• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Liečenie tela

Nie je nebezpečný, iba pre pacientov chorých na pečeň a obličky a pre tehotné ženy a ženy v laktácii.
Byl bych opatrnější s tou neškodností. Působí na GABA a glutamátové receptory, které mají parazité v nervové soustavě. Účinkem dojde k ochrnutí a smrti parazita. Je to v podstatě nervový jed. Funguje proti červům i členovcům (roztoči - svrab, hmyz). Ta neškodnost pro obratlovce včetně člověka je dána tím, že tito mají GABA a glutamátové receptory pouze v mozku, kam ivermektin skrz hematoencefalickou bariéru neproniká. Kdyby do mozku pronikl, je to bezprostřední ohrožení života úplně stejné jako pro toho parazita. Takže mnohem horší než podávat to pacientům s onemocněním ledvin nebo jater je dát to pacientům s meningitidou nebo encefalitidou, u kterých bych očekával porušení hematoencefalické bariéry. Co se týká zvířat - existují psi s genetickou mutací, která způsobuje, že hematoencefalická bariéra nefunguje normálně a propouští ivermektin do mozku. Tyto jedince lze ivermektinem spolehlivě zabít, takže dnes se ivermektin u psů nedoporučuje (předem se neví, který tu mutaci má a který ne - a genetické testy kvůli tomu nikdo dělat nebude, vyšlo by to draho).

Byl bych opatrnější s tou neškodností. Působí na GABA a glutamátové receptory, které mají parazité v nervové soustavě. Účinkem dojde k ochrnutí a smrti parazita. Je to v podstatě nervový jed. Funguje proti červům i členovcům (roztoči - svrab, hmyz). Ta neškodnost pro obratlovce včetně člověka je dána tím, že tito mají GABA a glutamátové receptory pouze v mozku, kam ivermektin skrz hematoencefalickou bariéru neproniká. Kdyby do mozku pronikl, je to bezprostřední ohrožení života úplně stejné jako pro toho parazita. Takže mnohem horší než podávat to pacientům s onemocněním ledvin nebo jater je dát to pacientům s meningitidou nebo encefalitidou, u kterých bych očekával porušení hematoencefalické bariéry. Co se týká zvířat - existují psi s genetickou mutací, která způsobuje, že hematoencefalická bariéra nefunguje normálně a propouští ivermektin do mozku. Tyto jedince lze ivermektinem spolehlivě zabít, takže dnes se ivermektin u psů nedoporučuje (předem se neví, který tu mutaci má a který ne - a genetické testy kvůli tomu nikdo dělat nebude, vyšlo by to draho).
Je pravda, že už som dôchodca, ale moji bývalí kolegovia si Ivermektín chvália ako spoľahlivý a bezpečný liek. Je pravda, že o účinkoch na mozog u ľudí neovládam, ale mňa a moju rodinu spoľahlivo ochránil pred Covidom.

Toto síce tiež už až tak úplne nieje k danej téme, ale keď to človek pochopí, tak to súvisí aj s ňou a aj so všetkým ostatným.

Každopádne, všetko je o miere. Bez miery to nejde...
A tu ja by som zase sám za seba ešte dodal. Je to presne aj o miere "poznania", aj o miere "zlatej strednej cesty". Dokonca je to aj o viere a jej miere:unsure:, ktorá môže elegantne vyústiť do bodu, že už nemusím iba veriť, ale už viem (čo to). A viem si to aj odmerať, overiť, otestovať na vlastnej koži. Chlapík, vedel čo hovorí, keď povedal : "blaho-slo(a)vený kto uveril". Otázka ale stojí, komu uveril a (v)čo uveril ? Aj väčšina "zázrakov" sa dá vcelku slušne na určitej schématickej energo-informačnej báze vysvetliť a rozobrať.

A k tej vode. Každý si môže spraviť pokus sám na sebe veľmi jednoducho. Viď info od Emoto Masaru. Ale velký pozor ! Čím tu vodu naprogramujete.

Lekári žiaľ o tejto jednoduchej a veľmi lacnej liečebnej metóde skoro vôbec nič nevedia... Princíp liečby je, že sa dodávajú chýbajúce elektróny a biogénne prvky. O tejto „revolučnej“ liečebnej metóde, ktorú môže realizovať každý v domácom prostredí a je pritom skoro zadarmo, si vypočujte v tomto videu v čase asi od 2:23:00 asi 5 minút. Vyskúšané aj na rakovine v konečnom štádiu - žena bola úplne zdravá za 2 mesiace - a to mala pôvodne podľa lekárov už zomrieť.
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=_imCjwaRank

Knihy pána Kysuckého sa predávajú celkom dobre, ale ja osobne ho vnímam ako rozprávkara a táraja...

