• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Parlamentné voľby 2027

@tondo – trafil si klinec po hlavičke – veľmi pekne poeticky. Iba doplním sucho technicky:
Z pohľadu riadenia ide o proces: Pravda-Sloboda-Zdravie-Dôvera.
- Pravda je informačný základ
- Sloboda je spôsob realizácie
- Zdravie je hmotný prejav a energia
- Dôvera je spätná väzba a stabilitátor
Kruh sa uzatvára. Ak žijem v Pravde, Slobode a Zdraví, moja skúsenosť mi potvrdzuje, že vesmír/život je spravodlivý systém. Vzniká hlboká Dôvera, ktorá mi spätne dodáva odvahu hľadať ešte hlbšiu Pravdu, aj keby bola bolestivá. V dnešnej dobe je najrevolučnejším činom byť zdravým, pravdivým a slobodným človekom, ktorý dôveruje svojmu svedomiu. Takýto človek je totiž pre DE systém neovládateľný.​

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=8BzP5UIS3ZA&list=RD8BzP5UIS3ZA&start_radio=1

Neteče a nepoteče ...

- najprv ano:
- potom nie:

A čože tak zrazu?

Tlačia zvnútra, tlačia zvonka ... A čo s tým? Nič. Pozerajme sa a čakajme...
Aby sa niekto náhodou nevydesil.

Naposledy upravené:
- potom nie:
azda na slovensku niekto čakal od ustašovcov nejakú pomoc??

naivkovia....

Režim ustašovcov bol známy extrémnou brutalitou. Prevádzkovali sieť koncentračných táborov, z ktorých najznámejší bol Jasenovac (často nazývaný „balkánsky Osvienčim“), kde boli masovo vraždení Srbi, Židia, Rómovia a chorvátski odporcovia režimu....

DNA zrúd sa nezaprie....
Už v júli a decembri 1991 uznali Chorvátsko niektoré krajiny, ktoré vtedy samy získavali suverenitu, ako prvá Litva (30. júla 1991), nasledovaná Ukrajinou, Lotyšskom a Estónskom....dnes sú to najväčšie rusofobne zrúdy..

Zoroslav a fotka s ruským veľvyslancom

Zdroj: https://www.facebook.com/zoroslav.sk/posts/pfbid02PYRQRDG7xJxiR9jLeTbW7gkby2XHJbLxVQL3LvvayUCWv9npRq55uBYuD9SypSr7l

1772024254043.webp

Pozn.:
- niekto nosí vyšívanku a krížik na saku, a tak "je náš!" lebo DOBRE HOVORÍ!
- niekto nosí na kabáte vyznamenie od Lavrova, a tak "je náš" lebo DOBRE HOVORÍ!
- niekto si objedná audienciu u ruského veľvyslanca, a tak "je náš" lebo DOBRE HOVORÍ!

Zdroj: https://youtu.be/28sfImLWC1o?t=1196

(20:00 - 21:00)
- (ukazovateľ smeru "Tam")
S: Si si istý? Vieš kam ideš?
Z: Ale ukazovateľ smeru všetci ...
S: ... preto sledujú smer podľa ukazovateľov ciest nezamýšľajúc sa kto ich spravil a prečo ich spravil a kam privádzajú.
Z: A ty si kto?
S: A tak aj chodia v kruhu, sporiac sa, dokazujúc. Menia svet! ... neznalí ničoho dovoľujú si mať názor na akúkoľvek otázku. A každý si myslí, že hlavne on vie, čo treba ...

21:27 - 21:49
Z: Ale kto a prečo spravil ten ukazovateľ?
S: Rozumieš, u nás sú dve nešťastia: hlupáci a cesty. A ešte aj jedno trápenie: keď hlupáci ukazujú cesty. Narodení vášnivo sa plaziť ako sa učia milovať lietanie.

