• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Voľby prezidenta 2024

A sme opäť u emócií bez argumentov.
Kde v tom vidis emocie? Nie su vo veci skor tvoje emocie, ked mas taku potrebu sa za neho bit?
Zvláštne je, že nielen v majnstríme, ale aj tu na fóre je neprípustný iný názor, alebo ako bratia češi hovoria: "mluvit pravdivěji, než je dovoleno".
Aky iny nazor? Ved Harabin ma totozne nazory ako ludia na fore v 90% veci. Ale je slon v porcelane a p-rezident ma plnit aj funkciu reprezentativnu, navyse ked sa pozrieme do minulosti tak svojimi krokmi vzdy len uskodil lebo jeho ego je nad spolocnou spolupracou, detto Danko ktory odmietol spolocnu kandidatku do EP s Uhrikom. Ozrata doga je ten spravny reprezentant v zahranici? To vam nestacil Zeman, Jelcin...?

“Ševčovič kandidát SMERu neměl vyhrát a dopadl přesně jak měl určeno, viz jeho slova "Mise splněna" po volbách”

Na predošlých voľbách stáli proti sebe dvaja kandidáti medzi ktorými bol a ešte stále je priepastný rozdiel : skládka s prázdnym vedrom miesto hlavy a starý lišiak Sevčovič . Podla mňa to boli dve strany tej istej mince , pretože prázdne vedro počúva mimovládky a starý lišiak európsku komisiu , no príkazy idú s poza oceánu od jedného pastiera. Ľudia na Slovensku vlastne prechádzali akýmsi testom, po ktorom vyhralo pekné vedierko a že je prázdne?… nevadí. Neskôr sme sa dozvedeli že vakcína je sloboda a nakoniec sme na ňu pekne v rade stáli - za 300 ? Či koľko to bolo? Takže voľby boli do predu určene a je jedno či vyhralo vedierko alebo lišiak. “Paradox “- ešte šťastie že nás ,nie hlúpy pacient- dvorný šašo od matela prebudil.
Teraz mame voľby ďalšie - koho budeme voliť? Ja si myslím , že náš futbalista pele bude hrať spolu s našim robom a to , že šli v čerstvej minulosti proti sebe bolo iba dobre ,veľmi dobré , odohrané predstavenie pre nás Slovákov . Je to iba môj názor.

Takže voľby boli do predu určene a je jedno či vyhralo vedierko alebo lišiak...
Áno, bolo to tak a mám vážne obavy, že tento motív sa opäť zopakuje s tým rozdielom, že to bude v prvom kole, alebo voľby môžu byť zneplatnené. Dnes to má Fico neskutočne ťažké, vtedy podľahol tlaku, no dnes do toho už vidí. Držme mu prsty.

Naposledy upravené:
Na predošlých voľbách stáli proti sebe dvaja kandidáti medzi ktorými bol a ešte stále je priepastný rozdiel : skládka s prázdnym vedrom miesto hlavy a starý lišiak Sevčovič . Podla mňa to boli dve strany tej istej mince , pretože prázdne vedro počúva mimovládky a starý lišiak európsku komisiu , no príkazy idú s poza oceánu od jedného pastiera.
Rozdiel by sa bol ukázal, keby ľudia boli volili následne v r. 2020 znova SMER tak, aby vytvoril vládu. Totiž to, že Šefčovič "počúva príkazy EÚ" je príliš zjednodušený výraz. Šefčovič je diplomat. Poviem to tak trošku v metafore. V záhrade máš záhradníka (premiér), pôdu (štát), ovečky (národ). Ak je záhradník dobrým záhradníkom, dokáže spraviť dobrý výsledok aj na nie úplne úrodnej pôde. Vtedy ovečky veselo po nej pobehujú a nažerú sa koľko sa im páči. Dobrý záhradník vie, že pokiaľ nebude pracovať aj s hnojom (euroúradníci), nemôže pôdu pripraviť tak, aby na nej rástla dobrá šťavnatá tráva pre ovečky, a tie potom poľahky odídu k inému záhradníkovi, resp. budú bľačať - signál, že záhradníka treba vymeniť. Pričom hnoj má jednu úžasnú vlastnosť. Keď ho budeš kydať len na kopu, bude ti na záhrade zaberať stále väčšie množstvo miesta, bude tam v lete smrdieť a z pôdy, ktorú zaberá, nebude žiadny úžitok. Keď ho ale zakopeš do zeme, vyrastie z neho šťavnatá tráva pre ovce, ktoré sa na nej schuti napasú. Hnoj teda sám osebe nie je problémom. Problémom je neschopný záhradník. Pokiaľ by bol v záhrade v r. 2020 schopný záhradník, hnoj by robil to, čo robiť mal. Keďže sme ale záhradníka vymenili, hnoj sedel na kope a robil to, čo nemal. Hnoj je teda dôležitá súčasť kolobehu. Problém je však odpad. S odpadom neurobíš prakticky vôbec nič. Môžeš ho zakopať do zeme, a zmizne ti z očú, ale nemá účinok na rast trávy pre ovce. Keď ho necháš na kope, kopa sa bude zväčšovať a odpad postupne zaberie celú záhradu. Preto najúčinnejšie, čo sa s odpadom dá robiť je vyviezť ho na skládku. Myslím, že ten rozdiel medzi hnojom a odpadom som tu dosť dobre vylíčil. Hnoj tu bude vždy. Odpad tu bude len vtedy, keď budeme kupovať umelé hnojivá.

