2023 slov

Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Poprosím každého najprv si prečítať tento Udov príspevok. Alebo aj ďalšie.
Ak by sme vychádzali čisto z toho, že naozaj aj mnoho ľudí čo sa zaujíma o KSB, prechádza od jedných autorít k druhým. Tak asi niet sporu, že mnohí za takú KSB autoritu majú Pjakina.
Pamätám si presne aká senzácie bola, ten jeho rozhovor pre českého moderátora. Popolvár to krásne rozobral. A mne na základe postrehov Joxa, Popolvára a Uda trklo, že nikto v žiadnom komentáre sa neohradil alebo nenaštval, že Praha je židovské okultné centrum. Normálne mi to príde ako tichý súhlas, (hrdosť?), že Praha je centrom riadenia. No je to okultné židovské (podľa Pjakina) centrum!!!

Ja mám Prahu rád, je to krásne mesto, ide o to, kto si to tam osedlal. Kedy sa začne v ČR riešiť toto? Vôbec som nezaregistroval od českej komunity otázku "Čo s tým?" alebo ak to nie je pravda, tak konfrontovať ho. Takto mi príde, že to nikomu (nahlas) nevadí.
No, já mám zase pocit, že naopak Slováci mají problém s tím, že Praha byla nazvána nějakým důležitějším centrem, tento komentář je toho více než dobrým důkazem. Fakticky se zde říká, že se Češi vytahují na Slováky, protože Praha je okultním centrem a vůbec jim nevadí, že v negativním slova smyslu, hlavně že je tím centrem a mohou se povyšovat. Takže bych si napřed sáhla do vlastního svědomí, co mi vlastně tlačí na mou vlastní psychiku a zda je to vůbec podložené. Nechápu tu fascinaci těmi židy. Tady v diskusi, i z české strany, bylo několikrát naznačeno, že je nutné přebírat řízení, měnit ho na lidské. Kdežto ze slovenské strany je striktně odmítána Praha jako možné řídící centrum a cítím, že ti židé jsou využíváni pouze jako dobrá záminka. Ten Čech jako dozorce od Luda, to je prostě už jen třešinka na dortu. Takže podle mne se tu jen rozehrává matrice ukrajinizace Slovenska, nic víc a nic míň.

Co se týče té fascinace okultními věcmi, tak to je v KSB popsáno zcela jasně. Ano, je možnost dostat se předčasně na vyšší úrovně za pomoci různých tréninkových technik, ale v důsledku to může člověku, který tímto způsobem fakticky obchází přirozený postup, tj. pozvedání své mravnosti, způsobit velké potíže sobě i svému okolí a obvykle to lidi neposouvá směrem k lidství, už jen proto, že i když to daný člověk zvládne, neposouvá se s ním dál celá společnost a vede to jen k vytváření další "elity". Možná by ani to nemuselo být tak zlé, pokud by dokázala své schopnosti využít k zlepšování života lidí a posouvání je dál, jenže podíváme-li se na praxi, tak se jí to nikde nepodařilo, pokud si vůbec podobný úkol vytyčila (viz např. Indie). Zatímco bolševici k tomu, aby na dlouhé roky zlepšili život lidem prakticky na celé planetě, žádný okultismus nepotřebovali. Prostě si vytyčili za cíl, že to udělají a praktickými kroky to začali okamžitě realizovat.

Uvedu úryvky z DVTŘ, které charakterizují přístup k tomu okultismu a podobně:
Kromě toho není samostatné provádění psychofyziologických cvičení podobného druhu bez kontroly a pomoci ze strany zkušenějších lidí pro psychiku bezpečné: „jogíni samouci“ tvoří jednu ze skupin pacientů v psychiatrických nemocnicích. Příčina spočívá v tom, že každá jóga je svého druhu „hackerstvím“ v tom smyslu, že se jedná o svévolné získání přístupu k těm či oněm informačně-algoritmickým zdrojům. Tato svévole může být realizována relativně bezpečnými cestami, ale může také přivést psychiku jedince do takového stavu, kdy přestává být z hlediska životní činnosti funkční. Právě z tohoto důvodů jsou historicky vzniklé ustálené praktiky jóg různého druhu založeny na tom, že učitel svým žákům předává určité znalosti a návyky bezprostředně v osobním kontaktu a samostatné svévolné jednání není v tomto ohledu mírně řečeno povzbuzováno.

To samé se, jenom ještě ve větší míře, týká i různorodého „šamanismu“ založeného na užívání těch či oněch lektvarů působících na fyziologii, kde hrozí nebezpečí otravy (a to i smrtelné) nebo vzniku závislosti.

A přestože úspěchy pokročilých jogínů jsou působivé, tak je Indie, kde se jóga zrodila, a kde se v návaznosti pokolení po dobu mnohých staletí stále obnovuje, jednou z nejproblémovějších společností globální civilizace. Hlavní příčinou této skutečnosti je individualismus všech jogínů. Vzhledem k tomu, že není možné každému dítěti od dětství přidělit „pokročilého guru“, získávají nositelé tradic jógy ve společnosti v podstatě „elitářské“ (i když ne klanově-„elitářské“) postavení a díky rozdělení společnosti na dav a „elitu“ nepřispívají k řešení problémů společnosti.

