iana
Člen
Zaujímavá kniha o sódeO sóde alebo peroxide som zatiaľ nepočul, iba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zaujímavá kniha o sódeO sóde alebo peroxide som zatiaľ nepočul, iba
Kedysi som dostal taký tip od môjho známeho, lekára, pri prvých náznakoch hneď 4000-5000 jednotiek perorálne. Osvedčilo sa to, hoci ja nebývam chorý, ale mojim blízkym.C-éčko do žily je fakt sila. Ak človek cíti, že na neho niečo "leze" tak 1000, alebo 500 intra venózne to vie zastaviť. To mám otestované z vlastnej praxe. Alebo potom mega dávky normálneho per orálny ( najúčinejši kvalitou je od výrobcu Jamieson, alebo potom lipozomálne), ale aj tak sa to nedá porovnať s účinkom toho rovno do žily. Mne to teda fungovalo perfektne.
Peroxid vodíka je kyslý (neriedený pH 2-4), takže podávať ho intravenózne potrvá dlhšie, aby ho telo stíhalo odbúravať. Ascorban sodný je mierne zásaditejší ako krv, sóda bikarbóna tiež. pH Vitamínu-C vo forme infúzie som zatiaľ nenašiel. Možno obetujem jednu fľaštičku a strčím tam lakmusový papierik...Neumyvakin si pichal peroxid do zily, sodu bikarbonu nie. V niektorych statoch mali vynikajuce vysledky hlavne u starych ludi s covidom pri podavani vysokych davok cecka do zily.
OK, skús to nahrať ešte raz.57,62mb
Určite to bude kyslé ako každá kyselina (kyselina l-ascorbová).Peroxid vodíka je kyslý (neriedený pH 2-4), takže podávať ho intravenózne potrvá dlhšie, aby ho telo stíhalo odbúravať. Ascorban sodný je mierne zásaditejší ako krv, sóda bikarbóna tiež. pH Vitamínu-C vo forme infúzie som zatiaľ nenašiel. Možno obetujem jednu fľaštičku a strčím tam lakmusový papierik...
OK, skús to nahrať ešte raz.
Presne. Príklad: Ak má niekto cca 85kg začať 4000mg a ďalšie dni znižovať o 1000mg. Ale nič sa nestane, keď fuknete aj 5000mg. C vylúčia obličky, pokiaľ je človek inak zdravý.Kedysi som dostal taký tip od môjho známeho, lekára, pri prvých náznakoch hneď 4000-5000 jednotiek perorálne. Osvedčilo sa to, hoci ja nebývam chorý, ale mojim blízkym.
Hej, to poznám… Už pár rokov.Bolo sa treba posunúť. A "niekto" vybaví, že to neošukám infúziami, operáciou, liekmi. Nezmeníš, nespravíš - čau párky, dovidenia
21.12.2024 som to “schytal”. Presne viem kde. A tušil som aj za čo. Len bola potreba ísť hlbšie a prísť na to, čo je to za podvedomý program, ktorý sa zvykol pravidelne spúšťať v určitých situáciach. Napriek tomu to neustúpilo úplne. …pretože tam bola info aj pre manželku (ono to tak býva niekedy, keď sa už muž a žena “jedným telom a jednou dušou stanú”… Tak som jej tú info, čo sa jej týka oznámil. A 29.12.2024 prišla skúška, či si to vypočula nielen “jedným uchom dnu a druhým von”. Jasné, že to tak bolo. Večer už ležala s 38*C. Tak som je to pripomenul “po lopate”, že prečo. Už aj pochopila, horúčka zmizla, ale očista trvala 10 dní.…večer pokračovanie…
Podobne pôsobí aj todicamp( ktorý aj vytvára teplo a zrýchľuje prekrvenie a procesy, a aj dmsoVeľmi účinné sú napríklad terpentínové kúpele. Terpentín je silné rozpúšťadlo.
Možno to tak je. Bolo by dobré to overiť v masovej štatistike v tých ázijských krajinách, kde sú pikantné jedlá na dennom poriadku v masovom merítku. Ak je tam naozaj nízky výskyt rakoviny, tak potom tomu možno dôverovať. Prax je kritérium pravdy.Bolo zistené, že kapsaicín je zodpovedný za ostrú chuť a dráždivé účinky ostrej papriky, čo spôsobuje masovú deštrukciu nádorových buniek, vďaka zacielením na mitochondrie – organely. Pretože organely zabezpečujú bunkám energiu.