@SLAV_jan_in, predsa ešte uvediem link na vyjadrenia Harabína voči Ficovi a Pellegrínimu pre kanál "Perspektíva", ak budeš mať chuť, pozri sa na to ... a vôbec nemusíš odpovedať... voj názor je Tvoj názor, beriem to.

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=fqHYDsazlRs

Pozrel som. No bol by som rád, keby si ty z neho spravil konkrétne vývody. Pretože samotné vyjadrenia Harabína možno interpretovať rôzne a zároveň mne z nich nič konkrétne neplynie, pretože ani voči Ficovi tam prakticky nič konkrétne nepovedal.

Tchorčok má vyhrať prvé kolo a Pellegrini druhé ...
... to je al zmena? Čo ju spôsobilo, keď doteraz Pellegrini mal vyhrať?
Inak to pekne zapadá do scenára, čo poviete? Ktorá je tá premenná, čo:
A. masmediálne vôbec nepripúšťa výhru Harabína,
B. z víťaza Pellegriniho urobila odrazu víťaza Tchorčoka.
???

Tchorčok má vyhrať prvé kolo a Pellegrini druhé ...
... to je al zmena? Čo ju spôsobilo, keď doteraz Pellegrini mal vyhrať?
Inak to pekne zapadá do scenára, čo poviete? Ktorá je tá premenná, čo:
A. masmediálne vôbec nepripúšťa výhru Harabína,
B. z víťaza Pellegriniho urobila odrazu víťaza Tchorčoka.
???
Pre Slovensko bol vybraný Korčok a Pellegrini a toto sa má rozhodnúť v prvom kole. To je všetko.

to je al zmena? Čo ju spôsobilo, keď doteraz Pellegrini mal vyhrať?
Žiadna zmena, jednoduché počty. Tchorčoka budú disciplinovane voliť všetci liberáli, progresívci a zaslepenci “leboFico”, t.j. konzumenti nenávistnej manipulácie mainstreamu. Tchorčok je pre nich ideálny kandidát. Matovič už nemá taký výtlak, aby Tchorčokovi nejako výrazne ubral %.
Na druhej strane pronárodne orientovaní voliči opätovne nemajú k dispozícii ideálneho kandidáta, ale kompromisnú voľbu. Ideálom by bolo to najlepšie z Harabina a Pellegriniho v jednom.
Pellegrini i Tchorčok pôjdu do druhého kola. A voliči Harabina už takú chybu (odignorovať druhé kolo na radu urazeného Harabinovho ega) nespravia. Myslím si, že Barbie zo skládky bola dostatočným poučením.
Bude to o volebnej mágii. Tá predvolebná je už v plnom prúde…

Ideálom by bolo to najlepšie z Harabina a Pellegriniho v jednom.
Pellegrini i Tchorčok pôjdu do druhého kola. A voliči Harabina už takú chybu (odignorovať druhé kolo na radu urazeného Harabinovho ega) nespravia.
Súhlasím so všetkým, dobre si to napísal. Ale k tomuto mám práve obavu, že aj keď sa voliči v niečom poučili, mnohí sa ešte stále nepoučili. No dúfam, že moju obavu zmaže výsledok.

