Pjakin ako imitačno-provokačný projekt

Autor: jox13 (oracle911blog.wordpress.com | RSS odber)

Dnes sa chcem s cteným čitateľom podeliť o pohľad na dielo, ktoré začal konať pán Buzek z Prahy. Jeho dielo sa opiera o, v slovenskej komunite známeho človeka, ktorý v minulosti patril ku veľmi vyhľadávaným zdrojom informácií. A Jox sa pozeraním jeho videí naučil po rusky. Aj chápať aj hovoriť.

No nastal problém. Problémom bolo, keď procesy, videné z Joxovej strany, neboli ani zďaleka totožné s videním tohto analytika z Ruskej federácie. Až som vytesnil, kvôli nekompaktibilite Joxovej mozaiky s jeho výkladom, jeho seriály úplne.

No potom sa stalo niečo, čo som nečakal. Jedného dňa z komunity na fóre vypadlo video Pjakin otázky a odpovede pre Československú komunitu.Prvá reakcia bola, prečo nie pre kanadskú, lotyšskú, estónsku, alebo bieloruskú?A prečo sa používa pojem československá, keď tento štát zanikol? A ani pjakinove otázky a odpovede nie sú sovietske, ale ruské?

Fajn, pozeral som si tieto otázky a odpovede na ceste z nemocnice od kamaráta. A po dlhej dobe som musel neveriacky odstaviť auto, keď som počúval niekoľko mesiacov pred slovenskými kľúčovými voľbami, že sme národ bez minulosti, že riadenie sme nikdy nemali v národe, že riadenie sme sa učili od Čechov, že sme len umelo skonštruovaný štát a je potreba Československo….

A nie, nenechám kadiť na hlavu ani na svoj Národ, ale ani na tých, čo začali prekladať do Slovenského jazyka knihy VP SSSR, v ktorom Pjakin nikdy nebol, len mimochodom, a ktorí začali šíriť koncepciu riadenia iným spôsobom do slovenskej spoločnosti.

Tu je prepis toho dielu, ušetrím vás afektovaného prednesu tohto analytika. Stačí si prečítať.

Pjakin-CS-1.díl-textStiahnuť

No a dnes ráno nám ctený kolega Ňoňo preposlal video. Pán Buzek z Prahy sa tam pýta analytika z Ruska na voľby na Slovensku. Odpoveď? Prirovnanie Slovenska ku malému psovi, ďalej invektívy typu nevýznamný štát, voľby nič neriešia, pretože všetko bolo povolené z vrchu… Tu je tá “skvelá” informácia s titulkami pre tých, ktorí si to chcú pozrieť.


Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=yNuziigd9Q8


Tak a teraz sa vráťme do rokov minulých. Analytik z Ruska tvrdil, že ak by na ukrajine prišlo dostatok ľudí ku voľbám a ak by dostatok ľudí odmietlo čokoládového kráľa porošenka, nedošlo by ku proti teroristickej operácii. Je to dohľadateľné, no na tohto analytika nebudem strácať toľko času.

Takže v prípade, že Národ, ktorý už v minulosti ukázal, že sa vie postaviť za spravodlivosť, Slovenským národným povstavím, ktorý sa dokázal postaviť svojim bratom, keď mu chceli vziať reč a kultúru v devätnástom storočí, Národ, ktorý objektívne na svojom území mal najviac palatínov v Uhorsku, ktorého hlavné mesto bolo korunovačným, tento Národ, ktorý porodil básnikov svetových kvalít, tento Národ, ktorý sa postavil voči vojne na Ukrajine a nielen pomáhal, ale aj povedal činmi jasné NIE, ktoré zaznelo po celom svete, tak tento Národ keď prišiel v počte 70%, teda váčšinovo, neodignoroval rozhodovanie o tom, kto dostane od Národa poverenie na zmenu kurzu, ktorý sa Národu nepáčil….

Tak v tomto prípade už analytik vidí len pôsobenie globálneho zákulisia a bezvýznamný štát pre spojené štáty americké. A jedným dychom začína hovoriť o POTREBE POTRESTANIA SLOVENSKA.

Obraciam sa týmto článkom na Jana Buzka a ľudí z Prahy, ktorí stojíte za šírením tohto. Ak ste doteraz nepochopili, ako funguje matrično-egregoriálne riadenie sociálnych supercelkov a čo týmto páchate, skúste si ešte jeden krát prejsť knihy nie od tohto analytika z Ruska, ale od VP SSSR. A odporúčam vám aj videá gen. Ratnikova a knihy z vydavateľstva Torden na túto tému.

Prestaňte škodiť. Prestaňte škodiť Slovenskému národu a jeho egregorom. Nie sme ani Česi, ani Rusi. Sme Slováci a aj keď patríme do jednej haploskupiny R1a, napriek tomu máme svoje záujmy. Chceme mier, chceme rozvoj, chceme spravodlivosť, chceme , aby sa naše deti nemuseli báť o to, či bude chlieb, napriek tomu, že máme dar Boží, zem, ktorá je úrodná a krásna, aby sa naše deti nemuseli báť o vodu, ktorej máme dosť a je chutná. A chceme, aby sa naše deti nemuseli báť hovoriť svoje myšlienky, našim jazykom. To všetko chceme.

Odmietam, za seba, aj za Národ, ktorý s týmto rezonuje, rozoštvávanie, ktoré robíte. Otázka Honzo je takáto. Prečo to robíte? Prečo v každom jednom diele, ktorý vyprodukuje, musí analytik z Ruska kopať do Slovákov? Prečo musí rozprávať faktologicky nekorektné tvrdenia? Viete, že je to vojna, ktorú podporujete voči vašim bratom na Slovensku na 2. priorite zovšeobecnených prostriedkov riadenia?


Posledná vec. Ak si prečítate copyright na začiatku každej knihy autorského kolektívu VP SSSR, je tam jedno upozornenie.

Každý, kdo tyto materiály použije v podobě jejich částečných citací, úryvků nebo odkazů, ponese osobní odpovědnost, pokud to povede ke změně jejich smyslového kontextu, tedy k překroucení jejich celkového smyslu, a vystaví se tak možnosti střetnout se s „mystickou“ odplatou přesahující hranice právní vědy.

Nechal som vám to v českom jazyku, aby ste zvážili, čo táto veta znamená pre vás.


Buďte zdraví a prajem vám všetko najlepšie.


Jox

21.11 2023

Zdroj článku...
 
Naposledy upravené moderátorom:
Co se týče ukrajinských voleb, Pjakin naopak mluvil o tom, že lidé nemají chodit k volbám, protože tím legitimují moc vzešlou z fašistického puče.
K jiným věcem, které píšeš, si reakci musím promyslet.
 
@JanaK Pjakin toto tvrdil u Zelebuba, nie u Poroša.
Můžeš tedy najít to video, kde o tom Pjakin mluví? Protože já jsem nic takového nenašla.
Porošenko byl zvolen 25.5.2014. V r. 2014 Irena videa Pjakina ještě nepřekládala, resp. první přeložené video je ze září 2014.

Hledala jsem ve starých videích na FCT-Altai a v období před volbami Pjakin o volbách nemluvil, i když ho o to lidé žádali. Jen jedno vyjádření jsem našla z 21.4.2014:
“Na Ukrajině kyjevská banda stále vede [situaci] k válce. Potřebují na Ukrajině rozpoutat válku, čím dříve, tím lépe. A nemyslete si, že potřebují nějakou legitimizaci, a k tomu [potřebují] uspořádat volby. O nic takového nejde. Potřebují volby, aby mohli vyčkávat, přeskupit síly a ještě dovést zemi k válce.

