Kevin McKernan hodnotí preprint
štúdie Bezprecedentná perzistencia mRNA vakcíny, plazmidovej DNA, spike proteínu a genómovej dysregulácie počas 3,5 roka po očkovaní mRNA proti COVID-19 nasledovne (vyberám z jeho hodnotenia):
Ak vezmete sekvenciu Pfizer Spike a porovnáte ju s ľudským genómom metódou BLAT, nájdete vo vakcíne mnoho oblastí, ktoré sa na 100 % zhodujú s ľudským genómom v krátkych intervaloch 20 – 47 bp. To znamená, že priméry, ktoré dokonale amplifikujú injekčné liekovky s vakcínou, môžu krížovo reagovať s ľudskou DNA a spôsobiť falošne pozitívne PCR signály, keď je v pozadí ľudská DNA. V pozitívnych kontrolách s vakcínou môžu byť čisté, ale po aplikácii na ľudskú DNA pri hľadaní DNA s vakcínou produkujú neočakávané pásy.
Už len toto by vás malo poriadne vystrašiť, pretože existuje niečo známe ako RNA interferencia, ktorá spracuje mRNA ako táto a downreguluje gény, ktoré majú homológiu s touto spike sekvenciou.
Niektoré z týchto sekvencií sú perfektnými zásahmi do génov OMIM zapojených do zlyhania spermatogénneho vývoja a máme dôkazy o tom, že sa to u očkovaných skutočne deje.
... V prípade primerov Ori, SV40 a S2 som našiel niekoľko zhôd s ľudskými primermi, aj keď s nezhodami, ktoré si vyžadujú ďalšie preskúmanie, pretože ľudský genóm NCBI je často kontaminovaný týmito vektorovými sekvenciami, ktoré pochádzajú zo sekvenčných vektorov používaných v sekvenčných projektoch. Sú nesprávne označené ako súčasť ľudských cDNA, pretože tieto cDNA boli sekvenované z plazmidov, ktoré tieto sekvencie obsahovali, a neboli úplne odstránené z databázy. Túto úroveň forenznej analýzy som nerobil, pretože na obrázku 6B sa zdá, že všetkých 6 sa amplifikuje, aj keď s veľmi odlišnou intenzitou, ale s očakávanou veľkosťou, aká sa pozoruje v pozitívnych kontrolách. Vzhľadom na všetky ostatné klinické údaje, ktoré potvrdzujú expresiu spike, je to pravdepodobne reálne.
...
Ak kritika pochádza od davu PubSmear... Len im pripomeňte, že ich sponzori (Arnold Foundation) sú blízki priatelia Jeffreyho Epsteina a mali by si zbaliť kufre. Nikto by im už nemal veriť. ... Čítate správne. Dokumenty o Epsteinovi sú zverejnené a je zverejnená mapa kontaktov, ktorá uvádza Johna a Lauru Arnoldových ako „blízkych priateľov“ Epsteinovej bandy. A nie je prekvapením, že v tejto sieti vidíme e-maily, ktoré plánujú pandémie, aby na nich ťažili. Videl som veľa filmov o superhrdinoch a zloduchoch, a žiadny z nich nemal takých zlých zloduchov alebo zloduchov bez etiky. Pravda je zvláštnejšia ako fikcia. ...
Keby som mal hodnotiť štúdiu, potom:
6)Nebojte sa citovať sami seba. Článok
Kammerer a kol. je v tomto smere kľúčovým kontextom. Práca s pasážovaním buniek SV40 zvyšuje dôveryhodnosť tohto pozorovania. PubSmear rád kritizuje v tomto smere, ale v tomto prípade sa jednoducho mýlia. ...