Pre Slovensko bol vybraný Korčok a Pellegrini
Zdá sa, že toto vidíme spoločne obaja. Rád by som sa ťa spýtal, aký má teda význam voliť Harabína. To neber, prosím, ako rypnutie, ide mi čisto o rozlúštenie toho, prečo máme ty a ja iný pohľad na to, kto aktuálne môže zasadnúť do paláca.

Zdá sa, že toto vidíme spoločne obaja. Rád by som sa ťa spýtal, aký má teda význam voliť Harabína. To neber, prosím, ako rypnutie, ide mi čisto o rozlúštenie toho, prečo máme ty a ja iný pohľad na to, kto aktuálne môže zasadnúť do paláca.
Medzi Korčokom a Pellegrinim nevidím veľký rozdiel (maximálne pol roka), obaja sú slovenskí trockisti, preto boli vybraní. Národ nevyberá, národ iba volí. Toto je čiste môj názor.

Medzi Korčokom a Pellegrinim nevidím veľký rozdiel (maximálne pol roka), obaja sú slovenskí trockisti, preto boli vybraní. Národ nevyberá, národ iba volí. Toto je čiste môj názor.
Ja tam medzi nimi vidím dosť veľký rozdiel medzi týmito dvoma v cieľoch + vidí sa mi jasné, že Korčok vs. Fico to je ako oheň a voda, kdežto Pellegrini vs. Fico tam sa mi vidí, že je spolupráca. Minimálne nevyhnutná, ktorá je založená na časti spoločných cieľov GP a národa. Korčok a Fico nemajú absolútne žiadne spoločné ciele.
Ale chcem sa ťa opýtať, zhodneme sa teda na tom, že predpoklad je, že výber bol už urobený a Slováci ako davo-elitárny supersystém majú možnosť vybrať len medzi Korčokom a Pellegrinim?

Ja tam medzi nimi vidím dosť veľký rozdiel medzi týmito dvoma v cieľoch + vidí sa mi jasné, že Korčok vs. Fico to je ako oheň a voda, kdežto Pellegrini vs. Fico tam sa mi vidí, že je spolupráca. Minimálne nevyhnutná, ktorá je založená na časti spoločných cieľov GP a národa. Korčok a Fico nemajú absolútne žiadne spoločné ciele.
Ale chcem sa ťa opýtať, zhodneme sa teda na tom, že predpoklad je, že výber bol už urobený a Slováci ako davo-elitárny supersystém majú možnosť vybrať len medzi Korčokom a Pellegrinim?
Pardon moja otazka sa netýka tvojho textu.
Odpovedáš s porozumením a najviac objektívne ako sa ti dá. Chcem sa spýtať, kde sú nejaké vyjadrenia, či dôkazy o tom, pelle nie je heterosexual?
Ako sa dívam tak sa dívam no nepríde mi tak.
Dalo by sa ti to rozobrat?
Kde kdo povedal, kde kdo vyslovil?
Ďakujem