Kdyby potřebovali nějakou legitimizaci, jednali by přesně v rámci dohody podepsané s Janukovyčem 21. února. Ale pro ně bylo zásadně důležité převzít moc v zemi nelegitimním způsobem, aby otřásli všemi základy a přivedli do země válku. Taková je situace.”
https://fct-altai.ru/qa/video/vopros-otvet-ot-21-aprelya-2014-g

Hned po volbách 2014 vydal Pjakin zvláštní video – О текущем моменте, kde k volbám říká (překlad deepl):
“Kdyby potřebovali nějakou legitimizaci, jednali by přesně v rámci dohody podepsané s Janukovyčem 21. února. Ale pro ně bylo zásadně důležité převzít moc v zemi nelegitimním způsobem, aby otřásli všemi základy a přivedli do země válku. Taková je situace.”
Globální prediktor má tedy ve vztahu k Ukrajině jiný cíl, a to vynést ve volbách k moci více či méně vhodnou osobnost, která bude mít více či méně legální legitimitu. Opakuji, více či méně, protože tam je legitimní prezident a ústava Ukrajiny nebyla změněna, a podle této ústavy a zákonů Ukrajiny jsou volby nelegitimní, kyjevská parta je nelegitimní – je to všechno uzurpace (podle zákonů, které na Ukrajině platí!). Když dojde k revoluci, [dřívější] zákony se zruší a vše se děje podle nových zákonů. Tady se nic nezměnilo – tady se pracuje [na základě dřívějšího] právního rámce a vládnutí je postaveno na [dřívějších] principech. Takže globální prediktor potřebuje přivést [k moci] někoho, kdo bude plně zapojen do globální politiky, kdo bude schopen víceméně obnovit pořádek na Ukrajině, a tato osoba by neměla být někde příliš [hluboko] zakotvena. Kdo je tou nejoptimálnější postavou? Porošenko. Takže volby neznamenají vůbec nic, potřebovali si přivést svého.

…A že Porošenko vyhraje, bylo jasné hned. A proč třetí místo obsadil buzerant Ljaško? “Tse Evropa.” Ale Evropa už je “Conchita”, a oni stejně chtějí do Evropy. Ljaško je jim vnucen, je jim ukázáno: Ljaško bude! Kličko vypadl z úvahy. Co jsme si řekli? Pokud se budou konat volby, zvolený prezident bude průchozí figura. Průchozí figura. A kdo měl následovat kyjevskou partu (za předpokladu rozdělení Ukrajiny, nebo možná dokonce jednotné Ukrajiny)? Je to Kličko, o němž se mluví jako o starostovi Kyjeva. Porošenko teď nebude moci být populárním prezidentem, jehož legitimita bude uznána, protože potřebuje [vyřešit] otázky přechodného [období]: potřebuje teď nějak vyřešit otázku s jihovýchodem… A jak teď vyřešit [tuto] otázku? Je to jenom válka. Nemá žádnou legitimitu, protože ho nevolila celá země. Navíc v celé zemi proběhly volby s nepředstavitelnými porušeními. Koneckonců, co by se mělo vzít na vědomí? A kolik lidí na jihovýchodě země chtělo hlasovat v lidových volbách, aby si zvolili prezidenta. Lidé nevyhodnotili, že tam došlo ke státnímu převratu, že se k moci dostala banda, že byly porušeny všechny zákony. A oni se chtěli podílet na volbě vůdce gangu pro sebe.”
https://fct-altai.ru/qa/video/vopros-otvet-ot-26-maya-2014-g-o-tekushchem-momente
 
Můžeš tedy najít to video, kde o tom Pjakin mluví? Protože já jsem nic takového nenašla.
Porošenko byl zvolen 25.5.2014. V r. 2014 Irena videa Pjakina ještě nepřekládala, resp. první přeložené video je ze září 2014.

Hledala jsem ve starých videích na FCT-Altai a v období před volbami Pjakin o volbách nemluvil, i když ho o to lidé žádali. Jen jedno vyjádření jsem našla z 21.4.2014:
“Na Ukrajině kyjevská banda stále vede [situaci] k válce. Potřebují na Ukrajině rozpoutat válku, čím dříve, tím lépe. A nemyslete si, že potřebují nějakou legitimizaci, a k tomu [potřebují] uspořádat volby. O nic takového nejde. Potřebují volby, aby mohli vyčkávat, přeskupit síly a ještě dovést zemi k válce.

Kdyby potřebovali nějakou legitimizaci, jednali by přesně v rámci dohody podepsané s Janukovyčem 21. února. Ale pro ně bylo zásadně důležité převzít moc v zemi nelegitimním způsobem, aby otřásli všemi základy a přivedli do země válku. Taková je situace.”
https://fct-altai.ru/qa/video/vopros-otvet-ot-21-aprelya-2014-g

Hned po volbách 2014 vydal Pjakin zvláštní video – О текущем моменте, kde k volbám říká (překlad deepl):
“Kdyby potřebovali nějakou legitimizaci, jednali by přesně v rámci dohody podepsané s Janukovyčem 21. února. Ale pro ně bylo zásadně důležité převzít moc v zemi nelegitimním způsobem, aby otřásli všemi základy a přivedli do země válku. Taková je situace.”
Globální prediktor má tedy ve vztahu k Ukrajině jiný cíl, a to vynést ve volbách k moci více či méně vhodnou osobnost, která bude mít více či méně legální legitimitu. Opakuji, více či méně, protože tam je legitimní prezident a ústava Ukrajiny nebyla změněna, a podle této ústavy a zákonů Ukrajiny jsou volby nelegitimní, kyjevská parta je nelegitimní – je to všechno uzurpace (podle zákonů, které na Ukrajině platí!). Když dojde k revoluci, [dřívější] zákony se zruší a vše se děje podle nových zákonů. Tady se nic nezměnilo – tady se pracuje [na základě dřívějšího] právního rámce a vládnutí je postaveno na [dřívějších] principech. Takže globální prediktor potřebuje přivést [k moci] někoho, kdo bude plně zapojen do globální politiky, kdo bude schopen víceméně obnovit pořádek na Ukrajině, a tato osoba by neměla být někde příliš [hluboko] zakotvena. Kdo je tou nejoptimálnější postavou? Porošenko. Takže volby neznamenají vůbec nic, potřebovali si přivést svého.

