Volba prezidenta České republiky 2023

No je ešte jeden dôvod, prečo očista českej spoločnosti pôjde aj skrze ten "mlynček na mäso".
Nálepkovanie Slovákov kvôli vzniku Slovenského štátu v marci 1939 - "Boli ste fašisti!" a dávanie Slovákom za vinu, že Čechy a Morava skončili ako Protektorát.
Sám som bol šokovaný z tohto rozhovoru, ktorý sa udial v januári tohto roku. Nepomohli žiadne argumenty, že J.Tiso nemal v podstate od Hitlera na výber, ak chcel zachovať národ: Buď Slovenský štát, alebo rozparcelovanie Slovenska medzi Maďarsko a Poľsko. Žiadna argumentácia časovým sledom udalostí, že najprv bol Mníchov, potom odstúpenie pohraničia v 1938 a až tak vznik Slovenského štátu. Nič nemalo váhu, stále húdol svoje: "To vy ste fašisti, vy ste rozbili ČSR, vy ste nás zradili, to kvôli vám Česi a Moraváci skončili v Protektoráte..."

Pritom, ak pôjdeme na koreň veci, tak zradila Benešová vláda - Pražský hrad. Odstúpením pohraničia v duchu Mníchovského diktátu zradila aj Slovákov.

J.Tiso a Slováci vtedy na výber nemali. Česi a Moraváci dnes áno. Pretože to dnes nebolo o voľbe medzi Babišom a Pavelom, to bolo o voľbe medzi mierom a vojnou. A výrazná časť obyvateľstva Českej republiky si zvolila vojnu a fašizmus.

Nechápte ma, kolegovia spoza rieky Moravy, zle. Tento príspevok nie je o nejakom vyvyšovaní sa Slovákov nad Čechmi, či jatrenie starých krívd a nedorozumení. Ja ani neviem faktologicky podoprieť a následne posúdiť, jak rozšírené je v Českej republike medzi obyvateľmi vyššie uvedené nazeranie na vznik a existenciu Slovenského štátu. Mne len toho 6. januára 2023 po tomto rozhovore okamžite naskočil vysoko pravdepodobný obraz budúcich udalostí v súvislosti so smerovaním českého národa. A keď predvolebná kampaň pred 2. kolom prezidentských volieb sa zvrtla na voľbu nie medzi Babišom a Pavelom, ale na voľbu medzi mierom a vojnou, tak som vedel, že ten obraz zo 6. januára sa napĺňa.

Na druhej strane, podpora mieru, keď nositeľom tejto idey bola tak rozporuplná a v Českej republike mimoriadne neobľúbená postava A.Babiša (Chazar, slovenská národnosť, špinavosti v konkurenčnom boji (to, čo Andrey píše, je len vrchol ľadovca) je veľmi vysoká. Pretože veľmi veľa voličov zvolilo mier napriek tomu, že nositeľom idey mieru v tejto kampani bol A.Babiš. Osobná zášť, nesympatie išli bokom, brali ohľad na spoločný záujem.
Gratulujem!
A vojnoví štváči, fašisti/satanisti? Jak ukrajinská, tak česká, poľská, ale aj slovenská banderovština skončí na ukrajinskom fronte... Je to ich voľba.
My sme pre seba a svojich blízkych zvolili mier!
Takže ešte raz: Gratulujem! Dobrý výsledok.
Něco mi uniklo. O jakém rozhovoru, na základě kterého děláš takové zevšeobecňující hodnocení postoje Čechů ke Slovákům mluvíš? Že jsou Slováci fašisti si Češi určitě naprosto většinově nemyslí.
Mám z tebe pocit, že opakovaně mícháš informační útoky/vhozy elit s postojem/názorem českého národa. Je to nepochopení nebo záměr?
Podobné je to s tebou zdůvodněnou animozitou Čechů k Andrejovi....
Chazar, slovenská národnosť
Slovenská národnost není podstatným důvodem animozity vůči němu. Nikdy jsem to jako zdůvodnění jeho odmítání ve svém okolí neslyšel. Důležitá je anti-Babiš kampaň, která je dlouhodobá a řízená "elitou" a podněcuje hlavně závist (Babiš je oligarcha = boháč), což je dlouhodobě slabá stránka českého národa.
A výrazná časť obyvateľstva Českej republiky si zvolila vojnu a fašizmus.
Další podpásovka. Jsi si tím tak jistej? Já tedy vůbec ne.
Jsou to už myslím třetí volby v řadě, kdy je výsledek velmi zvláštní - přesně podle přání masmédií a hnědé protektorátní vlády, která má velmi malou oblibu mezi obyvatelstvem a která se dostala k moci také komplotem (propadl milion hlasů alternativě - drobných stran, pokud by se to nestalo, byla by většina na straně pronárodních sil). Před tím to tady vždy probíhalo na principu vyvažování. Jedny volby vyhrála pravice (spíše střed), druhé levice a vždy se hledal sociální konsenzus. A teď jsme se prý najednou změnili a rozhodli se vložit všechny vejce do jednoho košíku... Tomu se mi nechce věřit. Nasazeny jsou všechny dostupné prostředky k ovlivnění výsledků a názor národa se válcuje jak se dá.

Souhlasím s tebou v tom, že to bylo referendum o míru. Část lidí zaslepená anti-Babiš kampaní si to omítala připustit. Ale Andrej odvedl výbornou práci v info poli. Přinese to svoje ovoce a AB ještě v české a středoevropské politice sehraje svoji roli.
 
Zajímavé obrázky z JaS@Telegram s volební tématikou. Je to jasné - náhoda. Kdo tvrdí opak, tak je zcela jistě konspirátorem
Mno, popravdě, dost jsem počítal s tím, že je ten obrázek fejk.
Jenomže zde
Dle https://www.volbyhned.cz/prez2023/index.html je to
PP 3 359 151 (9) 58,32% (18 ~ 9)
AB 2 400 046 (7) 41,67% (18 ~ 9)
jsem se díval na volebně výsledkové stránky Českého statistického úřadu.
A zde
je možné se podívat na volebně výsledkové stránky Slovenského statistického úřadu.
ZUZANA ČAPUTOVÁ 1 056 582 hlasov 58,40 %
MAROŠ ŠEFČOVIČ 752 403 hlasov 41,59 %

Takže za ČR a SR to fakt sedí podle obrázku.
Na Francouzský statistický úřad se raději dívat nebudu, páč už tak mám dost.
 
Vážená paní @Irena Aneri nejprve bych chtěl z celého srdce poděkovat za překlady V.V.Pjakina a další, které pro nás děláte, skvělá práce. Některé důležité informace překládám do řečtiny a dávám dál.

K tématu, nežiji v Čechách ani na Slovensku, ale na Kypru. Je zde poměrně velká Slovenská komunita, Čechů jen málo. Z mého pohledu (a moje první manželka byla z Bratislavy a mám ke Slovákům velmi vřelý vztah) jsou dnes naše vztahy mnohem lepší než byly za federace. Řekl bych, že dneska jsme více bratři jak dříve. Samozřejmě tady jsme relativně malá komunita a celkem dobře se známe navzájem a navzájem si pomáháme. V mém případě jsou to právní porady a tlumočení. Je zvláštní, že většinou dávají přednost mě v češtině před někým ve Slovenštině, ale možná je to tím, že mám právní vzděláni a pracoval jsem dlouho ve státní službě (Kyperské), takže víím jak mluvit. Souhlasím s Vámi, že jsme si všichni rovni a de jure Moraváci a Slezané jsou prostě Češi i když oni to tak třeba de facto necítí.
Nicméně dle mého názoru by se to nemělo takto ozvučovat, protože to přispívá k rozdělování i když nenápadnému, ale přeci k rozdělování.

Pokud se jedná o volby byl jsem volit jak uvedeno zde
je více informací

K tématu Babiš a Čapí hnízdo jsem zde také uvedl právní rozbor a dokonce jsem vyjádřil možnost, že si ten "Čapák" sám vytvořil a přiživoval. Celá akce posloužila k akci "AntiBabiš" a možná byla i vytvořena proto, aby měl stále pootevřená zadní vrátka na možný únik podle potřeby.

