Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Umělecká fronta díky správnému bez strukturnímu řízení začíná pracovat na národ, na národy, na Ruskou civilizaci ?Nový ruský seriál "Atom"
Celkem to odpovídá popisu v úvodu filmu:Umělecká fronta díky správnému bez strukturnímu řízení začíná pracovat na národ, na národy, na Ruskou civilizaci ?
Jsou to první vlaštovky nebo výjimka potvrzující většinovou vlastizrádnou tvorbu ?
Nakoukl jsem deset minut a nevím jak je kvalitně ztvárněno co celek, to by chtělo vidět celé i kvůli tomu jak seriál oslavuje nebo dehonestuje dobu SSSR nebo se hodnocení doby vyhýbá a soustředí se jenom na vývoj zbraně.
Díval jsem se ještě dříve na nějaké jeho parodie a první, co mě napadlo, že "Vidlák" je projekt.TyTrubka kanál “Vidlákovy kydy” alias “dýpfejk”.
První video je z 27. 12. 2024, ke dni 1.4.2025 publikováno 60 videí.
Zvláštní “náhoda”, že tento příspěvek píšu “na apríla”.
Vidlák totiž na tomto kanále publikuje parodie.
Některé velice zdařilé, některé méně, něco je skoro až za hranou.
Ale stejně jsem se dost smál.
Nejdříve pracoval sám amatersky, pak si ho vyhlédl GP - byl na schůzce se Zemanem (proběhlo info zde nebo dříve v diskuzi). Od té doby to beru tak, že ho mezi sebe vzali starší kluci.Díval jsem se ještě dříve na nějaké jeho parodie a první, co mě napadlo, že "Vidlák" je projekt.
Tak to mnohé vysvětluje. Dík za info.Nejdříve pracoval sám amatersky, pak si ho vyhlédl GP - byl na schůzce se Zemanem (proběhlo info zde nebo dříve v diskuzi). Od té doby to beru tak, že ho mezi sebe vzali starší kluci.
Snad neprozradím příliš, protože protivník naslouchá.Takže, projekt "Vidlák" je pro mě dost záhada. Třeba se to časem objasní.
Matej Korvín sa tešil veľkej úcte naprieč celou spoločnosťou ako múdry a spravodlivý panovník. Jeho dobré meno sa v podobe ľudových rozprávok a legiend zachovalo dodnes.Maďari natočili historický film o Jánovi Huňadym - turkobijcovi. Premiěra bude 8. a 9. marca tohto roku. Prečítajte si o tom vojvodcovi čo to hoc aj na wiki…
Jeho syn Matej Huňady Korvín bol posledným skutočne uhorským kráľom. Jeho smrťou začal definitívny rozpad pôvodného Uhorska, ktoré sa do pôvodnej podoby už nikdy neobnovilo.
Jako délka videa se (mi) v něm ukazuje 11:09 (911).video má 11 minut a 8 sekund
Chcem sa opýtať Popolvára, či je naozaj históriou potvrdené, že Matej Korvín bol Uhorský kráľ, pretože v oficiálnych historických článkov sa uvádza, že nebol ale bol ním Ondrej tuším III, a Korvín iba chcel byť kráľom. Potom prišiel Karol-Robert a ten sa stal kráľom a po dlhšom čase sa mu prišiel pokloniť aj Matej Korvín.Matej Korvín sa tešil veľkej úcte naprieč celou spoločnosťou ako múdry a spravodlivý panovník. Jeho dobré meno sa v podobe ľudových rozprávok a legiend zachovalo dodnes.