Veľmi zaujímavý výsledok je s rozdelením na kraje
Bratislavský kraj je akosi dosť mimo. Ľudia v ňom najviac podliehajú propagande a nedokážu poriadne rozmýšľať. Očividne sa majú príliš dobre. Keď by som bol ja ďalší premiér, tak ako prvú vec čo by som schválil by boli mimoriadne dane pre všetky firmy v bratislavskom kraji a daňové úľavy pre kraje ostatné, aby sa firmy stiahli z bratislavy, aby sa tam nekoncentrovalo toľko ľudí, lebo očividne čím viac ľudí nakopených po kope, tým viac degenerujú. Tiež by som naplánoval búranie bytoviek v bratislave, aby sa znormalizovalo zaľudnenie kraja, čo by som vysvetlil preťaženou dopravou. Samozrejemosťou by boli dotácie pre ľudí, čo sa rozhodnú vypadnúť z miest na dedinu. Jednoducho akokoľvek odtiahnuť ľudí z BA, miest a otvoriť im oči.
Tiež výsledky volenia zahraničných

Jednoznačne zakázať. Pokiaľ nežiješ na Slovensku, nemáš právo rozhodovať o tom čo sa so Slovenskom bude diať ďalšie roky, pretože nie ty si vyžerieš ovocie "voľby" ale tí čo na Slovensku žijú.
Kolára vyštvali z parlamentu .... to bolo jasné, vzhľadom na to akú kampaň proti nemu začali mamičky jeho detí. Príliš veľa mafiánov v politike sa nevystojí. Jeden mafián z kolesa Sulík, Matovic, Kolár musel z kola von.