Skúšal som, ale slovenským termínom nerozumel. Až keď som termín napísal po česky, potom ho našiel a vysvetlil.Zde na těchto stránkách máte k dispozici Konceptuální BOT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Skúšal som, ale slovenským termínom nerozumel. Až keď som termín napísal po česky, potom ho našiel a vysvetlil.Zde na těchto stránkách máte k dispozici Konceptuální BOT
Ale já psala, že z českých překladů...Skúšal som, ale slovenským termínom nerozumel. Až keď som termín napísal po česky, potom ho našiel a vysvetlil.
V pohode, ale potreboval som overiť či si s tým UI poradí. Tie bývajú často tvorivé v tomto a niekedy si termín preložia z cudzieho jazyka. Ale tu to nepomohlo.Ale já psala, že z českých překladů...
Prý je zapotřebí napsat sl: a dotaz ve slovenštině. Vyzkoušej. A vůbec dávejte zpětné vazby.V pohode, ale potreboval som overiť či si s tým UI poradí. Tie bývajú často tvorivé v tomto a niekedy si termín preložia z cudzieho jazyka. Ale tu to nepomohlo.
Inak nebol by problém ten bot upraviť tak, aby nemal problém so slovenčinou. Technicky to nie je nič zložité. Ak by mal autor bota chuť.
Jen taková připomínka pro správce bota, dle mezinárodního standardu má zkratku "SL" Sierra Leone.Prý je zapotřebí napsat sl: a dotaz ve slovenštině. Vyzkoušej. A vůbec dávejte zpětné vazby.
Bude upraveno na SK.Jen taková připomínka pro správce bota, dle mezinárodního standardu má zkratku "SL" Sierra Leone.
Slovensko má zkratku "SK".
A nebo případně Slovenská republika by bylo "SR", což je ale v mezinárodním systému Surinam.
Jednotky ázerbájdžánskíé armády byly uvedeny do stavu plné bojové pohotovosti a rozmístěny na hranici s Íránem.
Zdroj: https://t.me/new_militarycolumnist/171554
Tak si říkám, že může mít GP v rukávu ještě jednu variantu s ohledem na vývoj okolností. Nebudou-li to s tím řízením zvládat v samotném Íránu, že to pod své křídlo převezme Ázerbájdžán. Možná proto je Alijev tak na koni. A já znovu připomínám, že mne velmi udivilo, že právě v Ázerbájdžánu bylo povoleno použít ve školách metodu Bazarného. Já netvrdím, že s jejím stoprocentním účinkem, kterým má být výchova opravdových lidí. To se vždy dá nějak zkreslit, a i v tom videu, které jsem o tom překládala, bylo řečeno, že jí převzali s úpravami, ale ty základní prvky tam zůstaly ponechány, což zvyšuje kvalitu kádrové základny!!! Jen tak mimochodem!!! Upozorňovala jsem na to, hned jak jsem se to dozvěděla.
PS: Íránský dron kamikadze poprvé zaútočil na území Ázerbájdžánu. Dron spadlv oblasti letiště Nachičevan. (Dva drony, jeden prý na letiště a druhý v blízkosti školy)
Zdroj: https://t.me/new_militarycolumnist/171588
Problém je, že to všechno v rámci manévrování pořád jede v gardu plánů GP, na snižování životní úrovně lidí, přeformátovávání regionů, výměnu "elit" za poslušnější a tak dále a tak podobně. Takže lidská společnost v nedohlednu. Rusové nic neřeší, dál jedou Atavii Proximu a setrvávají ve společnosti band. (A bořit je vždy snazší než budovat!)Celá ta akce na BV je to tak trochu divná (smrdí to). Do řízení pravěpodobně vstupuje víc subjektů najednou.
Trump je rozezlen a nedivím se. Zdá se, že má zrádce mezi "svými". Venezuelský scénář byl zablokován hned na začátku. Jedním z prvních útoků (vraždou školaček) v podstatě zablokovali možné vnitřní povstání lidí proti ajatolláhům. Výsledek je, že se národ naopak sjednotil proti agresorům (a nejen Íránci - celá základna muslimského světa).
Někdo chce vyvolat chaos a vleklý konflikt (nejspíš síly za Bibim a "demokraty" v USA) v regionu + svrhnout Trumpa. Nevyhnutné jsou globální dopady na USA, Evropu, bohatý Perský záliv, nepřímo na Čínu, Rusko... Jenže Ajatolláh byl odstraněna a prostor pro nové Íránské elity (potenciálně stát s novou ideologií) se otevírá, což je možná opičí pracka.
Několikrát jsem zaznamenal články o válce o energie/"energetické válce", ale je to spíš tak, že z energetiky (narušování její dostupnosti - útoky a blokády na produktovody a na trasy námořního obchodu) se stal nástroj/katalyzátor globálních změn.
Než jsem se seznámil s koncepcí, tak bych to vnímal podobně, ale teď mi připadá, že je do očí bijící, že je vše řízené. Připadá mi to dokonce Irán velmi podobný Ukrajině. Přesně jak píše Irena:Celá ta akce na BV je to tak trochu divná (smrdí to). Do řízení pravěpodobně vstupuje víc subjektů najednou.
Podrobnosti řízení začínají být čím dál tím méně zřejmé z našeho info-prostoru v KoZa a to i mezi řádky. To lhaní a překrucování, vícero různých metrů a výkladů a navíc uzavření před informacemi odjinud ( z Ruska a teď z Íránu ) to dělá nečitelné, alespoň na začátku řídícího manévru, než se k nám ty informace odjinud dostanou.Problém je, že to všechno v rámci manévrování pořád jede v gardu plánů GP, na snižování životní úrovně lidí, přeformátovávání regionů
Na to slouží aféra kolem informačního uzlu Epstein. Bude to trvat tak třicet let (ten odhad dal V.V.Pjakin na jiném podobném příkladě). Možná trochu rychleji oběh informací se zrychlil. A už jsem zachytil několik článku (informačních modulů), že neblahé události v lidstvu organizují "Epsteinovci". Budou asi dle plánu GP odpovědní za všechno zlo lidstva.výměnu "elit" za poslušnější
Cíle akce budou pravděpodobně jiné, než je veřejně deklarováno. Trump se údajně snaží obhájit hegemonii USA (+ ochránit zájmy Izraele). Je tomu skutečně tak? Je skutečně takový diletant (kruhy, kterým se zodpovídá)? Nebo jde o dosažení jiných než deklarovaných cílů?Mezinárodní finanční korporace pro rozvoj USA (DFC) oznámila zavedení programu zajištění v hodnotě 20 miliard dolarů na pokyn Trumpa</a>, jehož cílem je obnovit námořní dopravu v Hormuzském průlivu.
Od začátku války v Íránu bylo napadeno nejméně 10 tankerů ve vodách Hormuzského průlivu a přilehlých oblastech. Námořní doprava v průlivu je paralyzována a mezinárodní pojistitelé zvýšili ceny námořního pojištění v Hormuzském průlivu o 10–12krát.
Trumpova iniciativa sleduje dva hlavní cíle.
Za prvé se USA snaží obnovit námořní dopravu v Hormuzském průlivu a snížit ceny ropy. DFC spolupracuje s Pentagonem. Předpokládá se, že pojištěné tankery budou doprovázeny americkými námořními loděmi.
Za druhé se Trumpova administrativa snaží přerozdělit trh námořního pojištění, který je po staletí kontrolován z Londýna. Je zřejmé, že DFC bude pojišťovat pouze lodě s americkým pojištěním. Trump chce spojit námořní dopravu v Hormuzském průlivu s americkými finančními institucemi a vytlačit z trhu Velkou Británii.
Trump se zapletl do velmi nebezpečného dobrodružství, které pro něj může skončit špatně. Pokud se nepodaří rychle porazit Írán a pokud se průliv neotevře, ceny paliva silně zasáhnou nálady v USA vůči Trumpovi.
//t.me/olegtsarov/40378
Hezky napsáno. S textem souhlasím. Trochu mne to vrátilo do dávné minulosti. Do roku 1621. Na Staromáku je na dlažbě 27 křížů. Myslím si, že tyto kříže blokují v národu pozvednout hlavu, protože při pohledu na ně se možná vnitřně sebebičujeme: "Chudáci, tak špatně dopadli". Někde jsem četl, že ty kříže musíme brát jako chybu v řízení: "Takhle to být nemá, překonejte to".Podle mne se v ní odrazila Boží jiskra, možná jako vzkaz... Takhle to být nemá, překonejte to!