Čapí hnizdo zde https://ksb-csr.net/threads/capi-hnizdo-naposled.389/ a zde

Pokud platí ze zákona toto: "Ten, kdo není ve zvláštním seznamu voličů, vedeném Velvyslanectvím ČR v Nikósii, zapsán, se může pro účely prezidentské volby nechat zapsat ve lhůtě do 4. prosince 2022 do 16.00 hod., do kdy je možno doručit nebo předat písemnou žádost o zápis.", jak je pak možné vidět tento výsledek
View attachment 682
Kde jsou zohledněny volební průkazy? Bylo jich na stole odhaduji okolo 200 možná o trochu méně, v každém případě, jeden balík byl převázaný gumičkou a podle porovnání s balíkem bankovek (100 kusů) soudím, že to byla 100. Ať tak, či tak ta čísla prostě nesedí. Nic s tím nenaděláme a dnes je to už nepodstatné, ale myslím si, že zde je velký prostor pro falšování. S ohledem na to, kdo vede ZAMINI to nemohu vyloučit.
Při bližší prohlídce výsledků (porovnání první a druhé kolo) je to na všech ZÚ prakticky stejné, druhé kolo masivní nárůst voličů. Celkem mě překvapuje, že nás nevolilo 15 milionů.
Cituji: Souhlasím s Vámi, že jsme si všichni rovni a de jure Moraváci a Slezané jsou prostě Češi i když oni to tak třeba de facto necítí.

Víte, ono je důležité, kdo jim do hlav vkládá, aby to tak necítili a proč. Myslím, že odpověď na tuto otázku je dost důležitá a měl by si ji položit každý. Co mu to přinese? Co to přinese společnosti? Jaká to v sobě skrývá úskalí? A podívat se na Ukrajinu, podívat se na Jugoslávii, kde rozdělili jeden národ na Srby a Chorvaty (tam se jim to podařilo díky náboženství - katolíci/pravoslavní). Nevidím, že by někomu to rozdělení přineslo něco dobrého. Stejně jako to nepřineslo nic dobrého Čechům a Slovákům, kterým teď jen snadněji vybírají kapsy. Jiná věc je, že by nás dokázali proti sobě snadno poštvat, kdybychom zůstali v jednom státě, takže za daných okolností uznávám, že pro naše vztahy Čechů a Slováků celkově bylo za daných okolností větším přínosem rozdělení, je to určitě bezpečnější. Tím ovšem myslím naše další vztahy po "sametové" revoluci, rozhodně nesouhlasím s tím, že by teď byly lepší než za socialismu, kdy jsme si jako národy vzájemně pomáhaly a tvořily podle mne velmi úspěšný jednotný stát. Ovšem hledat umělé rozdíly v českém národě a dále dělit to, co je jednotné, a vytvářet tak předpoklady k budoucím velkým problémům, je hloupost, stejně jako tomu napomáhat. Hodně lidí se nad tím z hlediska řízení, fakticky našeho ovládání, nezamýšlí, to chápu, ale tady snad už jsme o něco dál, ne?
 
Když se to koukám s denním odstupem: Je to vítězství českého národa a Babiše. Nastolilo se téma "mír" a stál za ním všechen národ, všichni, kteří jsou schopni tvořit a pracovat a proti byli pouze Ti co žijí z cizích zdrojů (mladí nezkušení a rozmazlení) a "kavárna" a všichni podpindosníci a část davu. Tito tvoří hodnoty jsou proti ním, to je pro ně katastrofa, protože doba nadměrné spotřeby končí
Souhlasím. Toto je prostě fakt, systém podporují především mluvkové, byrokrati, "ekologové", nezkušené závislé mládí, ublížení neschopové (za jejichž životní neúspěch mohli komunisti,... - sem se dá dosadit kdokoliv jiný, jen za to nikdy nemůžou oni sami), kteří z něho především čerpají a jen ho zatěžují, a ve většině do něho nic přínosného na straně tvorby nevnáší.
Systém si je toho vědom a proto tyto skupiny uměle uplácí, jenže zdroje nestačí a na ty co tvoří hodnoty zbývá čím dál méně.
Pokud budou takhle pokračovat dál, nebo se nás přes jasnou zprávu z těchto vole, že chceme mír, přesto pokusí dotlačit do mlýnku na maso, zbývá tu ještě možnost úplně vystoupit ze systému. Dotovat to tady ze zámoří nemá nikdo v plánu.
 