Pardon moja otazka sa netýka tvojho textu.
Odpovedáš s porozumením a najviac objektívne ako sa ti dá. Chcem sa spýtať, kde sú nejaké vyjadrenia, či dôkazy o tom, pelle nie je heterosexual?
Ako sa dívam tak sa dívam no nepríde mi tak.
Dalo by sa ti to rozobrat?
Kde kdo povedal, kde kdo vyslovil?
Ďakujem
Na tvoju otázku nemám odpoveď. Ani pozitívnu, ani negatívnu. Počul som aj ja kadečo, no stále zaujímam prístup, že čo nie je potvrdené, môže byť aj lož.
Ale keďže sa to týka riadenia, poviem narovinu, táto vec ma nezaujíma. Z prostého dôvodu. V riadení ide o výsledky, o minimalizáciu vektora chýb a maximálne naplnenie vektora cieľov. T. j. aj keby nebol heterosexuál, hrá určitú úlohu, pracuje pre niekoho, kto potrebuje niečo dosiahnuť, približne vieme aj čo chce dosiahnuť a to z nejakého percenta zodpovedá nášmu národnému vektoru cieľov. Bez spolupráce s ním jednoducho tento náš národný vektor cieľov nedokážeme posunúť nikam, aj keď by sa mohlo (prevažne podľa rečí niektorých politikov) zdať, že nie je nič jednoduchšie ako sa znova "zosuverenizovať". Lenže toto je kardinálny omyl, pretože tí, čo takto usudzujú, nemajú rozlíšený úplný faktor prostredia, v ktorom sa ako jednotlivci, aj ako národ, nachádzame, z toho plynie, nevedia rozlíšiť reálne od nereálneho.
Záver:
"Nepozeraj na to, kto ti podáva ruku, keď sa topíš. Ty môžeš byť zdravý mladý heterosexuál a on môže byť hoc aj do teba zaľúbený homosexuál, ale topíš sa ty, a nie on." (To neznamená, že preto, že mu po zachránení budeš vďačiť za život, musíš mu to "náležite oplatiť" ... vieš čo tým myslím. No preberať si záchrancu v momente, kedy nemáš na výber len preto, že môže byť inak orientovaný, to je skrátka nonsens.)

Naposledy upravené:
Toto je tak okaté, že okatejšie to asi ani nemôže byť ...
Pamätáme si ešte, ako súd vymeral Kotlebovi 4 roky a 4 mesiace za tie jeho "hypernenápadné" čísla? https://www.cas.sk/clanok/1037809/k...k-zaujal-aj-niecim-inym-toto-si-nik-nevsimol/
A to začal s týmito hlúposťami cca 2 roky do volieb 2019:
T. j. niekoľko rokov z neho robili mučeníka.
Pamätám si, čo ľudí vtedy zaujalo: "Veď chcel len pomáhať! Je to nespravodlivé! Je to náš človek aniliberál! Liberáli sa ho potrebujú zbaviť!" a vo výsledku mu stúpali preferencie a dokonca vo voľbách mal celkom slušný výsledok jak v prezidentských 2019 tak aj neskôr v parlamentných 2020, kde "prešťal" ešte aj SNSku, ktorá vypadla. A kde je teraz? A čo dokázal? Vystúpil z EU? Z NATO? Čírou "náhodou" v tých istých časoch nafukovali nezmyselné obvinenie spravodlivého mučeníka Rostasa? A ktože ho bránil? Nie náhodou samotný Harabín?
Ešte niekto ďalší vidí ako to tu znova rozhúpavajú, tentokrát v prospech Harabína? Otázka je prečo? Pri Kotlebovej "húpačke" došlo k oslabeniu stredu (vládnych strán) v rezultáte čoho prišli k moci v 2019 NEprezidentka a v 2020 NEvláda. Znova sme v súboji nanajských chlapcov:
A. jedni fandia liberálom lebo veď: "Harabín je antivaxer a rusofil"
B. druhí fandia konzervatívcom lebo veď: "Harabín je náš človek, stál na strane práva a národa v COVID nezmysle a všetkým to dal vyžrať a stojí na strane bratského Ruska."
No a na tento hov+dný nezmysel tu dnes znova manipulujú ľudí. Kto tým utrpí? Komu sa polepší? Cui bono?
Nehnevajte sa, voči Harabínovi naozaj nič nemám ako voči právnikovi a sudcovi. Ale v konceptuálnej rovine je podľa mňa jeho úloha úplne jasná, aj keď on o tom zrejme vôbec netuší, pretože chce všetko spraviť ako len najlepšie vie ... . Výsledok bude zníženie preferencií "stredu" (Pellegrini/Fico) a máme tu na hrade Tchorčoka. A je to ako cez kopirák s Kotlebom a Rostasom. Títo dvaja majú svoj príbeh za sebou, no teraz máme nový. Ten si liberálne americké chu+omasmédiá predsa vytiahnu vždy keď tu máme hurápatriotov búchajúcich päsťou po stole a jedného z nich stigmatizujú.
A ako sa k tomu stavia bežný človek?
"Chudáčik, dobre hovorí, dobre robí, treba ho podporiť, lebo nám ho zabijú!"
"Ničia nášho národného hrdinu, treba ho ísť voliť!"
"Ubíjajú právo a spravodlivosť, treba mu dať hlas!"
A podobným spôsobom. Ako alternatívu liberálnemu kabátnikovi Korčokovi tak vnímajú znova len "tvrdú národnú opozíciu" pretože podľa väčšiny z nich sa "klin klinom vyráža!". Aké krátkozraké. A skutočné riešenie ide mimo zorné pole, keďže to je podľa nich "málonárodné".

