• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Správy zo Slovenska 2025

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
, ktorý Harabin pre svoje tupé ego nielenže nedokáže prijať, ale ani pochopiť… Svedčí o tom priebeh diskusie s Pjakinom, kde Harabin namiesto otázok, ako konkrétne projekt Intermárium využiť v prospech posilnenia vlastnej suverenity, len zatvrdilo oponoval.
To nevadí - aspoň tým očividne poukázal na danú vec - neutralita vs.možná plánovaná integrácia do bloku.

Aj keď nečítam kontinuálne všetky príspevky, myslím že tu už prebehlo veľa diskusií na tému Medzimoria, a sú tu inteligentní ľudia ktorí na to /posilnenie vlastnej suverenity skrz silu 'protivníka'/ podľa mňa dokážu prísť aj bez pomoci Pjakina :-)

Trochu ako jeden z princípov východných bojových umení.

Šľachta sa líši od bežných ľudí len investíciou svojho času do iných aktivít ako do poddruženého pracovného pomeru, vychádzajúc zo stabilného majetkového základu produkujúceho pasívny zisk.

A tento princíp môže v dnešnej dobe použiť každý, kto si dokáže podobnú základňu vybudovať.
To je mimořádně nešťastné přirovnání a prakticky znamená, staň se parazitem a pak si žij šťastně až do smrti. A s tím nesouhlasím.

Naposledy upravené:
Zrejme som to zle sformulovala - o parazitizme vôbec nebola reč, chcela som poukázať na úplne iné veci, nie na feudalizmus.

Ide o vytvorenie vlastného produktívneho základu, o investíciu vlastného času buď do sebarozvoja alebo do rozvoja vlastných prostriedkov.
Chcela som poukázať na rozdiel medzi bežným človekom čo venuje 8/5 zamestaniu prácou pre niekoho, a človekom kt.býva/l označovaný za šľachtu - kde je ten čas venovaný iným aktivitám.

Nie všetci šľachtici sú paraziti a nie všetci pracujúci sú aktívni používatelia vlastných možností. Častokrát parazitujú tiež.

Zrejme som to zle sformulovala - o parazitizme vôbec nebola reč, chcela som poukázať na úplne iné veci, nie na feudalizmus.

Ide o vytvorenie vlastného produktívneho základu, o investíciu vlastného času buď do sebarozvoja alebo do rozvoja vlastných prostriedkov.
Chcela som poukázať na rozdiel medzi bežným človekom čo venuje 8/5 zamestaniu prácou pre niekoho, a človekom kt.býva/l označovaný za šľachtu - kde je ten čas venovaný iným aktivitám.

Nie všetci šľachtici sú paraziti a nie všetci pracujúci sú aktívni používatelia vlastných možností. Častokrát parazitujú tiež.
Na tvém místě bych raději použil jako etalon správnosti "pracovitý člověk s velkým rozhledem", protože přirovnávat šlechtice k pracovitým lidem je úplně mimo mísu. Připomíná mi to filmy, dokumenty (např. modrá krev) nebo románové knihy, kde jsou šlechtici vykreslováni jako pracovití lidé (slušné PR z jejich strany), ale naprosto to postrádá skutečné vidění světa, kdy jsou ti šlechtici co nepracují nebo přímo škodí lidem úmyslně (a těch je většina), z těchto inFormačních polí zamlčováni (se o nich vůbec nemluví) nebo je snaha je vymazat úplně (mizí i z archívů).

Na tvém místě bych raději použil jako etalon správnosti "pracovitý člověk s velkým rozhledem"
Po ovoci poznáte je, "muž který zemře bohatý, zemře zneuctěn". Po Stalinu zbyla uniforma a čtyři kopějky. To znamená, kdo má vědomí jenom trochu odlepené od zlatého telete, pak vše co má věnuje a použije na rozvoj společnosti a ne svých pomíjivých pozemských statků. Zabezpečení rodiny je toho součástí co nějaká podmnožina, stačí tolik co průměrnému obyvateli (rozmazlení dětí rozvoji nepomůže) a vše ostatní může jít na tvoření spravedlivé společnosti.

Nicméně spravedlivý šlechtic musí brát ohled, že musí hrát "černou hru" s ostatními šlechtici a investovat zdroje do společnosti velmi dovedně. Konceptuálně mocný šlechtic může společnost ovlivnit správným směrem (moc jich není, ale výjimky existují).

Naposledy upravené:
Po ovoci poznáte je, "muž který zemře bohatý, zemře zneuctěn". Po Stalinu zbyla uniforma a čtyři kopějky. To znamená, kdo má vědomí jenom trochu odlepené od zlatého telete, pak vše co má věnuje a použije na rozvoj společnosti a ne svých pomíjivých pozemských statků. Zabezpečení rodiny je toho součástí co nějaká podmnožina, stačí tolik co průměrnému obyvateli (rozmazlení dětí rozvoji nepomůže) a vše ostatní může jít na tvoření spravedlivé společnosti.

Nicméně spravedlivý šlechtic musí brát ohled, že musí hrát "černou hru" s ostatními šlechtici a investovat zdroje do společnosti velmi dovedně. Konceptuálně mocný šlechtic může společnost ovlivnit správným směrem (moc jich není, ale výjimky existují).
No, já bych přirovnala k tomu "relativně spravedlivému" "šlechtici" například Forda (kniha Ford a Stalin, o tom, jak žít lidsky). To je ovšem "šlechtic" nezasvěcený. Zasvěcený "šlechtic" nemůže být v žádném případě spravedlivý. Ford se snažil zlepšit v rámci svých možností lidem život a předpokládal, že se to rozvine postupně v celé společnosti (to by právě mohla být ta evoluční cesta, které je ovšem vždy tvrdě zabráněno, proto je to cesta iluzorní!). Jenže narazil a nechápal, jak je to možné. Nevěděl, že co je z pohledu jednoho chybou řízení, může být pro druhého cílem jeho řízení. Z toho plyne, že jednotliví spravedliví "šlechtici" jsou vůči pevně organizovaným zasvěceným šlechticům s pevně vytyčenými cíli fakticky bez šance. Přežívají jen do té míry, do jaké jim to ti zasvěcení dovolí. A ti se řídí jen tím, aby se jim řízení nevymknulo z rukou.

Polícia vedie v súvislosti s Kotlárovými výrokmi o vakcínach trestné stíhanie

Pozn.: Budíček ... pre všetkých, čo si mysleli, že sa nechajú vakcinátori len tak usmažiť, lebo národ Slovenský si to želá. Bohužiaľ. Bolo to také predvídateľné.
A to ešte budeme radi, ak nakoniec Kotlára nezavrú, aj so všetkými z toho plynúcimi dôsledkami pre celý proces vyšetrovania ako aj osobne pre každého, kto ho podporuje.
Kosa padla na kameň.

1760543042671.webp

Nicméně spravedlivý šlechtic musí brát ohled, že musí hrát "černou hru" s ostatními šlechtici a investovat zdroje do společnosti velmi dovedně.
Spravodlivá šľachta, keďže mala zdroje, prinášala aj pokrok, nové technológie do praxe jak priemyselnej tak poľnohospodárskej, a týmto, keďže bolo potrebné aj obslužný personál zaučiť, svojim spôsobom prispievala aj k vzdelanosti.
Konceptuálně mocný šlechtic může společnost ovlivnit správným směrem (moc jich není, ale výjimky existují).
Takým bol svojho času aj Matej Huňady, neskorší uhorský kráľ Matej Korvín. Jeho spravodlivosť a dobrotivosť sa zachovala v mýtoch, legendách a rozprávkach pospolitého ľudu, takže na tom niečo bude.

Pravde sa ústa v tomto prípade zatvoriť nedajú, a pre podporovateľov p.Kotlára z toho nevyplýva absolútne nič.

Slovensko nie je pupok sveta, a nie je to len na p.Kotlárovi, p.Lakotovi, p.Weisovi - práve teraz napr. prebieha medzinárodná konferencia v EU parlamente na danú tému, sformovala sa iniciatíva MEHA kde je aj Malone - je to všetko beh na dlhé trate.

Budíček ... pre všetkých, čo si mysleli, že sa nechajú vakcinátori len tak usmažiť, lebo národ Slovenský si to želá. Bohužiaľ. Bolo to také predvídateľné.

A toto, vyzerá byť doslova skoro už ako výsmech od Žilinku k tejto téme:

1760545873065.webp

Voči ľuďom, ktorí by najradšej vzali šabličky do ručičiek a šli by si to rozdať natvrdo s tými, o ktorých ani dohromady nič nevedia, ani na nich nemajú dosah a ani nechápu, že z roviny 6. priority sa snažiť napraviť level 1. priority je nieže ťažké, ale doslova nemožné. Uťať byľ, a koreň nechať v zemi znamená iba nové kolo v labyrinte. A prečo? Pre toto:
Zabudnite na doterajší materialistický prístup. Je to cesta do slepej uličky. Nedáva žiadnu celostnú logiku a nedáva ani výsledky. Ani nemôže. Prax je kritériom pravdy. Chorôb a diagnóz pribúda, neodbúda. V duchu Platónovho výroku musíme začať chápať viac a celostne, inak sa z toho nikdy nevyhrabeme a večne budeme iba tlačení nevediacim davom do priepasti, ktorú nám globálne riadenie pripravilo.
A pre toto:

Naposledy upravené:
Polícia vedie v súvislosti s Kotlárovými výrokmi o vakcínach trestné stíhanie
Důležitý citát z toho článku:
"Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave začalo trestné stíhanie voči v súvislosti s výrokmi vládneho splnomocnenca Petra Kotlára. Týka sa šírenia poplašnej správy.
Informáciu zverejnil kontroverzný youtuber Martin Daňo. Je jedným z ľudí, ktorí na Kotlára podali trestné oznámenie."

Tím je Martin Daňo zpečetěn, dokonáno jest.

P.S.: Pro mne překvapení až šok. Možná některým kolegům toto bylo jasné už dávno. Nikoliv však mně. V názoru na Daňa jsem dlouhé roky "osciloval", nějak mi nic nevycházelo.
S tím je teď konec, už to má "spočítané".

„Stále viac a viac som presvedčený o tom, že neustálym rozprávaním o Ukrajine v Európe iba zakrývame, že nie sme schopní zvládnuť naše vlastné fundamentálne výzvy a problémy.“
-Róbert Fico

Zdroj: https://t.me/alexey_pushkov/14264
pozn.: Alexej Puškov je v súčasnosti členom Rady federácie Ruskej federácie.
Okrem toho je Puškov predsedom Výboru pre informačnú politiku a spoluprácu s médiami Rady federácie. Predtým pôsobil ako predseda Výboru pre zahraničné záležitosti Štátnej dumy.

Naposledy upravené:
Vlastné? Analýzy? Čo z toho je tam tvoje?

A k tomuto:

Ja som reagoval na teba? Kde tam vidíš svoj nick v mojej reakcii? Neberieš to tak trošku osobne náhodou, že nie?

Lebo nevyzerá, že by ti to bolo až tak jedno, keď si POTREBUJEŠ spočítať časy, ktoré nie sú pre nič dôležité. Mimochodom, ako (ne)vieš, že so to videjko už náhodou (ne)videl?
Poprosím ťa, trochu sa mierni s tou osobnou rovinou. Alebo si to vyriešte v súkromnej pošte.

, ktorý Harabin pre svoje tupé ego nielenže nedokáže prijať, ale ani pochopiť… Svedčí o tom priebeh diskusie s Pjakinom, kde Harabin namiesto otázok, ako konkrétne projekt Intermárium využiť v prospech posilnenia vlastnej suverenity, len zatvrdilo oponoval.
... a naviac bolo veľmi nepríjemné pozerať, ako sa Harabin krúti a ošíva a pozerá raz doprava hore, raz doľava, ale ani raz sa nepozrel do očí (=kamery), zatiaľ čo Pjakin sa do očí pozeral stále ... reč tela ...

Naposledy upravené:
Důležitý citát z toho článku:
"Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave začalo trestné stíhanie voči v súvislosti s výrokmi vládneho splnomocnenca Petra Kotlára. Týka sa šírenia poplašnej správy.
Informáciu zverejnil kontroverzný youtuber Martin Daňo. Je jedným z ľudí, ktorí na Kotlára podali trestné oznámenie."

Tím je Martin Daňo zpečetěn, dokonáno jest.

P.S.: Pro mne překvapení až šok. Možná některým kolegům toto bylo jasné už dávno. Nikoliv však mně. V názoru na Daňa jsem dlouhé roky "osciloval", nějak mi nic nevycházelo.
S tím je teď konec, už to má "spočítané".

Slobodomurár a 💉

Zdroj: https://www.facebook.com/photo?fbid=1341184374043563&set=a.583119939850014

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom