• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech 2026

V těch fotokopiích nic dehonestačního není.
Ano, je možné se na to dívat dvojím pohledem:
Pohled 1. plnil si svoje povinnosti příslušníka VKR
Pohled 2. hlásil nejenom na kolegy důstojníky, ale i na obyčejné vojáky základní služby - za hlášení dostával finanční odměny

Problém je, že jak první, tak druhé, je za dnešního režimu něco, z čeho dotyčnému mohou vzejít potíže. Takže dotyčného drží za “faberže”.
A v této situaci dostaneš nabídku, která se neodmítá:
* nikdo tě nebude popotahovat
* budeš pokračovat ve spolupráci - ale s novým režimem
* tím si svoje “hříchy” “odpracuješ” (viz PePa 107, ten si to taky “odpracoval”)
* budeš mít za to extra příjem

Naučit se zabíjet Rusy zvládne každý. Ukrajinský veterán popsal, čeho​

se vojáci bojí​

Od bojů na Donbasu přes překročení Dněpru až po drony, které dnes ovládají tempo války. Ukrajinský veterán Mykola je na „dovolené“ v Praze, kde bude na pozvání organizace Strong Europe učit Čechy létání s drony. V rozhovoru pro Aktuálně.cz mluví o tom, jak se změnily speciální síly, jaké problémy podle něj trápí velení i výcvik ukrajinské armády, a vzpomíná i na nového lídra ukrajinské armády.

Jak jste se rozhodl vstoupit do armády? Bylo to na základě mobilizace, nebo z vlastní vůle?

V roce 2014 i v roce 2022 jsem do armády vstoupil dobrovolně. Když v roce 2014 začala ruská invaze na Donbas a obsazení Krymu, uvědomil jsem si, že musím pomoci své zemi; tak mě zkrátka vychovali.

V roce 2022 už mi situace byla jasná. Měl jsem skupinu stejně smýšlejících přátel a všichni jsme věděli, že je nutné se nechat zmobilizovat. Okamžitě jsem klukům zavolal – věděli jsme, co dělat – a vyrazili jsme do Kyjeva, kde jsme byli už v březnu. . .
Znám kluky, kteří jich při útocích zničili opravdu hodně. A pozemní jednotky je dokonce po některých masových útocích na Rusy posílají na odpočinek. Posílají je na odpočinek, protože už jim z toho jde hlava kolem, jak neustále vidí, jak zabíjejí Rusy.

Naučí se to člověk? Chápu, že je to nepřítel, ale přece jenom je na druhé straně člověk.​

Bez toho to nejde. Lidská psychika je taková, že se ti to samo vyžene z hlavy. Ať uděláš cokoli, bude tě tvá vlastní hlava bránit a ty o tom nebudeš přemýšlet. Sám jsem to pochopil až po určité době...

Vy jste nyní v Praze. Znamená to, že jste v armádě skončil?

Jsem jen na dovolené. Plánuji se vrátit a věnovat se instruktorské činnosti.
Baví mě předávat zkušenosti, ale musím se i sám neustále učit od kluků z fronty.
V této válce se postupy mění prakticky každý den, a pokud nebudu mít aktuální informace, bude můj výcvik neefektivní.

Naposledy upravené:
Pokud chceš, abych to více rozvedl, přečti si můj starší příspěvek.
>Včetně linků v něm obsažených.<
https://ksb-csr.net/threads/spravy-z-ciech-2025.2213/post-50382
Ty fotokopie počítám, že to jsou ty “faberže”, za které Kratochvíla drží - tím ho donutili spolupracovat.

Něco málo ke Kratochvílovi je i v tomto příspěvku
https://ksb-csr.net/threads/zmena-systemu.2430/#post-53501
Ale příspěvek je primárně o imitačně-provokačním projektu JaSaN.
Jejich skomírající web se někdy přece jen mění, takže v příspěvku odkazovaná sekce “Spolupracující”, je aktuálně prázdná. Místo toho link zde.
>A pozor na věc.<
Jak už to tak v imitačně-provokačních projektech bývá, jimi uváděné seznamy lidí jsou vždy směs: projekti promíchaní s neprojektama.
Diky Poctari za ty odkazy, docela me to dostalo (ta moje naivita) fakt sem si celou dobu myslel, ze je Kratochvil obeti, asi jsem moc poslouchal pana Kapala, ktery tim padem naletel take.