…A že Porošenko vyhraje, bylo jasné hned. A proč třetí místo obsadil buzerant Ljaško? “Tse Evropa.” Ale Evropa už je “Conchita”, a oni stejně chtějí do Evropy. Ljaško je jim vnucen, je jim ukázáno: Ljaško bude! Kličko vypadl z úvahy. Co jsme si řekli? Pokud se budou konat volby, zvolený prezident bude průchozí figura. Průchozí figura. A kdo měl následovat kyjevskou partu (za předpokladu rozdělení Ukrajiny, nebo možná dokonce jednotné Ukrajiny)? Je to Kličko, o němž se mluví jako o starostovi Kyjeva. Porošenko teď nebude moci být populárním prezidentem, jehož legitimita bude uznána, protože potřebuje [vyřešit] otázky přechodného [období]: potřebuje teď nějak vyřešit otázku s jihovýchodem… A jak teď vyřešit [tuto] otázku? Je to jenom válka. Nemá žádnou legitimitu, protože ho nevolila celá země. Navíc v celé zemi proběhly volby s nepředstavitelnými porušeními. Koneckonců, co by se mělo vzít na vědomí? A kolik lidí na jihovýchodě země chtělo hlasovat v lidových volbách, aby si zvolili prezidenta. Lidé nevyhodnotili, že tam došlo ke státnímu převratu, že se k moci dostala banda, že byly porušeny všechny zákony. A oni se chtěli podílet na volbě vůdce gangu pro sebe.”
https://fct-altai.ru/qa/video/vopros-otvet-ot-26-maya-2014-g-o-tekushchem-momente
nemôžem, nemám chuť to prehľadávať, možno sa nájde niekto, kto bude mať na toho analytika z Ruska žalúdok. no pamäť mám dobrú. a tiež vidím priamy útok na nás a to už niekoľký v poradí.
Ak bude záujem, budem sa tomu musieť povenovať, ale to sa bude už KALIť oceľ. Viel GLÜCK
 
Naposledy upravené:
tiez si to pamatam ako odporucanie neist k volbam ale to je irelevantne s ohladom na vyssie spomenute a celkovy chod udalosti... mohli ist k volbam ale roztrhat papier, s cislami by sa manipulovalo bez ohladu na to - volby nerozhoduju volici ale ti co pocitaju hlasy a dobre vieme kto to v banderistane po majdane robil... ti ludia mali osem rokov aby vysli do ulic, aby volali po mieri ale do tych ulic vysli len ked islo o protiruske akcie takze teraz len zbieraju ovocie ktore dopestovali v podobe bomb a siren - sad rastie sam... nebudem spekulovat kolko ludi islo v prude len zo strachu z fasistickeho rezimu a kolko z nenavisti proti rusom kedze kolektivna zodpovednost a vina je nadcasova zalezitost rovnako ako u nas, ked vdaka ludom ohurenych strachom ludia stracali pracu, podnikanie a psychicky teror postihol kazdeho slobodomyselneho cloveka - ti sputani retazami ho este podporovali(Neo, bioroboti budu system branit vlastnym telom). len aktivna mensina dokaze ovplyvnovat chod SSS a aj to musi byt urcite percento lebo 1% nedokaze nic(bez podpory nadnarodnej mafie).

o Pjakinovi a jeho praci vysla pred rokmi praca od skutocneho VP SSSR takze si ju staci precitat, zamysliet sa nad nou a potom si pan Buzek mozno vstupi do svedomia preco sa pyta hlupe otazky a dostava hlupe odpovede... este aj Stanek sa musi smiat ked dostava otazky od pjakinovcov a to nerobi KSB rozhodne dobre meno, ze ti co by mali mat vacsi prehlad nevedia kde je sever lebo miesto teorie sa ich priestor zuzil na nekonecny boj medzi GP a statnou elitou...
 
Vzhledem k tomu, že od začátku února 2022 začala Altai Foundation for Conceptual Technologies vydávat svá díla pod „značkou“ „Interní prediktor SSSR“, na jejichž práci se žádný z jejích zaměstnanců nikdy nepodílel a nepodílí , jejich díla budeme i nadále publikovat, doprovázet je titulní stranou, umožňující čtenáři odlišit díla VP SSSR od děl FCT Altaj, vydávaných jménem VP SSSR imitátory-provokatéry .

Skutečnost, že Valerij Viktorovič Pjakin a jeho kurátoři se stali drzými a FCT „Altaj“ začala publikovat svá díla jménem VP SSSR, je totožná se skutečností, že skupina podvodníků zfalšovala cizí faksimile (naučila se padělat podpis) a zneužití cizího podpisu a důvěry ostatních lidí ve skutečné vlastníky podpisu, pokus o jakýsi hazard. Tato politika vedení, řadových zaměstnanců FCT „Altaj“ a její schválení obdivovateli nemá nic společného s budováním smířlivosti, protože vstup do konciliarity začíná svědomitostí a touhou po zdravém rozumu, což bez svědomitosti není možné.

——————————

Známá autorská práva VP SSSR se vztahují i na materiály Koncepce veřejné bezpečnosti vytvořené týmem VP SSSR. Jsou majetkem ruské nadnárodní kultury a každý je může bezplatně využívat ve prospěch svůj i jiných lidí a také je distribuovat na komerční bázi. To ale neznamená, že někdo zvenčí může prohlásit, že je také účastníkem VP SSSR nebo že nějaká jiná skupina má právo převzít toto jméno.

Známá autorská práva VP SSSR se vztahují i na materiály Koncepce veřejné bezpečnosti vytvořené týmem VP SSSR. Jsou majetkem ruské nadnárodní kultury a každý je může bezplatně využívat ve prospěch svůj i jiných lidí a také je distribuovat na komerční bázi. To však neznamená, že kdokoli zvenčí může prohlásit, že je také členem autorského týmu VP SSSR nebo že nějaká jiná skupina či jednotlivec má právo toto jméno převzít.

Vycházíme ze skutečnosti, že každý člověk nebo tvůrčí tým je schopen získat koncepční autoritu v souladu s Božskou silou spravedlivou prací , ale v tomto případě nemá důvod publikovat svá díla jménem týmu, kterému nemá co dělat. dělají a na jejichž práci se nikdy nepodíleli, nepodílejí a je nepravděpodobné, že by se účastnili: kreativně bohatí lidé jsou schopni vytvořit vlastní podnik, vytvořit jeho „značku“, vybrat si pseudonymy nebo publikovat díla pod skutečnými jmény autoři - členové jejich tvůrčího týmu. Respektive:

  • EP SSSR(a ne Altajský FCT) pracuje na:
    • ve společnosti se rozšířila subkultura nositelů pojmové autority a byla neustále reprodukována v kontinuitě generací v hlavním proudu Boží moci - kněžské moci ;
    • ve společnosti se šířily znalosti objektivních zákonitostí, které si mohli osvojit a rozvíjet všichni lidé za účelem vyvedení globální civilizace z kolapsu a jejího následného harmonického rozvoje, na jehož základě mohla být vybudována znalostní sociální samospráva;
    • a nezrodit další „lóži“, „archu“, která se izoluje od společnosti a poté, co se nad ni povznese v okázalé „skromnosti“ a „sebeponížení“, se bude reprodukovat v kontinuitě generací jako „super -elita".
Počet zhlédnutí a lajků na webových stránkách na internetu není platným hodnocením kvality a úspěšnosti této práce.

  • FCT „Altaj“ skutečně funguje pro jiné účely a prostřednictvím něj určité síly řeší své problémy: viz Vysvětlivka VP SSSR „O činnosti FCT „Altaj“ po 18. 6. 2018, vydaná v únoru - dubnu 2020 Za účelem vyřešení dalších úkolů, které mu zadal FCT „Altaj“ a podnikl kroky k přepsání „značky“ „Vnitřní prediktor SSSR“ a oklamal své obdivovatele.
Podstatou Koncepce veřejné bezpečnosti je jen několik tezí: 1) existují objektivní vzorce; 2) jsou poznatelné; 3) Abyste mohli dobře žít, musíte je znát a budovat svůj život v souladu s nimi podle svého svědomí, aby vás nesly životem jako zadní vítr nese plachetnici.

