• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Voľby prezidenta 2024

Nerozumiem ako moze niekto pocitat s HaRabinom, on vysvedcenie od naroda uz dostal v p-rezidentskych aj parlementnych volbach. Ak sa clovek neorientuje, staci si pozriet kurzy stavkovych kancelarii, oni sa mylit "nemozu" kvoli biznisu narozdiel od "nezavislych prieskumnych agentur". Politik ktory chce uspiet si moze mysliet cokolvek, ale musi vediet splynut s prostredim ako Stalin medzi zidomarxistami, Harabin zostane navzdy len opozicnik lebo si tak sam vybral, dominanciu miesto spoluprace.

Nerozumiem ako moze niekto pocitat s HaRabinom, on vysvedcenie od naroda uz dostal v p-rezidentskych aj parlementnych volbach. Ak sa clovek neorientuje, staci si pozriet kurzy stavkovych kancelarii, oni sa mylit "nemozu" kvoli biznisu narozdiel od "nezavislych prieskumnych agentur". Politik ktory chce uspiet si moze mysliet cokolvek, ale musi vediet splynut s prostredim ako Stalin medzi zidomarxistami, Harabin zostane navzdy len opozicnik lebo si tak sam vybral, dominanciu miesto spoluprace.
Neviem prečo ideš neustále na negatívnej vlne. Začni byť pozitívny, píš o tom koho a prečo uprednostňuješ.

píš o tom koho a prečo uprednostňuješ.
V minulych volbach Harabin mal sancu aspon na druhe kolo ale to bolo ine informacne pole, zabomysie vojny Kotlebu a Harabina tomu zabranili, preto sa od oboch ludia odtiahli. Aka je realita dnes? Progresivci maju svojho kandidata a pridaju sa k nim aj naivni konformisti, leboficisti ktorych nie je malo. Z druhej strany je najvacsia strana, ktora ma svojho kandidata. Fico pochopil, ze keby niekoho nominoval tak by dalsich 5 rokov bol v kresle Kiska 3. Mohol podporit Harabina, preco to neurobil? Lebo je to neriadena strela a on by chcel diktovat Ficovi co ma ako robit. Ci uz bol rozkol v Smere riadeny alebo nie, Pellegriniho Fico vychoval a vie presne co od neho moze cakat. Zakladna Smeru je zhruba tak velka ako zakladna liberalov, odkial ma Harabin ziskat hlasy? Od znechucencov ktori k volbam nechodia? Jedine od mensiny ktora pocuva infovojnu, cita Zem a Vek a podobne... to bude tak do 10% takze sa este raz spytam, ako je mozne ze s nim niekto este pocita ked objektivne nema sancu, nie je to ziadny gamechanger ako Matovic s podporou medii, svoju zakladnu ma Harabin stabilnu a rok od roka nizsiu... viac nevidim zmysel to rozpytvavat, su len dve volby - bud volit Pellegriniho hoc aj cez zuby, alebo nevolit co sa rovna podpore Tchorovi, prve kolo je bez debaty, tam je len otazne kto postupi z prveho miesta.

Mohol podporit Harabina, preco to neurobil? Lebo je to neriadena strela a on by chcel diktovat Ficovi co ma ako robit. Ci uz bol rozkol v Smere riadeny alebo nie, Pellegriniho Fico vychoval a vie presne co od neho moze cakat.
Z môjho uhla pohľadu si to trafil presne. Tak presne, že už to presnejšie ani nejde. A veľkým kladivom (y)(y)(y) O to práve, mám tiež ten dojem, že ide. Potom môžeme zabudnúť na stabilitu. A stabilitu potrebujeme ako soľ.

Zaujímalo by ma ako. Keďže nabúravať a manévrovať nie je to isté, skús to upresniť.
Manévrovanie Smeru v minulých prezidentských voľbách prinieslo víťazstvo Čaputovej. Prečo? Pretože Fico neodolal tlaku smerotrockistov (nastrčili Ševčoviča). Po parlamentných voľbách v r. 2020 smerotrockisti prešli do Hlasu, no ako dnes vidíme, nie všetci. A opäť trockisti z Hlasu aj Smeru silno tlačia na Fica – nabúravajú jeho zámysly (najmä národné a mierové ...) a dostávajú ho pod tlak, kedy bude musieť znovu ustúpiť. Fico to bude mať stále ťažšie a ťažšie, a preto potrebuje prezidenta, na ktorého sa môže spoľahnúť. Môžeš si dosadiť, kto mu najviac pomôže. U mňa je to jasné - po ovocí už ich poznám.

PS: Prepáč, ale na fazuľky ďalej už nehrám.​

PS: Prepáč, ale na fazuľky ďalej už nehrám.
Skús to rozmeniť na drobné. Nevšimol som si, žeby Kaliňák bol v rozpore s Ficom. Skús konkrétne. Nielen pri voľbe prezidenta. Rad udalostí, ktoré by to potvrdzovali. Ako vieš, prax je kritériom pravdy. To, že o niekom niečo povieš, neznamená, že to je potvrdené. Myslím Kaliňáka. Práveže tam vnímam naopak. Kaliňák s Ficom si maximálne rozumejú. Čo sa týka Pellegriniho, vec je jasná, no Pellegrini vedie politickú pobočku GP. Takže bude presadzovať aj tie ciele, ktoré nie sú v zhode s našimi národnými cieľmi.

