Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Přesné znění toho Usnesení o odložení věci sice neznám, ale z kusých informací v mainstreamu se domnívám, že Davidu Kozákovi je v něm kladeno za vinu i postřelení těch arabských manželů.informace o strelbe na urednika SAE i s rodinou
Tohle možná bude ono:Bohužel jsem nenašla ten diskuzní pořad cnn prima, pouze tento
Informace o teraktu na FF UK si žijí svým životem a hlavní ůkol Rakušana, promlčet to v zapomění, se stáva neudržitelné. Dav je ale stále směřován k tomu, že to byla akce osamělého psychopata. Ovšem i tady novináři v tomto podcastu stále hledají motiv. Tak jsem zvědavá, co kouldekovic parta vymyslí.
Zdroj: https://youtu.be/B5yVvPvPXz4?si=9aZuzYNmEhXAsCTC
Tady je celý záznam. Zhruba od 15.minuty je Šlachta se Schmarzem.Z diskuze na Zlomu 21
Michal “Tak ted jsem videl 360° na cnn prima. Velmi zajimava debata o strelbe na FF v prosinci. Proti Slachtovi sedel Smarcz, coz je pol komentator cnn a tomu tezce ujely nervy. Je videt, ze Smercz je clovekem tech sil, ktere brani mj. Pax Americana u nas. Smercz ztratil nervy a Slachta tam sedel sam.
Malá vsuvka, rozhodl jsem se vyjádřit podporu uživateli @Mek Cintoš za jeho úsilí, za soustředěné a trpělivé sbírání informací kolem střelby na fakultě. DÍKY
Také se připojuji.
Toto je odpoveď znalkyně( je to z článku na Novinkách). Myslím, že se to dá zařadit do kolonky “bla, bla, blaJeště mě jedna věc připadá divná. Buďto jedinec nenávidí své blízké, svou rodinu a nebo celý společenský systém. Považuji kombinaci obou emocí najednou (dovnitř i ven) za méně pravděpodobnou, takový jedinec nenávidí absolutně vše, to by se muselo promítnou nějak do okolí.
Zná někdo nějaký případ, že by vrah zastřelil blízkou nebo blízké osoby a pak šel střílet na veřejnost a dokonce ve velice krátkém sledu ?
Je velice obtížné si představit fungování takové psychiky.
A kde jsou psychologové, kteří hledají spouštěč, co se zvrtlo, co psychiku mohlo tak poškodit ?
Dík za nalezení vyjádření profesionálního odborníka, které označuji za spíše nevyjádření. To "bla, bla, bla" sedí, dozvěděl jsem přímo absolutní nic. Ale mohu odvodit, a potvrzuje to, že zúčastněné elity něco před veřejností tají a vůbec se nesnaží něco vyšetřit a vrství prázdné bezobsažné řeči a různé absurdity stále jednu za druhou.Myslím, že se to dá zařadit do kolonky “bla, bla, bla
Který říká zveřejněte co jste ty dvě hodiny dělali (policie), jaké kdo měl a od koho informace a instrukce. Jiné vysvětlení, než krytí nějaké tajné operace pro zmatenou činnost zásahových jednotek, tam nemohu nalézt. Teď to klany asi používají k boji mezi sebou, protože jedinou možností, kterou vidím jak to zamaskovat před veřejností, je uznat (předstírat) šlendrián v řízení zásahových jednotek, ale bude to stát hlavu Rakušana. A nebo budou do "nekonečna" elity mlžit (jak to ostatně díky rozvinutým mediálním technologiím dělají stále, ale čím dál více je vidět jak je to krátkozraké).Tady je celý záznam. Zhruba od 15.minuty je Šlachta se Schmarzem.
Ředitel pražské policie Petr Matějček na to odpověděl, že všichni dělali, co mohli podle „svého nejlepšího vědomí a svědomí“.Činu jsem se dopustil při plném vědomí a svědomí
Tento příspěvek představuje pouze doplnění k předchozím dvěma, které nebyly zveřejněny.Ředitel pražské policie Petr Matějček na to odpověděl, že všichni dělali, co mohli podle „svého nejlepšího vědomí a svědomí“.
![]()
Ředitel pražské policie: Jsme také frustrovaní, že vrah byl od nás kousek - Seznam Zprávy
Policie na veřejném zasedání bezpečnostního výboru v Poslanecké sněmovně vysvětlovala, jak a proč postupovala při pátrání po vrahovi, než loni 21. prosince zaútočil na studenty a pedagogy na filozofické fakultě v Praze.www.seznamzpravy.cz
Působí to až teatrálně. Šlachta dostal PR jako na podnose. Nožný kandidát na budoucího ministra vnitra?Tady je celý záznam. Zhruba od 15.minuty je Šlachta se Schmarzem.
![]()
360° (170) - Václav Dolejší, Thomas Kulidakis, Robert Šlachta, Martin Schmarcz
Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my takycnn.iprima.cz
Budovu mohli nechat nevyklizenou pouze a jenom pouze v případě 100% jistoty o poloze pachatele.Ředitel pražské policie Petr Matějček na to odpověděl, že všichni dělali, co mohli podle „svého nejlepšího vědomí a svědomí“.