Naozaj máš pocit, že mi toto potrebuješ ukázať, aby som podľa teba "pochopil"? Nič nové si mi neukázal a stále búraš u mňa na rovnaké údajné "nepochopenie".
Kozma Prutkov (či kto) povedal, že najľahšie sa zdiskredituje myšlienka, keď sa to prevedie do extrému, a GP primäl liberál-fašistov zahnať veci do extrému napr. kauza vitráže DPOH z 1.9.2023:
Keď chcem použiť toto tvoje prirovnanie:
"Aj keď vezmeš vriacu vodu v hrnci z rozpáleného sporáka a dáš ju na stôl, ešte bude chvíľu horúca, než úplne ochladne."
Tak 30.09.2023 bolo dokázané, že v roku 2022 hrniec vykypel a zhasol plameň pod sporákom a síce médiá a liberál-fašostický politici sa tvária a úprimne sa snažia vyvolať dojem, že v hrnci voda ešte stále vrie (niekto im stále verí), ale všetky pokusy o zapálenie plameňa pod hrncom vedú len k tomu, že voda v hrnci čoraz rýchlejšie blíži k bodu mrazu.
Aké pokusy mám na mysli?
Napríklad takúto titulnú stranu denníka N na podporu "umenia" z decembra 2023:
A všetky tie protesty na zachovanie ÚŠP alebo na zachovanie súčasnej štruktúry a vedenia RTVS nielen, že nevyvolávajú potrebný ohlas u širšej verejnosti a voličstva, ale kvôli tomu ani nedosahujú vytýčené ciele. Ostatne koho to zaujíma, keď sa riešia existenčné otázky prakticky na dennej báze?!
Prosím, odpovedz mi na otázku, či to, čo si tu dal (obrázky) je z pohľadu liberálnej ideológie v analógii na strom koreň, kmeň, vetva, list, alebo plod.
Z pohľadu liberálnej ideológie tieto obrázky (z predchádzajúceho príspevku a z tohto) sú chutné plody progresu, ale z pohľadu priemerného Slováka a aj Západniara, sú to otrávené plody stromu zla, lebo pod rúškom progresu sa normalizujú rôzne sexuálne deviácie a psychické poruchy. To znamená, že GP tým, že nechal a necháva liberál-fašistov vyvádzať ako pominutých bez toho, aby im skutočne prenechal moc (nedovolil im úplne ukradnúť voľby) t.j. pustil ich k riadeniu, tak v plnej nahote nechal odpísať celú ideológiu liberalizmu vrátane ich nositeľov.
Čo znamená, že tento tvoj záver je zásadne nesprávny:
Preto som písal o časovom rámci, v ktorom sa budú likvidovať PLODY a možno strihať niektoré VETVY a opadne trochu LÍSTIA, ale to bude tak všetko. Minimálne nateraz.
Preto ti hovorím, že nebude žiadna liberálna guľa na nohách Fica a "patrioti" budú kontrolným mechanizmom aby veci išli pre GP želaným smerom (nakoniec aj oni odpadnú ako zbytoční) a liberálna vetva stromu zla spolu so zbytkom stromu bude vykorenená a skončí tam, kde patrí na ohni myšlienkovej revolúcií ľudstva.