Nebo zde:
Mnohým se zdá možnost získání všelijakých „nadpřirozených schopností“, které by jedinec dokázal svou vůlí ovládat v bdělém stavu, velice lákavá. Jenže psychika jedince je informačně-algoritmický systém, ve kterém do sebe musí všechny komponenty zapadat. A jedno z nebezpečí svévolného osvojování praktik umožňujících rozšiřovat vědomí apod. spočívá v tom, že pokud jedinec do svého vědomí přijímá více informací, než je schopen vědomě vstřebat, tak ve větší či menší míře přichází o své sebeovládání (o schopnost v životě uvědoměle ovládat své chování): ve výsledku informační toky, které nestačí vstřebávat, člověka tíží a pohání životem přibližně tak, jako když podzimní vítr honí po povrchu rybníku spadlé listy a přelévá je vlnami.
---
Jinak co se týče diskuse vůbec, tak pokud se někdo cítí být povolán znalcem KSB, tak by se neměl nad lidi povyšovat, ale naopak se jim pokud možno jednoduchým způsobem KSB snažit přibližovat. Jestliže bych byla začátečník a přečetla si některé zde diskutující, tak bych si řekla, že to musí být pěkná blbost a šla od toho. Ono někdy méně je více.



 
"Kdo chce, hledá způsoby, kdo ne, hledá důvody."

Ta sdělení některých slovenských Maďarů protiřečí názoru obecně slovenskému. Vezmu si na pomoc brilantně čisté myšlení Vasila Bilaka, jak by to řešil on, když by mu na udržení pracně vytvořených dobrých vztahů záleželo. Stačí si poslechnout pár vteřin, cituji:
"..myslím si, že to mohlo skončit jinak..,..bylo potrebné mnoho napraviť..,..bylo potrebné sa dohodnúť..,..bylo potrebné rokovať..,..s takou panikou a takým hrmotom ustúpiť, to si myslím, nebolo nutné.."


Faktor druhý – pozitívny - „šem Golema“ symbol okultného židovského pragocentrizmu (Praha pod jeho vplyvom nikdy nebude schopná blokovej spolupráce, a vždy to bude smerovať ku konglomerátu)
  • Z hlediska praktického obecného řízení, nejen v davo-"elitarismu", je životně nutné opětovné pokusy o konglomerát očekávat, a být na ně připravený, od všech spolupracujících stran, nejen ze strany Prahy. To platí jak pro vás, tak pro nás, to platí pro všechny, na všech úrovních řízení. I když se nová spolupráce bude tvářit jako bloková, sluníčková, ruská koncepce, velkouherská, apod.. Bez vlastních účinných pojistek se neobejde žádná spolupráce s nikým! Je-li Slovensko připraveno na takovou spolupráci, je jedno s kým začne, není-li, platí totéž..
  • Nelze ani předjímat, že spolupráce s "okultní" Prahou musí být pro její "přátele" vždy a jistě méně výhodná, než spolupráce s kýmkoliv jiným. Může zde platit: "Moudrý nepřítel je lepší, než hloupý přítel". Navíc, když slabiny toho nepřítele důvěrně znám a v jeho zádech mám své bratry..
  • Praha, stejně jak všichni ostatní v této době, bude okolnostmi donucena spolupracovat. Bez toho už nepřežije nikdo! Potom bude zase záležet na pružnosti řízení přizpůsobit se novým podmínkám a obhájit své místo na slunci. Dělala to někdy špatně?
A že zodpovedanie tejto otázky je mimoriadne dôležité, naznačuje aj dávne proroctvo Sibyly ohľadom tretej svetovej vojny: „Praha bude zničená, nezostane v nej kameň na kameni...“
Tretia svetová vojna prebieha.
  • Jaké lepší zprávy a doporučení ke spolupráci pro "Prago-skeptika" než toto může být?! Prago-okulto-centrismus bude okolnostmi potlačen v každém případě, viz výše..
Otázka druhá: Čo konkrétne spôsobuje, že Praha je okultným centrom židovstva? Čo sa tam nachádza? Čo v skutočnosti je „šem Golema“?
Tu odpoveď ani indíciu zatiaľ nemám.
  • Jinými slovy, celý příspěvek nakonec jeho autor sám zpochybní prohlášením, že vlastně sám nezná podstatu obavy, na základě které poskládal několika-dílný, nesourodý, výtvor.
  • Prohlášení autority "Říkal to Pjakin", t. č. mluvící hlavy Euroasijců, jako jedinný výchozí bod?!
  • Tím pádem pochopený způsobem prospěšným pro jejich řízení, přitom Golem nemusí mít vůbec nic společného s nějakým opotřebovaným řídícím nástrojem právě se nacházejícím v posledním tažení - poslední etapě PFŘ, který se může nacházet na území Prahy stejně tak, jako na území Vídně, Bratislavy, Varšavy, Budapešti, apod..

