Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ano, je možné se na to dívat dvojím pohledem:V těch fotokopiích nic dehonestačního není.
Diky Poctari za ty odkazy, docela me to dostalo (ta moje naivita) fakt sem si celou dobu myslel, ze je Kratochvil obeti, asi jsem moc poslouchal pana Kapala, ktery tim padem naletel take.Pokud chceš, abych to více rozvedl, přečti si můj starší příspěvek.
>Včetně linků v něm obsažených.<
https://ksb-csr.net/threads/spravy-z-ciech-2025.2213/post-50382
Ty fotokopie počítám, že to jsou ty “faberže”, za které Kratochvíla drží - tím ho donutili spolupracovat.
Něco málo ke Kratochvílovi je i v tomto příspěvku
https://ksb-csr.net/threads/zmena-systemu.2430/#post-53501
Ale příspěvek je primárně o imitačně-provokačním projektu JaSaN.
Jejich skomírající web se někdy přece jen mění, takže v příspěvku odkazovaná sekce “Spolupracující”, je aktuálně prázdná. Místo toho link zde.
>A pozor na věc.<
Jak už to tak v imitačně-provokačních projektech bývá, jimi uváděné seznamy lidí jsou vždy směs: projekti promíchaní s neprojektama.
Ano, to je to, s čím počítám já.Diky Poctari za ty odkazy, docela me to dostalo (ta moje naivita) fakt sem si celou dobu myslel, ze je Kratochvil obeti, asi jsem moc poslouchal pana Kapala, ktery tim padem naletel take.
Že uvěřím, tak to se děje i mně, a to opakovaně!Druhým případem byl Ivan “Veterán” Kratochvíl, který dokázal na Svobodném rádiu velmi přesvědčivě líčit, jak ho policie a vyšetřovatelé šikanují, jak ho jezdí pravidelně kontrolovat, že je v danou hodinu doma apod. Také jsem mu to věřil, dokud jsem ho jenom poslouchal z rádia. Když jsem ho uviděl, začal jsem pochybovat. Postupem času jsem začal počítat podezřelé indicie, až se to překlopilo. Je to podobná šablona jako Martin “Tank” Koller.
Ono asi nejdůležitější pro duševní hygienu je nepodlehnout kognitivní disonanci, když už je člověk před tu realitu postaven... jednoduše si připustit, že jsme se protentokrát nechali napálit, a jít dál.Ano, to je to, s čím počítám já.
Ale víš jak.
Existuje nenulová pravděpodobnost...
Ale to by sis nemohl nikdy nic myslet o ničem.
P.S.: nejsi sám, kdo uvěřil
Že uvěřím, tak to se děje i mně, a to opakovaně!
A to se imitačně-provokačními projekty zabývám už docela dlouho a soustavně.
A není to nutně jenom nějakou naivitou.
Ano, některé projekty jsou tak průhledné, že už to jde poznat opravdu doslova na první pohled. Protože některé šablony jsou jednoduché a opakující se.
Ale když je odvedena kvalitní práce, chytí se téměř každý. Přinejmenším z počátku.
Jde o to, aby to nebylo trvalé. A to stojí nějakou práci, kterou ne každý může věnovat. Navíc to chce cvik.
Existuje dokonce případ, kdy jsem si sice dosti pozdě - ale přece - uvědomil, o co jde, ale stejně jsem s tím několik let nemohl ven!
Všichni by se mi vysmáli: nebylo dost přesvědčívých indicií pro ty, kteří uvěřili.
Přiznám se, že tomu kdo je Paukner nevěnuji příliš energie/pozornosti.A jeden z komentujících tento status napsal:
“přijde den, kdy Zdíša "zjistí", že Paukner je ona”
:- ))
Masaryk se v hrobě obrací a myslím, že i Beneš. Всё по плану, jak říkají v Rusku. Co by tomu řekli ti, kteří kdysi bojovali za samostatné Československo. Opět doporučuji knihu Česká mafie z roku 1932 od Hajšmana.V Praze chtějí instalovat sochu maršála Radeckého.
Inu, koněvové mizí a staví se mariánské sloupy a různí radečtí - věrní sluhové nikoliv českého národa, nýbrž cizích imperiálních a protilidových zájmů.
Radecký, marš!
Jaký proces?Když nemůžeš proces zastavit jinak, postav se mu do čela, abys ho mohl řídit.
Převeztí řízení po totálně nechopné opozici, která je 100% parazitická bez schopnosti cokoliv řídit. Opozice s podpindosniky nemá budoucnost a tento proces tak jako tak zaníkne, nový proces se terve formuje. Zatím řídí vláda "relativně" dobře za daných podmínek, ale v medich ať dělají co dělají nenechají na nich nit suchou, protože parazité se přemnožili a je potřeba je postupně vyhladovět a vláda se o to snaží.Jaký proces?
První vlaštovka sice jaro nedělá, ale pořád je to první vlaštovka.A Turkovi se přihodila nehoda se “sanitkou”.
Není toho nějak podezřele mnoho najednou?
Nevím s čím mám počítat.
Ať to na Turka zfabrikovali nebo “jeho hranatost” neudržela své elitářské ego, tak jedno vím jistě.
Podle toho, jak Turek dopadne, poznáme, která ze dvou protistran má větší sílu.
Každopádně, je to nejlepší vládní zmocněnec pro grýn dýl, co jsme kdy měli.
Vsimnul jsem si, ze nekteri americti analytici (napr.Tom Luongo) vnimaji toho Dugina uplne stejne, zajimave.Tak toto je opravdová lahůdka pro fajnšmekry!
Komentář samotného Bernda Posselta - a kde jinde, než na SeznamŽumpě.
Pikantní je, že fašistův článek obsahuje fotku fašisty Dugina.
30.7.2026![]()
Evropská kotva v rozbouřeném moři - Seznam Zprávy
SVĚT VE VARU - Pokud se nacionalistickým a Putinem podporovaným silám v členských státech podaří Evropu roztříštit a rozbít, nedokážeme se ve stále nebezpečnějším světě udržet při životě, píše německý politik Bernd Posselt.www.seznamzpravy.cz
Pak je ovšem třeba položit kontrolní otázku: nevnímají tak náhodou všechny Rusy?Vsimnul jsem si, ze nekteri americti analytici (napr.Tom Luongo) vnimaji toho Dugina uplne stejne, zajimave.
Nezaznamenal jsem , ze by takto vsechny Rusy vnimali. Samozrejme nesleduju vsechny amer.analytiky, ale treba zminovany Tom Luongo nekolikrat zminil, ze Dugin je vylozene škodná. A kritizoval vsechny, kteri od Dugina neco prebiraji ci ho cituji.Pak je ovšem třeba položit kontrolní otázku: nevnímají tak náhodou všechny Rusy?
Pokud je odpověď: všechny tak nevnímají, tak potom dobře, je to zajímavé.
(Ptám se, protože americké analytiky sleduju výjimečně a na rozebírání tématu fašista/nefašista jsem zatím neměl příležitost narazit.)
nabojpravdy.cz
nabojpravdy.cz
Cohen znamená v hebrejčine "kňaz". Možno je to stopa z kolena Léviho, kňažského kolena, do ktorého sa mali schovať egyptskí znachari medzi hebrejcami pri putovaní po púšti.Stefan Gustaf Cohen