• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Liečenie tela

takze mozem skonstatovat ze voda Royal je len reklamny produkt a pokial ma nejake zdravotne ucinky tak ako placebo.
asi áno ale čo to má spoločné s vodou z Dolomitov?

Pozri, či už je to voda z dolomitov, z maďarska, visehradu,slovenska alebo talianska, fiji,v podstate to napísal už čelovek vyššie v príspevku, všetko je o reklame,predaji, až potom o dobrej veci pre zakaznika.... čo sa týka vody balenej, (napr. v Maďarsku dáva ministerstvo hospodárstva vždy limit na prameň napr ak si vlastníkom vrtu-pramena to ešte neznamená že môžeš plniť a predávať koľko sa ti zachce) pred tym ako vyjde voda nabalena z fabriky prechádza úpravami a to možností je viac-
a) oziarenie na paletách
b) plyn ( použivala sa zmes s americiom (Am))
c) pridaním pár kvapiek h202 do každej fľaše
d) + začínajú sa používat grafénove filtre /asi posledné 2roky/
Takže či už je to voda odkiaľ chce ,svoje zloženie si udrží len keď vyviera z prameňa/vrtu (takze by si musel byť priamo z prameňa.) a max v laboratóriu vo fabrike kazdy deň urobia vzorku aby mali k prideleniu číslo šarže/ seriove č. ak by dačo pre spätnú kontrolu.to isté platí pre všetky typy nápojov.
Ty môžeš ísť do hociktorej fabriky kde plnia vodu a požiadať o napr: zakazku na 0,5 l vodu perlivu - mesačný odber 1kamion- 24 paliet. ... atď . dodacia cena výrobku bez prepravy je 0,03€ jednej fľaše 0.5l, 1.0l, 1.5l PET. 0.01 - etiketa, 0.01 - flaša, 0.01 - náklady na naplnenie. toto je fakt, ostatné je marketing,dopyt,predaj....

Pozri, či už je to voda z dolomitov, z maďarska, visehradu,slovenska alebo talianska, fiji,v podstate to napísal už čelovek vyššie v príspevku, všetko je o reklame,predaji, až potom o dobrej veci pre zakaznika.... čo sa týka vody balenej, (napr. v Maďarsku dáva ministerstvo hospodárstva vždy limit na prameň napr ak si vlastníkom vrtu-pramena to ešte neznamená že môžeš plniť a predávať koľko sa ti zachce) pred tym ako vyjde voda nabalena z fabriky prechádza úpravami a to možností je viac-
a) oziarenie na paletách
b) plyn ( použivala sa zmes s americiom (Am))
c) pridaním pár kvapiek h202 do každej fľaše
d) + začínajú sa používat grafénove filtre /asi posledné 2roky/
Takže či už je to voda odkiaľ chce ,svoje zloženie si udrží len keď vyviera z prameňa/vrtu (takze by si musel byť priamo z prameňa.) a max v laboratóriu vo fabrike kazdy deň urobia vzorku aby mali k prideleniu číslo šarže/ seriove č. ak by dačo pre spätnú kontrolu.to isté platí pre všetky typy nápojov.
Ty môžeš ísť do hociktorej fabriky kde plnia vodu a požiadať o napr: zakazku na 0,5 l vodu perlivu - mesačný odber 1kamion- 24 paliet. ... atď . dodacia cena výrobku bez prepravy je 0,03€ jednej fľaše 0.5l, 1.0l, 1.5l PET. 0.01 - etiketa, 0.01 - flaša, 0.01 - náklady na naplnenie. toto je fakt, ostatné je marketing,dopyt,predaj....
tak to aby sme nepili vôbec žiadnu vodu

tak to aby sme nepili vôbec žiadnu vodu
No balenú z pet fliaš len v núdzi, Ešte takú šaraticu alebo cígelku v lekárni v skle, existuje mapa na sk a v čr kde sú zaznačené studničky a pramene. Podľa mňa ak niekto potrebuje vysoké ph alebo alkalickú vodu, existujú prístroje, alebo destilátory vody.....

No balenú z pet fliaš len v núdzi, Ešte takú šaraticu alebo cígelku v lekárni v skle, existuje mapa na sk a v čr kde sú zaznačené studničky a pramene. Podľa mňa ak niekto potrebuje vysoké ph alebo alkalickú vodu, existujú prístroje, alebo destilátory vody.....
tak to si radšej kúpim vodu minerálnu balenú s popisom a obsahom min. solí

Ten článek je dobré si přečíst, každý si tam může najít svůj kousek skládačky, co se týká léčení a nemocí. Otevírá nové možnosti jak se léčit a jaké světlo a barvy nám přinášejí nemoci, a které naopak nám pomáhají (samozřejmě vše s mírou). A také jsem si doteď nemyslel, že tě můžou sluneční brýle (se zeleným nebo růžovým filtrem) při dlouhodobém nošení silně, zdravotně poškodit a i zabít.

Ten článek je dobré si přečíst, každý si tam může najít svůj kousek skládačky, co se týká léčení a nemocí. Otevírá nové možnosti jak se léčit a jaké světlo a barvy nám přinášejí nemoci, a které naopak nám pomáhají (samozřejmě vše s mírou). A také jsem si doteď nemyslel, že tě můžou sluneční brýle (se zeleným nebo růžovým filtrem) při dlouhodobém nošení silně, zdravotně poškodit a i zabít.
Určite si prečitam ale, slnečne okuliare vôbec nenosím asi od svojich 20r, je to zbytočne propagovany "doplnok", cez očí prijímame našu "fotosyntezu"....

Určite si prečitam ale, slnečne okuliare vôbec nenosím asi od svojich 20r, je to zbytočne propagovany "doplnok", cez očí prijímame našu "fotosyntezu"....
úryvek právě k tomuto tématu

-Vysvětluje zásadní význam slunečního záření pro oči. Protože oči jsou zdaleka nejprůhlednější částí těla pro světlo (např. první průkopníci zeta potenciálu jej v těle vyhodnocovali na základě chování krevních buněk v očních cévách), slouží oči jako brána, kterou sluneční světlo proniká do celého těla.

-To vysvětluje, proč může být nošení brýlí tak neuvěřitelně problematické a proč je zaměření oftalmologů na prevenci poškození očí UV zářením chybné.

-Pomáhá vysvětlit, proč mnoho lidí pozoruje významné přínosy praktikování dívání se do slunce.

Edit: Ale taky se tam píše, že pokud má někdo problém se světlem, tak dívání se do slunce může mít i opačný efekt.

Naposledy upravené:
úryvek právě k tomuto tématu

-Vysvětluje zásadní význam slunečního záření pro oči. Protože oči jsou zdaleka nejprůhlednější částí těla pro světlo (např. první průkopníci zeta potenciálu jej v těle vyhodnocovali na základě chování krevních buněk v očních cévách), slouží oči jako brána, kterou sluneční světlo proniká do celého těla.

-To vysvětluje, proč může být nošení brýlí tak neuvěřitelně problematické a proč je zaměření oftalmologů na prevenci poškození očí UV zářením chybné.

-Pomáhá vysvětlit, proč mnoho lidí pozoruje významné přínosy praktikování dívání se do slunce.

Edit: Ale taky se tam píše, že pokud má někdo problém se světlem, tak dívání se do slunce může mít i opačný efekt.
Áno ale pozeranie do slnka len pri vychode a západe pár minút,inak je to nebezpečné. a keď si vieš presvietit oči pozeraním do slnka dajú sa vidieť zaujímavé útvary v očiach....

Áno ale pozeranie do slnka len pri vychode a západe pár minút,inak je to nebezpečné. a keď si vieš presvietit oči pozeraním do slnka dajú sa vidieť zaujímavé útvary v očiach....
Presne tak. Nie je to sranda. Pri takýchto veciach musíte presne vedieť, čo robíte, čo môžete robiť a čo sa robiť nesmie. Presne ako pri cvičení s činkami. Aj tam si amatérskym cvičením môžete poškodiť šľachy a kĺby. No ak cvičíte s trénerom, tak nie.

Odborníci: Stredozemné more obsahuje rekordné množstvo mikroplastov​

Pre tých, čo považujú kúpeľ v mori za ozdravný pôžitok.
Treba si uvedomiť, že nie sme 100 rokov nazad. Každé prímorské mesto kam vypúšťa svoje odpady (aj keď "očistené")? Každá veľká rieka sa vlieva kam? A do tej veľkej rieky sa koľko menších riek vlieva? Nechcem nikomu brať radosť z dovolenky. Aj keď more má samoočisťovaciu schopnosť, treba si uvedomiť, koľko chemikálii a odpadu sa v ňom koncentruje, a že táto schopnosť dlhodobo zlyháva ...

Je to aj o viere a psychickom nastaveni, Ganga je jednou z najviac znecistenych riek na svete, ale pre indov je posvatna a kolektivny egregor zapricinuje ze sa aj v tak spinavej vode mozu ludia vyliecit. Ak sa bavime o mori, oceane, neakumuluje sa tam len bordel z riek a pristavov, ale tvoria 3/4 povrchu Zeme a obsahuju energiu, esenciu Zivota, pokial clovek nemysli len na negativne ale spaja sa so zivlami Vesmiru tak sa stava sucastou celku a nejake mikroplasty v tom nehraju rolu, to ze treba prejst na iny sposob zivota bez plastov, chemikalii je samozrejmost, Zem ma samocistiacu schopnost a poradi si s tym ak jej pomozeme.

Je to aj o viere a psychickom nastaveni, Ganga je jednou z najviac znecistenych riek na svete, ale pre indov je posvatna a kolektivny egregor zapricinuje ze sa aj v tak spinavej vode mozu ludia vyliecit. Ak sa bavime o mori, oceane, neakumuluje sa tam len bordel z riek a pristavov, ale tvoria 3/4 povrchu Zeme a obsahuju energiu, esenciu Zivota, pokial clovek nemysli len na negativne ale spaja sa so zivlami Vesmiru tak sa stava sucastou celku a nejake mikroplasty v tom nehraju rolu, to ze treba prejst na iny sposob zivota bez plastov, chemikalii je samozrejmost, Zem ma samocistiacu schopnost a poradi si s tym ak jej pomozeme.
Na konci 19. století byly v Ganze E. Hankinem poprvé objeveny bakteriofágy a jejich zvýšený výskyt může samozřejmě souviset také s tradicí pohřbívání do této řeky, což ukazuje skutečnou sílu přírody. Avšak s mikroplasty budeme muset Zemi ve vlastním zájmu pomoct asi trochu víc.

Je to aj o viere a psychickom nastaveni, Ganga je jednou z najviac znecistenych riek na svete, ale pre indov je posvatna a kolektivny egregor zapricinuje ze sa aj v tak spinavej vode mozu ludia vyliecit.
Túto scénu zrejme poznáš:

Zdroj: https://youtu.be/ON8TSbwwQu0?t=158

A asi nie je treba vysvetľovať, koľko ľudí zo 100 je "psychicky nastavených" = vedomých, aby dokázali to čo Neo vo vzťahu k tomu v čom sa kúpu. Nejaké malé percento z nich je "zhypnotizovaných" = môžu sa okúpať aj stoke a ozdravejú, lebo tomu veria. No z tých 100 drvivé percento sa nejde kúpať kvôli "zdraviu z vody".
Ak sa bavime o mori, oceane, neakumuluje sa tam len bordel z riek a pristavov, ale tvoria 3/4 povrchu Zeme a obsahuju energiu, esenciu Zivota, pokial clovek nemysli len na negativne ale spaja sa so zivlami Vesmiru tak sa stava sucastou celku a nejake mikroplasty v tom nehraju rolu
3/4 povrchu ... OK. Konkrétne Stredozemné more je špecifické v tom, že je uzatvorené na západe Gibraltarským prielivom. Voda doň pribúda najviac z atlantického oceána, ale vzhľadom na to, že je tiahle, v jeho strednej a východnej časti sa doň vlievajú veľtoky ako Rhôna, Pád, Dunaj (Čierne more), Dneper (Čierne more), Don (Čierne more), Níl a tisíce menších riek a riečok. Vzhľadom na hustotu obyvateľstva v Európe asi netreba zbytočne rozvíjať úvahy, kam sa dejú kanalizačné a a splaškové vody, vody z betónových a asfaltových povrchov veľkomiest, miest, mestečiek a dedín. Keďže z našich končín nastáva v lete masovka do Chorvátska, Bulharska, Talianska a Grécka, zrejme netreba meditovať príliš ani nad tým, o ktorej časti oceánu/mora je reč s ohľadom na zdravie a ani o tom, v akom stave sú pobrežné vody.

Pozn.: Kto raz videl, ako vyzerajú niektoré vodné toky po záplavách alebo aj len po zvýšenej hladine (viď Váh), ale aj menšie lokálne rieky a riečky, nemôže to spájať s náboženstvom Indov a Gangou, kde sú ľudia kúpuci sa v nej tak hyperzhypnotizovaní, že aj keby tam tiekla ortuť, tak by sa asi uzdravovali.

Naposledy upravené:
velke mesta su vo vacsine pripojene na kanalizaciu a cisticku odpadovej vody, v tomto je vacsi problem dedina kde na to kazdy doslova serie a vypusta vsetko do potoka, to najvacsie znecistenie ked este neboli cisticky sme uz prekonali v minulom storoci. co sa tyka pevnych latok, tie su prudmi odnasane na miesta koncentracie plastoveho a ineho odpadu a nie je to pri pobrezi, mikroplasty su vsade a nebude jednoduche sa ich zbavit vzhladom na objem plastov aj keby sa dnes prestali pouzivat, co sme si navarili to si aj zjeme. https://sk.wikipedia.org/wiki/Veľký_pacifický_kôš

velke mesta su vo vacsine pripojene na kanalizaciu a cisticku odpadovej vody, v tomto je vacsi problem dedina kde na to kazdy doslova serie a vypusta vsetko do potoka, to najvacsie znecistenie ked este neboli cisticky sme uz prekonali v minulom storoci. co sa tyka pevnych latok, tie su prudmi odnasane na miesta koncentracie plastoveho a ineho odpadu a nie je to pri pobrezi, mikroplasty su vsade a nebude jednoduche sa ich zbavit vzhladom na objem plastov aj keby sa dnes prestali pouzivat, co sme si navarili to si aj zjeme. https://sk.wikipedia.org/wiki/Veľký_pacifický_kôš
Vývoj klimatu na planetě Zemi neovlivňují deštné pralesy, jak si všichni myslíme, ale plankton ve světových oceánech a mořích.

Podelím sa s vami o jednu svoju skúsenosť. Či vlastne dve... :-)

1. Občas si hovorím, kiež by som mal v detstve tie znalosti a možnosti, ako mám dnes: mal by som všetky zuby zdravé...

Ak je našim cieľom predchádzať vzniku zubného kazu, tak umývať si zuby bežnou kefkou nestačí. To je ako keby sme si umývali telo v bielizni, čiastočne oblečení. Síce povrch zubov očistíme, ale najväčšia galiba sa deje medzi zubmi. A pri bežnom čistení sa môže stať, že akosi zabudneme si očistiť zuby z vnútornej strany a čistíme len z vonka, čo je o ničom, lebo zvnútra sa bude na zuboch tvoriť zubný kameň. No pri čistení zubov aj zvnútra sa kameň tvoriť nebude.

Ako som už spomenul, ak si nečistíme medzizubné priestory špeciálnou kefkou, tak to tam hnije, baktérie hodujú a ničí sa sklovina, vzniká zápal, ustupujú ďasná... Speje to k paradentóze...