Znova o tom istom ... Keď hlupáci ukazujú cesty.

niekto si objedná audienciu u ruského veľvyslanca,
Možnosť navštíviť veľvyslanca priamo v priestoroch veľvyslanectva nie je automatickým právom pre každého; návšteva sa zvyčajne riadi prísnym diplomatickým protokolom a bezpečnostnými pravidlami.
Bežný občan (aj s pasom danej krajiny) má k veľvyslancovi veľmi obmedzený prístup:
  • Žiadosť o audienciu: Je možné poslať oficiálnu žiadosť, no bez vážneho dôvodu býva zvyčajne zamietnutá z tzv. časových dôvodov..
Rusi veľmi dobre vedia ,kto je kto ....

Prílohy

• photo_2026-02-25_15-11-20.webp
    photo_2026-02-25_15-11-20.webp
    208.3 KB · Zobrazenia: 11
  • photo_2026-02-25_15-11-06.webp
    photo_2026-02-25_15-11-06.webp
    152 KB · Zobrazenia: 9
  • photo_2026-02-25_15-10-45.webp
    photo_2026-02-25_15-10-45.webp
    157.6 KB · Zobrazenia: 9
  • photo_2026-02-25_15-10-27.webp
    photo_2026-02-25_15-10-27.webp
    212.3 KB · Zobrazenia: 11

Premiér nevylučuje zrušenie hlasovania poštou zo zahraničia vo voľbách​

Ak chce niekto ovplyvňovať život v SR, nemal by podľa Kaliňáka mať problém prísť raz za štyri roky na Slovensko. Poukázal aj na dánsky model volieb, ktorý označil za inšpiratívny. „Kto tu platí a žije, ten má rozhodovať o živote Slovenska. Nie niekto, kto platí dane úplne inej krajine, žije úplne inde a má veľmi skreslené informácie o tom, ako sa tu žije,“ poznamenal.

Pozn.:
👏👏👏

Premiér nevylučuje zrušenie hlasovania poštou zo zahraničia vo voľbách​

Ak chce niekto ovplyvňovať život v SR, nemal by podľa Kaliňáka mať problém prísť raz za štyri roky na Slovensko. Poukázal aj na dánsky model volieb, ktorý označil za inšpiratívny. „Kto tu platí a žije, ten má rozhodovať o živote Slovenska. Nie niekto, kto platí dane úplne inej krajine, žije úplne inde a má veľmi skreslené informácie o tom, ako sa tu žije,“ poznamenal.

Pozn.:
👏👏👏

Zdroj: https://m.youtube.com/watch?v=t7_tbAWJZa0

R. Kaliňák považuje vybavenie v Kukurici za kvalitné, predraženie odmieta​

Okolo 16 minúty Kaliňák upratuje novinársku čupku,
čo rýpala do korešpondečného spôsobu volieb. Kto sledoval výsledok PS v predchádzajúcich voľbách zo zahraničia, tak nemôže veriť, že to dostali legálne. A tie slová zo správy vyššie sú dobre zvolené.

Zdroj: https://youtu.be/kMbKj_Umia8

Naposledy upravené:

Garabin na "forume pravdy"​

Zdroj: https://youtu.be/SOeb7fhQ3wg?t=1749

Zdroj: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0Lb58GSytmp8a2sHkBf2FYXQuzuMJf32ejt15xk4ozDbqXQWM4f5xyjEeM1WCFJA9l&id=61551731453809

Pozn.:
Pozrite si to.
Celkom dobre sa zabavíte na štandardnom postupe. Sv. Štefan Najmúdrejší, ako obyčajne a dlhodobo, hovorí svoj príbeh mučeníka. Aj ešte je neuveriteľné, ako sa stotožňuje s úlohou akéhosi "frontmana" všetkých Slovákov, ktorí si NEmyslia, že Rusko je agresor. Ostatní pri stoloch len čumia ako Štefan Vasiljevič "DOBRE" hovorí. Nehovorím, že ja v ruštine excelujem, ale už to, ako hovorí, musí byť tým, čo to sledujú, totálne smiešne. Nie preto, že by človek nebol tvor omylný, ale preto, že keď chcem zo seba už robiť Rusa verejne, mal by som teda tú ruštinu ovládať na o hodne lepšej úrovni a aj úplne bez papiera a nie to čítať (veď svoj vlastný príbeh poznám, nie?). Čiže ide o úplne zjavný nepomer medzi Štefanovou túžbou byť tvrdým a spravodlivým Rusom, čomu absolútne nezodpovedá jeho prejav, a tak všetko, čo povie sa týmto spôsobom degraduje v očiach publika. Pobavilo ma, že ani tu, ako ani všade, si neodpustil svoju pýchu frázou "я всегда говорю правду". Keby to bolo medzi tými, čo ho poznajú, ešte by sa to dalo tolerovať. Ale medzi skupinou viac-menej neznámych ľudí??? Znova to len niečo o ňom hovorí.
Ale samozrejme: "nagraždenie na palte" To je najdôležitejší dôkaz jeho pravdomluvnosti.

