• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy z Čiech 2026

kazdy mesic mi prijde email s platebnimi udaji pro zaplaceni konc. poplatku za TV a rozhlas. televizi nemam, rozhlas neposloucham. presto musim platit, protoze kdyz nezaplatim, prijde mi vyhruzny email, ze to predaji exekutorum.
prala bych si, dozit se toho, aby uz nebyly penize na hrebejkovy serialy, aby byl nucen se znovu ucit pokore a slusnosti.

1786537073769.webp

kazdy mesic mi prijde email s platebnimi udaji pro zaplaceni konc. poplatku za TV a rozhlas. televizi nemam, rozhlas neposloucham. presto musim platit, protoze kdyz nezaplatim, prijde mi vyhruzny email, ze to predaji exekutorum.
prala bych si, dozit se toho, aby uz nebyly penize na hrebejkovy serialy, aby byl nucen se znovu ucit pokore a slusnosti.

View attachment 7633
Má to jednoduché řešení. Čestné prohlášení, že přijímače nevlastníte. Doma jsme se z této povinnosti vyvázali už dávno. Pravdivost onoho čestného prohlášení nelze totiž legální cestou ověřit, stejně jako nelze ověřit tvrzení, že Vám byl přijímač právě zapůjčen kupř. nějakým známým.

Má to jednoduché řešení. Čestné prohlášení, že přijímače nevlastníte. Doma jsme se z této povinnosti vyvázali už dávno. Pravdivost onoho čestného prohlášení nelze totiž legální cestou ověřit, stejně jako nelze ověřit tvrzení, že Vám byl přijímač právě zapůjčen kupř. nějakým známým.
to jsem udelala, ale vlastnim pocitac a mobil a podle novych pravidel, musim platit.

to jsem udelala, ale vlastnim pocitac a mobil a podle novych pravidel, musim platit.
Vsázejí jen na psychický nátlak. Nic víc, nic míň. Jsou Vám snad schopni dokázat, že vlastníte hladící telefon, tablet, notebook nebo PC? Když čestně prohlásíte, že nevlastníte, neexistuje legální cesta, kterou by prokázali opak. Pak už záleží jen na tom, zda Vám to svědomí dovolí. Já se rovnou přiznám k tomu, že mně ano, protože nehodlám platit za nevyžádanou službu o jejímž využití jsem s nikým neuzavřel žádnou dohodu.

Vsázejí jen na psychický nátlak. Nic víc, nic míň. Jsou Vám snad schopni dokázat, že vlastníte hladící telefon, tablet, notebook nebo PC? Když čestně prohlásíte, že nevlastníte, neexistuje legální cesta, kterou by prokázali opak. Pak už záleží jen na tom, zda Vám to svědomí dovolí. Já se rovnou přiznám k tomu, že mně ano, protože nehodlám platit za nevyžádanou službu o jejímž využití jsem s nikým neuzavřel žádnou dohodu.
Presne tak, tento systém je o ponukách, dohodách, má dať /dal, ponuky na hry - zo strany štátu....hra na covid,hra na vojnu,hra na krízu...
a všetky tieto ich aktivity im zaplatia ľudia + ich kŕmia energiou a pridávajú veciam na vážnosti /
hlavne bububu a čakajú kto sa na čo chytí... (koľko ľudí kôli klimatickej - Green dealu si kúpilo elektricke auto lebo sa nechali ovládnuť,...atď.)
vytvárajú pravidlá zákony predpisy aby mohli ľudí pokutovať, vydierať a strašiť s exekutory/inkvizitormi novej doby
My bez nich žiť vieme - oni bez nás nie....

My bez nich žiť vieme - oni bez nás nie...
Spíše bych řekl, že by jsme to dokázali (oni bez nás zahynou). Je to vše o řízení, takže by jsme bez psychopatů museli nevědomý dav uřídit. Kdyby nás vyšší řízení od malička na to připravovalo šlo by to dobře. Avšak za současné situace bude převzetí řízení náročné a Bůh (HNR) nás k němu nepustí dokud to nezvládneme, což ukážeme odhodlaným bojem při prosazování nové koncepce ( zrovna dnes jsem řekl příbuznému, že v mediích je Stalin označován co masový vrah, ale že je to pomluva. Měl mě za šílence a blázna, na argumenty nereagoval ).

Naposledy upravené:
Zrovna dnes jsem řekl příbuznému, že v mediích je Stalin označován co masový vrah, ale že je to pomluva. Měl mě za šílence a blázna, na argumenty nereagoval.
Základy sociologie I, str. 193, obrázek na začátku stránky. Pokud je mezi Vámi důvěra, je velmi pravděpodobné, že váš známý právě uložil novou informaci do složky Karanténa, kde ji bude dále vyhodnocovat.

Vzpomínám si, že tenkrát se poměrně rychle i mezi profánním plebsem zcela neznalým souvislosti roznesla "fáma", že šlo o zednářskou symboliku; dokonce natolik, že v jakémsi televizním rozhovoru byl na to přímo tázán. Odpověděl na to s takovým pobaveným uchechtnutím, že ve skutečnosti si těsně před vstupem do veřejného prostoru povytáhl kalhoty (uváděl i jakýsi důvod, který si nepamatuji). Zajímavé je, že v pozdějších letech a v podobných souvislostech jsem se s velmi podobnou reakcí na dotaz po příslušnosti k některému z podobných "kmenů" (ať ve veřejné nebo soukromé sféře) setkala opakovaně, až jsem nabyla pocit (možná mylný, ale subjektivně velmi přesvědčivý), že jde o jakousi šablonu, podle níž lze s poměrně vysokou pravděpodobností takovou příslušnost rozeznat.
Když Babiš vstupoval do politiky, často měl na profilových fotkách brýle posunuté na špičku nosu, což je údajně tajné znamení zednářů. (Třeba Pithartův zesnulý poradce Příhoda končí svou knížku dvojicí výmluvných fotografií, toto je první z nich.) Ale je natolik profláklé, že by mě vlastně ani nepřekvapilo, kdyby to dělal jen pro zakalení vody, vzbuzení nejistoty ohledně své příslušnosti apod.

