Som si plne vedomý, že to bolo hlavne o deťoch. K ženuške ( robí holistickú altrernatívnu medicínu ako lekárka) chodí najviac detí s rodičmi s takýmito poškodeniami a už aj dávno pred kovidom, kde im nikto poriadne nevedel dlhodobo nejako zlepšiť situáciu. Takže to vidíme dosť často naživo. A mám aj kamarátov, ktorých deti dostali nejakú Hexu a deti to odpálilo.
To čo napíšem bude možno čudne vyznievať, ale napíšem. Tie deti, majú rôzne prejavy poškodenia, ale väčšinou si nie sú vedomé svojho mentálneho nastavenia. Oni jednoducho žijú vo svojom svete a nemajú ani šajn, že to môže byť aj inak. Oni nijak inak netrpia viac, ako iné deti. Akurát nevedia povedzme presne verbálne do slova vyjadriť, že bolí ma brucho, chcem balón vo forme delfína a tak.
Problém hlavne majú rodičia. A tu je pes zakopaný. Že prečo práve ja, my ? Prečo sa to stalo nám ? Veď koľko detí to dostalo tiež hexa, mega a nič, idú ďalej. Náhoda ? Nič nieje náhoda. No lebo signálka, lebo treba niečo pochopiť, niečo už zmeniť, posunúť sa.
Uvediem jeden zaujímavý príklad zo života. Jednej priamo zúčastnenej rodine, ktorá sa onehdy podieľala na vytunelovaní Košických oceliarní, oni to samozrejme tak nevnímali, veď to bol akože normálny biznis pre nich, finťácky prekladať papieriky z jednej strany na druhú, ľudia prišli o prácu a my si môžme kupovať lietadielka, ako niekto rožky a chleba v obchode, byt v Prahe, len tak s fleku, lebo nejak čudne na nás naši susedia zazerajú a chovajú sa. ( za peníze v Praze dúm).
No ale im sa prihodilo, že dieťa a to bez akéhokoľvek očkovanie zrazu z ničoho nič začalo vykazovať neurologické poškodenia, ako keby bolo dostalo niečo. A nemohli ste ho ani na sekundu a to hovorím bez prehánania, ani na sekundu nemohli nechať samé. Všetko ničil, lámal, poškodzoval, rozbíjal, všetko samozrejme vždy zaplatili (mali z čoho) A že prečo ?
A nedocvaklo im to. Ale všetko by boli dali za to, aby bol chlapec zase normálny ! Len to nie, že by si boli priznali, čoho boli súčasťou, svoj prepychový život, aj keď vlastne nie moc šťastný. Tak nakoniec šup do ústavu. A ďalšie dieťa iné zdravotné problémy a ďalšie bude mať tiež.
Dokedy ? Dokedy bude treba. ( myslíte te si, že "elita" je šťasná ? Boli by ste prekvapení ?)
Tvrdo to znie, ale je to realita tejto školy. Dosť často som mal možnosť byť vrámci môjho povolania v rôznych ústavoch, kde boli bytôstky mentálne postihnuté či už od narodenia, alebo inak, mentálne aj fyzicky handikepované, alebo len fyzicky po nehodách, chorobách, ťažkých mozgových príhodách. Aj tam chodí "rýchla" keď treba. A pýtate sa potom sami seba prečo ? Začo ?
No a ak ak sa aj snažíte nájsť odpovede, oni prídu a ešte aj omnoho viac...A po takých návštevách ste okrem iného aj štasný a vďačný jak blcha, že ste zdravý, viete ísť ráno na záchod sami, aj keď žijete skromne, ale štastne a vedome. A to nepíšem, aby sme boli akože spokojný a aby masy boli ticho a ľahko ovládané. Aby si niekto akože ospravedlnil svoj život, lebo to akože otrokárom vyhovuje. ( samozrejme, kto bude chcieť, tak z konceptu vytrhne čo uzná on za vhodné, ale to už je jeho slobodná vôľa..nech sa páči, jak je libo)
MUDr. Rosinský (spoluzakladateľ psychotronickej spoločnosti ešte za socíku) bol dlhé roky primár v takom nejakom mentálnom zariadení a keď si prečítate jeho štúdie a knihy, tak tiež čo to docvakne. A neoficiálne sa baviť s takýmito "vedátormi" je už úplne iná káva.
Tu je všetko presne, na atóm a kvark. Alebo ako sa už kto rozhodne. Niekto to vybaví, že genetika, niekto náhoda, niekto božia vôľa. A niekto kto naozaj "miluje" svoje dieťa, tak ak to pomôže, s prepáčením zožerie aj ...neviem čo. By ste sa čudovali, čo všetko nám chlapík porozprával, čo 27 rokov "robil zaslúžilého ľudového liečiteľa", ako to on s humorom nazýval. Z celého Slovenska (sveta) aj lekári z nemocníc, čo o ňom vedeli, posielali beznádejné prípady za ním, že on je ich posledná šanca...A nám vždy hovoril a prízvukoval, chlapci, to nie Ja robím, mne neďakujte. Ja som len medzičlánok. Hore ďakujte. A "robil" také veci, že nám rozum stál...
Takže rodičia naozaj môžu "zničiť" život a hlavne sebe. Ale môžu aj veľmi veľa napraviť a pochopiť. Deti budú presne ochránené ako treba. Ale aj to je všetko individuálne a nedá sa to ani takto na pár riadkoch presne vysvetliť a popísať. ( 28 rokov bádania, ňúrania, čítania...)
Dieťa je dar. A odkiaľ ? Od koho. Kto je jeho skutočný stvoriteľ ? Ako tu k tomu na planéte 0 pristupujeme ?
Čo urobili dvaja vyspelí/dospelí jedinci ( poväčšine nevedomky) pre jeho vznik?
Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=Vie8JwwVrCQ
(troška na odľahčenie)
Ovládame vedome mitózu ? Stavbu buniek ? Kostí ? Koža, krv, srdiečko...? Ani nemáme šajn, len vieme, že sa to deje.
Toto tu všetko je tak niečo neskutočné, že to ešte chvíľu potrvá, kým na to príjdeme, pochopíme. A spôsoby rôzne. Smiech, humor, láskavosť, korektnosť, vzájoná úcta, alebo aj inak sa dá a podľa toho to aj potom vyzerá.
No šak, komu čo vyhovuje, možností neúrekom...