Ako inak, aj tu kydá na Slovensko a Fica na záver svojho "expozé" (okolo 42 minúty). Robí presne to, čo PS, akurát PS to robí v Bruseli a on v Moskve. Inak sú totálne rovnakí. Užitoční i***ti. Judáš jeden hlúpy starý zabednený.

Pardón, ale jeho správanie mi už príde ako jasné "pchanie sa do riti" na spôsob, ako to robia dnes podpindosníci Anglo-Sasom a pred nimi najrôznejší riťolezi trockistickým aparátčikom v ZSSR. Namiesto toho, aby počkal, kým ho budú chváliť za jeho skutky iní, neustále sám seba vychvaľuje. Či na RT či tu, či kdekoľvek. A klincom je vždy: "ja vždy hovorím pravdu".

"Ну что, дорогой Штефан. Если б ты дискредитировал только себя,
мне это по барабану. Но с собой таскаешь нас всех!"

P. S.: Bolo mi divné, prečo Garabin nepostuje na fakbúku žiadne kopance do Fica či Kaliňáka a SMERu. To preto, že teraz kope do nich u Rusov.

1772087855425.webp

Naposledy upravené:
my svetaznalí cynici vieme a pamätáme...

ako KOALÍCIA keď / aj po kuciakiade / legitímne vládli ,schválili tzv. LEX HARABIN na návrh OPOZÍCIE !!!!

dosiahli to ,že po voľbách sa k moci dostal psychopat MATOVIČ a jeho teror....

mal by som teda tú ruštinu ovládať na o hodne lepšej úrovni
Namiesto práce s obsahom a myšlienkami vyjadrenia Harabina ,sa začína hodnotiť osoba /Harabin/ ....

Harabin v Rusku len stručne popísal anabazu ,od kedy ho zažalovali za tzv.schvaľovanie Ruskej agresie až po oslobodzujuci rozsudok NAJVYŠIEHO SÚDU...

nepovedal,že on má pravdu ,ale že najvyšší súd mu dal za pravdu,že RUSKO NIE JE AGRESOR ....

Namiesto práce s obsahom a myšlienkami vyjadrenia Harabina ,sa začína hodnotiť osoba /Harabin/ ....
Až budeš zaujímať rovnaký pohľad na prácu s obsahom a myšlienkami vyjadrení Fica, Kaliňáka, Šefčoviča či Lajčáka, budem tvoje pripomienky brať vážne ako pokus o nezaujatý pohľad na veci. Až dovtedy tvoje narážky budú pre mňa iba pokusom o bielenie čerta.

Až budeš zaujímať
ešte raz...
nikdy a nikde som nehodnotil Fica a comp. podľa toho ako má uviazanú kravatu,či je správne učesaný,či povedal nejaký "brept"...

ale....
Po ovocí ich poznáte“ je citát z Biblie (Matúš 7, 15-20), ktorý znamená, že pravú povahu, úmysly alebo kvalitu človeka (alebo učenia) nespoznáte podľa rečí či vzhľadu, ale podľa jeho skutkov a výsledkov

mala exkurzia v čase a priestore :
Po nástupe druhej vlády Roberta Fica , Harabin bol v prevahe , ale len do chvíle, kým si aj premiér neuvedomil, že mu škodí.
Smer novelou ústavy zariadil rozdelenie funkcie predsedu Najvyššieho súdu a Súdnej rady, Harabin sa stal radovým sudcom.!!!