Po celou dobu FCT „Altaj“ a osobně V.V. Pjakin nijak nepřispěl k rozvoji podstaty KOB ve výše uvedeném smyslu, ale vytvořil si jméno a dav odkazy na KOB a kompilacemi z děl skutečných VP SSSR. Vzhledem k tomu, že to bylo provedeno bez odkazu na práce samotných VP SSSR, V.V. Pjakin a FCT „Altaj“ se obecně zdají jejich obdivovatelům inteligentnější a kompetentnější, než ve skutečnosti jsou. Proto důvěřivý čtenář, neznající skutečná díla VP SSSR, čtoucí díla V.V. Pjakin a FCT „Altaj“ si myslí, že vyjadřují výhradně intelektuální sílu V.V. Pjakina a jeho společníků, i když to vůbec není pravda. Jsou to „zachycovací papoušci“ a převracející myšlenky vyvinuté jinými lidmi . Navíc mnoho z toho, co publikují FCT Altai a V.V. Osobně považujeme Pjakina za nesmysl, a to je další důvod, proč se od nich distancovat .

Ale abychom pochopili rozdíl mezi aktivitami a řešenými úkoly, nesmíme se emocionálně opájet týdenní sérií projevů „frontmana“ FCT „Altai“ V.V. Pjakina, ale osvojit si materiály Koncepce veřejné bezpečnosti, vztáhnout je k životu, osobně se rozvíjet a pracovat pro rozvoj Koncepce veřejné bezpečnosti a pro transformaci celé Země. To je znatelně obtížnější než zírat každý týden do monitoru, uvažovat a naslouchat „frontmanovi“ sekty „skutečných pojmů“ , schopnou pouze dát davovému „elitarismu“ novou ideologickou skořápku – skořápku Koncepce Veřejná bezpečnost jimi zvrácená.
 
Ta práce je od pana Velička
Jistě, je ovšem pravda, že je podepsána označením VP SSSR, což asi kolega mínil tím, že jde o práci "od skutočného VP SSSR". Byly o tom tenkrát napsány mraky komentářů, obě strany měly své zapálené příznivce i zatvrzelé odpůrce, atmosféra houstla, fóra se tříštila, osobní útoky nabývaly na síle a kdo nebyl aspoň jednou označen jako něčí IP projekt, jako by nebyl... Temná varování před "mystickou odplatou" z obou stran také nebyla výjimkou... no a teď je to tady zase jednou takové malé déjà vu.
 
v Londýně.
V LONDÝNĚ.
A kto by mohol ukradnúť značku VPSSSR, ako na tom makal Pjakin. Západ, ZÁPAD. Preto registrovanie značky v Londýne, LONDÝNE, dáva zmysel.
Alebo to vidíte inak, prečo práve Londýn, LONDYN?
 
KALIť oceľ
lenže pozor na to, že kalená oceľ praská skôr ako nekalená, čo myslím doslova, ale aj metaforicky. Prečo to píšem?
Lebo myslím, že tvoj článok je príliš tvrdý a treba dávať pozor na to, aby si nevylial s vaničkou aj dieťa. Pustil som si aj ja ten rozhovor, no podľa mňa tam nie je žiadne znevažovanie, ale prirovnania alebo aspoň mňa osobne sa jeho slová nedotkli. To ale neznamená, že ten rozhovor považujem za perfektný. Podľa mňa má nedostatky hlavne v tom, že analytik Pjakin sa nerozumie detailom, našim reáliám, a preto nemá jeho analýza významnú vypovedaciu hodnotu pre naše štáty. čo je vidieť vo všetkých 3 odpovediach - naše voľby, benešove dekréty, vplyv konfliktu na blízkom východe na migráciu do ČR. Proste nepovedal nič, čo by sme už nevedeli, resp nepovedal nič konkrétne k otázkam. A to je potom otázka na p. Buzka, či:
1. má význam pokračovať v otázkach, ak má z toho byť takýto výstup
2. ak má význam pokračovať v otázkach, tak ako analytika prinútiť odpovedať konkrétne, naštudovať si niečo o našom prostredí.
No a samozrejme je to aj otázka na Pjakina, či jemu ako analytikovi stačia takéto odpovede, ktorých výpovedná hodnota je nižšia ako keď rozoberá ruské reálie.

druhá vec, ktorá ale za zmienku stojí, je to, že k analýze sa dá pristúpiť aj ako k nezávislému auditu. Nezávislý audítor (viem o čom píšem, tiež robím audity) nepozná detaily práce a fungovania jednotlivých firiem, ale sleduje procesy a ak audituje každý rok rovnakú firmu, tak vidí trendy. A tak sa dá pristupovať aj k Pjakinovi. Čiže nevidí detaily - súčasné ani historické v SR/ČR, ale ide po procesoch. Nenašiel som nič také, čo by som považoval za zásadný omyl. Áno, sme chybou v systéme, sme iní ako zvyšok európy, resp západného sveta, ale to neznamená, že aj nová vláda je tou chybou v systéme. Nová vláda je taká, aká bola objektívne možná (v dobrom slova zmysle), ale optimálna nie je. My, ľudia ich musíme kontrolovať, inak sa zopsujú. A ešte k tomu budú robiť len to, čo im bude z nadnárodnej a globálnej úrovne dovolené. Sotva budú presadzovať výstup z NATO, ale my ľudia tam nechceme byť, atď - tých príkladov, kde sme ten malý pes je nespočetne.

Takže máme možnosti:
a. zavrhnúť Pjakina ako analytika a zdroj informácií, ale odpíšeme sa o pohľad na globálnu politiku a jej chápanie
b. alebo sa nad tým zamyslieť čo hovorí a prijať riešenia, aby sa situácia u nás zmenila k lepšiemu
c. alebo tam, kde s ním nesúhlasíme, konfrontovať ho s našimi námietkami, či už cez Buzka alebo na priamo (možno niekto má kontakt). Ak je Pjakin ozaj káder a ide mu o zlepšenie globálnej situácie, nemal by mať problém.

No a nakoniec - práve som prekladal z DVTR túto časť do angličtiny:
Všetci nositelia rôznych názorov sú si medzi sebou rovní. Záujem predstavujú samotné názory a chyby, ktoré obsahujú, pretože v identifikácii a odstraňovaní chýb (a zámernej lži) prebieha proces premeny civilizácie na Ľudskosť.
Preto, ak niekoho nezaujíma nič iné, len ako presadiť svoj názor a urobiť ho pre všetkých záväzným, a zároveň sa tak vyvýšiť nad ostatnými, namiesto toho aby sa uistil či: jeho názor nie je chybný, a či neexistuje názor, ktorý by bol bližší k Pravde-Istine? — tak tento jedinec v danom momente prebýva v niektorom z neĽudských režimov psychiky a podporuje inú kolektívnu činnosť, brániacu realizácii Zámeru na základe zmysluplnej spoločenskej iniciatívy. Toto platí aj vtedy, ak by jeho názor bol skutočne najbližšie k pravdivému, pretože on vôbec neočakáva jeho slobodné akceptovanie zo strany druhých, o to viac v prípade, ak sa uchádza o „autorské práva“


To platí pre Pjakina, joxa, mňa a každého. Takže z tých možností (vyššie spomenutých) si vyberám b+c a ak nebudú fungovať, až potom možnosť "a".

dočítania nabudúce!
 
