Na forum24 článek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Já tu možnost vidím také, odtržené Bavorsko připojené k nárazníkové zóně mezi západem a Ruskou federací. Vzhledem k tomu že Bavorsko je nejvíce průmyslovou částí SRN, nejvíce se ho také týká zelená šikana.Já zase vidím proces , který povede k rozpadu slepence , který má v současnosti název Spolková republika Německo . Rozpad samozřejmě nebude sám od sebe , bude sloužit k přeformátování Evropy .
Jinak řečeno , něco rozbijeme , aby se z toho dalo slepit něco jiné .
Určitě to bude varianta do budoucna.To je moc hezké - ještě do toho budeme vracet majetky šlechtě...
Církvi už jsme vrátili - a tak teď ještě ten zbytek šlechtě a už nezbyde vůbec nic... Protože rozbití tzv Benešových dekretů nás vrátí ne do doby první republiky - ale rovnou do doby R-U. Proč? Protože naprostá většina šlechtických majetků byla republikou vykoupena už za první republiky (a byly zrušeny šlechtické tituly), takže současné volání po vracení šlechtických majetků by bylo marné. Ovšem - pokud nechtějí vracet majetky nacikům, což je také velmi pravděpodobné.
Do toho zapadá i celá ta "činnost" fialového hnusu - a obrázek se postupně stává čitelnějším...
A jak vnímám Bavory?
Jako jeden ohromný výsměch, několik facek, nespočet kopanců do zadku a ještě hlavu do lejna celému českému národu. Nejen pro historické zkušenosti s nimi, kdy "západ" na všechnu špinavou práci proti nám používal právě Bavory. Tisíciletí to trvá a nemění se to. Není náhodou, že zrádná okupační smlouva byla podepsaná právě v Mnichově. Není náhodou, že podrazy na východ se dojednávají v Bavorsku. Není náhodou, že tam sídlí pohrobci sudeťácké strany.
Kdysi jsem četla velmi zajímavé dějiny Slovanů, kteří kdysi obývali Evropu až po oceán (něco bylo z ruského zdroje, něco v "jugoslávštině", vypadalo to jako ze Srbska). Kmeny, které žily na našem území, byly posíleny vycvičenými vojáky "z centa" a to hlavně kvůli tomu, že území poskytovalo i přírodní podporu obrany. Vojáci sem přišli i s rodinami a zavedli pro celé naše území svá pravidla. A podle těch se zpočátku zrádci nezabíjeli - ale vyhošťovali se směrem na západ, do země, která dneska nese název Bavorsko.
Víc asi psát nemusím...
Toto jsem také, nikoliv četl, ale slyšel. Tuším, že to byla přednáška nějakého historika ze Slovenska, který je původem ze Srbska, pokud si správně pamatuji, ale nemohu si vzpomenout na jméno ani se mi to jméno nedaří najít...Kdysi jsem četla velmi zajímavé dějiny Slovanů, kteří kdysi obývali Evropu až po oceán (něco bylo z ruského zdroje, něco v "jugoslávštině", vypadalo to jako ze Srbska). Kmeny, které žily na našem území, byly posíleny vycvičenými vojáky "z centa" a to hlavně kvůli tomu, že území poskytovalo i přírodní podporu obrany. Vojáci sem přišli i s rodinami a zavedli pro celé naše území svá pravidla. A podle těch se zpočátku zrádci nezabíjeli - ale vyhošťovali se směrem na západ, do země, která dneska nese název Bavorsko.
www.ac24.cz
Nie náhodou Ratko Sudecký ?Toto jsem také, nikoliv četl, ale slyšel. Tuším, že to byla přednáška nějakého historika ze Slovenska, který je původem ze Srbska, pokud si správně pamatuji, ale nemohu si vzpomenout na jméno ani se mi to jméno nedaří najít...
Je připraveno několik skupin ...Zaznívá to z mnoha stran , že šmejdy je potřeba vymést .
Je to náhoda , nebo je to řízený proces , kde už je připravená skupina , která Nás z lásky "zachrání" ?
... aktuálně přiměřeně utlumených do doby, než se masivně protlačované stíny soc.-dem + odborového hnutí vrátí zpět do hrobu...Je připraveno několik skupin ...
Ano, to by měl být on. DěkujiNie náhodou Ratko Sudecký ?
Tam je třeba rozlišovat mezi aktuálně viditelnou "šmardovskou" ČSSD, mohutně protlačovanou a dotovanou, která se spolu se "středulovskými" odbory snaží postavit do čela procesu, který nelze zastavit, a její částí kolem J. Turoňové, která směřuje ke spolupráci se "skálovskou" KSČM a potažmo širšímu levicovému projektu. Něco napoví výsledek snah současného vedení o vyloučení Turoňové.ČSSD a KSČM samostatně nebo spolu pod praporem "Levice"
Trochu mě znervózňuje, že na nadějného severozápadního šprýmaře (jehož nedávný článek pojednával třeba také o „Babišově cestě k srdcím voličů“, postavené na rozdávání párků a piva důchodcům) dosud nepadlo jinak bdělé oko sledující šíření nenávisti proti skupině obyvatel (v tomto případě občanům důchodového věku).Pokusný balonek , co všechno projde .
Turoňová nemá v ČSSD šanci stejně jako ji nemá Skála v KSČM. Žel oba příliš lpí na svých partajích, přestože je tam mnozí vnímají jako vyvrhele. Proto by bylo lepší, kdyby byli oba vyloučeni, když sami nejsou schopni tyto nevratně prohnilé partaje opustit - podobně jako to udělali někteří sociální demokraté v roce 1921, když založili KSČ. Oni nemohou ty strany zachránit, mohou v nich jen sami shnít.Tam je třeba rozlišovat mezi aktuálně viditelnou "šmardovskou" ČSSD, mohutně protlačovanou a dotovanou, která se spolu se "středulovskými" odbory snaží postavit do čela procesu, který nelze zastavit, a její částí kolem J. Turoňové, která směřuje ke spolupráci se "skálovskou" KSČM a potažmo širšímu levicovému projektu. Něco napoví výsledek snah současného vedení o vyloučení Turoňové.
Jan Kavan včera psal,že už ji vyloučili. (Asi tím míní předsednictvo - potvrdit vyloučení by musel sjezd).Já se přiznám, že mám Turoňovou zatím v šuplíčku "nevím". Pořád mi zní v hlavě miliardář Blaha, který začal ČSSD podporovat. Sice nikde není napsáno, zda se se Šmardou dohodli, ale myslím, že je to jasné. Obavu mám však i o to, zda svým způsobem nehraje dvojí hru ( Blaha).