Cituji: Souhlasím s Vámi, že jsme si všichni rovni a de jure Moraváci a Slezané jsou prostě Češi i když oni to tak třeba de facto necítí.

Víte, ono je důležité, kdo jim do hlav vkládá, aby to tak necítili a proč. Myslím, že odpověď na tuto otázku je dost důležitá a měl by si ji položit každý. Co mu to přinese? Co to přinese společnosti? Jaká to v sobě skrývá úskalí? A podívat se na Ukrajinu, podívat se na Jugoslávii, kde rozdělili jeden národ na Srby a Chorvaty (tam se jim to podařilo díky náboženství - katolíci/pravoslavní). Nevidím, že by někomu to rozdělení přineslo něco dobrého. Stejně jako to nepřineslo nic dobrého Čechům a Slovákům, kterým teď jen snadněji vybírají kapsy. Jiná věc je, že by nás dokázali proti sobě snadno poštvat, kdybychom zůstali v jednom státě, takže za daných okolností uznávám, že pro naše vztahy Čechů a Slováků celkově bylo za daných okolností větším přínosem rozdělení, je to určitě bezpečnější. Tím ovšem myslím naše další vztahy po "sametové" revoluci, rozhodně nesouhlasím s tím, že by teď byly lepší než za socialismu, kdy jsme si jako národy vzájemně pomáhaly a tvořily podle mne velmi úspěšný jednotný stát. Ovšem hledat umělé rozdíly v českém národě a dále dělit to, co je jednotné, a vytvářet tak předpoklady k budoucím velkým problémům, je hloupost, stejně jako tomu napomáhat. Hodně lidí se nad tím z hlediska řízení, fakticky našeho ovládání, nezamýšlí, to chápu, ale tady snad už jsme o něco dál, ne?
Je zajímavé porovnat
Rozdělení
Jugoslávie, ČSFR, SSSR, = oslabení
Sloučení
NSR a NDR = zesílení

Dle mého právního názoru bylo rozdělení ČSFR protiústavní a aby se to zakamuflovalo byl následně odhlasován zákon. Osobně se vnitřně nedomnívám, že by to bylo pro naše národy přínosem. V žádném ohledu.

Že jsme si pomáhali je fakt se kterým souhlasím, ale jak jsem uvedl moje první žena byla ze Slovenska a její otec se pokaždé divil, že si nemohla najít Slováka a musela si najít Čecha (nejsem čistokrevný Čech). To jsem vnímal a také jsem to cítil při některých návštěvách na Slovensku, podotýkám, že ne na všech, něco tam bylo, těžko definovatelné, ale občas to bylo cítit.

A důvod, proč se jim celkem snadno podařilo nás rozeštvat je ten úděsný úpadek školství, pozvolný rozklad rodinných vztahů, různé druhy indoktrinace a neschopnost samostatného myšlení a analyzování.

Tady jsme již o mnoho dál ale nemáme pozici na akci.

Myslím si, že spolupráce našich národů by byla žádoucí a plodná, ale bohužel s tou sqadrou, která je u kormidla to bude obtížné. Přeji Vám i všem hezký den.
 
Je zajímavé porovnat
Rozdělení
Jugoslávie, ČSFR, SSSR, = oslabení
Sloučení
NSR a NDR = zesílení

Dle mého právního názoru bylo rozdělení ČSFR protiústavní a aby se to zakamuflovalo byl následně odhlasován zákon. Osobně se vnitřně nedomnívám, že by to bylo pro naše národy přínosem. V žádném ohledu.

Že jsme si pomáhali je fakt se kterým souhlasím, ale jak jsem uvedl moje první žena byla ze Slovenska a její otec se pokaždé divil, že si nemohla najít Slováka a musela si najít Čecha (nejsem čistokrevný Čech). To jsem vnímal a také jsem to cítil při některých návštěvách na Slovensku, podotýkám, že ne na všech, něco tam bylo, těžko definovatelné, ale občas to bylo cítit.