lenže pozor na to, že kalená oceľ praská skôr ako nekalená, čo myslím doslova, ale aj metaforicky. Prečo to píšem?
Lebo myslím, že tvoj článok je príliš tvrdý a treba dávať pozor na to, aby si nevylial s vaničkou aj dieťa. Pustil som si aj ja ten rozhovor, no podľa mňa tam nie je žiadne znevažovanie, ale prirovnania alebo aspoň mňa osobne sa jeho slová nedotkli. To ale neznamená, že ten rozhovor považujem za perfektný. Podľa mňa má nedostatky hlavne v tom, že analytik Pjakin sa nerozumie detailom, našim reáliám, a preto nemá jeho analýza významnú vypovedaciu hodnotu pre naše štáty. čo je vidieť vo všetkých 3 odpovediach - naše voľby, benešove dekréty, vplyv konfliktu na blízkom východe na migráciu do ČR. Proste nepovedal nič, čo by sme už nevedeli, resp nepovedal nič konkrétne k otázkam. A to je potom otázka na p. Buzka, či:
1. má význam pokračovať v otázkach, ak má z toho byť takýto výstup
2. ak má význam pokračovať v otázkach, tak ako analytika prinútiť odpovedať konkrétne, naštudovať si niečo o našom prostredí.
No a samozrejme je to aj otázka na Pjakina, či jemu ako analytikovi stačia takéto odpovede, ktorých výpovedná hodnota je nižšia ako keď rozoberá ruské reálie.

druhá vec, ktorá ale za zmienku stojí, je to, že k analýze sa dá pristúpiť aj ako k nezávislému auditu. Nezávislý audítor (viem o čom píšem, tiež robím audity) nepozná detaily práce a fungovania jednotlivých firiem, ale sleduje procesy a ak audituje každý rok rovnakú firmu, tak vidí trendy. A tak sa dá pristupovať aj k Pjakinovi. Čiže nevidí detaily - súčasné ani historické v SR/ČR, ale ide po procesoch. Nenašiel som nič také, čo by som považoval za zásadný omyl. Áno, sme chybou v systéme, sme iní ako zvyšok európy, resp západného sveta, ale to neznamená, že aj nová vláda je tou chybou v systéme. Nová vláda je taká, aká bola objektívne možná (v dobrom slova zmysle), ale optimálna nie je. My, ľudia ich musíme kontrolovať, inak sa zopsujú. A ešte k tomu budú robiť len to, čo im bude z nadnárodnej a globálnej úrovne dovolené. Sotva budú presadzovať výstup z NATO, ale my ľudia tam nechceme byť, atď - tých príkladov, kde sme ten malý pes je nespočetne.

Takže máme možnosti:
a. zavrhnúť Pjakina ako analytika a zdroj informácií, ale odpíšeme sa o pohľad na globálnu politiku a jej chápanie
b. alebo sa nad tým zamyslieť čo hovorí a prijať riešenia, aby sa situácia u nás zmenila k lepšiemu
c. alebo tam, kde s ním nesúhlasíme, konfrontovať ho s našimi námietkami, či už cez Buzka alebo na priamo (možno niekto má kontakt). Ak je Pjakin ozaj káder a ide mu o zlepšenie globálnej situácie, nemal by mať problém.

No a nakoniec - práve som prekladal z DVTR túto časť do angličtiny:
Všetci nositelia rôznych názorov sú si medzi sebou rovní. Záujem predstavujú samotné názory a chyby, ktoré obsahujú, pretože v identifikácii a odstraňovaní chýb (a zámernej lži) prebieha proces premeny civilizácie na Ľudskosť.
Preto, ak niekoho nezaujíma nič iné, len ako presadiť svoj názor a urobiť ho pre všetkých záväzným, a zároveň sa tak vyvýšiť nad ostatnými, namiesto toho aby sa uistil či: jeho názor nie je chybný, a či neexistuje názor, ktorý by bol bližší k Pravde-Istine? — tak tento jedinec v danom momente prebýva v niektorom z neĽudských režimov psychiky a podporuje inú kolektívnu činnosť, brániacu realizácii Zámeru na základe zmysluplnej spoločenskej iniciatívy. Toto platí aj vtedy, ak by jeho názor bol skutočne najbližšie k pravdivému, pretože on vôbec neočakáva jeho slobodné akceptovanie zo strany druhých, o to viac v prípade, ak sa uchádza o „autorské práva“


To platí pre Pjakina, joxa, mňa a každého. Takže z tých možností (vyššie spomenutých) si vyberám b+c a ak nebudú fungovať, až potom možnosť "a".

dočítania nabudúce!
Tak, ako ty, aj ja mam vzdelanie aj na audity a 24 ročnú prax. A kalenie ocele závisí na oceli. Ak je húževnatá a dodáš jej tvrdosť máš materiál, ktorý je tvrdý a húževnatý zároveň.

Čo sa týka analytika z Ruska, je potreba tie veci vidieť v dlhšom kontexte, preto som tam nedal len jeho video, ale aj prepis toho prvého.
Práve toto je totiž dôležitým komponentom v celkovej mozaiky ukazujúcim na vektor cieľov tohto počinu.

1. Vyčítať chronologicko-faktologické nepresnosti je jednoznačne dôvodné
2. Vyčítať nepresné, resp. opačné závery, ako je realita a prax je jednoznačne dôvodné.
V oboch prípadoch ide o ten istý modus operandi, ako je ukázaný v článku, ktorý som prebral z Leva netu.

Je to na doplnenie mozaiky, pretože to, čo sa začalo diať v Rusku po smrti Zaznobina je ten istý vzorec, ako je viditeľný z terajšej aktivity v priestore Slovenska, ktorý prichádza od pražskej skupiny, otvorené propagujucej myšlienku Čechoslovakizmu...
3. Prirovnanie ku psom je urážlivé. Pre mňa áno. Pretože náš štát je komunita mojej rodiny. a mňa. a dotýka sa ma, ak nejaký analytik z Ruska robí takéto prímery. Tak isto, ako sa každého obyvateľa napr. Saudská Arábie dotkne primer k ošípaných.
4. A zmienka o potrestaní, musím upozorniť, že to bola vyslovená vyhrážky voči štátu po voľbách, v ktorých zvíťazil program, teraz aj vládny program MIERU a zastavenia akejkoľvek smrtiace pomoci Ukrajine, ako aj zastavenia sankcií voči Rusku, ukazuje na vektor cieľov autora tej poznámky.

Prosím @Vlad i mir polož si otázku Cui Bono?

1.Komu vyhovuje, keď sa pred voľbami do NRSR vypustí informácia o tom, že Slovenský národ nikdy nič nariadil a mohol len nasávať informácie z infopoľa Čiech? Čo to urobí s tými, čo to počujú?
Jedna z informačných diverzií je veta: Voľby nič nezmenia, inak by ich už zakázali.
A ako to nahráva tomuto?

2. Komu vyhovuje, že po voľbách, kde vyhrali sily usilujúce sa o normalizáciu procesov, ktoré podporili aj komunity KSB na Slovensku, kde podporili aj ďalšie sily, ktoré vzali do rúk iniciatívu, pomáha v blate "analytik z Ruska", pohľad na ktoré tieto komunity v poslednych rokoch sa snažili tiež znormalizovať ako protiváhu len jednostrannej propagande.

Je potrebné vidieť ten vzorec, presne ten istý, ktorý bol použitý v roku 2018 po Zaznobinovej smrti v Rusku. Jedna technológia, jeden scenár, iba reálie sa zmenili...
 
Naposledy upravené:
A kto by mohol ukradnúť značku VPSSSR, ako na tom makal Pjakin. Západ, ZÁPAD. Preto registrovanie značky v Londýne, LONDÝNE, dáva zmysel.
Alebo to vidíte inak, prečo práve Londýn, LONDYN?
A registrace značky v Londýně to měla jako vyřešit?
Nemám zájem znovu rozproudit debatu, kdo je "více" VP SSSR, kdo je "více" konceptuál.
Teď k textu:
Jedného dňa z komunity na fóre vypadlo video Pjakin otázky a odpovede pre Československú komunitu.Prvá reakcia bola, prečo nie pre kanadskú, lotyšskú, estónsku, alebo bieloruskú?A prečo sa používa pojem československá, keď tento štát zanikol? A ani pjakinove otázky a odpovede nie sú sovietske, ale ruské?