Diky Poctari za ty odkazy, docela me to dostalo (ta moje naivita) fakt sem si celou dobu myslel, ze je Kratochvil obeti, asi jsem moc poslouchal pana Kapala, ktery tim padem naletel take.
Ano, to je to, s čím počítám já.
Ale víš jak.
Existuje nenulová pravděpodobnost...
Ale to by sis nemohl nikdy nic myslet o ničem.

P.S.: nejsi sám, kdo uvěřil
Druhým případem byl Ivan “Veterán” Kratochvíl, který dokázal na Svobodném rádiu velmi přesvědčivě líčit, jak ho policie a vyšetřovatelé šikanují, jak ho jezdí pravidelně kontrolovat, že je v danou hodinu doma apod. Také jsem mu to věřil, dokud jsem ho jenom poslouchal z rádia. Když jsem ho uviděl, začal jsem pochybovat. Postupem času jsem začal počítat podezřelé indicie, až se to překlopilo. Je to podobná šablona jako Martin “Tank” Koller.
Že uvěřím, tak to se děje i mně, a to opakovaně!
A to se imitačně-provokačními projekty zabývám už docela dlouho a soustavně.

A není to nutně jenom nějakou naivitou.
Ano, některé projekty jsou tak průhledné, že už to jde poznat opravdu doslova na první pohled. Protože některé šablony jsou jednoduché a opakující se.
Ale když je odvedena kvalitní práce, chytí se téměř každý. Přinejmenším z počátku.
Jde o to, aby to nebylo trvalé. A to stojí nějakou práci, kterou ne každý může věnovat. Navíc to chce cvik.
Existuje dokonce případ, kdy jsem si sice dosti pozdě - ale přece - uvědomil, o co jde, ale stejně jsem s tím několik let nemohl ven!
Všichni by se mi vysmáli: nebylo dost přesvědčívých indicií pro ty, kteří uvěřili.

Ano, to je to, s čím počítám já.
Ale víš jak.
Existuje nenulová pravděpodobnost...
Ale to by sis nemohl nikdy nic myslet o ničem.

P.S.: nejsi sám, kdo uvěřil

Že uvěřím, tak to se děje i mně, a to opakovaně!
A to se imitačně-provokačními projekty zabývám už docela dlouho a soustavně.

A není to nutně jenom nějakou naivitou.
Ano, některé projekty jsou tak průhledné, že už to jde poznat opravdu doslova na první pohled. Protože některé šablony jsou jednoduché a opakující se.
Ale když je odvedena kvalitní práce, chytí se téměř každý. Přinejmenším z počátku.
Jde o to, aby to nebylo trvalé. A to stojí nějakou práci, kterou ne každý může věnovat. Navíc to chce cvik.
Existuje dokonce případ, kdy jsem si sice dosti pozdě - ale přece - uvědomil, o co jde, ale stejně jsem s tím několik let nemohl ven!
Všichni by se mi vysmáli: nebylo dost přesvědčívých indicií pro ty, kteří uvěřili.
Ono asi nejdůležitější pro duševní hygienu je nepodlehnout kognitivní disonanci, když už je člověk před tu realitu postaven... jednoduše si připustit, že jsme se protentokrát nechali napálit, a jít dál.

Thomas “Šalom” Paukner alias pan Tympán věnoval svůj dnešní fb-status rekapitulaci pokusů, kolikrát a jakými metodami se pokoušela “Zdíša” z Deníku Nenávist objevit jeho skutečnou identitu.
Zatímco jako pravá “investigativka” okázale ignoruje všechny kauzy, které Paukner přináší.
Člověk by čekal, že normální novinář se aspoň pokusí zapojit.
Nebo jako opoziční novinář se pokusí Pauknerova tvrzení >argumentačně< vyvrátit nebo aspoň zpochybnit.
A ono ne.
Jenom samé “ad hominem”.
Pauknerův status zde.
Cituji část o úniku IP adres ze seznam.cz:
“Před pár týdny jsem psal, že kdyby unikly ze Seznamu IP adresy, které jsem využíval, najde Zdíša popeláře na úřadě. No, trvalo to sice chvíli, ale našla ho :- ) Ano, za tímto profilem, který rozjel tři klíčová vyšetřování miliardových zakázek, dotací a jedné politické strany, má podle Zdíši stát popelář.