Manévrovanie Smeru v minulých prezidentských voľbách prinieslo víťazstvo Čaputovej. Prečo? Pretože Fico neodolal tlaku smerotrockistov (nastrčili Ševčoviča). Po parlamentných voľbách v r. 2020 smerotrockisti prešli do Hlasu, no ako dnes vidíme, nie všetci. A opäť trockisti z Hlasu aj Smeru silno tlačia na Fica – nabúravajú jeho zámysly (najmä národné a mierové ...) a dostávajú ho pod tlak, kedy bude musieť znovu ustúpiť. Fico to bude mať stále ťažšie a ťažšie, a preto potrebuje prezidenta, na ktorého sa môže spoľahnúť. Môžeš si dosadiť, kto mu najviac pomôže. U mňa je to jasné - po ovocí už ich poznám.

PS: Prepáč, ale na fazuľky ďalej už nehrám.​
Len taká mala pripomienka, to manévrovanie smeru bolo v inom čase a iných podmienkach . Voľby sa vlastne robili iba “ naoko “a boli veľmi dobre, veľmi presne “spočítané “. Robo predviedol “majstrovský ťah-odstúpil” a vlastne zachraňoval Smer-základňu na ďˇalšie kolo. Čo sa aj podarilo , hoci aj s tými trockistami okolo seba. To len tak v skratke.

Médiokracia a jej dvaja kandidáti - favoriti. Je to v prvej časti rozhovoru. Od toho odvíjaj ostatné a pochopíš Matovičovu úlohu.
Každému musí byť jasné, že Matovič nemá šancu. Povedal to aj on sám. Logická otázka tu teda je: "Prečo potom kandiduje?" A každý si musí odpovedať, že v hre je ... čo je vlastne v hre. A možno lepšie povedať "kto" namiesto "čo". Už to, že TV Narkóza si pozve do vysielania Matela, o niečom svedčí.

Stabilitu už nabúrali trockisti Kaliňák s Pellegrínim. Obaja začali spochyňovať verejné deklarácie Fica.
Aha. Už asi tuším, na čo narážaš týmto. Zrejme si odkazoval na vyjadrenie Harabína:

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=NVLeEn7v_oE

Ktoré je založené na Chmelárových úvahách:

Zdroj: https://youtu.be/CLc3BKtb0e0

Otázka je, prečo jediné vyhlásenie Chmelára, ktorý sám seba pokladá za neviem čo ... Ale už hovorí o klamaní a nešťastných vyjadreniach, o "otáčaní kurzu o 180° v prípade zmluvy so SŠA".
No a Pišta nelenil. Robí presne to, čo vždy. Kopanec, kopanec, kopanec. Rovnako ako Uhrík, keď Fico "nesplnil sľub" = nezastavil komerčné dodávky zbraní na Ukrajinu. A takýchto vecí, kedy nepriatelia SMERu (alebo duráci) sa chytajú každej možnej aj nemožnej veci, len aby diskreditovali SMER (alebo jednoducho nechápu ako Chmelár, faktor prostredia).
T. j. znova ma to tu vedie k tomu, čo napísal @Celovek:
Mohol podporit Harabina, preco to neurobil? Lebo je to neriadena strela a on by chcel diktovat Ficovi co ma ako robit. Ci uz bol rozkol v Smere riadeny alebo nie, Pellegriniho Fico vychoval a vie presne co od neho moze cakat.
Z toho plynie: Zamyslel sa Pišta, alebo Edo nad tým, akú má Slovensko pozíciu v rámci hodnotenia suverenity? Ale okamžite hrajú "na rozhorčenou". A kto je vinný? No predsa Kaliňák (to značí Fico, pretože títo dvaja sú jednoducho bratia v boji), len Štefan s Eduardom to nevidia a tak čisto duráckym spôsobom znova kopú. Štefan kvôli diskvalifikácii Pellegriniho a Eduard s veľkou pravdepodobnosťou preto, že iba nevie (to nielenže je vidno ak ho človek dlhšie sleduje - má kalejdoskop, taký poriadny, ale mám známu, ktorá sa s ním kamaráti. A potvrdila mi, že je to tak trošku typ chlapa "javiemvšetkolebosomvzdelaný"). A preto som sa pýtal, či nešlo o manévrovanie v Kaliňákovom prípade. Ty si to však použil v inom kontexte. To, že Fico dáva silné vyhlásenia a rozbehol procesy, ktoré národ očakával, ešte zďaleka neznamená, že tieto procesy pôjdu hladko, bez odporu a rýchlo k zdarnému koncu. Faktor s názvom: SUVERENITA, ostal prakticky nezmenený ako pred 30. 9. 2023.

Editované:
Pridávam celú reláciu na TA3, z ktorej vzniklo haló okolo Kaliňákovho "darovania stíhačiek Ukrajine".
Ja teda naozaj neviem, ako Pišta vydedukoval, že Kaliňák by mohol uvažovať o odovzdaní stíhačiek na Ukrajinu. No kampaň je kampaň. A odkiaľ to vydedukoval Edo, tak to fakt netuším. Mám dojem, že obaja majú vidiny.

Naposledy upravené:
Nechcem to teraz napriamo zverejňovať, do prvého kola volieb isto nie. Tých 45 minút stojí za to, po voľbách sa k tomu vrátime
Dnes som zaregistroval, ze medzi ciganmi sa siri aby volili Harabina lebo ma vysoky kurz v stavkovej kancelarii. Ak by to aj bola pravda tak neocakavam velky uspech z ich samoorganizacie, to nie je ako ked ich riadili mimovladky a Pollakovci.

neocakavam velky uspech z ich samoorganizacie
Zaujímavé. Ako vedia kandidáti GP používať "menšiny", keď sa im to hodí. Povedal by som, že tu ani tak nejde o to, aký úspech bude mať ich samoorganizácia, ale ukazuje to na niečo/niekoho vo vzťahu k Harabínovi. Z druhej strany môže ísť kľudne aj len o jeho cielenú diskreditáciu. A to by znova ukazovalo na niečo.

Naspäť
Top Bottom