Honza Buzek napsal k textu: V.V. Pjakin čs divákům.
Nerozumím, co je na tom závadného. Vždy i tento diskuzní web se jmenuje ksb-CSR.
A proč ne pro kanadskou, lotyšskou,..komunitu? No, protože dotazy píší lidé z Čech a ze Slovenska, ne z Kanady,..
------
... že sme len umelo skonštruovaný štát a je potreba Československo.

Pjakin mluví i o ČR jako o uměle zkonstruovaném státu. Vychází z r. 1918. A pokud jde o tu potřebu Československa, tak on neříká , že máme, ale že nás okolnosti donutí ke spojení, abychom přežili.
----
Prirovnanie Slovenska ku malému psovi, ďalej invektívy typu nevýznamný štát, voľby nič neriešia, pretože všetko bolo povolené z vrchu… Tu je tá “skvelá” informácia s titulkami pre tých, ktorí si to chcú pozrieť.

Nerozumím té zlobě kvůli použití příkladu psa. Pjakin přirovnal ke psům všechny státy. Psy použil jako příměr - USA a Rusko - státy se silnou zdrojovou základnou označil jako velké bojové psy proti kterým ti malí nemají šanci. Není to tak snad?
Pjakin neřekl, že volby nic neřeší. Řekl, že z hlediska globalistů byla nutná změna, a proto fakticky volbu Fica umožnili, nekladli mu překážky a že nová vláda nepůjde v řečišti politiky americké státní elity.
Dále řekl, že pokud by nějaký politik šel proti nadnárodnímu řízení, tak by mu v tom lepším případě neumožnili, aby byl zvolen, anebo by ho odstranili, a dal příklad - nemohl si vzpomenout na jméno, ale měl na mysli Heidera z Rakouska.
Tedy, že každý politik, i Fico má určité mantinely, které nemůže překročit, ale ve kterých může manévrovat. Není to tak snad?
----
Tak a teraz sa vráťme do rokov minulých. Analytik z Ruska tvrdil, že ak by na ukrajine prišlo dostatok ľudí ku voľbám a ak by dostatok ľudí odmietlo čokoládového kráľa porošenka, nedošlo by ku proti teroristickej operácii. Je to dohľadateľné, no na tohto analytika nebudem strácať toľko času.

K tomu jsem se vyjádřila už dříve a dala odkazy, že to tak není.
----
Tak v tomto prípade už analytik vidí len pôsobenie globálneho zákulisia a bezvýznamný štát pre spojené štáty americké. A jedným dychom začína hovoriť o POTREBE POTRESTANIA SLOVENSKA.

Pjakin řekl, že Slovensko bylo zneužito jako testovací země, na které se vyzkouší, jak bude Rusko reagovat na dodávky zbraní na Ukrajinu, a že pokud by bylo Slovensko potrestáno hned, přičemž tak, že by to ani nepocítilo, bylo by to varováním pro všechny ostatní země, aby nedodávaly zbraně. Jenže proradná ruská elita se zachovala jinak a tak všichni, včetně ČR začaly dodávat na Ukrajinu zbraně, které zabíjí ruské lidi. Situace se opakuje jako za 2.světové války. To se máme tedy čím "chlubit".
-----
Odmietam, za seba, aj za Národ, ktorý s týmto rezonuje, rozoštvávanie, ktoré robíte.

Já tam žádné rozeštvávání nevidím. Spíš tam vidím, že ti uniká podstata sdělení, i ta mezi řádky, že do článku vkládáš své vlastní uraženectví a, promiň, iluzi o vlastní velikosti.
 
A registrace značky v Londýně to měla jako vyřešit?
Nemám zájem znovu rozproudit debatu, kdo je "více" VP SSSR, kdo je "více" konceptuál.
Teď k textu:
Jedného dňa z komunity na fóre vypadlo video Pjakin otázky a odpovede pre Československú komunitu.Prvá reakcia bola, prečo nie pre kanadskú, lotyšskú, estónsku, alebo bieloruskú?A prečo sa používa pojem československá, keď tento štát zanikol? A ani pjakinove otázky a odpovede nie sú sovietske, ale ruské?

Honza Buzek napsal k textu: V.V. Pjakin čs divákům.
Nerozumím, co je na tom závadného. Vždy i tento diskuzní web se jmenuje ksb-CSR.
A proč ne pro kanadskou, lotyšskou,..komunitu? No, protože dotazy píší lidé z Čech a ze Slovenska, ne z Kanady,..
------
... že sme len umelo skonštruovaný štát a je potreba Československo.

Pjakin mluví i o ČR jako o uměle zkonstruovaném státu. Vychází z r. 1918. A pokud jde o tu potřebu Československa, tak on neříká , že máme, ale že nás okolnosti donutí ke spojení, abychom přežili.
----
Prirovnanie Slovenska ku malému psovi, ďalej invektívy typu nevýznamný štát, voľby nič neriešia, pretože všetko bolo povolené z vrchu… Tu je tá “skvelá” informácia s titulkami pre tých, ktorí si to chcú pozrieť.

Nerozumím té zlobě kvůli použití příkladu psa. Pjakin přirovnal ke psům všechny státy. Psy použil jako příměr - USA a Rusko - státy se silnou zdrojovou základnou označil jako velké bojové psy proti kterým ti malí nemají šanci. Není to tak snad?
Pjakin neřekl, že volby nic neřeší. Řekl, že z hlediska globalistů byla nutná změna, a proto fakticky volbu Fica umožnili, nekladli mu překážky a že nová vláda nepůjde v řečišti politiky americké státní elity.
Dále řekl, že pokud by nějaký politik šel proti nadnárodnímu řízení, tak by mu v tom lepším případě neumožnili, aby byl zvolen, anebo by ho odstranili, a dal příklad - nemohl si vzpomenout na jméno, ale měl na mysli Heidera z Rakouska.
Tedy, že každý politik, i Fico má určité mantinely, které nemůže překročit, ale ve kterých může manévrovat. Není to tak snad?
----
Tak a teraz sa vráťme do rokov minulých. Analytik z Ruska tvrdil, že ak by na ukrajine prišlo dostatok ľudí ku voľbám a ak by dostatok ľudí odmietlo čokoládového kráľa porošenka, nedošlo by ku proti teroristickej operácii. Je to dohľadateľné, no na tohto analytika nebudem strácať toľko času.

K tomu jsem se vyjádřila už dříve a dala odkazy, že to tak není.
----
Tak v tomto prípade už analytik vidí len pôsobenie globálneho zákulisia a bezvýznamný štát pre spojené štáty americké. A jedným dychom začína hovoriť o POTREBE POTRESTANIA SLOVENSKA.

Pjakin řekl, že Slovensko bylo zneužito jako testovací země, na které se vyzkouší, jak bude Rusko reagovat na dodávky zbraní na Ukrajinu, a že pokud by bylo Slovensko potrestáno hned, přičemž tak, že by to ani nepocítilo, bylo by to varováním pro všechny ostatní země, aby nedodávaly zbraně. Jenže proradná ruská elita se zachovala jinak a tak všichni, včetně ČR začaly dodávat na Ukrajinu zbraně, které zabíjí ruské lidi. Situace se opakuje jako za 2.světové války. To se máme tedy čím "chlubit".
-----
Odmietam, za seba, aj za Národ, ktorý s týmto rezonuje, rozoštvávanie, ktoré robíte.

