Popolvár
Známy člen
na zakrytie zlyhávania imunity po covid “mňamkách”…Ďalší pobudený strach
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
na zakrytie zlyhávania imunity po covid “mňamkách”…Ďalší pobudený strach
Áno, no nielen na to. Práve preto, že väčšina davu ostala v starých koľajach a nevynaložili takmer žiadne úsilie aby prestali veriť stredovekým bludom o vírusoch, tak tento blud, hoci dostal seriózne údery, je ešte stále dostatočne pevný, aby ho takýmito "opravami" jednoducho udržali funkčným.na zakrytie zlyhávania imunity po covid “mňamkách”…
za teba v poriadku, ja to mam rovnako ale ako chces pracovat s mutagennym faktorom miest a koncentrovanych oblasti, kde je signalizovane premnozenie druhu a priroda sa snazi odstranit prebytocny biologicky material? ako chces vybudovat imunitny system vsetkym detom, ked nemaju pristup k domacej strave, k pode, zvieratam ale ziju v sterilnom prostredi?Za mňa, svoje deti nenechám očkovať proti ničomu ...
V tomto sa jednoducho musíme "vrátiť v čase" do dôb "zaostalých".
Poviem to tak, ja s tým mám ako pracovať. Venujem tomu svoj život a svoj čas, môj životný zámer ide práve smerom návratu k tomu, čo je zdravé aj v týchto oblastiach, ktoré si vymenoval. No a pre ostatných, ktorí ešte týmto smerom nejdú, je otovrená táto téma k diskusii, aby objavili ako z toho von. Zmenou postoja k medicínskym dogmám to iba začína.za teba v poriadku, ja to mam rovnako ale ako chces pracovat s mutagennym faktorom miest a koncentrovanych oblasti, kde je signalizovane premnozenie druhu a priroda sa snazi odstranit prebytocny biologicky material? ako chces vybudovat imunitny system vsetkym detom, ked nemaju pristup k domacej strave, k pode, zvieratam ale ziju v sterilnom prostredi?
S tým sa jednoznačne dá súhlasiť, ALE!:Neustálé strašení. Bláboly o nemoci X, černém kašli a dalších nesmyslech jsou jen psyop. linka
Rusko sa po sankciach aj v tomto ocistilo ale v konecnom dosledku sa juzne trasy este viac zaplnili. Cestovalo sa vzdy ale nikdy nie v takom objeme, lebo to nebolo financne dostupne ale casovo dostupnejsie pred zmenou frekvencii biologickeho a socialneho casu - lodou, konom... dnes chce kazdy vidiet vsetko a rychlo - praca chvatna malo platna. Ako povedal azda najvacsi slovensky cestovatel Ferko Kele, cestovatelov je malo lebo vacsina su len cestujuci bez zameru a vyssieho zmyslu a o tom je prave cestovanie, aspon na chvilu zabudnut na svoju vsednu biednu existenciu.Západný svet je (momentálne) chorý.
Cestovanie mimo to, ktoré je pracovné v manažérskych a politických funkciách, uznávam jedine to, ktoré nie je útekom = "PROTI nude a stereotypu". Z toho plynie, je to túžba srdca spoznať svet = "ZA". A tu pútnik nie je nijako obmedzený. Keď chcem cestovať, idem bicyklom, pešo, stopom ... skrátka idem, pretože je to moja záľuba a chcem spoznať svet. Lenže to, o čom píšeš, vlastne odhalí a oddelí ozajstných cestovateľov, od "utečencov". Cestovateľ nepotrebuje kopu peňazí, aby sa na 2 týždne vyparil do rezortu riešiť si svoj komplex nešťastného žiteľa. Cestovateľ sa zoberie a ide. Niekde aj pobudne, medzi ľuďmi, zarobí si tam peniaz, spozná tam kultúru, ľudí, získa priateľov a pohne sa ďalej. Zas sa niekde zastaví, na nejakom mieste, ktoré ho zaujme. Pobudne tam určitý čas, a ide ďalej. Kde k tomu potrebuješ bohatstvo? Mám známeho, ktorý takto prešiel Čínu a kus sveta.tak by mal situaciu vyuzit teraz pretoze je dost mozne ze o par rokov bude letecka preprava vysadou bohatych.
A toto je práve ono. To nie je cestovanie. To je cestovateľský KONZUM. A určite súhlasím, že cestovalo sa aj predtým, a nebolo to tak dostupné, ale na takú cestu sa nevydávali väčšínou len preto, že mohli. Dnes môžeš. A tak ideš. Prečo? Lebo si chceš stihnúť "užiť život", veď mladý si len raz a keď budú deti, už nič nestihneš, zostarneš a po smrti, ktovie čo bude, .... proste faktor času, obmedzenosti života na Zemi a ideológia, ktorú do nás tlačili tisíce rokov, totiž, že po smrti je spravodlivý boží súd a jednou z možností je aj večné zatratenie na nekonečno, spravila svoje. Konzum je výsledkom práve tohoto. A od toho sa odvíja aj obrovský kopec nemocí. Pretože my (mnohí z nás) nežijeme. My len utekáme pred smrťou, ktorá nás kedysi čaká. Lineárnosť času v podvedomí spôsobuje efekt neustáleho napínania síl v zápase o výhru s ním, resp. o získanie dostatočného množstva zážitkov/benefitov ... vytlčenie z neho maxima, aby mal cenu. Alkohol, drogy, tabak, sex, úchylky ... prečo to má taký úspech?Cestovalo sa vzdy ale nikdy nie v takom objeme, lebo to nebolo financne dostupne ale casovo dostupnejsie pred zmenou frekvencii biologickeho a socialneho casu - lodou, konom... dnes chce kazdy vidiet vsetko a rychlo
Áno, je vynikajúce. Vynikajúca symfónia hostiteľa a hosťa.celé to video je výborné.
ereport.sk
Jazyk elit, které nemusí pracovat a mají finanční bezpečnost zajištěnu ze zákona a doživotně a co se týká jejich dětí, tak mluví přesně toto:Neočkované deti majú výrazne lepšie zdravie – uvádza The Epoch Times (USA)
Čo nepotrebuješ, to neber ...
![]()
Neočkované deti majú výrazne lepšie zdravie – uvádza The Epoch Times (USA) - OZ Biosféra
Štúdia s 2 000 chlapcami a dievčatami narodenými v období od novembra 2005 do júna 2015 zistila, že očkované deti mali výrazne vyššiu pravdepodobnosť oneskoreného vývoja, astmy, infekcií uší a gastrointestinálnych porúch. Deti, ktoré … Read Morewww.biosferaklub.info
... to je také základné pravidlo, ktorým by sme sa mali riadiť. Akonáhle ti chce hocikto nahovoriť, že potrebuješ toto aj toto a ešte aj hento, tamto a aj hento, je to figúrka s názvom "podomový predavač hrncov". A keď tohoto vieme vyprevadiť svojím smerom, nemal by byť problém vyprevadiť jeho smerom ani doktora, masmédium, politika, či hocikoho, kto nás tlačí do užívania medikamentov a vpichovania neznámych látok do organizmu. Tým skôr, že ide o zdravie našich detí a nás samých ...