• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy o Covid19

Keďže si vážim všetkých hľadajúcich istinu, ako aj tých, ktorí potrebujú pevne stáť pri tom na zemi, rád by som ušetril sebe i vám čas i energiu potrebné na siahodlhé polemizovanie a objasňovanie veci so zdravím, príčinami chorôb i úlohe mikroorganizmov v nich, dovoľte mi nasmerovať vás ZNOVA na:

"Mnohé veci sú nám nepochopiteľné nie preto, že naše chápanie je slabé, ale preto, že ich podstata nezapadá do okruhu nám známych pojmov." (Prutkov)
Nič v zlom, iba diskutujeme, ale....zdá sa že ty si už istinu našiel keď píšeš, že vírusy neexistujú.

skúšali telesnými tekutinami infikovať človeka nemocou iného človeka tak, aby o tom nevedel. A nič.
No tak to by som rád taký pokus osobne videl. A nie na jednom dvoch ľudoch, ale na tisícke, aby to malo štatistickú relevanciu s presnosťou na promile (ako sa to robí pri prieskumoch VM).
Zvieratá si tiež neuvedomujú, že ich komár niečím nakazí, a predsa ochorejú, a deje sa to hromadne v úseku pár dní, nie časovo náhodne.
Napr. chovám králiky veľmi veľa rokov. A tieto králiky veľmi veľa rokov štípu komáre, pretože ich chovám vonku. Ale iba v jednom roku sa stalo, že mi chov napadol králičí mor. Pol chovu mi skapalo. A nemal sa tam šancu dostať inak, ako komármi. Pretože samca aj samice mám svojich. Takže v prípade králičieho moru to nebolo o vedomí...

A keď už lakota hovorí o mikrobioálnom prenose, hovorí o vírusoch? Či o baktériách.
Hepatitída B nie sú baktérie.

Naposledy upravené:
Inak, čo sa týka NGM, tak môžu mať v mnohom pravdu, ale nemyslím si, že sa tým dá vysvetliť každý jeden prípad ochorenia. Určite existuje viac vecí, ktoré môžu vyvolať tú istú chorobu. Napr. rakovina nejakého konkrétneho orgánu. Môže to spôsobiť aj psychika, ale môžu to spôsobiť aj vonkajšie faktory vplyvu. Bolo by chybou všetko vsadiť len na jednu kartu a nepreveriť aj iné vplyvy.

Nič v zlom, iba diskutujeme, ale....zdá sa že ty si už istinu našiel keď píšeš, že vírusy neexistujú.
Píšem, že ich existencia nie je preukázaná. Zatiaľ čo sa na nich stavia veškerá medicína. Dôvod? Bežne sa ľudia voči tomu dávajú očkovať. Málo chýbalo, aby to bolo povinné. Prečo sa teda cca 40 - 60 % ľudí nedalo zaočkovať? Pretože to považujú za pravdu, čo im hovoria? Minimálne na úrovni intuície vnímajú, že niekde je há(K)či(S)k(O) ... Istina pozostáva v tomto prípade z mnohých vecí. A jednou z nich je v prvom rade to, že človek sám sebe je strojcom svojho zdravia. Nemoc ako taká prichádza ako JŽO, a tak vírus (aj keby existoval, a opakujem, že existencia nie je dokázaná), nemôže byť jej pôvodcom, čo človeka znova navracia k sebe samému a otázke: "Čo robím zle?". Pokiaľ bude iba odstraňovať vírus, nielenže nič nepochopí, ale bude iba ošetrovať príznaky, následkom čoho bude ďalší JŽO. Tvrdší ako ten predchádzajúci. Príklad? Človeka bolia kríže. Vezme oblbovák. Prestane. Bolia ho zas, vezme oblbovák prestane ... 10 - 20 rokov ... a začne problém s pečeňou. Alebo ak to chceš na mikroorganizmy, máš chrípku, berieš penicilín. Bežne sa to takto lieči. Prečo potom sa ale zisťuje že "vírus" začína byť voči penicilínu odolným? A ty musíš nasadiť tvrdší liek. Okrem toho, prečo sa nemoc stále vracia? Veď ak reagujem na JŽO správne, tak nie je dôvod na to, aby mi Boh pripomínal, že niečo nie je OK v mojom živote ... Istina má mnoho podôb. Ale základné princípy sú stále niekde inde ako v tom, že "vírus" je nekontrolovateľná pliaga, ktorá tu je sama za seba a nedá sa s ňou robiť nič, iba technicko-technologicky ju dokola odstraňovať.