....

Štefan Harabin prehral len jedno z viac ako desiatich disciplinárnych konaní, ktorým ako sudca čelil.

Keď Harabina potrestal Ústavný súd, obrátil sa na Európsky súd pre ľudské práva (ESĽP) v Štrasburgu. Ten mu dal za pravdu v tom, že o jeho kauze nerozhodoval nestranný súd. Dôvodom bolo, že z konania neboli vylúčení sudcovia, ktorých Harabin namietal a v iných konaniach s ním vylúčení boli.
európsky súd označil rozhodnutie Ústavného súdu o potrestaní Harabina za nezákonné.

Naposledy upravené:
Garabin ako inak: "I speak the truth" (Ja hovorím pravdu).

Zdroj: https://www.facebook.com/reel/1233343411753009

Pozn.:
Piťo je vážne psychicky chorý. To sa nedá prehliadnuť. A všetci, ktorí považujú pravdu za Boha, mu to žerú, lebo bez funkcie si môže tárať čo chce, kedy chce, na koho chce a ako chce.
Samozrejme posadnutí "čistoručičkárski" slniečkari, mu to žerú ako keď zhladovanej krave hodíš za rebrík pod pazuchu sena ... Nezaujíma ich, že keby tam sedel, tak:
- by už nemohol hovoriť "Ja hovorím pravdu",
- musel by zmeniť rétoriku, alebo by (dostal guľku ako Kennedy, a koniec koncov aj Fico, ktorého tak nenávidí),
- a práve preto sa tam nedostane, lebo je moc "svidomý" ... aby mohol ďalej "hovoriť pravdu" (presnejšie iba polovicu z nej),

Kruh sa uzatvára. A PRAVO!verní sa s ním spolu so sv. Štefanom Najmúdrejším točia ako pes za svojím chvostom. Schizofrénia najvyššieho stupňa. Nevadí im, že nič nedosiahne, hlavne, že "vždy SILNO hovorí pravdu", a nevadí im ani to, že ich/nás všetkých potápa. Hlavne, že "vždy SILNO hovorí pravdu".

A s ním Kotleba, Švec, Heredoš a ďalší psychopati. Republikáni, čo tak pozorujem po očku, už sa trošku menia, aj keď aj to ide ako v lete na sánkach, ale furt lepšie ako Garabin.

Naposledy upravené:
Heredoš a ďalší psychopati.
tak Heredoš je psychopat ,lebo nechce ,aby na školy chodili vymývať mozgy deťom ""bukvice ""a rôzní devianti ,pod rúškom "školenia o bezpečnosti"...

čeče,spamätaj sa ...

„Ahojte, som poručík David Púchovský, aktívny príslušník Policajného zboru, a som gay,“ vyhlásil na víkendovom PRIDE

tak Heredoš je psychopat ,lebo nechce ,aby na školy chodili vymývať mozgy deťom ""bukvice ""a rôzní devianti ,pod rúškom "školenia o bezpečnosti"...

čeče,spamätaj sa ...

„Ahojte, som poručík David Púchovský, aktívny príslušník Policajného zboru, a som gay,“ vyhlásil na víkendovom PRIDE
To, čo chce alebo nechce psychopat, nemá žiadnu kauzalitu s tým, či je alebo nie je psychopat.

nemá žiadnu kauzalitu
označeníme oponentov "nálepkou"
-- psychopat,hurápatriot ,atd atd
Je to prejav slabosti v argumentácii, nie jej sily.
Je oveľa ľahšie niekoho zaradiť do „škatuľky“ než analyzovať komplexný problém. Namiesto vyvrátenia myšlienky , útočí sa na jej nositeľa.
-- Ak útočíš na človeka, prehrávaš argument.

záver:
jedna z najagresívnejších foriem nálepkovania (tzv. pathologizing). Keď oponent namiesto argumentov povie, že niekto „psychicky chorý“, „blázon“ alebo že sa má „liečiť“, ..

-Označenie oponenta za chorého je klasický logický klam, keď "niekomu" na fóre dôjdu argumenty....

Naspäť
Top Bottom