Knihy pána Kysuckého sa predávajú celkom dobre, ale ja osobne ho vnímam ako rozprávkara a táraja...
Liečbu rakoviny pomocou sódy bikarbóny (aj katétrom priamo do tepny) praktizoval už pred 40-mi rokmi taliansky lekár Tulio Simoncini, používal aj sodný roztok na kožu (napr. pri psoriáze). Koža je náš najväčší orgán, cez ktorý vylučujeme aj prijímame rôzne látky. Preto by som konkrétne túto pasáž z diskusie Kysuckého nezavrhoval.

Liečbu rakoviny pomocou sódy bikarbóny (aj katétrom priamo do tepny) praktizoval už pred 40-mi rokmi taliansky lekár Tulio Simoncini, používal aj sodný roztok na kožu (napr. pri psoriáze). Koža je náš najväčší orgán, cez ktorý vylučujeme aj prijímame rôzne látky. Preto by som konkrétne túto pasáž z diskusie Kysuckého nezavrhoval.
To je v poriadku. Môže hovoriť aj dobré veci, ale je na mieste byť pri ňom trochu ostražitý.

To je v poriadku. Môže hovoriť aj dobré veci, ale je na mieste byť pri ňom trochu ostražitý.
Stále platí, že každý sme iný a preto aj spôsoby a pomery dávok, liečív, byliniek, kade čoho sú u každého presne individuálne. Pokiaľ sa jedná o niečo kardinálne. Sú všelijaké lektvary, ktoré sa môžu používať aj akože plošne a sú nápomocné, ale to viac menej len pri až tak nezávažných rozsvietených signálkach tela ( choroby).

PS: A určite to nebolo katétrom do tepny, ale do žily. To je sakriš rozdiel. V tepne sú také tlaky, že ste aj pri malej tepničke kdesik na konci ruky za 5. min na druhej strane. Tepnové krvácanie nie je sranda. Ľudské telo je tak úžasný výmysel a zázrak, že to ani jednoducho nejak ešte stále nechápame.

Šak kyselina chlórovodíková všeličo rozožere. A my máme v žalúdku Ph 1, práve túto kyselinu, a ako to že tam nič. A keď sa s ňou oblejeme, tak prúser jak sviňa. Milióny procesov na atomárnej úrovni v každej sekunde sa v ľudskom tele dejú. To je iný "počítač". Dokonalý počítač, kvantový počítač, ktorého súčasťou je biologická zložka...

Stále platí, že každý sme iný a preto aj spôsoby a pomery dávok, liečív, byliniek, kade čoho sú u každého presne individuálne. Pokiaľ sa jedná o niečo kardinálne. Sú všelijaké lektvary, ktoré sa môžu používať aj akože plošne a sú nápomocné, ale to viac menej len pri až tak nezávažných rozsvietených signálkach tela ( choroby).

PS: A určite to nebolo katétrom do tepny, ale do žily. To je sakriš rozdiel. V tepne sú také tlaky, že ste aj pri malej tepničke kdesik na konci ruky za 5. min na druhej strane. Tepnové krvácanie nie je sranda. Ľudské telo je tak úžasný výmysel a zázrak, že to ani jednoducho nejak ešte stále nechápame.

Šak kyselina chlórovodíková všeličo rozožere. A my máme v žalúdku Ph 1, práve túto kyselinu, a ako to že tam nič. A keď sa s ňou oblejeme, tak prúser jak sviňa. Milióny procesov na atomárnej úrovni v každej sekunde sa v ľudskom tele dejú. To je iný "počítač". Dokonalý počítač, kvantový počítač, ktorého súčasťou je biologická zložka...
Spýtam sa teba ako profíka. Je bezpečné podávať hydrogenuhličitan sodný/draselný (sóda) do žily? V nejakej detektívke som raz zachytil, že nadbytok draslíka môže človeka zabiť. Tam sa jednalo o chlorid draselný, ktorý sa v tele má normálne vyskytovať, ale vrah mu pichol silnú dávku, a tá mala byť smrteľná.

Sme túto otázku rozobrali so ženuškou mojou ( MUDr.) a dospeli sme k rovnakému. Informácie, ktoré sa prezentujú takýmto spôsobom ( veľmi povrchne odprezentované) majú určitú informatívnu výpovednú hodnotu, ale pokiaľ by sme k tomu išli, tak to musí byť všetko presne na mg, ml, sterilné, presné, riediace dávky. Ľudský organizmus je tak presne vybalancovaný organizmus aj čo sa týka chemických prvkov, jeho bio-chémie, to je tak neskutočne komplikované a do toho sa síce môže vstúpiť, ale veľmi presne, precízne.