A důvod, proč se jim celkem snadno podařilo nás rozeštvat je ten úděsný úpadek školství, pozvolný rozklad rodinných vztahů, různé druhy indoktrinace a neschopnost samostatného myšlení a analyzování.

Tady jsme již o mnoho dál ale nemáme pozici na akci.

Myslím si, že spolupráce našich národů by byla žádoucí a plodná, ale bohužel s tou sqadrou, která je u kormidla to bude obtížné. Přeji Vám i všem hezký den.
To máte tak u těch mnohonárodnostních manželství. Obvykle to bývá tak, že se mezi sebou mohou škorpit, to už je lidské a každá záminka vhodná a použitelná, jde-li o hádku, ale když pak přijde například řeč na daný stát v rozpravě se třetí osobou/stranou, začne ho obvykle ta, co doma na něj nasazuje, zuřivě hájit :) Povšimla jsem si toho víckrát. Tj. své rodinné (v daném případě dva státy) mohu kritizovat já sám, ale nikdo třetí, ať mi na ně nešahá. Tyhle běžné věci bych nevztahovala na národnostní nesnášenlivost.
 
Já dnes mám jen malou poznámku k proběhlé volbě. Pracuji ve službách a dnes je na lidech hodně znát naštvanost, podrážděnost. Pondělky bývají obecně náročné, ale dnes je to o stupeň výš. Je vidět, že všichni nejásají z výsledku volby.
 
A důvod, proč se jim celkem snadno podařilo nás rozeštvat je ten úděsný úpadek školství, pozvolný rozklad rodinných vztahů, různé druhy indoktrinace a neschopnost samostatného myšlení a analyzování.
To je ta automatická volba menšího zla , kdy zlo zakoření a stane se generační .
Další generace toto zlo bere jako "to se rozumí samo sebou" .
 
Pokud budou takhle pokračovat dál, nebo se nás přes jasnou zprávu z těchto voleb, že chceme mír, přesto pokusí dotlačit do mlýnku na maso, zbývá tu ještě možnost úplně vystoupit ze systému. Dotovat to tady ze zámoří nemá nikdo v plánu.
Ano maximálně využít "švejkování", Babiš oživuje tuto matrici. Organizovaný odpor je nebezpečný - v jeho likvidaci jsou elity opravdu dobří (udělají pár výstražných příkladů a ostatní zastraší). Silný spontánní odpor ze zdola je jejich noční můrou s tím nemohou strukturně pracovat, když se cukneme nebudou moci nic dělat, musí to však chtít většina, aby nedošlo k rozdělení národa (to by jim naopak hrálo do not). Trpělivě počkat až bude "téci do bot" (to se mi v praxi velmi osvědčilo).

Za možný vývoj považuji, že místo "mlýnku na maso" pro lid bude řežba mezi elitami o zbývající "tučná sousta". Elity drží pohromadě USA četník, jakmile bude jeho síla slábnout i v informačním poli mohla by nastat matrice "šíleně smutná princezna", kdy kuli pikle a pak skončili v ringu.
 

Pavel přijímá gratulace ze světa. Volat si bude se Zelenským i s Tchaj-wanem​

Propojení telefonu Pavla se Zelenským. Vše je práce protokolu, říká Svoboda
Zdroj: https://www.idnes.cz/volby/cyril-sv...fonat-hovor-statnici.A230129_141820_volby_klf

Nově zvolený český prezident promluví s tchajwanským prezidentem​


Čína se zlobí. Pavel si telefonoval s tchaj-wanskou prezidentkou https://echo24.cz/a/HBDn5/zpravy-domaci-prezident-pavel-telefonat-na-tchajwan-cchaj