Naposledy upravené:
Když Babiš vstupoval do politiky, často měl na profilových fotkách brýle posunuté na špičku nosu, což je údajně tajné znamení zednářů. (Třeba Pithartův zesnulý poradce Příhoda končí svou knížku dvojicí výmluvných fotografií, toto je první z nich.) Ale je natolik profláklé, že by mě vlastně ani nepřekvapilo, kdyby to dělal jen pro zakalení vody, vzbuzení nejistoty ohledně své příslušnosti apod.
Okuliare na špičke nosa, to je dobrá poloha, keď chceš aj čítať, aj pozerať dodiaľky. Tiež to tak zvyknem robiť pri čítaní, aby som normálne videl aj okolitý svet.

Okuliare na špičke nosa, to je dobrá poloha, keď chceš aj čítať, aj pozerať dodiaľky. Tiež to tak zvyknem robiť pri čítaní, aby som normálne videl aj okolitý svet.
Zajímavé je to až v okamžiku, kdy si to dáte do profilovky, na volební plakát, anebo na obálku časopisu, kterému dáte rozhovor.

Ohledně vysávání. To je marginálie. Jsou horší rozpory, například různé politické pohledy. Jestliže jeden je třeba za ty bolševiky a druhý je třeba za pravici nebo dokonce fašoun, tak to se pak nedá s tím druhým žít.
Světonázorový rozdíl u partnerů je ve vztahu velmi disharmonický. Moje žena je kádr kovaný "pravdou a láskou". Z rozpadlé rodiny, vysokoškolsky vzdělaná, jazykově nadaná, s velkým záběrem přečtené literatury, slušné rétoriky, navíc pracující na ovlivňování druhé priority, jako šéfová archivu v Litoměřicích pod ministerstvem kultury. Nedůvěřuje Bohu, očkovaná, zastánce Ukrajiny i obhájce muktikulturalismu. Já opak. Vychováváme báječnou dceru, která (6 let) vnímá ten nesoulad a debaty politické jsou u nás zakázány. Přesto moje žena je milující mámou, přirozeně dobrosrdečná, otevřená až naivní, velkou ochranitelkou všech zvířat (hlavně psů a koček), opečovatelkou své po mrtvici postižené
matky, nesnášející nespravedlnost a silně prožívající utrpení dětí (třeba při holokaustu). Vnímám, že mě má velmi ráda a zároveň je smutná, že o světě přemýšlím jinak a snaží se to respektovat.

Co bude po EU? Konference: Migrace nebo remigrace?​

Co přijde po konci EU? Migrace či remigrace?
KONFERENCE středoevropských politiků proběhne v pátek 13. listopadu od 18:30 v Praze.

🗪 Diskutovat budou Milan Mazurek (slovenský europoslanec), Thomas Frölich (německý europoslanec), Libor Vondráček (český poslanec), Zsuzsanna Borvendég (maďarská europoslankyně), Benedikt Kaiser (německý spisovatel a politolog) a jeden brzy odkrytý řečník.

🗪 Po úvodních slovech řečníků proběhne panelová diskuse. Dostane se také na dotazy přítomných v publiku.

Místo konání: 📍Malostranské nám. 23/37, 110 00 Malá Strana
1786774440099.webp

Světonázorový rozdíl u partnerů je ve vztahu velmi disharmonický. Moje žena je kádr kovaný "pravdou a láskou". Z rozpadlé rodiny, vysokoškolsky vzdělaná, jazykově nadaná, s velkým záběrem přečtené literatury, slušné rétoriky, navíc pracující na ovlivňování druhé priority, jako šéfová archivu v Litoměřicích pod ministerstvem kultury. Nedůvěřuje Bohu, očkovaná, zastánce Ukrajiny i obhájce muktikulturalismu. Já opak. Vychováváme báječnou dceru, která (6 let) vnímá ten nesoulad a debaty politické jsou u nás zakázány. Přesto moje žena je milující mámou, přirozeně dobrosrdečná, otevřená až naivní, velkou ochranitelkou všech zvířat (hlavně psů a koček), opečovatelkou své po mrtvici postižené
matky, nesnášející nespravedlnost a silně prožívající utrpení dětí (třeba při holokaustu). Vnímám, že mě má velmi ráda a zároveň je smutná, že o světě přemýšlím jinak a snaží se to respektovat.
To si nedokážu vůbec představit. Vypadá to, že jste opravdový čaroděj! Smekám před Vámi.:-) Zároveň tím oba ukazujete, jak vypadá ta slavná tolerance. Dneska se s ní ohání prakticky každý majitel konečníku, ale málokdo opravdu ví, jak se tato důležitá složka každé společnosti opravdu projevuje.

Nic zásadního neřešíte a máte všeho dostatek. Uvidí se až při "lámání chleba".

Je to sice zřejmě naprostá nevzdělanost redaktorky, ale... existují i editoři, korektoři...
Takže, Československo prý podepsalo Mnichovskou dohodu.

Vojenská akce Cihelna: Co by se dělo, kdyby Československo nepodepsalo Mnichovskou dohodu​

Naposledy upravené:
Naspäť
Top Bottom