@Počtář
Souhlasím s komentářem, nesouhlasím jen s tou douškou o "kopancích do SPD".
Já nevím vůbec, co psal či nepsal vzduchonet - já mám jen svůj názor na SPD. Vkládala jsem do nich velké naděje - bohužel, pletla jsem se.
Jedna věc je věcná kritika, druhá věc jsou laciné kopance založené na lžích, polopravdách nebo manipulacích.
Což dělá jak vzducho-net, tak to začal dělat i Koller. Tím u mne skončila jeho důvěryhodnost, lámu nad ním hůl. Taky nechutně kydal na Kapala, přitom to byl Koller, kdo utnul skype v živém vysílání.
Souhlasím, ohledně SPD v poslední době cítím také určité zklamání. Nasrali mě, že nepodpořili Babiše přímo, ale pouze nepřímo. Což mi vadilo 2x: jednak samo o sobě, druhak počítám, že jim kvůli tomu šli dolů preference. (Vlastně mi vadilo i to, že SPD vůbec postavila vlastního kandidáta na prezidenta, ale je otázka, jestli si mohla dovolit ho nepostavit. Celá ta kampaň mi nakonec připadla, jako že ANO a SPD jedou kampaň ne na volbu prezidenta, ale spíše na příští parlamentní volby. Všichni si myslí, že AB prohrál prezidentské volby a přitom on možná vyhrál ty parlamentní. Vzhledem k velkému rozdílu počtu hlasů PP/AB ve druhém kole se stejně ukázalo, že Bašta neměl praktický význam. Ano, část voličů SPD volilo Baštu, objektivně nejlepšího kandidáta, ale část voličů SPD takticky volila stejně AB, např. já. Možná někteří věděli, že Babiš “nemá” být zvolen a podle toho hráli.)
Takže i kdyby SPD podpořila AB přímo, stejně by to nezajistilo jiného prezidenta. Takže to jsou emoce. Když došlo na věc, snažila se SPD obstruovat >společně< s ANO. Je otázka, jestli nemohli/proč nechtěli - >ani< jeden - obstruovat víc. Každopádně měl Okamura projev 8 hodin v kuse a Babiš taky nezůstal o moc pozadu.
Jo, taky mě nasrali, že se připojili k té “moravské” zákonodárné iniciativě (zemské znaky a vlajky), ale zase je třeba říct, že pravděpodobně nemělo cenu čurat proti větru, tato iniciativa šla napříč všemi parlamentními stranami.
Možná SPD ztratilo na razanci, více manévruje, ale počítám, že v téhle situaci nejde dělat výsledky. Což platí nejen pro 20-ti poslancové SPD, ale i pro 71-poslancové ANO.
Avšak není všem dnům konec! Počítám, že SPD ještě budeme potřebovat.
Rajchl není náhrada za SPD, spíše doplněk, a to pravicový doplněk - pokud bych měl použít tento sice klasický, ale aktuálně poněkud vyprázdněný pojem. Navíc mám pocit, že se mu začíná nějak podezřele dařit a začal být až moc silný v kramflekách. Kdo ví, co všechno se může vyklubat.
V tomto příspěvku
…sledovat jeho >řeč celého těla< a >mimiku obličeje<.
jsem pod tlačítkem “Skrytý text” vypočítal, jaké jsem měl pocity z projevu Rajchla na demonstraci 11.3.2023. Neberu to na lehkou váhu.
Počítám, že chyba je číst vzducho-net a všechno mu věřit. Ale stejně tak počítám, že je chyba vzducho-net ignorovat. Kdybych byl býval pořádně četl vzducho-net a všiml si, jak vzducho-net okatě tlačí Blaška, zatímco “normálně” nenechává před každými volbami na SPD nit suchou, pravděpodobně bych nevolil projekta generála Blaška do europarlamentu a nemusel bych pak několik let čekat na jeho definitivní samoodpis.
(Mimochodem: a nemohl být >generál< Blaško zkušebním balónkem, na kterém byla vyzkoušena volební šablona “generál”, a která pak naostro zafungovala při zvolení Pávka p-rezidentem?)
S pomocí vzducho-netu lze zavčas odhalit všelijaké “projekty” a “krtky” viz zde
…operace čučkařů proti SPD pomocí projektů jako Marek Černoch, Lubomír Volný, Robert Vašíček atd., vždy v pravý čas těsně před volbami a mohutně ozvučováno aero-netem nebo studiem Tapin-Radio SVCS.
Což je jedna z věcí, která mne utvrzuje v tom, že SPD režimu vadí. A jako negativní reklamu to brát nelze, protože výsledkem je poškozování SPD, snaha o rozpad či snaha o převzetí řízení.