Jenže musí vyřešit jeden zásadní problém nakrmit dav, kdo ho dokáže nakrmit, ten asi bude u kormidla. Zatím jim to nedochází dlouho se žilo ve velké nad-spotřebě. Nechá se Evropské obyvatelstvo nahnat do války ? (silně pochybuji, je již příliš rozmazlené nad-spotřebou) Nebo raději smete současné elity ? (považuji za pravděpodobnější) Některé elity, ty chytřejší už hledají jak se s Ruskem domluvit. Když oslabí Londýnské centrum řízení (nevypadá, že by posilovalo), tak bude výměna elit ve střední Evropě možná, uvažuji.Současné evropské politické/fašistické elity se vlastně chovají sebezáchovně (z jejich pohledu logicky)
Urputnost s jakou bojují ty méně chápavé elity bohužel nevěstí hladké předání moci. Šance na správný vývoj tady je, ale je závislá na vnějších podmínkách (hierarchicky nadřazeném řízení). Vývoj/výsledek válek na BV a UA, předurčí vývoj NATO, EU, střední Evropy... Kolabující řízení si stále myslí, že může zvrátit "Doníkovy" plány/úkoly a vrátit staré pořádky/udržet se v sedle. Významná část davu, které služba přinášela/přináší prospěch nebo si nechala zaplnit mozek rusofobií a nadřazeností Západu nebo se prostě jen bojí změny, zatím zůstává na jejich straně. Proto se Babiš bojí odřezat chapadla, která vysávají zdroje státu. Protože nechápající dav bude stát na svém místě do té doby, než okusí rub svého omylu. Ale i potom bude věřit, že za všechno může někdo jiný (Trump, Putin, Fico, Babiš....). Takže se čeká na konec války. Zdecimované obyvatelstvo přijme následné nutné změny mnohem chápavěji a ochotněji, jako vždy.Jenže musí vyřešit jeden zásadní problém nakrmit dav, kdo ho dokáže nakrmit, ten asi bude u kormidla. Zatím jim to nedochází dlouho se žilo ve velké nad-spotřebě. Nechá se Evropské obyvatelstvo nahnat do války ? (silně pochybuji, je již příliš rozmazlené nad-spotřebou) Nebo raději smete současné elity ? (považuji za pravděpodobnější) Některé elity, ty chytřejší už hledají jak se s Ruskem domluvit. Když oslabí Londýnské centrum řízení (nevypadá, že by posilovalo), tak bude výměna elit ve střední Evropě možná, uvažuji.
Já nesouhlasím s tou nad-spotřebou. Globalisté se naopak ze všech sil snaží tu spotřebu snížit, a to se jim teď díky "objektivním" okolnostem zřejmě skokově podaří. Podle mne mají opravdu velký problém ukočírovat, aby lidé neměli všechno, co potřebují. Proto tu výrobu směřují do takových extrémů jako je výroba k***ítek a podobně. To je to nesmyslné plýtvání zdroji, jinak si myslím, že kdyby se uspořádala organizace společnosti bolševickým způsobem, tj. účelově, tam, kde je potřeba zapracovat, zvýšit odměnu za práci (oprava silnic, stavebnictví, třeba i uklízečky a tak dále), a nenechat lidi sedět se složenýma rukama na dávkách a degradovat, tj. přiložit ruku k dílu musí všichni. Potom bychom nejspíš všichni mohli pracovat tři dny v týdnu a měli bychom se lépe, než teď. Takže zase rvát lidem do hlavy, že žijí v nad-spotřebě je podle mne kontraproduktivní, je to stejné jako nerozlišovat bolševiky od trockistů. Je to velice relativní pojem.Jenže musí vyřešit jeden zásadní problém nakrmit dav, kdo ho dokáže nakrmit, ten asi bude u kormidla. Zatím jim to nedochází dlouho se žilo ve velké nad-spotřebě. Nechá se Evropské obyvatelstvo nahnat do války ? (silně pochybuji, je již příliš rozmazlené nad-spotřebou) Nebo raději smete současné elity ? (považuji za pravděpodobnější) Některé elity, ty chytřejší už hledají jak se s Ruskem domluvit. Když oslabí Londýnské centrum řízení (nevypadá, že by posilovalo), tak bude výměna elit ve střední Evropě možná, uvažuji.
Ano, jde o to, v čem je ta nadspotřeba.Já nesouhlasím s tou nad-spotřebou. Globalisté se naopak ze všech sil snaží tu spotřebu snížit, a to se jim teď díky "objektivním" okolnostem zřejmě skokově podaří. Podle mne mají opravdu velký problém ukočírovat, aby lidé neměli všechno, co potřebují. Proto tu výrobu směřují do takových extrémů jako je výroba k***ítek a podobně. To je to nesmyslné plýtvání zdroji, jinak si myslím, že kdyby se uspořádala organizace společnosti bolševickým způsobem, tj. účelově, tam, kde je potřeba zapracovat, zvýšit odměnu za práci (oprava silnic, stavebnictví, třeba i uklízečky a tak dále), a nenechat lidi sedět se složenýma rukama na dávkách a degradovat, tj. přiložit ruku k dílu musí všichni. Potom bychom nejspíš všichni mohli pracovat tři dny v týdnu a měli bychom se lépe, než teď. Takže zase rvát lidem do hlavy, že žijí v nad-spotřebě je podle mne kontraproduktivní, je to stejné jako nerozlišovat bolševiky od trockistů. Je to velice relativní pojem.