• Oznam: na nasledovných stránkach môžete nájsť Konceptuálneho Bota, ktorý je trénovaný na odpovede z českých prekladov VP ZSSR. Preto sa odporúča používať český jazyk. mariasky.cz nabojpravdy.cz

Voľby prezidenta 2024

ale v riadiacej funkcii nemaju co robit ked chcu ist s bubnom na zajace.
Ďalší riadny klinec veľkým kladivom. Výstižnejšie a kratšie to ťažko napíšeš. Všímať si treba príklad V. V. Ten by mohol bubnovať od rána do večera a je trošku v inej pozícii i zdrojovo i vedomostne ako Š. H.. A napriek tomu si to nedovolí. Pretože vie, že prílišná čitateľnosť v riadení niekomu prospieva a jemu samému škodí. To je taký základný princíp, ktorý by mal rešpektovať každý, kto chce niečo riadiť. Lebo potom dôjde na to, že jeho slová budú v rozpore s jeho budúcimi činmi. Budú musieť byť vzhľadom na faktor prostredia, do ktorého spadne, ak by sa stal prezidentom. Diplomacia je niečo, čo Š. H. postráda a to je v riadení obrovský nedostatok.

Kaliňák v Závodského "šou" k zmluve s Američanmi a jej vypovedaniu.

Aj teraz je k téme Kaliňak v IV...

hovori i o "poistkach", ktoré Naďovci do obranej zmluvy do budúcnosti pre pripad novej vlády, vložili

Z archivu...cca od 52 min

Naposledy upravené:
Aj teraz je k téme Kaliňak v IV...

hovori i o "poistkach", ktoré Naďovci do obranej zmluvy do budúcnosti pre pripad novej vlády, vložili
Napriek tomu sa nájde "divák" - vzorka poslucháčov, ktorý kopne do Kaliňáka štýlom: "Robíte to, čo predtým, pekne ste rozprávali, ale idete rovnako ako predtým, majte sa na pozore, lebo oči alternatívnych masmédií to vicia ..." A takýchto ľudí málo nie je. Ktorí si myslia, že ráno sa Kaliňák zobudí, poškrabe sa na riti alebo na guliach a povie si: "Čo ja viem? Mne sa ti s tými Američanmi nechce moc telefonovať, šak to nejako dopadne ..."

Ešte stále nevidno?

Zdroj: https://youtu.be/BgplHvEVqsw

Korčok už nie je hrozba. Hrozba je Pellegrini, lebo Harabín = patriot. Som náramne zvedavý, kam chcú upratať tých milión liberastov, čo pôjdu voliť Korčoka.
Prečo som tu pridal zrovna toto? Pretože na sociálnych sieťach už to vyzerá, že Harabín dostane 99% hlasov v prvom kole. A nie, vôbec to nie je nápadne podobné tomu, čo sa dialo v r. 2020, keď celé Slovensko bolo doslova oblepené "Vlasťou".
Cui bono? Veď Korčok predsa už nie je hrozba, treba voliť Štefana proti Pellegrinimu.

Hyen SMEčka si pozve do štúdia politického oponenta?
Prečo potrebuje SMEčka propagovať nerozhodnutým voličom a voličom SMERu Štefana?

Zdroj: https://youtu.be/q2h_i_UkPGE

Už len to, že ho tam pozvali, čo neurobili asi niky (pokiaľ ma pamäť neklame).
Pričom hneď od začiatku ho dráždia ako bulldoga na kus mäsa, podhadzujú mu Pellegriniho. Nie je to podozrivé? Že SMEčka, ktorá potrebuje propagovať Tchorčoka podhadzuje do diskusie od začiatku Pellegriniho? Očividnejšie to už asi nebude.
Ale ako povedal Štefan hneď na začiatku, nikdy neklamal a nikdy sa nemýlili = vždy hovoril pravdu.
Iba mne sa vidí, že to je viac než analogické tomu, keby si BBC pozvalo na rozhovor do Londýna Vladimira Vladimiroviča (neprirovnajúc Harabína k nemu!)?

Doplnené:
Mimochodom, vyjadruje sa tu aj k spolupráci s R. Ficom. Na jednej strane ju (naoko) "miluje" a na druhej strane ju otvorene nenávidí. Z toho jasne plynie, že ak by bol prezidentom, bude guľou na nohe R. Fica.

Naposledy upravené:
Keď už v prehrávaných videách na FB mi úplne neželane, len ako návrh na ďalšie video vyskočí Štefanovo video ako na ulici uprostred davu zastáva Rusko a kritizuje podpindosnú liberastnú politickú reprezentáciu v ČR a jej prezidenta , tak to už fakt by mala byť červená kontrolka pre každého asi ...

- nie sme suverénna krajina, ale dovolia nám zvoliť suverénneho prezidenta (no to určite!)
- majú čo robiť s Róbertom Ficom pokiaľ ide o Ukrajinu, ale dovolia nám zvoliť si prezidenta, ktorý otvorene stojí na pozíciách Ruska (no to určite!)
- majú čo robiť s Róbertom Ficom pokiaľ ide o NATO, ale dovolia nám zvoliť si prezidenta, ktorý ho otvorene kritizuje (no to určite!)
- potrebujú, aby sme tu prijímali migrantov, ale dovolia nám zvoliť si prezidenta, ktorý bude proti a bude to naháňať po súdoch (no to určite!)
- potrebujú, aby sme poslúchali, ale dovolia nám zvoliť si prezidenta, ktorý ešte viac posilní našu neposlušnosť (no to určite!)

Toto je taká ťažká návnada, že na ňu musí skočiť aj ten najnedôverčivejší národniar. Lebo sa tvárime, že zvolením Fica k moci, zmizli všetky Sorošove chápadlá, zahraničné masmediálne šľapky, liberáli hodili ručník do ringu a "pole nechávajú voľné" pre patriotov á lá Štefan Harabín.

A čo sa stane, keď by (keby náhodou) Štefanova silná rétorika prišla do stretu so:
- záujmami nádnarodných spolkov?
- záujmami klanovo korporatívnych skupín - domácich i nadnárodných?
- záujmami GP?
- záujmami EÚ a NATO?

Ako to hovoril Valerij Viktorovič? Vlastne to ani nie je dôležité citovať, lebo to odráža bežný život. Proste keď na niečo nemáš, hulvátsky hlasne vyhlasovať, ako to všetko spravíš je smiešne. Pretože keď prídeš do praxe, tak ťa to stopí ako kus masla na horúcej panvici. Akurát teda, v tomto prípade sa asi až sem nedostaneme. Jedine že by nám potrebovali ukázať, ako sa aj s najtvrdšieho kameňa v tavnej peci stáva láva ...

odhladujem: pretoze pocuva nazory, vyhodnocuje ich a rezonuje s nimi
ja ho nepropagujem, ale ked uz je tema na stole, tak tiez som k nemu nakloneny.
vela polithnupov ho nema rada, lebo tvrdia, ze politika je o kompromisoch (pre elity - klanovo korporatne riadenie), ale mne sa paci idea dodrziavania prava na kazdej urovni.
aj Harrabin ma svoje muchy, dava najavo, ze mu KSB nie je cudzie. aj Putin vzdy zdoraznoval dodrziavania prava (spomente si jeho vystupenia v terene). Putinovi je +, ze ma za sebou bohate skusenosti z riadiaceho aparatu (tajne sluzby), avsak on riadi pomerne iny kolos (s privela riadiacimi "elementami"/obcanov s nie jednym cestovnym pasom).

aj negativna reklama je reklama, venujme sa radsej tomu co chceme takto som to myslel lebo tu bolo vela harabina,
Myslel som si, že to takto myslíš. Možno tomu naozaj venujem veľa pozornosti, no nikto s tu prítomných, mám pocit, nie je chorý v zmysle že "nevie používať zdravý rozum" a iba nekriticky preberá "reklamu" do svojho vedomia. Rozumiem ti. No mám skôr názor, že sa snažím rozjasniť to, čo sa aktuálne deje. A ostatne, nech to dopadne akokoľvek, ja naozaj nie som proti Harabínovi, v mnohom je prínosom. Ale na svojom mieste, tam, kde prínosom naozaj môže byť, nech aj robí to, čo robí výborne. Nepáči sa mi len to, že ho používajú ako toaletný papier.

A zaujímalo by ma teda ako načo ...
Oci su oknom do duse, preco ma Harabin potrebu tahat do kampane svoju zenu ktora s vyrazom trpitela vplyva na emocie obcanov... emocie a strach nas dostali do tej situacie v akej sme, nerozlisujem hlavny prud a alternativu pretoze bez chapania toho ako sa riadia supersystemy je to rovnaka pesnicka - ako vzorka nech posluzia ludia ktori volaju do infovojny a "pytaju sa otazky", aj ked nejde o otazky ale o ventilovanie emocii a nekonstruktivne breptanie o tom ako to oni spravne vidia cize temer rovnake ovce ako konformisti len s tym rozdielom ze oni aspon vnimaju ze je nieco zhnite v state danskom, ale keby malo byt po ich tak len prekrocime z blata do kaluze...

Oci su oknom do duse, preco ma Harabin potrebu tahat do kampane svoju zenu ktora s vyrazom trpitela vplyva na emocie obcanov... emocie a strach nas dostali do tej situacie v akej sme, nerozlisujem hlavny prud a alternativu pretoze bez chapania toho ako sa riadia supersystemy je to rovnaka pesnicka - ako vzorka nech posluzia ludia ktori volaju do infovojny a "pytaju sa otazky", aj ked nejde o otazky ale o ventilovanie emocii a nekonstruktivne breptanie o tom ako to oni spravne vidia cize temer rovnake ovce ako konformisti len s tym rozdielom ze oni aspon vnimaju ze je nieco zhnite v state danskom, ale keby malo byt po ich tak len prekrocime z blata do kaluze...
Teraz troska konspiracie.
Harabin kladol vence na Slavine par rokov dozadu. Islo o den obrancov vlasti RF ktory je 23.2. ale cuduj sa svete akcia sa uskutocnila den vopred 22.2. a ked ma pamat neklame tak o 11h. Povedome cisla? Ostava len otazka ci v tom ide vedome. Ale pozor ja nic netvrdim len namet na rozmyslanie.

Pridávam tiež trocha konšpirácie? v duchu otázky JUDr. Adriany Krajníkovej: "Spáchal Peter Pellegrini trestný čin?"
Su tam silno zavazajuce a nedopovedane veci na sude s tym neuspeju ak to vobec podaju. Mozno par hlasov pele strati nic viacej. Uz ten nadpis ze najvacsi skandal aky tu kedy bol, tak to patri ako nadpis clanku niekam do bulvaru a nie na rozbor pravneho problemu. Nedaj boh na sud.

"Spáchal Peter Pellegrini trestný čin?"
A.Krajníková mnohé právne veci ohľadom pandemických covid opatrení v SR konzultovala so Š. Harabinom, to ona, ak si dobre pamätám, vyšla na verejnosť s ich nulitnosťou a ničotnosťou.
Nebral by som jej právny rozbor na ľahkú váhu, je detailistkou a vie dať paragrafy do vzájomnej súvislosti.
Čo sa stane, ak voľbu prezidenta vyhrá Pellegrini a na podnet niekoho Ústavný súd rozhodne v duchu Krajníkovej a Harabina právneho rozboru? Stáva sa prezidentom druhý v poradí, alebo sa voľby ako také anulujú, navyše aj z toho dôvodu, že mal vyhlásiť voľbu prezidenta a nie voľby, lebo Ústava SR ako taká pojem voľby prezidenta nepozná?
Navyše existuje nejaká právna úprava, ktorá definuje, v akých prípadoch namiesto predsedu parlamentu podpisuje podpredseda? Lebo ak mal podpisovať predseda, tak v takomto prípade by bola spochybnená aj kandidatúra Korčoka.
Tak ako v prípade Matovičovej vlády počas covidu boli všetky nariadenia nie z neznalosti ale zámerne vyhlasované z právneho hľadiska ako ničotné a nulitné, tak aj v tomto šípim niečí zámer a taktiku.
Čaputovej volebné obdobie končí. Kto preberá právomoci prezidenta, ak do konca volebného mandátu nie je zvolený nový prezident (aj z dôvodu zneplatnenia voľby Ústavnym súdom?)
Poistil niekto nielen voľbu potrebného kandidáta ale aj jeho správny kurz v prezidentskom paláci?

Naposledy upravené:
Tak ako v prípade Matovičovej vlády počas covidu boli všetky nariadenia nie z neznalosti ale zámerne vyhlasované z právneho hľadiska ako ničotné a nulitné, tak aj v tomto šípim niečí zámer a taktiku.
Čaputovej volebné obdobie končí. Kto preberá právomoci prezidenta, ak do konca volebného mandátu nie je zvolený nový prezident (aj z dôvodu zneplatnenia voľby Ústavnym súdom?)
Poistil niekto nielen voľbu potrebného kandidáta ale aj jeho správny kurz v prezidentskom paláci?
Čiže znova sa dostávame k čomu? Cui bono? A teraz mám na mysli, komu prospievajú v tejto hre tí, čo sú považovaní za najpatriotickejších patriotov a najsPRÁVNEjších PRÁVNIkov. Že niekto rozumie právu, pozná paragrafy, hovorí vždy "prav-du", nikdy sa "ne-mý-li", robí veci podľa "prá-va", to ešte neznamená, že vidí celú hru, v ktorej hrá svoju úlohu, a že vidí to, kto je schopný totálne hulvátsky využiť jeho zaryte, či až rigidne neohybné presvedčenia. Bohužiaľ, v tejto veci musím konštatovať to, čo hovorím stále. Krajníková a Weiss si spolu s Harabínom urobili dobré meno. Ale čo sa týka konceptuálnych vedomostí, sú prakticky na nule. Nevedia čítať hru, iba tvrdo presadzujú svoje ciele naivne si mysliac, že: "Bůh to žádá!!!" (fráza je z filmu Kráľovstvo nebeské). Takže im nevadí, že vo výsledku nahrajú tomu, koho najviac nenávidia, ale oni ostanú "SPRÁVNI a PATRIOTI!".

Krajníková a Weiss si spolu s Harabínom urobili dobré meno.
A navyše napriek všetkému, čo im vyčítame, majú chrbtovú kosť, sú konzistentní vo svojich názoroch a konaní. …čo sa o Pelegrínovi povedať nedá.
Vďaka Bohu za to, že počas kovidu bol Matovič premiérom a bolo to o ničotnosti a nulitnosti, a nie Pelegríni, ktorý už 20.6.2021 vyhlásil “Keby som bol premiérom, už je zaočkovaná polovica Slovenska”, to jest, s vysokou pravdepodobnosťouby by očkovanie presadil nie tlakom na podklade nulitnosti a ničotnosti ale tlakom skrze zákon. Na návštevu Slovenska sa opäť chystá pápež, t.j. je evidentné, že Slovensko je kľúčové v plánoch Vatikánu. Korčok prezidentom nebude aj keby sčítanie hlasov bolo v jeho prospech. Či už to bude Harabin alebo Pelegrini, stále bude nad ich prezidentovaním vysieť Damoklov meč spochybnenia buď kandidatúry (Pellegrini) alebo ústavnosti volieb, keďže mala byť vyhlásená voľba, ak by slovičkárenie neprešlo, tak je tu ešte vylúčenie kandidatúry Šveca (Harabin).
Preto Fico nepotreboval postaviť vlastného kandidáta, Damoklov meč bude korigovať konanie prezidenta.
V kontexte Krajníkovej právneho rozboru a jej úvahy na záver “Čo sme to za spoločnosť a kam chceme kráčať, keď na čele parlamentu stojí človek, ktorý pre svoje EGO dokáže pošliapať Ústavu, zákony aj morálku, a s týmto sa dokáže posadiť aj do kresla prezidenta?! Človek, ktorý vo vyhlásení voľby prezidenta vidí iba technikálium vyhlásenia termínu…! Človek, ktorý si dokáže vyhlásiť súťaž, prihlásiť sa do nej, podpísať si registračku, súpera vylúčiť, a s úsmevom ako vlk v odeve baránka povedať – potrebujeme už konečne pokoj, VOĽTE MA! Existuje ešte väčší hnus…?!”, je, podľa mňa, napriek politickej a diplomatickej neohrabanosti, samoľúbosti či hurápatriotizmu vhodnejším prezidentom Š. Harabin. A ak bude chcieť byť guľou na reťazi na Ficovej nohe - brániť mu v pohybe źiadaným smerom, tak nájde sa prst, ktorý mu ukáže na Damoklov meč visiaci nad jeho prezidentovaním.
Ak sú moje úvahy správne, tak stojí za to risknúť si stávku na Harabina. Ešte stále je kurz na jeho víťazstvo 50, 90, 247 podľa stávkovej spoločnosti.

Naspäť
Top Bottom