Nie len nadbytok draslíka môže zabiť, alebo nedostatok. Aj kyslíka, sodíka, magnézia bárs čoho. Keď je niečoho nedostatok, ovplyvňuje to svalové kontrakcia svalstva hladkého, priečne pruhovaného a srdce má ešte iný druh svalstva. Ak je málo kyslíka, tak sa môže človek zadusiť a aj je ho veľa, tiež ho to môže nadobro vypnúť ( hyperventilačná tetánia a je to divočina, vyzerá to ako Epizáchvat, ale je to v detailoch troška iné, človeka to vypne do bezvedomia poväčšinou, čo mu vlastne zachráni život)

Draslík ovplyvňuje vedenie vzruchov v nervovej (aj) sústave. Jeho disbalanc, je ako keby deficit komunikácie centra ( mozgu) s perifériou (orgány) čo je zase nejaký prejav. Signálka nejaká sa rozsvieti vo forme bolesti, problémov.( presne) Pán Hrabica má hodnotné a dobré info v jeho knihách.

Tak ako v aute, neni dosť oleja, svieti, nedoleješ/neopravíš/neporiešiš, neni vôbec - zadrie sa, finito, koniec ( dočasný v hmote).

A ľudské telo má množstvo možností opravných mechanizmov. Bylinky, lieky, strava, homeo, všeličo, chémia, chirurgia, žitie kvalitného života. Kto neverí v nejaké bio, tak ten potrebuje nemocnicu a ako tak ho dajú do kopy. Niekto nemôže pochopiť niečo, o čom sa my bavíme, keď nechápe iné súvislosti. Prváci budú na nás kukať jak na ufonov, keĎ začneme nejkú tému, o ktorej oni ani nevedia, že niečo také môže byť. Domorodci v amazonií na smartfón.

Ja som bol iba raz v nemocnici (platničky)a išiel som domov na reverz, lebo mi absolútne nič nezaberalo, ale že absolútne nič, ani opiáty. Bolesť jak sviňa, chcete umrieť. Neželám nikomu, fakt nikomu. A to som zdravotník a celý život alfa, omega všade inde ampulky, infúzie do žily a fungovalo. No tu máš !

No už bolo treba inak. Bolo sa treba posunúť. A "niekto" vybaví, že to neošukám infúziami, operáciou, liekmi. Nezmeníš, nespravíš - čau párky, dovidenia. Až keď sa dostaneme do "inej" informačnej databázy, tak pochopíme, že prečo tam postihnuté dieťa, tam rakovinka, tam hento a tam toto. To nieje klišé, že teta "karma". Je to viac menej nepresný výraz, ale zatiaľ stačí na vykreslenie. Toto tu ( život v hmote) je presný výučbový program. Kto nezažil na vlastnej ne-koži, lebo tam už nieje telo, akosi inak sa to tam vníma, neuverí. Kto zažil, viac menej vie o čom točím.

A musel som zmeniť LEN a AŽ v hlave ! A to bola iná makačka, pochopiť, že čo a ako. A potom na doladenie systému, aby bol v rovnováhe čo to. A niekomu fakt môže pomôcť aj to textilné farbivo, ale samozrejme v presnom doporučení a dávkovaní. Žiadne mirnix, dirnix, lebo niekto vo videu povedal.

Stále platí, dôveruj, preveruj, 10x meraj a až potom prehltni, lebo takto sa potom môže dehonestovať poctivá práca alternatívnej medicíny. A keď si niekto ufaklí prsty na cinkulárke, no tak tam neni o čom. Chirurgia a hotovo. ( zažil som už a videl síce všeličo, čo je možné, ale to sú individuálne prípady)

A to aj málokto uverí, kto nebol priamy účastník, ale aj taký je život ( je to všetko v najlepšom porádečku), aj keď sa to nezdá.

Steblo trávy sa nepohne ( atóm, kvark ) bez toho, že by v tom nebol nejaký význam. To je tak geniálne vymyslené.

Je to len informácia, každý má slobodnú vôľu ísť si svojou cestou, veriť čo mu chce a aj si zažiť, čo potrebuje. Na to sme sem prišli.