V čom je ale fígeľ? Zubári bežne odporúčajú použiť medzizubnú kefku tak, že sa opláchne vo vode, a do každej zubnej medzery stačí len raz vsunúť a vytiahnuť. Ja som mal ďasno okolo jedného zubu citlivejšie, t.j. bol tam nejaký chronický zápal, tak mi napadlo, že si budem medzikefku namáčať do dezinfekcie. Ako najvhodnejší mi prišiel peroxid, pretože nepáchne ani nefarbí, ako niektoré iné dezinfekcie. Klasický 3% peroxid z lekárne.
Vždy si pred zastrčením kefky medzi zuby kvapnem na kefku peroxid, a ten miesto perfektne vydezinfikuje. Vidno, ako na problémových miestach to pekne šumí. Robím to tak už cca 3 roky, a netvoria sa mi žiadne zubné kazy ako predtým. Baktérie nemajú šancu. Zubom to neškodí, pretože po ošetrení všetkých zubov si vypláchnem ústa vodou a použijem ústnu vodu.
Používam tento peroxid. Má namiesto otvoru pipetku, takže sa ľahko nanáša.
1728750682148.webp

2. Ďalšia zaujímavá vec sa týka respiračných ochorení (nádcha, chrípka a pod.) Sú to ochorenia, ktoré napádajú hlavne dýchacie cesty a tam robia šarapatu. Telo bojuje s chorobou aj zvnútra (sme slabí, dolámaní, potíme sa) ale to najnepríjemnejšie pre mňa sú tie vonkajšie príznaky v podobe šialených sopľov. Vkuse to zateká do pľúc, cez deň to aspoň vykašliavame, ale v noci toho natečie do plúc veľa a ráno sa dusíme od kašľu.
Zistil som, že práve tomuto sa dá predísť... Ako?
Zvykneme si dezinfikovať ruky a všeličo iné, len zatiaľ nikoho nenapadlo si vydezinfikovať dýchací aparát. Znie to divoko? Nie! Vôbec nemusí, ide o banálnu vec. Ide to oveľa prirodzenejšie, než naparovanie sa nad hrncom s rumančekom.

V utorok ráno som cítil, že niečo na mňa lezie. Bol som niekoľko dní predtým v Poľsku na zájazde, a priniesol som si odtiaľ bacil. Napadlo mi, že vyskúšam pokus.
Použil som ultrazvukový zvlhčovač vzduchu.
(Môže vyzerať napr. takto...)
1728751230851.webp
Miesto vody som dnu nalial asi 1 deciliter 3% peroxidu.
Zapol som to a asi minútu som inhaloval. Nádych aerosolu nosom, výdych ústami. Tá minútka bohato stačí. Nemal som pritom žiadne nepríjemné ani rušivé pocity. Je dobré zavrieť oči, nech to ide len do nosa. Pri nádychu ústami ma to trochu dráždilo na kašľanie. Preto som ostal iba pri nádychoch nosom.

Dnes je sobota, a hoci som cítil v tele slabosť a ďalšie príznaky choroby, no celý dýchací trakt ostal zdravý. Nádcha sa nerozvinula.

Napadlo mi, že ak by toto skúsili ľudia počas kovidu, tak vôbec nemuseli zažívať žiadne ťažké pľúcne stavy. Choroba by odoznela, ale dýchací trakt by ostal nepoškodený. Žiadne zápaly pľúc.

Inhaloval som len minútku ráno a minútku večer. Najlepšie je začať s tým už pri prvých príznakoch, ešte predtým, než sa pustí nádcha.

Buďte zdraví.

Dezinfekcia robí často zázraky. V detstve som mával angíny (nejakou záhadou vždy len po ruskej zmrzline, po ničom inom). Vtedy sa vyrábalo dezinfekčné kloktadlo na báze jódu. Volalo sa to bevejodin. Do pohára s vodou sa naklapkal určitý počet klapiek, a pred spaním sa tým vykloktalo hrdlo. Veľmi dôležitá podmienka bola, po kloktaní už nič nejesť a nepiť (inak sa dezinfekcia zmije a nebude to účinkovať). Vďaka tomuto kloktadlu som sa vedel do 3 dní zbaviť angíny. Nič iné tak nepomáhalo, ako práve toto.

Naspäť
Top Bottom