Tak gratuluju. Byl jsem šíleně paranoidní, až jsem si říkal, zda už to nepřeháním. Evidentně to bylo na místě. Ze Seznamu mohou uniknout chráněné smlouvy na cloudu, IP adresy z logů a další údaje, které Deník N získá navzdory všem zákonným ochranám, aby je následně využil proti někomu, kdo rozkrývá jejich financování a lži o domnělé "nezávislosti".“

A jeden z komentujících tento status napsal:
“přijde den, kdy Zdíša "zjistí", že Paukner je ona”
:- ))

A jeden z komentujících tento status napsal:
“přijde den, kdy Zdíša "zjistí", že Paukner je ona”
:- ))
Přiznám se, že tomu kdo je Paukner nevěnuji příliš energie/pozornosti.
Pro mě je podstatné, že se Paukner objevil. Jak již bylo zmíněno, hlavní indicie je to, že na jednoho osamělého vlka si ukousl příliš velké sousto a má příliš sofistikované krytí...
Jak naznačuje komentář víše, Zdíša nemá za cíl odkrývat jeho pravděpodobně kolektivní podstatu, spíše na něj záměrně upírá pozornost.
Proč? Když nemůžeš proces zastavit jinak, postav se mu do čela, abys ho mohl řídit.

V Praze chtějí instalovat sochu maršála Radeckého.
Inu, koněvové mizí a staví se mariánské sloupy a různí radečtí - věrní sluhové nikoliv českého národa, nýbrž cizích imperiálních a protilidových zájmů.
Radecký, marš!
Masaryk se v hrobě obrací a myslím, že i Beneš. Всё по плану, jak říkají v Rusku. Co by tomu řekli ti, kteří kdysi bojovali za samostatné Československo. Opět doporučuji knihu Česká mafie z roku 1932 od Hajšmana.

Jaký proces?
Převeztí řízení po totálně nechopné opozici, která je 100% parazitická bez schopnosti cokoliv řídit. Opozice s podpindosniky nemá budoucnost a tento proces tak jako tak zaníkne, nový proces se terve formuje. Zatím řídí vláda "relativně" dobře za daných podmínek, ale v medich ať dělají co dělají nenechají na nich nit suchou, protože parazité se přemnožili a je potřeba je postupně vyhladovět a vláda se o to snaží.

Naposledy upravené:
A Turkovi se přihodila nehoda se “sanitkou”.
Není toho nějak podezřele mnoho najednou?
Nevím s čím mám počítat.
Ať to na Turka zfabrikovali nebo “jeho hranatost” neudržela své elitářské ego, tak jedno vím jistě.
Podle toho, jak Turek dopadne, poznáme, která ze dvou protistran má větší sílu.
Každopádně, je to nejlepší vládní zmocněnec pro grýn dýl, co jsme kdy měli.
První vlaštovka sice jaro nedělá, ale pořád je to první vlaštovka.
Zároveň jde o popis šablony, jak pracuje tandem Deník Nenávist + PePa 107 Kolář.
28.07.2026
"Policie dnes definitivně odložila prověřování poslance Filipa Turka (Motoristé sobě) kvůli sérii nenávistných, rasistických a sexistických výroků na sociálních sítích. Důvodem je promlčení trestní odpovědnosti.
V 10/2025 investigativní reportérka Zdislava Pokorná a její kolega Michael Švec v Deníku N zveřejnili rozsáhlý archiv údajných facebookových příspěvků a komentářů Filipa Turka z let 2009 až 2021. Text se senzačním titulkem „Popálit cikáně je polehčující okolnost, Obama je negr. Odhalujeme smazaný svět Filipa Turka“ odhalil desítky otevřeně rasistických, homofobních a sexistických výroků připisovaných čerstvě zvolenému poslanci.
Turek vše razantně odmítl.
...
Klíčovým zdrojem údajných výroků se stal Turkův bývalý kamarád (k*urva převlečená za kamaráda - pozn. Počtář), motoristický novinář Vojtěch Dobeš. Ten se po několika týdnech anonymity přihlásil, potvrdil, že snímky pořídil v 06/2024, a nabídl se svědčit policii. Turek jeho vystoupení označil za osobní pomstu a zradu po dvacetiletém přátelství.
Důvěryhodnost Dobeše tak byla od počátku zpochybňována právě kvůli osobnímu pozadí. Část veřejnosti i někteří komentátoři upozorňovali, že jde o bývalého přítele s motivací, a že samotné fotky bez nezávislé forenzní analýzy nemusí stačit. Zdislava Pokorná opakovaně slibovala, že „pravost příspěvků se brzy potvrdí“ a že redakce „některé věci prokáže“. Veřejně však detailní nezávislé důkazy nikdy nepředložila.
...
Kauza měla dalekosáhlé politické důsledky. Turek byl v 10/2025 žhavým kandidátem Motoristů na post ministra zahraničí ve vznikající Babišově vládě. Prezident Petr Pavel ho odmítl jmenovat. Později odmítl i nominaci na ministra životního prostředí. V dopise premiérovi Babišovi z 01/2026 Pavel uvedl, že na straně Turka „existuje množství okolností, které mnohdy jednotlivě, ale především ve svém souhrnu, jeho loajalitu vůči fundamentálním principům a hodnotám ústavního řádu důvodně zpochybňují“.
...
Po dnešku se ale zdá, že to rozhodnutí bylo učiněno na základě tvrzení, ne důkazů či znaleckých posudků."