Ešte som si teraz spomenul, ohľadom tej otázky že v nejakej detektívke niečo. Toto síce nieje z detektívky, ale stalo sa to v realite. A tiež to na niečo ukazuje.

Mám kamoša pilota vrtulníka, ktorý onehdy prežil pád vrtulníka. A zisťovali sa príčiny, že prečo ? Zadrela sa im hriadeľka, ktorá prenáša pohyb na zadnú vrtuľku, čo je dôležité, pre dopredný let a vôbec stabilizáciu pri doprednom lete. Keď sa prestane zadná vrtuľka točiť, vrtuľník sa začne točiť okolo vlastnej osi a fuk dole. A to že sú iné G-éčka.

No a že prečo sa im zadrela. Bol to Ruský vrtuľník a nejaký mechanik sa sám od seba rozhodol, že naleje do toho systému mazania iný olej (americký) aký bol predpísaný, ruský. Chudák nechtiac nedomyslel, a ani mňa by to nenapadlo, že všetko má svoje určité vlastnosti, pravidlá.

Ten olej nemal takú kvalitu vyskozitosti a odolnosti. Rusi vyrábajú veci od -50 do + 45, no lebo krajina jak sviňa. Vrtulníky majú vyhrievané rotorové listy kvôli námraze. To nikto iný na svete nevyrába také.

Takže neni olej ako olej. Fuknete niekomu draslík navyše, atropín-ľuľok zlomocný, adrenalín, sufentičku, kopec liekov, keď podáte do normálneho organizmu, tak ho rozhodíte, v lepšom prípade vypnete, v horšom nadobro. ( bublinky v infúzií, vo filmoch už ukázali takmer všetko)

V ázii je jedno ovocie, ktorého sa nesmiete prejesť, lebo vám môže tak znížiť tlak ( nadobro) a je fakt vynikajúce, alebo sa potom treba natlačiť iného, čo vám ho zvýši. U nás je to ten ľuľok zlomocný, ale to vieme od školy, ale tam, keď to neviete, môže byť zábava.

Je dobré si vždy naštudovať cestovateľské príručky, lonely planet sú asi najlepšie, ak človek ide do inej kultúry. A to isté je aj s olejmi a čo sa týka zásahu do ľudského tela, no tak tam vskutku na mieste treba s rozumom a správnou mierou. A už sú hádam aj 10 000 tisíce príručiek o ľudskom organizme a stála akosi ešte nechápeme...

...lebo sú aj iné príručky, a aj tak sme ešte tam, kde sme :unsure: , ale sme na dobrej ceste...

Naposledy upravené:
Tiež si myslím, že pokiaľ ide o intravenózne podávanie nejakých preparátov, musí to byť veľmi dobre a veľakrát otestované zodpovednými ľuďmi a odborníkmi, s najvyššou obozretnosťou. Viem, že vitamín C niektorí lekári podávajú do žili, zrejme to je dobre overené. O sóde alebo peroxide som zatiaľ nepočul, iba perorálne (zjedením). Ale ľudia (odborníci z branže) sú zvedaví a vynaliezaví, budú skúšať a testovať všeličo. Občas si aj ublížia, ako ten ruský vedec čo objavil krvné skupiny.

Ešte som si teraz spomenul, ohľadom tej otázky že v nejakej detektívke niečo. Toto síce nieje z detektívky, ale stalo sa to v realite. A tiež to na niečo ukazuje.

Mám kamoša pilota vrtulníka, ktorý onehdy prežil pád vrtulníka. A zisťovali sa príčiny, že prečo ? Zadrela sa im hriadeľka, ktorá prenáša pohyb na zadnú vrtuľku, čo je dôležité, pre dopredný let a vôbec stabilizáciu pri doprednom lete. Keď sa prestane zadná vrtuľka točiť, vrtuľník sa začne točiť okolo vlastnej osi a fuk dole. A to že sú iné G-éčka.

No a že prečo sa im zadrela. Bol to Ruský vrtuľník a nejaký mechanik sa sám od seba rozhodol, že naleje do toho systému mazania iný olej (americký) aký bol predpísaný, ruský. Chudák nechtiac nedomyslel, a ani mňa by to nenapadlo, že všetko má svoje určité vlastnosti, pravidlá.

Ten olej nemal takú kvalitu vyskozitosti a odolnosti. Rusi vyrábajú veci od -50 do + 45, no lebo krajina jak sviňa. Vrtulníky majú vyhrievané rotorové listy kvôli námraze. To nikto iný na svete nevyrába také.

