• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Voľby prezidenta 2024

Kaliňák v Závodského "šou" k zmluve s Američanmi a jej vypovedaniu.

Zdroj: https://youtu.be/lLgTM7cf4PI

Ako som spomenul vyššie, treba si uvedomiť celý faktor prostredia a úplne. Nie iba to, čo sa nám páči a čo by sme mali radi a keď sa to z objektívnych dôvodov proste nedá realizovať, okamžite označiť Kaliňáka (Harabín) s Ficom (Uhrík) za protištátne živly, ktoré nahlas sľubujú, ale potichu robia niečo iné. Preto odvodzovať od toho, čo povie Štefan Harabín, že "Kaliňák má byť trockista" vidím nielenže ako nonsens, no opäť raz to povtvrdzuje to, ako Štefan, aj napriek údajnému "čítaniu tlstých kníh", (NE)rozumie veciam tak, ako by bolo treba.

Inak len tak na okraj, keď počujem Závodského, mám sto chutí vziať ho po prašine kôlom.

Kaliňák v Závodského "šou" k zmluve s Američanmi a jej vypovedaniu.

Zdroj: https://youtu.be/lLgTM7cf4PI

Ako som spomenul vyššie, treba si uvedomiť celý faktor prostredia a úplne. Nie iba to, čo sa nám páči a čo by sme mali radi a keď sa to z objektívnych dôvodov proste nedá realizovať, okamžite označiť Kaliňáka (Harabín) s Ficom (Uhrík) za protištátne živly, ktoré nahlas sľubujú, ale potichu robia niečo iné. Preto odvodzovať od toho, čo povie Štefan Harabín, že "Kaliňák má byť trockista" vidím nielenže ako nonsens, no opäť raz to povtvrdzuje to, ako Štefan, aj napriek údajnému "čítaniu tlstých kníh", (NE)rozumie veciam tak, ako by bolo treba.

Inak len tak na okraj, keď počujem Závodského, mám sto chutí vziať ho po prašine kôlom.

Ja som rád, že sa Kali k tomu vyjadril. A čudoval by som sa Naďovi, ak by tú zmluvu neurobili tak, aby bola prakticky nevypovedateľná.

Dokonca aj v dnešných "sobotných dialógoch" to celkom dobre vysvetlil.

Naposledy upravené:
Môžeme to brať aj tak , že sme ako národ postavený pred výzvu -JŽO. Nevypovedateľné zmluvy - predsa už je v hre a sú na stole slova o neplatnosti medzinárodných zmlúv. Zaregistroval som takéto slova od p.Lavrova pri jeho medzinárodných jednaniach asi pred dvoma rokmi a teraz tlak Ruska na Nemecko ohľadne zmluvy ktorá bola už dávno porušená . Minske dohody boli tiež porušené. Tiež obchodné zmluvy . Otázka vlastne je čo nebolo zatiaľ porušené. Ja nie som tvrdý zástanca p.Harabína , ale jeho slova - “na nepráve nemožno budovať právo “ sú veľmi výstižne.a veľavravné . Nie som právnikom a tiež nemavádzam ne porušovanie zmlúv . No mali by sme sa pýtať. Boli pri podpisovaní zjavne nevýhodnej zmluvy dodržané všetky zákonitosti a práva. Ak áno ,tak prečo sa tá zmluva nazýva zmluva o vzájomnej pomocí a nie rovno kapitulácia , ktorú podpisujú porazené štáty po vojne.

Môžeme to brať aj tak , že sme ako národ postavený pred výzvu -JŽO. Nevypovedateľné zmluvy - predsa už je v hre a sú na stole slova o neplatnosti medzinárodných zmlúv. Zaregistroval som takéto slova od p.Lavrova pri jeho medzinárodných jednaniach asi pred dvoma rokmi a teraz tlak Ruska na Nemecko ohľadne zmluvy ktorá bola už dávno porušená . Minske dohody boli tiež porušené. Tiež obchodné zmluvy . Otázka vlastne je čo nebolo zatiaľ porušené. Ja nie som tvrdý zástanca p.Harabína , ale jeho slova - “na nepráve nemožno budovať právo “ sú veľmi výstižne.a veľavravné . Nie som právnikom a tiež nemavádzam ne porušovanie zmlúv . No mali by sme sa pýtať. Boli pri podpisovaní zjavne nevýhodnej zmluvy dodržané všetky zákonitosti a práva. Ak áno ,tak prečo sa tá zmluva nazýva zmluva o vzájomnej pomocí a nie rovno kapitulácia , ktorú podpisujú porazené štáty po vojne.
Skôr by som sa na to pozeral tak, že západ vždy dodržiaval len tie zmluvy, ktoré boli preňho výhodné bez akejkoľvek spravodlivosti, cnosti a česti plniť aj záväzky, ktoré nie sú mu pohodlné. Je v tom kus farizejstva a pretvárky plynúceho z koncepcie súťaživosti a konkurencie, ktorá sa presadzuje stáročiami na západe. Naopak východ viac vedie koncepcia spolupráce a synergie. Takže západná dravá/súťaživá nátura je prirodzene v rozpore s mierumilovnou a spolupracujúcou náturou východnou. Zmluvy/právo a sPRAVOdlivosť alebo nePRÁVOsť sú prirodzeným dôsledkom týchto dvoch dokonale odlišných postojov k ponímaniu života. Prirodzene sa to odzrkadľuje potom v konaní a v správaní voči inému človeku/národu/rase. Západ vždy bol sám pre seba "vyvolený národ" pričom tam vládne prísna hierarchia bohorovných/menejrovných/nerovných/podrovných ... ale aj tento posledný "niktoš" zo západnej hierarchie je považovaný za kráľa proti bežnému členovi východu, kde vládne tendencia vzájomnej rovnosti, i keď i tu sa dlhodobo presadzuje západné konkurenčné ponímanie života, takže sa nedá z východu spraviť akýsi "ideál". A keď myslím "východ" mám na mysli hlavne teraz Rusko, takže možno by bolo vhodnejšie pomenovať to skôr "severovýchod", pretože práve Rusko, ale Slovania celkovo, si zachovávame prirodzené postoje k rovnosti všetkých ľudí bez rozdielu. Západ je jednoznačne fašisticky nerovnostársky a východ južne od Ruska naopak fašisticky kolektivistický. Postoj k dodržiavaniu záväzkov/zmlúv plynie z toho. Kým Rusko/Slovania majú tendenciu dodržiavať každý vzatý na seba záväzok bez ohľadu na to, či je pohodlný alebo nepohodlný, západ má tendenciu plniť len to, čo sa mu páči a východ (mimo Ruska) má skôr tendenciu až sebazničujúco za každú cenu nikomu vyhovieť - až do krajnosti sa nechať využívať. My sme niekde približne v strede. Podľa toho by sme sa mali aj sPRÁVAť. No to neznamená, že tomu pomôže právo. Právo sa používa tam, kde treba dodržiavať zákon. A zákony sa píšu tam, kde sa nedodržiavajú vyššie (zá)KONy. Kým zákon/právo je pasívna pozícia zabraňovania chaosu, KON (konať) je aktívna pozícia rešpektovania prirodzených princípov vládnucich vo vesmíre a tvorenia na základe toho harmónie. Kým zákonu/právu zodpovedá (západom stvorená) morálka - ako nečiniť zlo/ako sa mu vyhýbať, KONu/tvoreniu zodpovedá mravnosť - ako činiť veci funkčne a harmonicky.

Ja nie som proti tomu ,čo si napísal. No na príklade Ruska vidím ako sa vypovedajú niektoré zmluvy, ktoré boli porušené , alebo sa ich chystajú vypovedať . Opakujem sa - predsa nemôže sa presadzovat nepravo t.j.robiť zmluvy na nepráve a tvrdiť ,že je to právo . Je to nelogické. Zmluva je vtedy ak je výhodná obojstranne , preto sa nazýva zmluvou - vzájomnou obojstrannou zmluvou , všetko ostatné je nepravo , ak sa to nazýva obojstranná zmluva- je to proste klamstvo. Ja viem že je to znie také , harabinske. Predsa , ako môže byt zmluva nevypovedateľná - to je kapitulácia , nie zmluva , ktorá ma akože vypadať a správať sa ako zmluva , ale ňou nie je .
Slovensko sa musí hlásiť a byť aktívne práve teraz a teraz bojovať o svoje miesto , o miesto o ktoré naši predkovia tiež bojovali a áno neporušovať medzinárodné právo , ako zdôrazňuje R.F. , no ozvať sa a nebyť ticho je treba. O zabezpečenie celistvosti prírodných a ľudských zdrojov a toho čo sme všetci vybudovali sa musíme hlásiť .a mať za chrbátom spoľahlivého a silného garanta.

Ja nie som proti tomu ,čo si napísal.
Bolo to upresnenie. Také široké. Nie konfrontácia.

K ostatnému. Ako som tu už raz písal, právo bude ošetrovať koncepciu, ktorou je založené a riadené. Konkrétne rímske právo bude ošetrovať rímsku (rozumej západnú) koncepciu riadenia sveta. A tá bola prevzatá vieme odkiaľ. Preto som písal o "nepísaných zákonoch" a "nepísanom práve". Každý strom rastie zo semienka. A pokiaľ chceme, aby dával požadované ovocie, my sami musíme byť tým semienkom, z ktorého strom vyrastie. Ohýbať celý strom, keď už je vyrastený, rezať mu vetvy, strihať ho a pokúšať sa ho zaformovať, už je reaktívna činnosť. Ak však tvorenie = akcia, musí to byť v prvom rade naša akcia, náš čin, každého zvlášť, každého na svojom mieste. T. j. každý sám za seba musí konať tak, ako chce, aby konal celok. Dopĺňam, že aj toto je len doplnenie. Nie konfrontácia.

Norbert robí svoju prácu ...

Zdroj: https://youtu.be/JQhI1SfdGxM

... prvé jeho slová sú: "Ide o to že, samozrejme mainstream jediný .. jedinú vec, ktorú chce urobiť je, ovplyvňovať akékoľvek voľby vo svoj prospech, alebo teda v prospech svojich páničkov, ktorí ich pasú ..."

Je zaujímavé, že on robí zrkadlovo presne to isté. Akurát z "alternatívcami". A pániček? Vyzerá to tak, že Norbert si:
A. neuvedomuje kto to je,
B. pracuje pre prostredníka svojho pánička mysliac si, že je to pániček,
C. vedome pracuje pre oboch.

"Ak si pro-národný, musíš byť alternatívec, lebo mainstream klame." Tento blud sa šíri ako mor, pričom ľudia strácajú schopnosť rozlišovať a iba sa pridávajú buď na jednu alebo na druhú stranu. Veď čo je "ľahšie" ako vybrať si. Keď je niečo lož, to druhé, bude automaticky pravda, no nie? A takto sa volí medzi dvoma lžami. Zdanlivý súboj dvoch lží je dokonale vyjadrený súbojom nanajských chlapcov.

Pritom, ako som tu už spomínal, Norbert pravidelne propaguje Štefana Harabína. Je to prirodzené, zodpovedá to jeho videniu sveta a jeho typu psychiky. Akurát my by sme sa tým nemali nechať zmiasť. On je moderátor. A niečo moderuje. Je dobré vedieť čo.

Naposledy upravené:
A niečo moderuje. Je dobré vedieť čo.
Upratuje sa cesta pre Harabina. Pourite si naraz “Na telo” s Harabinom a “Na telo” s Matovičom.
Zoroslav Kollár tiež nakladá Korčokovi, čo sa dá (vyšla už “5-ka”).
Nečudoval by som sa, ak by do druhého kola Korčok nepostúpil.
Viem, že matematika voličských hlasov nepustí, ale šak výsledok sa oznamuje až spočítaním …a prepočítaním.

Upratuje sa cesta pre Harabina. Pourite si naraz “Na telo” s Harabinom a “Na telo” s Matovičom.
Viem, že matematika voličských hlasov nepustí, ale šak výsledok sa oznamuje až spočítaním …a prepočítaním.
Oni vlastne stavili všetko na jedného človeka, na Korčoka. V minulosti mali aj záložníkov. Teraz už nie.

Áno , Tchorčok je z tej dvojice istý -spočitávaním.

V minulosti mali aj záložníkov. Teraz už nie.
"Ak nemôžeš vyhrať, oddaj víťazstvo protivníkovi ... " To je najväčší záložník. Nemajú ho síce priamo pod kontrolou na svojej reťazi, ale podstatné je predsa to, aby škodil Ficovi. A to bude Štefan robiť. Pretože je na to naprogramovaný. Ja mu naozaj nechcem krivdiť, ale nech si každý predstaví, že celý svoj život je právnik/sudca, ktorý neustále zvažuje, posudzuje kde je pravda a čo je dobré a čo zlé. Pišta je ako bulldok, keď ide o pravdu. Lenže pravda je zároveň aj niť, za ktorú možno spoľahlivo ťahať, keď ide o bezštruktúrne riadenie. Niekedy si v pozícii, kedy nemôžeš pravdu vytresnúť nahlas, a čo horšie, nemôžeš ani uskutočniť veci tak, aby boli hneď a na počkanie podľa želania pravdomluvších/pravdoživších. Musíš manévrovať, získavať čas, vyčkať kým budeš môcť spraviť to, čo je sPRÁVNE. A to Štefan nevie, vzhľadom na jeho profesionálnu deformáciu. T. j. ktokoľvek, kto bude škodiť Ficovi sa hodí. A Pellegrini nie je na nitkách americkej štátnej elity. Zdá sa, že ani Štefan. No skrze svoju nenávisť k nim je k nim pripútaný viac, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. A to je "ryčag", ktorý naňho majú. Stupňovaním určitého druhu infopoľa prostredníctvom svojich masmediálnych šľapiek a tlakom na vládu môžu pohodlne kontrolovať jeho reakcie a to ani nemusí chodiť na poradu k nim na veľvyslanectvo.

Naposledy upravené:
"Ak nemôžeš vyhrať, oddaj víťazstvo protivníkovi ... " To je najväčší záložník. Nemajú ho síce priamo pod kontrolou na svojej reťazi, ale podstatné je predsa to, aby škodil Ficovi. A to bude Štefan robiť. Pretože je na to naprogramovaný. Ja mu naozaj nechcem krivdiť, ale nech si každý predstaví, že celý svoj život je právnik/sudca, ktorý neustále zvažuje, posudzuje kde je pravda a čo je dobré a čo zlé. Pišta je ako bulldok, keď ide o pravdu. Lenže pravda je zároveň aj niť, za ktorú možno spoľahlivo ťahať, keď ide o bezštruktúrne riadenie. Niekedy si v pozícii, kedy nemôžeš pravdu vytresnúť nahlas, a čo horšie, nemôžeš ani uskutočniť veci tak, aby boli hneď a na počkanie podľa želania pravdomluvších/pravdoživších. Musíš manévrovať, získavať čas, vyčkať kým budeš môcť spraviť to, čo je sPRÁVNE. A to Štefan nevie, vzhľadom na jeho profesionálnu deformáciu. T. j. ktokoľvek, kto bude škodiť Ficovi sa hodí. A Pellegrini nie je na nitkách americkej štátnej elity. Zdá sa, že ani Štefan. No skrze svoju nenávisť k nim je k nim pripútaný viac, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. A to je "ryčag", ktorý naňho majú. Stupňovaním určitého druhu infopoľa prostredníctvom svojich masmediálnych šľapiek a tlakom na vládu môžu pohodlne kontrolovať jeho reakcie a to ani nemusí chodiť na poradu k nim na veľvyslanectvo.
Harabín by sa do druhého kola dostal, len ak by vypadol Korčok (alebo Pellegríni), čo je málo pravdepodobné.

Harabín by sa do druhého kola dostal, len ak by vypadol Korčok (alebo Pellegríni), čo je málo pravdepodobné.
Tak to moderujú masmédiá od začiatku, preto som napísal, že držitelia ideologickej moci tú nie sú nadarmo a len tak, aby niečo rozprávali. A preto som vyslovil už na začiatku názor, že úlohou Harabína (alebo ak sa to niekomu bude viac páčiť, tak dôsledkom toho, o čom on vôbec nevie, že ho niektok môže použiť na iný účel ako aby sa stal prezidentom) je oslabiť Pellegriniho. Uvažujme spolu:
1. Harabín nemá vplyv na voličov Tchorčoka, tím hlasy vziať nemôže,
2. do 2. kola sa s Harabínom nepočíta, pretože jeho elektorát nie je dostatočný,
3. Pellegriniho kandidatúra sa moderuje od začiatku ako víťazná, a to napriek tomu, že masmédiá potrebujú presadiť Tchorčoka.

Otázky:
- Ak Harabín reálne nemôže voľby vyhrať, načo kandiduje?
- Ak sa počíta s tým, že Harabínovi voliči by po prehre nešli ďalej voliť Pellegriniho, čo to môže spôsobiť?

Môj predpoklad je, že jedine za tohoto predpokladu môže Tchorčok vyhrať vo voľbách. A túto možnosť si nepripúšťajú ani voliči Harabína, ani voliči Pellegriniho. Máme dôvod veriť, že Tchorčokovi mecenáši o tejto možnosti nevedia, t. j. že nevedia čo robia?

to láskavo nechajme na voličoch.
Na voličoch toho reálne stojí málo. Mnoho môže iba v zlomových momentoch. A tie sú zároveň tým, na čo vsádzajú majitelia Tchorčoka. Harabín reálne neosloví nikoho okrem tých, čo "patriotizujú", a preto samotný jeho elektorát, aj keby sa dostal do 2. kola v žiadnom prípade nepostačuje na to, aby prebil disciplinovane voliaci elektorát Tchorčoka. Čo z uvedeného plynie? Hra na zlomové momenty vedie k Tchorčokovmu víťazstvu.

Na voličoch toho reálne stojí málo. Mnoho môže iba v zlomových momentoch. A tie sú zároveň tým, na čo vsádzajú majitelia Tchorčoka. Harabín reálne neosloví nikoho okrem tých, čo "patriotizujú", a preto samotný jeho elektorát, aj keby sa dostal do 2. kola v žiadnom prípade nepostačuje na to, aby prebil disciplinovane voliaci elektorát Tchorčoka. Čo z uvedeného plynie? Hra na zlomové momenty vedie k Tchorčokovmu víťazstvu.
Mýliš sa.

Mýliš sa.
Možno. Ja predsa netvrdím, že som neomylný. Ale to hovoríš stále. Prial by som si, aby si vyargumentoval v čom konkrétne a v súvislostiach, tak aby som to pochopil, kde konkrétne sa mýlim. Už som ťa k tomu raz vyzval a vyzývam ťa znova. Nie preto, aby sme si tu navzájom dokazovali "kto je lepší v analytike", ale preto, že nás čaká dôležitá voľba.

Či sa Harabín dostane do druhého kola, to láskavo nechajme na voličoch.
Uz sa raz stalo, co sa zmenilo za 5 rokov aby dostal aspon dvojnasobok hlasov?
Harabin ma spravne nazory ale nikto v sucasnych podmienkach nie je schopny ich realizovat, komu sluzia na prospech vsetky tie reci o vystupeni z EU, Nato a pod... len nasim nepriatelom. Videl som posledne video ako Stefan hovori prestitutke, ze preco by mal pomahat ukrajine ked slovaci zivoria... spravne, ale je snad ukrajina nas najvacsi problem? Kolko financii od nas smeruje na zapad? Dokaze s tym niekto nieco spravit? Ano ale postupne v kooperacii s ostatnymi statmi, nie silnymi vyhlaseniami. Ti co to ozvucuju maju svoje miesto v spolocnosti ale v riadiacej funkcii nemaju co robit ked chcu ist s bubnom na zajace.
Norbert robí svoju prácu ...
Norbert s Harabinom pasu svoje krcmove stado so svetonazorom, s ktorym nie je schopne rozlisovat, ten maju ale aj oni sami... teda jedine ze nie, Lichtner je v Londyne, Bombic je v Londyne, je to nahoda alebo symbolika?

Naspäť
Top Bottom