Tak toto je opravdová lahůdka pro fajnšmekry!
Komentář samotného Bernda Posselta - a kde jinde, než na SeznamŽumpě.
Pikantní je, že fašistův článek obsahuje fotku fašisty Dugina.
30.7.2026

Naposledy upravené:
Tak toto je opravdová lahůdka pro fajnšmekry!
Komentář samotného Bernda Posselta - a kde jinde, než na SeznamŽumpě.
Pikantní je, že fašistův článek obsahuje fotku fašisty Dugina.
30.7.2026
Vsimnul jsem si, ze nekteri americti analytici (napr.Tom Luongo) vnimaji toho Dugina uplne stejne, zajimave.

Naposledy upravené:
Vsimnul jsem si, ze nekteri americti analytici (napr.Tom Luongo) vnimaji toho Dugina uplne stejne, zajimave.
Pak je ovšem třeba položit kontrolní otázku: nevnímají tak náhodou všechny Rusy?
Pokud je odpověď: všechny tak nevnímají, tak potom dobře, je to zajímavé.
(Ptám se, protože americké analytiky sleduju výjimečně a na rozebírání tématu fašista/nefašista jsem zatím neměl příležitost narazit.)

Pak je ovšem třeba položit kontrolní otázku: nevnímají tak náhodou všechny Rusy?
Pokud je odpověď: všechny tak nevnímají, tak potom dobře, je to zajímavé.
(Ptám se, protože americké analytiky sleduju výjimečně a na rozebírání tématu fašista/nefašista jsem zatím neměl příležitost narazit.)
Nezaznamenal jsem , ze by takto vsechny Rusy vnimali. Samozrejme nesleduju vsechny amer.analytiky, ale treba zminovany Tom Luongo nekolikrat zminil, ze Dugin je vylozene škodná. A kritizoval vsechny, kteri od Dugina neco prebiraji ci ho cituji.
Jinak muj dojem za 30 let je, ze v USA obecne Rusy nejak moc nemuseji (coz je dano dlouhodobou propagandou, i kdyz posledni dobou se to hodne zlepsilo) , nicmene maji z Rusu veliky respekt a to i takovi, kteri je nemuseji. Tot ma osobni zkusenost.

Hodnocení jaderné energetiky u nás.

A ještě o knize Stewarta Stevena Výbušnina: Operace CIA Splinter factor

Stewart Steven (1935-2004) byl britský novinář, který se narodil v Hamburku jako Stefan Gustaf Cohen židovským rodičům a jehož rodina spolu s ním uprchla v roce 1941 do Anglie. Tam se stal novinářem a působil postupně v několika britských denících (Central Press, Western Daily Press, Daily Express, Daily Mail, Mail on Sunday, Evening Standard).

Tohle nebude jen tak samo sebou.

Naspäť
Top Bottom