EB

Vrchní eskalátor​

Týden před svým zvolením prezidentem řekl Petr Pavel Deníku, že jmenování Borise Pistoriuse německým ministrem obrany je pro Ukrajinu špatnou zprávou, protože Pistorius kdysi vyzýval proti ruským sankcím. Klíčové nakonec podle Pavla bude, jak se Německo jako celek postaví k summitu NATO v červnu tohoto roku. Den po svém zvolení Pavel naznačil, že je pro vyslání nadzvukových letounů na Ukrajinu. Nechceme-li dopustit, aby Rusko na Ukrajině zvítězilo, řekl (v čase 43:50), musíme tu situaci dovést do stavu, kdy Rusko pochopí, že v této válce vyhrát nemůže. Stalo se tak jen pár hodin poté, co německý kancléř Olaf Scholz listu Tagesspiegel řekl, že vyslání stíhaček se vůbec neřeší a že je proti tomu, aby se neustále licitovalo o zbraňových systémech. Zda Pavel koordinoval své snahy o nátlak na Německo s ministrem zahraničí Janem Lipavským, není zřejmé, ale Pavel neztrácel čas, aby ukázal, že s ukončenými prezidentskými volbami se česká exekutiva pustí do eskalace konfliktu na Ukrajině.
 
Naposledy upravené:
To máte tak u těch mnohonárodnostních manželství. Obvykle to bývá tak, že se mezi sebou mohou škorpit, to už je lidské a každá záminka vhodná a použitelná, jde-li o hádku, ale když pak přijde například řeč na daný stát v rozpravě se třetí osobou/stranou, začne ho obvykle ta, co doma na něj nasazuje, zuřivě hájit :) Povšimla jsem si toho víckrát. Tj. své rodinné (v daném případě dva státy) mohu kritizovat já sám, ale nikdo třetí, ať mi na ně nešahá. Tyhle běžné věci bych nevztahovala na národnostní nesnášenlivost.
Tak to bude, pozoroval jsem to i druhou manželkou (Filipínka) a to co píšete má základ. Jsou však výjimky, kdy smíšená manželství přežijí i nejhorší. Jen škoda, že jich je málo ...
 
Oznámení od moderátora:
Uživatel Andrey (píšící zejména v tomto vláknu diskuse) dostal BAN, protože neměl zájem o dialog v diskusi (vzájemné si vysvětlování postojů).
Postoval sem další a další, často vzájemně nekonzistentní názory (např. Aeronet, další uživatelé z jiných diskusí apod). Někteří zde na tuto nekonzistenci poukazovali, ale vždy bez reakce diskutujícího Andrey. Další příspěvky (již v režimu ruční schvalování) Andrey se netýkaly odpovědí ostatních uživatelů - třeba jak ke svým závěrům dospěl, ale přinášel nové "bomby" nalezené v útrobách internetu.
 
Naposledy upravené:
Oznámení od moderátora:
Uživatel Andrey (píšící zejména v tomto vláknu diskuse) dostal BAN, protože neměl zájem o dialog v diskusi (vzájemné si vysvětlování postojů).
Určtitě to byl Milanče,jak jsme ho znali z osatních KSB stránek , i když zlepšil ČJ.
 
Kdo skutečně vyhrál a kdo prohrál?
 

Spojování společnosti se nekoná. Producent zaslechl po volbách slova Fialy i Pavla​

- Návštěva paní Čaputové, která je na Slovensku mimořádně neoblíbená, také o lecčems vypovídá. Je evidentní, že je čím dál tím více ohrožena spolupráce v rámci V4.
Naznačil jste, že Petr Pavel půjde vládě na ruku. Co od něj lze dále očekávat?
Ve vztahu k vládě od něj neočekávám nic. Pokud, tak od jeho poradců. Přičemž ve vládě není jediný ekonom, Pavel není také ekonom, ani vzdáleně, takže vše budou mít v rukou lobbisté a poradci – lobbisté a poradci bez sebemenší odpovědnosti k voličům, s bůhvíjakými zájmy.
Pavel je sice občanským kandidátem formálně, ale ve skutečnosti to vidíme na nadšené podpoře politiků pětikoalice, že se jim ulevilo. Bylo krásné, když premiér, který přijel vítězi voleb poblahopřát, mluvil před novináři za Pavla, co a jak bude a jak by co mělo být ve věci jejich spolupráce, a Pavel tam stál jako školáček. To jsou všechno ty skutečné signály.

