JankA
Známy člen
- Okres
- Partizánske
No a prvou obeťou je danko. Ale ten zase spáchal politické harakiri
Zdroj: https://t.me/Jajkaspravy/10624
Zdroj: https://t.me/mimisramova/72509
Naposledy upravené:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No a prvou obeťou je danko. Ale ten zase spáchal politické harakiri
Taraba je šokovaný, že SNS sa chce spojiť s PS pri jeho odvolávaní
![]()
Taraba je šokovaný, že SNS sa chce spojiť s PS pri jeho odvolávaní
Koaličná SNS vyzýva Tarabu, aby dodržal sľub, ktorý dal premiérovi Robertovi Ficovi (Smer-SD) i Dankovi a 30. septembra odstúpil.www.teraz.sk
Zdroj: https://www.facebook.com/watch/?v=1746359083109097
Pozn.: Tak sa zdá, že ešte nie je hotovo. Donedávna som si myslel, že kpt. Danko má už aspoň ako tak všetkých 5 pohromade. Zdá sa, že to je nielen vôl, ale ešte k tomu je mu úplne jedno, čo bude so Slovenskom aj napriek všetkým svojím rétorickým hračkám. No čo ... okrem toho, že sa polepšil v rečovaní, tak sa zdá, že asi už v ničom inom. Len neviem, či za túto jeho mozgovú obrnu môže jeho verejne preplesknuté levie EGO, alebo sú tam v popredí zákulisné záujmy jeho majiteľov, prípadne kombinácia "aj-aj". Malíková bola posledná, ako-tak schopná predsedníčka SNS. Jano SloPa robil strane len hanbu a kpt. Danko je pomerne ľahko ovládateľný hlupák.
Lenže Taraba nebol a nie je členom SNS, on a ďalší len boli na na kandidátke SNS.Po takejto rebélii ho žiadna zo strán do svojho tímu nezoberie, bol by rizikom, lebo tam, kde už jeden predseda je, sa predpokladá od ostatných členov podriadenosť a poslušnosť. Toto pravidlo Taraba porušil
Naozaj si myslíš, že trol ako Zoroslav si namiesto seba dá do strany človeka, ktorý tvrdohlavo stojí na pozíciách, ktoré sú preňho (a v danom prípade aj pre národ) dôležité? A že Taraba pôjde do riadenia objektu, kde by musel robiť odpočet ako manažer Zoroslavovi? Stále veríš, že Právo na Pravdu je projekt, ktorý má po 2027 umožniť Ficovi vládnuť?A ak by sa mal stať predsedom strany, tak to bude Právo na pravdu.

No je tu ešte jedna možnosť - vstup do SMERu a vystriedanie Fica na pozícii premiéra.A ak by sa mal stať predsedom strany, tak to bude Právo na pravdu.
presne kvôli tomu ho do SNS nezobrali. Danko sa bál o svoju pozíciu lídra.vystriedať Danka na pozícii šéfa SNS…
Tých možností je, áno, viac, ale:No je tu ešte jedna možnosť - vstup do SMERu a vystriedanie Fica na pozícii premiéra.
…a vlastne ešte jedna - vystriedať Danka na pozícii šéfa SNS… - to ma len tak teraz napadlo.
Pritom bez Tarabu a Šimkovičovej by SNSka neprekročila volebné kvórum.presne kvôli tomu ho do SNS nezobrali. Danko sa bál o svoju pozíciu lídra.
ja som písal o striedaní na pozícii premiéra, nie predsedu.SMER nebude meniť predsedu,
Je to ako cez kopirák Mečiar bol z vlády za VPN odvolaný v roku 1991 bol som na základnej škole vtedy ale pamätám si to dosť dobre a ľudia písali petície proti tomu odvolaniu a v dôsledku toho neskutočná popularita a teraz Taraba čakám to isté,no a ďalšia dobrá vec SNS neprepadnu tie 4 percenta vo voľbách lebo získa 0,5ja som písal o striedaní na pozícii premiéra, nie predsedu.
Fico podľa mňa spraví to, čo spravil Orbán - stiahne sa do zákulisia.
Ja som písal o tom, že nebude meniť predsedu, ergo predseda najsilnejšej strany vyhrajúcej voľby = premiér. Ale rozumiem. Myslím si však, že Taraba nebude premiérom, keď Fico nebude prezidentom. Pokiaľ by bol Fico prezidentom, chápal by som jeho výmenu a nahradenie Tarabom. Lenže ... Toto je na dlhé lakte = nepravdepodobné minimálne do konca mandátu Pellegriniho. Okrem toho by to znamenalo o dosť vyššie kádrové zmeny vo vzťahu k suverenite, ktoré zrejme nie sú želané z vyšších priečok hierarchie moci. SR by sa dostala do moc veľkého "rozletu".ja som písal o striedaní na pozícii premiéra, nie predsedu.
Fico podľa mňa spraví to, čo spravil Orbán - stiahne sa do zákulisia.
danko svojím krokom postavil koaličných partnerov pred skoro nemožnú voľbu a veľmi im zúžil manévrovací priestor. Ináč by to vyzeralo ak by odvolali Tarabu na dankov návrh. Dobre podporila ho opozícia. Avšak, ešte aj v tejto vypätej chvíli je danko korunovaný hlupák. Opozícia mu ponúkla záchranné lano kedy z toho mohol pohodlne vykorčuľovať. Mohol povedať, že toto je problém sns-ky a tarabu a nebude sa zúčastňovať opozičných hier. Avšak ten hlupák podporil opozičný návrh. Áno sns-ka má málo ľudí a sama by tento návrh v parlamente nepretlačila (ak by nebola dohoda) a preto mal danko hľadať iné spôsoby ako to urobiť. To čo spravil danko je jasné porušenie koaličnej zmluvy. Sám som zvedavý ako to celé dopadne, avšak hlupák danko si musí byť vedomý jednej veci, že v parlamente mu neprejde ani jeden návrh. A to je dosť dobrý dôvod na ďalšiu vládnu krízu.Kapitán na mikrofón povedal, že poslancom pri hlasovaní dáva "slobodu", t. j. každému povie, aby hlasovali podľa svojho vlastného svedomia. I toto môže byť pretlakový ventil, kedy on si zachová tvár napriek výprasku, ktorý dostal od Tarabu a Fica. Nebude musieť vysvetľovať, prečo ustúpil a zároveň jeho poslanci odvolanie Tarabu nepretlačia. Pokiaľ takúto možnosť nevyužije(ú), tak on osobne bude druhým Matovičom na Slovensku s IQ húpacieho koňa, a SNS skončí v zabudnútí, lebo pri úspešnom hlasovaní s PSkom (a je jedno akom!) ich už nikto normálny voliť viac nebude.
Naposledy pár mesiacov dozadu, si vybavujem, že Fico dal jasné varovanie všetkým koaličným "partnerom", pred ďalšími excesmi. Zdá sa, že to nezabralo, resp. si myslím, že Dankova hlupáckosť nie je jediným hýbateľom na šachovnici koalície, v pozadí SNS. Tí, čo vlastnia (sponzorujú) strany, predsa musia vedieť, koho majú za volantom. SNSka s Dankom ide dlhodobo dole nosom. Buď je to chyba, alebo cieľ. Ako rozlišujúci prostriedok medzi týmito dvoma stavmi môžeme použiť aktuálnu Dankovu kolaboráciu s PS.A to je dosť dobrý dôvod na ďalšiu vládnu krízu.
Otázka :danko svojím krokom postavil koaličných partnerov pred skoro nemožnú voľbu a veľmi im zúžil manévrovací priestor. Ináč by to vyzeralo ak by odvolali Tarabu na dankov návrh. Dobre podporila ho opozícia. Avšak, ešte aj v tejto vypätej chvíli je danko korunovaný hlupák. Opozícia mu ponúkla záchranné lano kedy z toho mohol pohodlne vykorčuľovať. Mohol povedať, že toto je problém sns-ky a tarabu a nebude sa zúčastňovať opozičných hier. Avšak ten hlupák podporil opozičný návrh. Áno sns-ka má málo ľudí a sama by tento návrh v parlamente nepretlačila (ak by nebola dohoda) a preto mal danko hľadať iné spôsoby ako to urobiť. To čo spravil danko je jasné porušenie koaličnej zmluvy. Sám som zvedavý ako to celé dopadne, avšak hlupák danko si musí byť vedomý jednej veci, že v parlamente mu neprejde ani jeden návrh. A to je dosť dobrý dôvod na ďalšiu vládnu krízu.
na hodnotenie situácie je ešte skoro. Dneska bol v blave nemecký minister zahraničných vecí. Počkajme si na vyjadrenie Fica. Tón jeho dnešného vyjadrenia bol pomerne ostrý. Možno je to hra na niekoľko prihrávok, šachová partia. Indícii je veľa. Ťažko povedať, ale čas kedy to urobil danko je veľmi zlý a toto bolo to posledné čo sme potrebovali.Otázka :
Je to od kapitana jeho vlastná , nemudra voľba , alebo plní to čo mu niekto nariadil. Kto vlastne kapitana pasie?
Ja sa spýtam inak: je Danko skutočne taký hlupák, alebo sa tu bravúrne zinscrnovalo divadielko pre plebs? Resp. vyžil niekto len Dankovu hlúposť?Je to od kapitana jeho vlastná , nemudra voľba , alebo plní to čo mu niekto nariadil. Kto vlastne kapitana pasie?