Takže neni olej ako olej. Fuknete niekomu draslík navyše, atropín-ľuľok zlomocný, adrenalín, sufentičku, kopec liekov, keď podáte do normálneho organizmu, tak ho rozhodíte, v lepšom prípade vypnete, v horšom nadobro. ( bublinky v infúzií, vo filmoch už ukázali takmer všetko)

V ázii je jedno ovocie, ktorého sa nesmiete prejesť, lebo vám môže tak znížiť tlak ( nadobro) a je fakt vynikajúce, alebo sa potom treba natlačiť iného, čo vám ho zvýši. U nás je to ten ľuľok zlomocný, ale to vieme od školy, ale tam, keď to neviete, môže byť zábava.

Je dobré si vždy naštudovať cestovateľské príručky, lonely planet sú asi najlepšie, ak človek ide do inej kultúry. A to isté je aj s olejmi a čo sa týka zásahu do ľudského tela, no tak tam vskutku na mieste treba s rozumom a správnou mierou. A už sú hádam aj 10 000 tisíce príručiek o ľudskom organizme a stála akosi ešte nechápeme...

...lebo sú aj iné príručky, a aj tak sme ešte tam, kde sme :unsure: , ale sme na dobrej ceste...
O takejto reakcii som tiež počul už dávnejšie od automechanika, že miešanie rôznych druhov oleja môže spôsobiť, že sa zrazia a zadrieť tak motor. Preto je dobré mať jednu značku oleja a tú používať vždy. A keď inú, tak vypustiť všetko a dať nový.

Tiež si myslím, že pokiaľ ide o intravenózne podávanie nejakých preparátov, musí to byť veľmi dobre a veľakrát otestované zodpovednými ľuďmi a odborníkmi, s najvyššou obozretnosťou. Viem, že vitamín C niektorí lekári podávajú do žili, zrejme to je dobre overené. O sóde alebo peroxide som zatiaľ nepočul, iba perorálne (zjedením). Ale ľudia (odborníci z branže) sú zvedaví a vynaliezaví, budú skúšať a testovať všeličo. Občas si aj ublížia, ako ten ruský vedec čo objavil krvné skupiny.
C-éčko do žily je fakt sila. Ak človek cíti, že na neho niečo "leze" tak 1000, alebo 500 intra venózne to vie zastaviť. To mám otestované z vlastnej praxe. Alebo potom mega dávky normálneho per orálny ( najúčinejši kvalitou je od výrobcu Jamieson, alebo potom lipozomálne), ale aj tak sa to nedá porovnať s účinkom toho rovno do žily. Mne to teda fungovalo perfektne.

Na telegramových kanáloch som narazil na takúto správu:

"Porazená rakovina hrubého čreva: schválený liek so 100 % účinnosťou
Americký úrad FDA označil dostorlimab za prelomový liek. V klinických štúdiách sa všetci pacienti úplne vyliečili z rakoviny čreva bez použitia chemoterapie alebo chirurgického zákroku.
Hlavnou výhodou dostorlimabu je, že úplne zničí rakovinu a zabezpečí trvalú remisiu, čím vylúči možnosť návratu ochorenia."
PS: ale bolo by to treba overiť. Ak sa niekto viete orientovať v zozname štúdií.

Naposledy upravené:
Aj toto je zaujímavý obrázok. Citát z roku 1909.

1736865031731.webp
„Rakovina bola prakticky neznáma, kým sa nezačalo očkovanie proti kravským kiahňam. Videl som 200 prípadov rakoviny a nikdy som nevidel prípad rakoviny u neočkovaného človeka.“

— Článok W. B. Clarka New York Press, 26. januára 1909, o tom, ako a za akých okolností bola objavená rakovina.

PS (jardob): je to možné, ale určite na rakovinu vplýva aj množstvo ďalších faktorov: množstvo radioaktivity v prostredí po tisíckach atomových testov za posledných 80 rokov. Moderná chémia v jedle a potravinárstve, atď.

Naposledy upravené:
C-éčko do žily je fakt sila. Ak človek cíti, že na neho niečo "leze" tak 1000, alebo 500 intra venózne to vie zastaviť. To mám otestované z vlastnej praxe. Alebo potom mega dávky normálneho per orálny ( najúčinejši kvalitou je od výrobcu Jamieson, alebo potom lipozomálne), ale aj tak sa to nedá porovnať s účinkom toho rovno do žily. Mne to teda fungovalo perfektne.
mám rovnaké skúsenosti s vit C intravenózne

Céčko samozrejme zreagované na askorbat sodný na PH krvi (7,3) +,- zmiešať so sódou bikarbónou.

Naspäť
Top Bottom