sa nám tu podsúva ,aký je obdivovateľ Zelenského vlastenec,,,
pripominanie tri roky starej udalosti ,Pellemu nepomože,čakajú ho preferencie na súradniciach Marianskej priekopy..
-a čo na to jeho ""eminencia"" KMEC ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pellegrini okamzite odvolal Kmeca ("sam" odstupil) a ten skoncil ako zahranicny tajomnik strany. Pellegrini jasne povedal, ze tieto Kmecove vyjadrenia nie su oficialnym stanoviskom strany.-a čo na to jeho ""eminencia"" KMEC ???
A čo Boris Zala ako poradca Hlasu... Ten sa vyjadril že Hlas by kľudne zvládol schváliť Registrované partnerstvá, čím Hlasu tiež uťal nejaké percentá... Bol potrestaný tiež?Pellegrini okamzite odvolal Kmeca ("sam" odstupil) a ten skoncil ako zahranicny tajomnik strany. Pellegrini jasne povedal, ze tieto Kmecove vyjadrenia nie su oficialnym stanoviskom strany.
A tak to ma byt, predseda ma usmernovat preslapy nizsich funkcionarov a clenov strany (niekolko tisic). Alebo si ako novinari, ktori kazde male zlyhanie jednotlivca Smeru pripisuju Ficovi a jeho politike?
Putin neodvolal sefku narodnej banky Nabiulinovu a dokonca ju poziadal, aby zastavala aj dalsie (terajsie) funkcne obdobie. Je Putin Zelenskeho obdivovatel?
Benova zo Smeru urobila kolko preslapov za posledne roky? Je dalej v eu parlamente za Smer? Styka sa casto s Ficom na roznych podujatiach?A čo Boris Zala ako poradca Hlasu... Ten sa vyjadril že Hlas by kľudne zvládol schváliť Registrované partnerstvá, čím Hlasu tiež uťal nejaké percentá... Bol potrestaný tiež?
Pellegrini nie je a nikdy nebol zradca. To je moj nazor, ktory mam na neho od zaciatku premierovania (aj uz kus skor) a to vdaka Ficovi, lebo som si vsimal pracu medzi nimi dvoma, presnejsie pracu medzi riadkami.To si mal takú skalopevnú vieru, že Pelle nie je zradca
Ved Hlas propaguje aj Fico, aj Danko, ked hovoria o nich, ako o najblizsich spojencoch.Ferko, teraz ma to tvoje propagovanie Hlasu
Taký variant, aký by som si naozaj želal, tam zatiaľ nie je. Politická strana, ktorá by bola odhodlaná zmeniť koncepciu organizácie života na Slovensku, a ktorá by mala podporu väčšiny ľudí na Slovensku.Povedz mi ty Jardob, aku vladu by si chcel ty. Povedz tu najlepsiu variantu z pohladu nie len seba, ale pre dobro naroda. Cize?
Samozrejme, ze by mi to velmi vadilo a urcite by som to nechcel nie len ja... a preto sa situacia na politickej scene nejak vyvija a urcitym nechcenym bonusom do zostavy by mohol byt Kollar, ktory si poslednu dobu tak rozumie s Ficom, ze cakam kedy ho pozve na pivo... Proste Kollar je slizky had, ale ma rad peniaze a vystupuje akoze patriot, tak na dacom sa da drzat v urcitom smere, ale stabilita s nim je krehkejsia.Ferko, a teraz odpovedz ty... Iba na túto vetu, na nič iné... Bol by si spokojní, ak by vo voľbách vyhrala strana Hlas a spojila by sa s PSkom? Nehovor mi o preferenciách, len o tom, či by ti to nevadilo a či by si bol spokojný..
Tak ale potom, prečo si Pelleho podporoval aj v dobe, keď posielal Fica do politického dôchodku? Veď bez Smeru s kým by mohol utvoriť koalíciu. Sám videl, že na jednofarebnú vládu Hlasu nemá ani náhodou. Že sa bude musieť spojiť. A ak nie so Smerom, tak s kým? Ak vylúči Smer, tak sa dá utvoriť vláda iba s tou bandou, čo tam bola doteraz, alebo s PS, či obomi.Samozrejme, ze by mi to velmi vadilo a urcite by som to nechcel nie len ja... a preto sa situacia na politickej scene nejak vyvija a urcitym nechcenym bonusom do zostavy by mohol byt Kollar, ktory si poslednu dobu tak rozumie s Ficom, ze cakam kedy ho pozve na pivo... Proste Kollar je slizky had, ale ma rad peniaze a vystupuje akoze patriot, tak na dacom sa da drzat v urcitom smere, ale stabilita s nim je krehkejsia.
Ano, primerane blafuje vo vztahu k blaznom vo vlade a k PS, ale nie je to blafovanie vo forme falosnosti, ale blafovanie pre uzdravenie spolocnosti.To si vedel, že blafuje? Nebál si sa, že sa naozaj s nimi nespojí, keď si ho celý čas podporoval?

Brat za brata vypísali petíciu za odstupenie riaditeľky divadlaPríbeh povstania proti strašiakom minulosti, ktorí sa pokúšajú zatemniť našu budúcnosť,“ vysvetľuje divadlo.
MIG, nad takýmito provokáciami nemožno len tak mávnuť rukou. Ak si dovolia toto, budú si dovoľovať oveľa viac až nakoniec bude všetko tradičné, normálne a rozumné zločinom. To nesmieme dopustiť.Pozrite sa na to inak:
1. Dvojkríž sa nachádza na bielej vlajke, takže mieru bráni chýbajúci alebo lepšie povedané zakrytý dvojkríž na soche Svätopluka na hrade (mimochodom ho zakryli, aby nepripomínal Hlinku - kvalitná výhovorka, keď týchto 2 mužov delilo viac ako tisíc rokov...)
2. Hlava patrí P.O.Hviezdoslavovi, nie Štúrovi. Nakoľko 29.8. sa pripomína sťatie Jána Krstiteľa za pravdu - tak to je o tom, že pravda tu je - len je momentálne zakrytá lžou.Ale dôležité je, že tá pravda je tu !!!
3. Dúha je niečo výnimočné, každý z nás sa rád zastaví a pozerá sa na dúhu, takže toto nám asi ťažko ukradnú ako symbol - jedine, že budeme stále o tom hovoriť ...
4. Ukrajinská vlajka odchádza z Bratislavy - z hradu, a v čele sprievodu je šašo - to asi komentár nepotrebuje.
Záver: Riaditeľka by mala byť navrhnutá na cenu J.M.Hurbana rovnako ako v nedávnej minulosti nejaká súdiaca sa Sabaka (keďže inakosť je "in").
Prezentacia vladnej koalicie nepatri pod tieto spravy?Pretože je toto téma Správy zo Slovenska.
Dúhová a ukrajinská vlajka,
preškrtnutý slovenský dvojkríž, odrezaná Štúrova hlava.
Brat za brata vypísali petíciu za odstupenie riaditeľky divadla