Inak, čo sa týka NGM, tak môžu mať v mnohom pravdu, ale nemyslím si, že sa tým dá vysvetliť každý jeden prípad ochorenia.
Ide @jardob o koncept. Úplne základný koncept toho, ako veci sú v prípade bežných ľudských podmienok úplne obyčajného "žiteľa". Keď by som to preniesol do roviny KSB tak ako máme vo svetonázore koncepciu (y) a(n) rovnako máme ľudskú koncepciu chápania nemocí (GNM) a antiľudskú koncepciu chápania nemocí (súčasná medicína), pričom tak ako autori KSB sa vyjadrili, že KSB nie je všetzahŕňajúcim posledným vývojovým štádiom ich diela, tak ani GNM to nie je čo sa týka medicíny. Všetko sa rozvíja, svet je komplikovaný i jednoduchý zároveň, ale stále existujú jeho bázické charakteristiky a princípy, ktoré jedna teória popisuje tak, a druhá ich stavia úplne nahlavu.

Zvieratá si tiež neuvedomujú, že ich komár niečím nakazí, a predsa ochorejú, a deje sa to hromadne v úseku pár dní, nie časovo náhodne.
Napr. chovám králiky veľmi veľa rokov. A tieto králiky veľmi veľa rokov štípu komáre, pretože ich chovám vonku. Ale iba v jednom roku sa stalo, že mi chov napadol králičí mor. Pol chovu mi skapalo. A nemal sa tam šancu dostať inak, ako komármi. Pretože samca aj samice mám svojich. Takže v prípade králičieho moru to nebolo o vedomí...
Na toto som uvádzal odpoveď vyššie v odpovedi Boleslavovi. Divý zajac vs domáci králik. Podmienky chovu. To už je o prístupe jednotlivých zvierat k tomu, čo potrebujú. Pochybujem, že ich máš rozcapené na voľno na priestore dajme tomu 1 ha. To, čo im dávaš, môže byť nevyvážené. Každé zviera si samo, keď je voľne, utrhe i to, i to, kedy koľko čoho potrebuje vníma úplne podľa programu, ktorý je doňho vložený. Kdežto keď to máš nakope, sú tam z hľadiska chorenia samé rizikové faktory. A ja teraz nehovorím o tom, že máš si kvôli zajacom kúpiť lúku 1 ha, aby si ich mohol chovať. Hovorím o tom, ako to je prirodzene naprogramované. V prírode nemáš na 1 m2 dajme tomu 5 králikov. Je to z dobrého dôvodu, čo povieš?

Dodadok:
K tým králikom, okrem už mnou spomenutých faktorov, problém je aj v šľachtení. Nie nadarmo sa hovorí: "Množí sa to tu ako zajace." Ľudia špeciálne, podobne ako aj v prípade iných živočíchov, šľachtením (dokonca pokusmi o klonovanie) nabúravali stvoriteľov prirodzený evolučný program. I tu je podľa mňa obrovský zádrheľ, keď ide o chorenie zvierat, a znova sa to dá porovnať s prírodným stavom veci.

Naposledy upravené:
Nakazené prikrívky čím? Vírusmi, ktoré neexistujú? Alebo presvedčením, vytvoreným u niekoho, že sú v tom vírusy, ktoré ťa môžu zabiť? Indián, ktorý neslýchal nič o "kúzlach" bielych nevedel nič ani o vírusoch. Nemohol, nemal odkiaľ a ako si overiť, či to je alebo nie je pravda. Preto vytvoriť u nich samotné lživé presvečenie, že v prikrývkach sú vírusy príčinou choroby je z praktického hľadiska rovnako účinné z hľadiska masového psychoefektu. Podstata nie je v tom, či je deka skutočne nakazená. Podstata je v tom, či ju vidím ako nakazenú alebo nie. Od toho sa aj odvíja to, či od tej deky ochoriem alebo budem zdravý.

