agenti" a "policejní provokatéři" jsou sice "vláčeni" po soudech za "přečiny", které jsou si podobné, jako vejce vejci, ale nakonec dostávají formální tresty (pokuty, podmínky).
Udělejme si malou rekapitulaci, bez nároku na úplnost výčtu.
Tento příběh má pokračování.
Aneb jak před volbami zkusit posílit řízenou opozici.

Příklad 4 - Ladislav "Láďa" Vrabel (někdy též Vrábel)
18.3.2025
"Vrabel o útoku na Rusko mudroval před třemi lety a původně za šíření poplašné zprávy dostal čtyři měsíce vězení s podmínečným odkladem na 1,5 roku. Městský soud v Praze pak verdikt zmírnil na peněžitý trest 10 tisíc korun. Nejvyšší soud dovolání odmítl. Zdůraznil, že svobodu projevu nelze zneužívat k šíření poplašných zpráv."

Ústavní soud nyní zrušil i tu pokutu 10 000 Kč.
A jak reagoval náš hrdinný bojovník?
"„Je to naprosto přelomová záležitost. V tomto bodu se otáčí to, že režim utiskoval lidi v tom, aby se báli mluvit. A po tomto fantastickém nálezu Ústavního soudu, který řekl, že nemůžeme zakazovat politickou diskuzi, mají lidi v České republice znova svobodu slova,“ liboval si Vrabel."

Dvojí metr Ústavního soudu.
Tak "jednomu" trest zruší a druhého - pana Vladimíra Kapala ze Svobodného rádia - uštvou k smrti.
A nepomůže ani (tentýž) Ústavní soud.
16. 12. 2024
"„O jednoznačně prokázané historické pravdě se nepolemizuje a nevyjednává, ani když se ‚diskutéři‘ zahalují vznešeným pláštěm svobody slova,“ stojí v usnesení."
...
"„Stěžovatelé ve zkoumaném případě zcela v duchu komunistické propagandistické doktríny podřídili pravdu ideologickým účelům, a to s cílem šíření sympatií k bývalému Sovětskému svazu, přičemž popírání dokázaných událostí maskovali ‚vědeckým názorem‘ a ukrýváním se za údajnou absolutní svobodou projevu,“ stojí v usnesení soudce zpravodaje Davida Uhlíře. Ve výsledku tak podporovali teorii podobnou té, že „Země je placatá“, podotkli ústavní soudci.
„Demokratický právní stát oprávněně trestá záměrné falšování historie, vycházející navíc z nízkých pohnutek, dotýkající se cti obětí a citu pozůstalých. V souladu s právem a v zájmu minulosti, současnosti i budoucnosti,“ stojí v usnesení."

Naposledy upravené:
Tento příběh má pokračování.
Aneb jak před volbami zkusit posílit řízenou opozici.

Příklad 4 - Ladislav "Láďa" Vrabel (někdy též Vrábel)
18.3.2025
"Vrabel o útoku na Rusko mudroval před třemi lety a původně za šíření poplašné zprávy dostal čtyři měsíce vězení s podmínečným odkladem na 1,5 roku. Městský soud v Praze pak verdikt zmírnil na peněžitý trest 10 tisíc korun. Nejvyšší soud dovolání odmítl. Zdůraznil, že svobodu projevu nelze zneužívat k šíření poplašných zpráv."

Ústavní soud nyní zrušil i tu pokutu 10 000 Kč.
A jak reagoval náš hrdinný bojovník?
"„Je to naprosto přelomová záležitost. V tomto bodu se otáčí to, že režim utiskoval lidi v tom, aby se báli mluvit. A po tomto fantastickém nálezu Ústavního soudu, který řekl, že nemůžeme zakazovat politickou diskuzi, mají lidi v České republice znova svobodu slova,“ liboval si Vrabel."

Dvojí metr Ústavního soudu.
Tak "jednomu" trest zruší a druhého - pana Vladimíra Kapala ze Svobodného rádia - uštvou k smrti.
A nepomůže ani (tentýž) Ústavní soud.
16. 12. 2024
"„O jednoznačně prokázané historické pravdě se nepolemizuje a nevyjednává, ani když se ‚diskutéři‘ zahalují vznešeným pláštěm svobody slova,“ stojí v usnesení."
...
"„Stěžovatelé ve zkoumaném případě zcela v duchu komunistické propagandistické doktríny podřídili pravdu ideologickým účelům, a to s cílem šíření sympatií k bývalému Sovětskému svazu, přičemž popírání dokázaných událostí maskovali ‚vědeckým názorem‘ a ukrýváním se za údajnou absolutní svobodou projevu,“ stojí v usnesení soudce zpravodaje Davida Uhlíře. Ve výsledku tak podporovali teorii podobnou té, že „Země je placatá“, podotkli ústavní soudci.
„Demokratický právní stát oprávněně trestá záměrné falšování historie, vycházející navíc z nízkých pohnutek, dotýkající se cti obětí a citu pozůstalých. V souladu s právem a v zájmu minulosti, současnosti i budoucnosti,“ stojí v usnesení."
A ešte stále je na čele US Rychetský?

Žijeme v době apokalypsy.
Ale apokalypsa neznamená něco jako “přírodní katastrofa”, jak jsem si do nedávna chybně myslel.
Apokalypsis znamená zjevení.
Zjevení pravdy.

Co mám na mysli konkrétně? (páč je toho poslední dobou fakt hodně)
Můj oblíbený vzduchonet.

Jak je možné, že úplně nejvíc nejlepší “vlastenecký, alternativní, protivládní, proruský, antisystémový a konspirační” web nemá ani písmeno o sérii tiskových konferencí
zmocněnce slovenské vlády pro vyšetření plandemie C19 Petera Kotlára?

Jak je to možné?
Halóóó, kluci (a holky) z pražských Stodůlek, budíček!
To jako že už to máte “za pár” a makat už se nemusí nebo co?
Takhle tu naši liberální demokracii neuhájíme!
Tak šup šup, sesmolit článeček, nebo budu muset počítat s tím, že už “to” sabotujete i vy…

Takže toto je pečeť.
Už i nevěřící Tomáš, přispívající do diskusí pod články vzduchonetu, musí vidět, co je to ve skutečnosti zač.
(Kromě “astrologa” Antonína “Tondy” Bautische, samozřejmě, ten bude “držet basu” až do 05/1945.)

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom