SLAV_jan_in
Známy člen
- Okres
- Považská Bystrica
Veľa si toho pridal (v sekcii v E-Mu), nie úplne so všetkým súhlasím, resp. mám možno v niečom aj medzery a nie dostatočný nadhľad, aby som videl niektoré veci až tak subtílne ako ty z pozície karmických vzťahov. Podstatné je, prečo som sa pýtal otázku hore. Totiž, berme hypoteticky stav, že do 2. kola postúpili Pellegrini s Harabínom. Harabín dostane maximum hlasov v 1. kole. Ďalej ho už nemá kto podporiť, ak by sa náhodou do 2. kola dostal. Naopak Pellegriniho môžu ešte podporiť aj liberasti voliaci v 1. kole Tchorčoka. Tu teraz beriem čisto len racionálnu stránku veci mimo "pošmykovanie" s výsledkami rukami "neviditeľných".Nejaká časť áno, zbytok odignoruje druhé kolo jak z frustrácie, tak z dôvodu potreby napádať výsledky prvého kola, že boli sfalšované, že neboli demokratické a pod.
To očividné pretláčanie Harabína sa týka len prvého kola kvôli potrebe odstaviť Korčoka a dostať Pellegriniho a Harabina do druhého kola.
Osobne si myslím, že takéto druhé kolo vyslovene nechajú na politické umenie kandidátov a voľbu voliča - je to prieskum pre zvolenie ďalšej stratégie diania na Slovensku.
Ak pozrieš na tú egregoriálno-matričnú nehodu na Slovensku tu: https://ksb-csr.net/threads/egregorialno-matricne-udalosti.380/page-22, ktorú som sa pýtal#post-26592
tak ti bude jasné, kto voľbu prezidenta vyhrá...
Ale ešte trochu k udalosti, ktorú si vypichol v E-M udalostiach:
Nakladné auto, kamión, vlak (väčší pohyblivý objekt) by mohol symbolizovať rozbehnuté udalosti, procesy, masu problémov, či skrátka komplexnejší celok. Ak sa pohybuje, má nejaký smer (vektor), tiaž a zotrvačnosť. Čím je objekt ťažší, tým väčšiu zotrvačnosť má a tým ťažšie je rázne ho zastaviť, prebiť, zrušiť (analogicky s ponúka obraz riadiacich procesov/podprocesov).
Osobné auto v kontexte vyššieuvedeného, je analogicky k tomu, čo som napísal o nákladnom aute opak. Je malé, rýchle, pohyblivé, ale menej komplexné, má menšiu silu, a zotrvačnosť tak isto. Ak má dôjsť k zrážke, tak reč symbolov je tu jasná. Pokiaľ by som bral v úvahu aj dialekty, ktoré si uviedol, viac menej z toho vychádza aj nejaká verzia výsledku volieb. Otázka je, či sa tá udalosť týka prezidentských volieb, alebo ešte niečoho iného.