Takyže do extrémů nejdu. Stačí si spomenúť na čas rokov 2020 - 2022. Sú to len 2 roky, ale zdá sa, že sme sa poniektorí z tohoto obdobia stále nič nenaučili.
Jasně, takže ti indiáni, kteří netušili, že ty přikrývky mají být nakažené, prostě onemocněli z čeho? Z předtuchy? Proboha. Tohle je opravdu ode zdi ke zdi. Poto také ovšem Mek Cintoš, které mu to pálí trochu víc, přišel s tím, že to je pohádka, to o těch přikrývkách. Především jde v hodnocení procesů vždy o míru!!!! A každý se také dost projeví...

​

Naposledy upravené:
Jasně, takže ti indiáni, kteří netušili, že ty přikrývky mají být nakažené, prostě onemocněli z čeho? Z předtuchy?
A kto tu hovorí o predtuche? Prečítaj si všetky moje posledné príspevky. Opakovať ich špeciálne pre teba nebudem. To, že Pjakin opakuje "prikrývky" je síce pekné, ale nikde to nerozvinul. V tomto prípade iba prebral to, čo šíri väčšina ľudí. A namiesto toho trolenia, skús hore GNM. Ako som už pozval ostatných, pozývam aj teba, aby si si v tom urobila jasno.

No právě. Protože "netrpí" vědomím a přece onemocní, je to ukázka toho, že existují onemocnění, která s vědomím přímo nesouvisí. Pokud existují u králíka, proč by nemohla existovat i u člověka? Králičí buňky se od těch lidských o tolik neliší.
Presne týmto X príspevkom som sa chcel vyhnúť, ale nevadí. Keď už som to načal, tak to aj dokončím, aj keď to budem opakovať, ako keby si si to tu nemohol vyššie prečítať:
Určite. Konkrétne rakovinu, keď si už spomenul:
1. psychosomatika,
2. rádioaktívne žiarenie,
3. trovenie sa toxínmi.
Na toto som uvádzal odpoveď vyššie v odpovedi Boleslavovi. Divý zajac vs domáci králik. Podmienky chovu. To už je o prístupe jednotlivých zvierat k tomu, čo potrebujú. Pochybujem, že ich máš rozcapené na voľno na priestore dajme tomu 1 ha. To, čo im dávaš, môže byť nevyvážené. Každé zviera si samo, keď je voľne, utrhe i to, i to, kedy koľko čoho potrebuje vníma úplne podľa programu, ktorý je doňho vložený. Kdežto keď to máš nakope, sú tam z hľadiska chorenia samé rizikové faktory. A ja teraz nehovorím o tom, že máš si kvôli zajacom kúpiť lúku 1 ha, aby si ich mohol chovať. Hovorím o tom, ako to je prirodzene naprogramované. V prírode nemáš na 1 m2 dajme tomu 5 králikov. Je to z dobrého dôvodu, čo povieš?

Dodadok:
K tým králikom, okrem už mnou spomenutých faktorov, problém je aj v šľachtení. Nie nadarmo sa hovorí: "Množí sa to tu ako zajace." Ľudia špeciálne, podobne ako aj v prípade iných živočíchov, šľachtením (dokonca pokusmi o klonovanie) nabúravali stvoriteľov prirodzený evolučný program. I tu je podľa mňa obrovský zádrheľ, keď ide o chorenie zvierat, a znova sa to dá porovnať s prírodným stavom veci.
A naozaj by som uvítal, keby si si prestal vyberať iba to, čo sa ti páči. Mnou poukázané a nabúrané bola existencia vírusov. Už sa o nich vôbec nebavíme, ty si z toho iba niečo odsekol. Nie nič je oddelené od toho ostatného. Vedomie (forma), strava, toxíny, bakteriálne prostredie .... všetko je to previazaný celok, ktorý dohromady dáva nejaký výsledok v živote buď choroba, alebo zdravie. Это все. Hore máš odkaz do 4 hodinového videa plného teórie a praktických svedectiev. Ak chceš, sa mu venuj. Ak nechceš .... tešilo ma (i ostatní).