Já tam žádné rozeštvávání nevidím. Spíš tam vidím, že ti uniká podstata sdělení, i ta mezi řádky, že do článku vkládáš své vlastní uraženectví a, promiň, iluzi o vlastní velikosti.
Jano a Vám unika, že analytik z Ruska túto technológiu začal používať naplno od roku 2018 voči KSB a jej autorskému kolektívu VPSSSR. Viď prvý z troch článkov, ktoré budú.
Tiež Vám Jano uniká to, že Slovensko nebolo časťou ZSSR. Analytik z Ruska ale robí "analyzy" procesov, a to veľmi chybne, u niekoho, ku komu nemá ani historický kontext a nerobí to vo vzťahu ku "postsovietskym" republikám, ale robí to voči Slovensku. To tým Jox myslel.

Ale čo Vám Jano uniklo ako prvé bolo, že Čech s Rusom hodnotia voľby na Slovensku a padajú primery o psoch, rozpráva o potrestaní, vlastne už som dal argumenty hore, namiesto aby zhodnotil program, priority a zmenu kurzu, otvorene toto ignoruje.
A ak ako pišete nerozumiete tej zlobe na ten primer so psom, tak JanoK, bola to urážka, a presne v tom duchu, ako analytik z Ruska uráža Hlavu Bieloruska ako Družstevníka a Báťku napriek tomu, že vie, že Lukašenko bol pred zmenou hlavou spoločného štátu Bielorusko-Ruského.
Analytik z Ruska vie, čo robí, lebo presne takto označil VP SSSR za mafiu. A oni sa ohradila. A my sme sa ohradili. A ak to vám nevadí je to jedno, nie ste obyvateľka Slovenska.

Ku téme potrestania Slovenska už som to vysvetlil hore. A stojim si za svojim. Znova. z vášho pohľadu je vswtko v poriadku. Nejedna sa o ČR, nemate prehľad komplexity situacie na Slovensku a vyznamnosti zmeny, co sa udiala. Nežijeme tu a neformujete informacne pole.
No ti z nás, co tu žijú a formovaniu informacného poľa venujú čas a priestor, je to facka do tváre.

Čo sa týka toho, že "Pjakin mluví i o ČR jako o uměle zkonstruovaném státu. Vychází z r. 1918. A pokud jde o tu potřebu Československa, tak on neříká , že máme, ale že nás okolnosti donutí ke spojení, abychom přežili."
po prvé Jano, znova vás chápem. No aký má toto význam v otázke o voľbách v SR? Presne ten, ktorý som napísal v článku. Je to jeho vzorec správania, keď ide po niekom. To je ta 2. priorita ZPR.
A ceskoslovensko a prežitie? Môže to analytik z Ruska nejako doložiť? Ma metrologicky priekazne fakty ku hranici 10milionov ľudí? Alebo je to 5milionov? Alebo 3? Alebo milion?
Inak ak je hranica 10 miliónov, Česká republika je predsa v poriadku, nie? Vás je Praha, Čechy, Morava a Sliezko dokopy 10M.
Načo potrebujete Slovensko?

To že Vy sama nevidíte rozoštvávanie je pochopiteľné. Žijete v inom informačnom poli, ste z iného štátu a naozaj nemôžete, pokiaľ pole neformujete, pochopit hĺbku zmeny procesov na Slovensku.
Preto sa ozval kopec Slovákov, aby dal túto reakciu a ozrejmil vám to.
Ja sa za to na Vás nehnevám, no chcem Vás upozorniť na jedno.

Použila ste termíny ako nechápem, nevidím. Skúste si tento text prečítať, aj moje ďalšie 3 články, bez emócií a možno uvidíte ten vzorec.
Lebo ten vzorec Pjakin používa a už bol jasne ukázany ľuďmi, ktorých napadol skôr. Teda VP SSSR a koncepciu sociálnej bezpečnosti.
 
Naposledy upravené:
Odpoveď V.V.Pjakina na otázku ohľadom výsledkov volieb na Slovensku bola
spôsobom zodpovedania nedostatočná, svojim spôsobom pjakinovským klišé, a navyše, použitím príkladu malých a veľkých psov veľmi nevhodná.

ad. pjakinovské klišé - súhlasím s tým, že týmto príkladom chcel poukázať na vplyv globálneho zákulisia a určité zákulisné mantinely, v ktorých sa ten-ktorý štát a jeho politici môže/u pohybovať, resp. by sa mali beztrestne pohybovať (k tej beztrestnosti sa vrátim).
Avšak aj v tomto V.V.Pjakin, súc v zajatí svojho veľkoruského postoja a nazerania na malé štáty (skrze ním prezentovaným kritériám zdrojovej stability štátov) ako na malých psov, sa dopúšťa chýb, pretože takouto optikou mu unikajú dôležité udalosti týkajúce sa takýchto "malých psov", ktoré majú dosah aj na globálnu politiku.
Globálne zákulisie má tiež svoje hierarchické stupne (dajme tomu, že je to tá Pjakinova štátna elita USA a globálna elita) a z jednej úrovne tejto zákulisnej hierachie už bol pokus o potrestanie Slovenska hneď po výsledkoch parlamentných volieb - áno, mám na mysli ten pokus 9.10.2023 o vyvolanie ničivého zemetrasenia ako to bolo napr. v Turecku. Ten pokus potrestať Slovensko nevyšiel... - toto Pjakinovi uniklo, ako mu aj unikla dôležitosť toho, na čo poukazuje @Jox13: mierové pochody, masívne odopretie vojenskej služby, ďalej toho, koho a čo voliči vo voľbách odmietli a koho a čo podporili - možno pre Pjakina maličkosti, detaily, no v detailoch sa skrývajú veľké veci. A uniklo mu aj pár veľmi dôležitých článkov za posledné štyri roky na oracle911blogu (to mu však nevyčítam, pretože je naivné očakávať, že by Pjakin čítal nejaký blog zo Slovenska). No iným udalosti na Slovensku a aj články na oracle911blogu neunikli. A neunikli im ani ďalšie udalosti týkajúce sa diania na Slovensku a ohľadom Slovenska, o ktorých sa nepíše.
Ja by som sa zamyslel v tejto súvislosti nad touto pasážou slovenského prekladu A.Dugina: “Teraz prichádza k určitej historickej korekcii. Nezápad sa opäť presadzuje. Rusko bojuje so Západom na Ukrajine o kontrolu nad najdôležitejším limitrofom. Čína súperí o dominanciu vo svetovom hospodárstve. Islam vedie kultúrny a náboženský džihád proti západnému imperializmu a hegemónii. Slovensko sa stáva plnohodnotným globálnym aktérom. Afrika je vďaka svojmu surovinovému a demografickému potenciálu automaticky najdôležitejším hráčom v blízkej budúcnosti. Aj Latinská Amerika si presadzuje svoje práva na nezávislosť. Nové subjekty – civilizačné štáty, a zatiaľ len civilizácie, ktoré čoraz viac uvažujú o svojej integrácii do suverénnych mocenských blokov, “veľkých priestorov” – sú považované za nové postavy planetárneho realizmu.”
Ako to, že tak, podľa V.V.Pjakina "malý pes" je spolu vo svorke s tými najväčšími?
(Avšak, v súvislosti so "Slovensko sa stáva plnohodnotným globálnym aktérom." sa netreba opájať nejakou pýchou, pretože toto nie je o nejakom statuse ale o príležitosti stať sa skutočne globálnym aktérom. Navyše to nie je názor A.Dugina, pretože v originálnom ruskom texte to nie je Slovensko ale India. Preklep alebo zámer v slovenskom preklade pre www.armadnymagazin.sk? Napriek tomu príležitosť je tu, tak ju využime! Využime na prospech náš, prospech ľudstva, prospech Zeme.)

ad. neadekvátnosť príkladu malých a veľkých psov. Keďže V.V.Pjakin sa prezentuje ako propagátor KSB a ako podporovateľ V.M.Zaznobina ako garanta KSB, tak potom mu musí byť známy fragment zo života V.M.Zaznobina - jeho stretnutie s GP a výrok GP v tejto súvislosti, že prečo by sa mal o dôležitých veciach rozprávať so psom - to po prvé.
Po druhé - z KSB známe typy usporiadania psychiky zviera, biorobot, démon, Človek majú v islamskom (tuším súfijskom) prostredí svoj ekvivalent sviňa, pes, diabol, svätec. Pes je ekvivalent biorobota/zombie. Pýtam sa: Ak by sme skutočne boli tým malým psom, vybrali by si slovenskí psi/bioroboti terajšiu vládu?
Po tretie: Altaj, kde pôsobí V.V.Pjakin sa nachádza v južnej Sibíri, a teda isto je mu známe (veď to nie v jedných O-O komentoval) nechvalne známe pôsobenie čsl. légií, a s tým súvisiaca trpká spomienka miestnych vyjadrená v do dnešných dní zachovanej nadávke "českí psi"...
Nebudem špekulovať nad tým, či použitie takéhoto prirovnania bolo zámerom alebo nedomysleným faux pas - tak či tak, tentokrát to bol riadny prešľap.

PS: V.V.Pjakin stále nadväzuje na Československo. V medzinárodnom povedomí sa vznik Československa spája s menom T.G.Masaryka a navyše je pravidlom, že pri návšteve štátu sa kladú vence k pamätníkom hostiteľského štátu, t.j. v súvislosti so vznikom Československa by to pri oficiálnej návšteve Českej republiky malo byť položenie vencov k pamätníku T.G.Masaryka. Dnešná realita? "Slovenský premiér Robert Fico spolu s předsedou PRO Jindřichem Rajchlem položil věnce k památníku spoluzakladatele Československa Milana Rastislava Štefánika."
Podstata je skrytá v detailoch...
 
Naposledy upravené:
Odpoveď V.V.Pjakina na otázku ohľadom výsledkov volieb na Slovensku bola
spôsobom zodpovedania nedostatočná, svojim spôsobom pjakinovským klišé, a navyše, použitím príkladu malých a veľkých psov veľmi nevhodná.
Vážený Popolváre, Joxi, případně i Oracle a další..
Všech si Vás vážím, jen mám dojem, že zde v tomto případě u všech převážily emoce.

1) Ano příklad je nevhodný (řekl - může malý pes přinutit velkého psa něco udělat..") ale je to myšleno jistě jen obrazně, předpokládám, že neměl na mysli Slovensko urazit.. Vy asi předpokládáte, že měl záměr Slovensko urazit - ale vidíte mu do hlavy??? A máte lepší porovnání ?? A dotaz - může Slovensko něco nařídit USA ??

2) řekl "žádná země si nemůže jednat v rozporu s politikou USA" .. Je to pravda nebo ne ?? Může Slovensko dělat zcela nezavislou politiku ?? Pokud může - BUDE MOCI, třeba jako Madarsko, pak to znamená, že dostalo "krytí" od vyšší moci než jsou státní elity USA. Za to Madarsko se omlouvám, na to jste taky citliví, ale bohužel, je to tak..

3) řekl, že "Fico může - mohl být odstraněn".. Mohly cizí tajné služby spáchat na pana Fica atentát, nebo ho nějak zdiskreditovat, nebo mohly ZFALŠOVAT volby ??? Mohly, ale opět, byl zájem vyšších elit na tom, aby pan Fico vyhrál. Čili dotaz byla to "jen vůle Slováků" aby vyhrál, nebo to byla "vůle GP - vyšší záměr" aby vyhrál.. ??

4) hodnoceni činnosti pana Pjakina po Zaznobinovi - co když to jsou jen pomluvy druhé strany?? Víme my zde, kde je pravda???

5) Pokud je nějaký lepší analytik v Rusku než Pjakin, proč se veřejně (na internetu) neprosadil a proč není bežně známý ??? Nebo proč není více aktívní než Pjakin ????? Pjakin je známý tím, že je aktívní už roky a kdyby byl hlupák, veřejnost by ho jistě odsoudila..

Více mi nepřísluší soudit, ale je to podle mě (klidně se mohu mýlit..) bouře ve sklenici vody.. Hold, dotkl se Vaší národní hrdosti a to se těžko odpouští..

A na závěr - i malá země (rozlohou) plodí velké muže a ženy, kteří mohou ve světě zanechat výraznu stopu... A to platí i pro Slovensko..

Zdraví Vám všem .. Petr
 
Všech si Vás vážím, jen mám dojem, že zde v tomto případě u všech převážily emoce.
Ak by to bolo o emóciach, tak by som emočne reagoval hneď po uverejnení O-O pre čsl. poslucháčov, ktoré bolo 6.11.2023. Hneď po odkaze naň tu na stránke som si ho pozrel (priznám sa, že som čakal trocha kvalitatívne inú odpoveď od V.V.Pjakina na túto otázku a pán Buzek (podľa jeho rozpačitej neverbálnej reakcie) asi tiež…). Verejne som sa k tomu prvykrát vyjadril 17.11.2023 tu https://ksb-csr.net/threads/valerij-pjakin.173/page-16#post-19123, následne 18.11.2023 tu https://ksb-csr.net/threads/valerij-pjakin.173/page-16#post-19179 a 21.11.2023 tu: https://oracle911blog.wordpress.com/2023/11/21/pjakin-ako-imitacno-provokacny-peojekt/#comment-38501 (11 dní po a aj ich obsahy svedčia o tom, že tam žiadne emócie nie sú. Navyše z jedného uhla pohľadu, z jednej úrovne, neíduc do hĺbky, do podstaty prirovnania so psami, v reakcii v nedeľu píšem “som rád, že to Pjakin takto “vysmial”, netreba všetko do detailov v nevhodný čas vytrubovať”
A dnes v príspevku, na ktorý reaguješ, som len vecne, bez emócií, rozobral viaceré aspekty, prečo sa mal (nie by mal) prešľapu s príkladom so psami vyhnúť.
Napriek rôznym pohľadom a názorom (aj s emočným podtónom) tu fungujeme ako kolektívny intelekt, tvorený jednotlivcami a ich rozličné pohľady (z rôznych uhlov pohľadu, úrovní posudzovania) vytvárajú komplexnejší obraz tej-ktorej udalosti.
Zatiaľ sme sa všetci ohľadom V.V.Pjakina zhodli na dvoch veciach:
1. jeho neodškriepiteľný prínos pre nás v začiatkoch oboznamovania sa s KSB
2. jeho zmena po smrti manželky a ešte viac po smrti V.M. Zaznobina - to nie je ten Pjakin, to už nie sú tie jeho O-O…
 
Naspäť
Top Bottom