Hele počtář, akorát jsi mi zkazil náladu.
Hle, zdá se, že platí zákon zachování zkažené nálady.
Ale nechápu jak k tomu došlo, protože to, co jsem napsal v mém příspěvku
v bodech (i) - (viii) o Tebou (pokud vím) na 2 fórech propagovaném webu, si může každý lehce ověřit.
Pak ovšem Tvoje hodnocení onoho webu jako “velmi dobrý zpravodajský přehled” a tvrzení, že “je tam i Petrov, Pjakin, Panarin”, když tam ve skutečnosti vlastně vůbec nejsou, počítám že jsou poněkud lehkomyslné a vyznívají podivně/neadekvátně. Reputace trpí a vyvolává to otázky.
Z hlediska obsahu je ten web vlastně podivnou
směsí uspaného původního obsahu od jakési “Redakce”, linků na normální weby a linků na imitačně-provokační projekty.
Takže zase mohu zopakovat mé oblíbené: “Jedním ze jmen boha Šivy-ničitele, který má 1008 jmen, je údajně “míchačka” či “ten, který míchá”.
Pokud by sis přečetla pravidla fóra
https://ksb-csr.net/help/terms/ zjistila bys na konci stránky, že některé z webů odkazovaných na nepodvoleni.cz jsou tímto fórem považovány za nedůvěryhodné, byť ten výčet není úplný.
Pokud se týká webu pravdive.eu, tak i zde jsou použity některé ty samé základní principy, jako na nepodvoleni.cz, ale mnohem gramotněji, není to tak do očí bijící:
i. taky je to portál “všech” alternativních webů, ale působí mnohem přirozeněji
(Viz seznam doporučených webů ve sloupci vpravo. Jde o weby, ze kterých jsou články přebírány. Kdybych měl já udělat takový seznam, kde by byli “všichni”, sjednotil bych všechny elfí seznamy, které jsou k dispozici na manipulátorech, konspirátorech, demagogu atd. atp. To neučinili, takže zde máme pouze
někým vytvořený výběr. A na tom výběru není ani tak zajímavé, kdo tam je, jako to, kdo tam NENÍ - tedy z těch alternativních informačních zdrojů, kteří jsou v poslední době dosti známí či populární…)
(A ještě jeden okometrický postřeh. Když si prolistuji seznam odkazovaných článků směrem do historie, počítám s tím, že některé z těch “doporučovaných webů” jsou si rovnější, než jiné. Což se projevuje tím, že mají
výrazně větší četnosti odkazovaných článků, i když mi přijde, že jde o srovnatelně aktivní weby. Viz sekce ve sloupci vpravo, nazvaná “Nejčtenější za týden”.)
(Třeba takový Protiproud tam má pouze 2 články, asi ho nemají rádi...
A díval jsem se na leva-net. Ten tam má 18 článků. Což je celkem hodně, když uvážíme, že samotný web pravdive.eu dal svůj první článek 25.4.2022 a byl jím - samozřejmě - článek vzducho-netu. Ostatně ne nadarmo má tento zdroj pořadové číslo "1" viz "
https://pravdive.eu/source/1/aenews".
Ale podívejme se, kolik článků má samotný leva-net od 04.04.2022 17:51, což je první článek, který pravdive.eu odkazuje. Leva-net má takových článků jenom 9. Lze si tedy ověřit, které články leva-net sice zveřejnil, ale nakonec smazal.)
ii. web pravdive.eu je taky anonymní jako nepodvoleni.cz, ale aspoň si nehraje na “vlastní tvorbu”
iii. na pravdive.eu nejsou trapné vějičky typu 1 video gen. Petrova nebo odkaz na v Rusku umístěný nizozemský Rusku nepřátelský web/zahraniční agent, který je v Rusku od jisté doby zakázán
iv. je tam vzducho-net i leva-net
v. také je to směs linků na normální weby a linků na imitačně-provokační projekty, ale celé je to mnohem více uvěřitelné…pokud tedy nepočítám jejich lživé motto “Informace bez lhaní” (to je důvěryhodné asi tak, jak když někdo někomu valí klíny do hlavy a občas to prokládá frázemi typu “věř mi” a “musíš mi věřit”)