Naposledy upravené:
Jasně, takže ti indiáni, kteří netušili, že ty přikrývky mají být nakažené, prostě onemocněli z čeho?
Slavjanin to vysvětlil hned v dalším příspěvku a kdyby to tak skutečně bylo, mělo by to logiku:

"Nemusí to byť nutne mýtus. Bieli, ktorí si skutočne mysleli, že tie deky "nakazujú" tým, čo pokladali za vírus, vo svojom vnímaní veci si mysleli, že práve ten vírus je to, čo Indiánov vyhladí/lo. Zatiaľ čo v skutočnosti nešlo o ten domnelý vírus, ale o ten príbeh okolo toho. Rozšíriš masovo deky, a keď už ich majú, tak potichu zapustíš šuškandu, že sú napustené "zlým duchom", tak by to Indiáni skrze svoje vnímanie proste dostali do psychiky ako škodlivú vec a k tomu špetneš, že tá škodlivosť sa prenáša dotykom. A dostaneš taký masový efekt, aký si ani nečakal, pretože rovnako ako medzi nami, tak i medzi Indiánmi bolo toľko ľudí so zombie psychikou, že to tvorilo drvivú väčšinu. Kúzla ovládal iba šaman a skeptickí mohli byť tí, čo vedeli viac = náčelníci, starší, pohlavári. Ostatní však skrze svoj svetonázor podliehali zombiepropagande rovnako ako my počas COVIDu."

Jenže jsem trochu zagůglil a hned tady je tomu zhruba v polovině věnován odstavec:

Píše se tam, že neštovice se vyskytovaly jak u osadníků, tak u Indiánů již před incidentem s "nakaženými" dekami a že pravděpodobně ti, kterým byly deky předány, neštovicemi neonemocněli.

Naposledy upravené:
No právě. Protože "netrpí" vědomím a přece onemocní, je to ukázka toho, že existují onemocnění, která s vědomím přímo nesouvisí. Pokud existují u králíka, proč by nemohla existovat i u člověka? Králičí buňky se od těch lidských o tolik neliší.
Přesně tohle je bod, ve kterém jsem nad obvyklou míru nejistý.
Domnívám se však, že zvířata v nějaké míře vědomím disponují a tudíž je informační vyvolání patologického stavu organismu možné.

Naposledy upravené:
Slavjanin to vysvětlil hned v dalším příspěvku a kdyby to tak skutečně bylo, mělo by to logiku:

"Nemusí to byť nutne mýtus. Bieli, ktorí si skutočne mysleli, že tie deky "nakazujú" tým, čo pokladali za vírus, vo svojom vnímaní veci si mysleli, že práve ten vírus je to, čo Indiánov vyhladí/lo. Zatiaľ čo v skutočnosti nešlo o ten domnelý vírus, ale o ten príbeh okolo toho. Rozšíriš masovo deky, a keď už ich majú, tak potichu zapustíš šuškandu, že sú napustené "zlým duchom", tak by to Indiáni skrze svoje vnímanie proste dostali do psychiky ako škodlivú vec a k tomu špetneš, že tá škodlivosť sa prenáša dotykom. A dostaneš taký masový efekt, aký si ani nečakal, pretože rovnako ako medzi nami, tak i medzi Indiánmi bolo toľko ľudí so zombie psychikou, že to tvorilo drvivú väčšinu. Kúzla ovládal iba šaman a skeptickí mohli byť tí, čo vedeli viac = náčelníci, starší, pohlavári. Ostatní však skrze svoj svetonázor podliehali zombiepropagande rovnako ako my počas COVIDu."

Jenže jsem trochu zagůglil a hned tady je tomu zhruba v polovině věnován odstavec:

Píše se tam, že neštovice se vyskytovaly jak u osadníků, tak u Indiánů již před incidentem s "nakaženými" dekami a že pravděpodobně ti, kterým byly deky předány, neštovicemi neonemocněli.
....a preto si GP "pestuje" domorodé kmene, ktoré nesmú prísť do kontaktu s civilizáciou
"kdyby neco"...?

....a preto si GP "pestuje" domorodé kmene, ktoré nesmú prísť do kontaktu s civilizáciou
"kdyby neco"...?
Ja myslím že si ich "nepestujú mimo systém" lebo kdyby neco, skôr je to nejaký ich "projekt",
kdyby neco- reset,x faktor, plasma,udalost...tak si ich vedia hravo vypestovať ...niečo podobné tu už bolo, (1800?)

Mnou poukázané a nabúrané bola existencia vírusov.
Já to vidím tak, že něco, čemu kdysi v rámci zavádějící teorie nakažlivých mikrobů dali jméno virus, skutečně existuje. Jenže tomu v rámci vytváření šidítka pro "dobytek" přiřkli "neoddiskutovatelné" démonické vlastnosti.
Přitom na zpochybnění klíčové role virů při vzniku nemocí stačí selský rozum bez hlubších znalostí. Už jsem to myslím kdysi psal, pokusím se to stručně zopakovat.

Optickým mikroskopem virus zahlédnout nelze vůbec, pouze elektronovým. Přitom však dochází k jeho "umrtvení". Takže jediné, co lze vidět, je kus proteinem obalených nukleových kyselin. Nikdy nikdo neviděl virus účinkovat - vstup, výstup a činnost uvnitř buňky. Sto let se však vesele kojenci mrzačí vpichováním kdovíčeho a vrchol toho všeho jsme nedávno zažili.

@SLAV_jan_in súhlasím s tým, že v západnej medicíne sa liečia len príznaky a vôbec sa nekladie dôraz na nápravu príčin. Aj ja som za celostný prístup k liečenie. A aj preto mi záleží na tom, aby sme žiadny faktor nepodcenili.

Čo sa týka tých mojich králikov, tak si myslím, že v tomto prípade tie príznaky králičieho moru nespôsobila nevyváženosť stravy. Ak by šlo o nevyváženosť stravy, tak s najväčšou pravdepodobnosťou by sa následky prejavovali vo veľkom časovom roztyle u rôznych jedincov. Nebolo by to tak, že behom dvoch týždňov mi vykape polovica vrchu, pričom aj v susedných klietkach, a prejde to dokonca aj o dve parcely ďalej k môjmu švagrovi vzduchom, ktorý ich krmi celkom inak, než ja.
A pri tomto králičom more králici zomierajú naozaj desivo. Pár dní sú malátni, a potom ich chytia kŕče tak silné, že ich zabijú. Majú v kŕči zaklonenú hlavu. Videl som pár zajacov, keď ich to chytilo a zomreli pritom.

Inak, paradoxné je to, že môj otec krmil zajacov trávou, ďatelinou, jačmeňom, a sem tam im dal niečo pochrúmať. Vtedy granule neboli. Ja ich krmim prevažne jedným konkrétnym druhom granúl, na ktoré sú zvyknuté, a okrem toho dostávajú chlieb, jablčka a šupky zo zeleniny, ale cez leto im pridám aj mlieč a lístie z viniča. To majú radi.
Otcové zajace mávali často chorú pečeň (biele bodky na pečeni). Moje zajace to nemali ešte nikdy. Občas som mal u mladých zajacov problém s kokcídiami. Do dvoch mesiacov sú extrémne háklivé na stravu a ľahko môžu skapať, ak im dáš niečo, na čo nie sú už od materského mlieka zvyknuté. Ja to robím tak, že ak chcem, aby im neuškodila nejaká strava, tak tou stravou krmim samicu keď ich kojí. A cez mlieko dostanú protilátky a enzými, ktoré ich adaptujú na túto stravu. Bez tejto prípravy sa mi stávalo, že sa mladý zajkovia zduli.

No tak to by som rád taký pokus osobne videl. A nie na jednom dvoch ľudoch, ale na tisícke, aby to malo štatistickú relevanciu s presnosťou na promile (ako sa to robí pri prieskumoch VM).

Hepatitída B nie sú baktérie.
Tu popisujú pokusy o prenos choroby z človeka na človeka na izolovanom ostrove rôznymi spôsobmi, s cieľom dokázať pravdivosť "vedeckej hypotézy" o prenose chorôb "bacilami", ako to tu spomínal Slav_jan_in. Po rokoch to vedci zabalili...

Článek v The New York Times poukázal na další pokusy, při nichž dr. Andrewes posílal dobrovolníky v chladných dnech na dlouhé procházky, vypínal jim topení v bytech, a dokonce je nechal sedět v mokrých ponožkách. Vyvolat nachlazení se jim však nepodařilo. Dr. Andrewes poznamenal: „Nemohli jsme se přesvědčit, že prochlazení samo o sobě něco způsobilo.“ V článku „The Sneeze Hunt“ („Honba za kýchnutím“), který vyšel v časopise Leader v dubnu 1950, byl uveden citát dobrovolníka, který na tento neúspěch poukázal:
„Osmý den – a jediné, čím se mohu pochlubit, je lehké posmrkávání… něco se vážně musí udělat… Mlha je těžká, když se brzy ráno, spoře oděný, vydávám k řece… ponořím se po kolena do ledové vody, staré boty, ponožky, kalhoty a všechno… o hodinu později se převléknu do suchého… Čekáme celý den. Nic se neděje… Je to ironie.“

Naspäť
Top Bottom