S tím vším já souhlasím, ale koukám, že jsem nebyla absolutně pochopena. Mě jde o to, že praxe je kritérium pravdy. Cituji: Vidím to aj na sebe, kým som robil z domu, stále chorý. Pritom som sa hýbal aj dobre jedol. Až teraz, keď som na škole, kde na mňa kýcha sto detí denne, mi nič nie je. Jasné, prvé dva roky som si zvykal, ale ďalšie dva roky je to už bez problémov. Aj imunita je len "sval". Kým sa trénuje, tak slúži. Keď sa nechá ľadom, tak prestane slúžiť. Kdy je tedy imunita sval, který je třeba trénovat - s čímž souhlasím, a že když byl dotyčný doma, tak byl stále nemocný. Jenže tohle přece neplatí o všech stejně! Když jsem pracovala z domu, tak jsem s tím neměla problémy a neonemocněla jsem. Pak jsem chodila normálně do práce, mezi lidi a trénovala jsem tu imunitu a stále OK. No a od října jsem na tom blbě. Tím jsem chtěla říci, že to, že pracuje člověk z domu přece zákonitě neznamená, že onemocní, protože netrénuje imunitu. A z toho tedy plyne, že to absolutně nesouvisí s tím, že praxe je kritérium pravdy. Protože to tak není vždy a u každého, stejně jako ne každý se nakazí od svých nemocných dětí nebo člena domácnosti atd. Je to zcela individuální. Jo, a mám pro strach uděláno, zvláště z toho, že onemocním. Ne, tohle na mě vážně vůbec nepasuje. Na příčinu jsem nepřišla, ale tímhle to rozhodně není.