Vytvořilo se tady jedno mocenské centrum na Hradě, o němž nevíme, kdo v něm bude mít hlavní slovo, a současně veškerá moc je nyní v rukou jedné skupiny, která smýšlí stejně, včetně aktivisty Rychetského. Takto demokratická dělba mocí nevypadá a nejsem z toho vůbec klidný. Přece jen jsem na té Národní třídě jako student byl a nějak jsem se podílel na událostech dalších dní; základ byl odstranit vládu jedné strany, té, které byl pan Pavel v těch dnech stále členem . . .
 
Ano maximálně využít "švejkování", Babiš oživuje tuto matrici. Organizovaný odpor je nebezpečný - v jeho likvidaci jsou elity opravdu dobří (udělají pár výstražných příkladů a ostatní zastraší). Silný spontánní odpor ze zdola je jejich noční můrou s tím nemohou strukturně pracovat, když se cukneme nebudou moci nic dělat, musí to však chtít většina, aby nedošlo k rozdělení národa (to by jim naopak hrálo do not). Trpělivě počkat až bude "téci do bot" (to se mi v praxi velmi osvědčilo).

Za možný vývoj považuji, že místo "mlýnku na maso" pro lid bude řežba mezi elitami o zbývající "tučná sousta". Elity drží pohromadě USA četník, jakmile bude jeho síla slábnout i v informačním poli mohla by nastat matrice "šíleně smutná princezna", kdy kuli pikle a pak skončili v ringu.

Zeman přiletěl do Bělehradu, Vučić ho přivítal s otevřenou náručí​

https://www.novinky.cz/clanek/zahra...vucic-ho-privital-s-otevrenou-naruci-40421414

zeman-vucic-belehrad-srbsko.jpeg

"Tuhle válku vyhrajeme! Za anglickou královskou rodinu a Bidena."

Pokud si připustíme, že 3.350.000 lidí skutečně volilo Pavla. Přimknutí se k hroutícímu se starému západnímu světu a jeho ho.notám (volili raději mít svůj klid a zajetý řád = vyzkoušené jistoty a odmítají riskovat změnu). Nezbývá než vyčkat, až se věci v okolním světě posunou (a u nás v ČR zhorší) natolik, že už nezbude nic jiného než se přizpůsobit nové realitě. Většina musí nejprve sama chtít změnu.
Co můžeme v takové situaci dělat? Asi nezbývá než protistraně nebránit nebo dokonce pomoci přehnat realizaci jejich plánů a představ do extrému. Až bude dnes stále ještě spokojená většina rýt držkou v zemi, tak se snad objeví poptávka po změně i v hlavách dnešní mladé generace.
 

Pavel se sešel s šéfem BIS Koudelkou, plánují se scházet pravidelně​

Petr Pavel se sešel se šéfem BIS Koudelkou. Chce ho jmenovat generálem​

Nově zvolený prezident Petr Pavel má za sebou první setkání s ředitelem Bezpečnostní informační služby (BIS) Michalem Koudelkou.
„S Michalem Koudelkou jsme probrali nastavení vztahů a spolupráci do příštích měsíců. Bezpečností rizika, kterým naše země čelí, vnímáme podobně. Počítám s pravidelným setkáváním a těší mě, že se má rozhodnutí budou opírat o kvalitní informace,“ uvedl Pavel.
 

Pavel se sešel s šéfem BIS Koudelkou, plánují se scházet pravidelně​

Petr Pavel se sešel se šéfem BIS Koudelkou. Chce ho jmenovat generálem​

Nově zvolený prezident Petr Pavel má za sebou první setkání s ředitelem Bezpečnostní informační služby (BIS) Michalem Koudelkou.
„S Michalem Koudelkou jsme probrali nastavení vztahů a spolupráci do příštích měsíců. Bezpečností rizika, kterým naše země čelí, vnímáme podobně. Počítám s pravidelným setkáváním a těší mě, že se má rozhodnutí budou opírat o kvalitní informace,“ uvedl Pavel.
Generálů bude jak hnoje ale kdo bude pracovat a bojovat to jasné není.
 
Naspäť
Top Bottom