Doplnenie:
Ľudia, nie som antiharabínovec. Pokladám Harabínovu činnosť v mnohom za prínos. Naopak, Pellegriniho činnosť sa mi nie vždy páči, vzhľadom na pripravované/bežiace globálne scenáre digitalizácie, migrácie, spolok trojmorie a ďalšie veci, no objektívne musím pripustiť, že nemám na výber čo sa týka jeho voľby. Nájde sa niekto, kto by vedel spraviť komplexný alternatívny výklad toho, čo sa postupne už udialo tak, aby to bolo všeobsiahlejšie a dávajúce lepšiu logiku vo vzťahu k súčasnému stavu prostredia a s výsledným efektom na to, kto by mal byť zvolený za prezidenta? Prosím, nech to tu človek komplexne rozoberie. Potrebujeme spraviť naozaj dobrú voľbu.

Naposledy upravené:
Doplnenie:
Ľudia, nie som antiharabínovec. Pokladám Harabínovu činnosť v mnohom za prínos. Naopak, Pellegriniho činnosť sa mi nie vždy páči, vzhľadom na pripravované/bežiace globálne scenáre digitalizácie, migrácie, spolok trojmorie a ďalšie veci, no objektívne musím pripustiť, že nemám na výber čo sa týka jeho voľby.
Inak Štefan Harabín zjavne číta "tlsté knihy", často a rád používa pri svojich prejavoch terminológiu z KSB. Pri ďalších kandidátoch na prezidenta som si nič podobné nevšimol.

Inak Štefan Harabín zjavne číta "tlsté knihy", často a rád používa pri svojich prejavoch terminológiu z KSB. Pri ďalších kandidátoch na prezidenta som si nič podobné nevšimol.
Všimol som si, a nielen ty a ja sme si to všimli. Alebo počúva Pjakina. To nie je úplne to isté. Okrem toho keď číta tlsté knihy, musí vedieť čo robí, t. j. musí tomu zodpovedať aj prax. Ináč mu je to nanič a nám tiež. Keby chodil sem na fórum, tak by krotil svoje egoistické prejavy. Možno už to v nejakej miere korigoval, ale stejne to zatiaľ v praxi nevidno, pretože prax si žiada buď dlhodobý rámec alebo veľkú zmenu osobnosti naraz, aby to bolo vidno. Keby nebol kopal do Fica, zvažoval by som jeho voľbu, lenže z Ficovej strany nevidím, žeby si s Harabínom nahrával. Samozrejme, Fico nemôže byť náš jediný orientačný bod, no zatiaľ sme v období, kedy "leboFico" je kameňom uholným, a tak nemáme na výber iba uľahčovať/nesťažovať mu robotu.

Naposledy upravené:
Fico nemôže byť náš jediný orientačný bod, no zatiaľ sme v období, kedy "leboFico" je kameňom uholným, a tak nemáme na výber iba uľahčovať/nesťažovať mu robotu.
Prezidentom bude Pellgrini alebo Harabin, bez ohľadu na to, kto z trojice Tchorčok, Harabin, Pellegrini postúpi do druhého kola.
Tchorčok je ideálnym kandidátom opozičného voliča. Pre koaličného voliča nie je ideálom ani Harabin, ani Pellegrini - obom niečo chýba.
No, po 3,5 roka hrôzovlády “odborníkov” a 5 rokoch Kiskovej kozy v paláci si, myslím si, slovenský volič dobre rozmyslí, či na 5 rokov do prezidentského paláca pustí ďalšieho ideálneho ničiteľa Slovenska, za ktorým stojí CIA a scientológovia, alebo radšej nie až tak ideálneho proslovenského kandidáta.

Naspäť
Top Bottom