Vasilu Bilakovi zřejmě na udržení několika pokoleními trpělivě budovaného tandemu soustátí, poměrně úspěšného, i v duchovních záležitostech (právě díky jejich potlačování), ne, že ne (!), záleželo. To považuji za prvotní.

Někteří slovenští Maďaři to tak necítí, protože raději slouží Euroasijcům (mají to úkolem?) a "ukrajinizací" Slovenska ho samozřejmě tlačí zpátky do Uher. Poučný pokus o zneužití síly druhé priority v přímém přenosu.

"Každý v míře svého chápání a svých znalostí pracuje na sebe a v míře svého nechápání a svých neznalostí pracuje na toho, kdo zná a chápe více."
"Aktivní blbec je horší jak třídní nepřítel."
"Podurčenec horší Turka."

To je celé..
 
Naposledy upravené:
Dôvod vzniku a priebehu diskusného vlákna “2023 slov”
Popolváre - tos ty sám dával dohromady? No... jako bys seděl na trojnožce v Delfách = hulil u toho hodně silný matroš.
Promiň - nejde mi s tím naložit jinak.
Začnu hned u začátku, kde popisuješ, jak se KSB šířila. Jediná správná osoba tam byl jmenovaný Hox. Pokud mě paměť neklame, byl to on, kdo pro komunitu Levanetu objevil Petrova. Později i materiály Mrtvé vody - a to, myslím, již za pomoci Taura.
První informace z Petrova jsem na Zvědavce "zanášela" já. Překvapen? Můžeš být, ale je to tak.
Lidé jak Udo, Kysučan - na ty jsem upozornila Hoxe já, protože jsem tyto diskutující znala ze Zvědavce. A na Leva vyvstal problém s překlady. Bylo nás velmi málo ruštinářů a co se mě týká - já byla schopná překládat články od VP SSSR, ale ne odborné texty typu Mrtvá voda.
A Pjakin? Toho pro komunitu objevil Taurus a střídavě jsme ho překládali spolu - jak kdo se toho chopil. Jen do diskuse, stručný obsah do komentáře. No a pak jsem si všimla skvělé práce paní Ireny, která začala překládat pro Outsidermedia.
(I zde jsem si chodila číst a dokonce jsem si se dvěma členy i psala = vyměňovala zkušenosti. Dodnes si těch stránek velmi vážím.)
Hoxe jsem tedy nasměrovala na Irenu - a je z toho spolupráce přes mnoho let.
Tolik k šíření KSB.

Dál - jestli dobře chápu - opisuješ "příběh", kde židovský egregor usiloval o převzetí řízení KSB a to v podobě tohoto článku a podpisu "VP ČSR". Takováto spekulace chce už doopravdy silný žaludek.
Zvláštní, že se mi okamžitě vybavila situace před desítkou let dozadu - na první Vodě.
Tehdy velmi ochotná slovenská skupina nabídla Hoxovi pomoc v tom, že obstará virtuální prostor = server a stránky. Dopadlo to tak, že mu tato skupina chtěla nakonec celé stránky sebrat a to včetně všech tam uveřejněných materiálů a překladů. Stalo se to. A komunita se vracela zpět na Leva...
A víš, co je nejzvláštnější? Že důvodem k rozkolu byla - jako tady - "národovecká notečka" a k tomu Tisův motiv jako motiv slovenského národního hrdiny. A samozřejmě - "český útlak". Úplně stejné to tehdy bylo.
Takže:
- mám tisíc důvodů se domnívat, že je toto ten skutečný scénář, kterým se jistá a velmi neúspěšná skupina snaží převzít velení i zde.
A pro tebe přidám, že ten scénář je velmi ubohý a tebe nehodný.
 
Naposledy upravené:
Koukám, že třetí VODĚ se blíží konec. 😔
Tiež som si všimol pár tuhších názorových výmen v tomto vlákne. Ja to skôr hodnotím pozitívne ožilo to tu by som povedal. Už to nie je len fórum typu - Odkaz, článok a pár viet, ale sa tu vyskytuje aj obsah tovrený človekami. Človeky tu dávajú svoju energiu na diskusiu, to tvorí diskusiu živú - živá voda.
Nezabúdajme - blokovanie diskusie je priznanie prehry v argumentačnej bitke. Ak diskusia smeruje k zlému koncu tak do nej treba vstúpiť ako riadiaci prvok a zmeniť jej nasmerovanie - riadiť diskusiu.

Netreba zabúdať, že diskusiu čítajú aj noví ľudia, ktorí sa môžu z arguemntačných prestreliek naučiť veľmi veľa. Keď človek je v argumentačnej prestrelke tak začne vyťahovať poriadne informácie, ktoré su neoceniteľné. Poznám veľa ľudí čo chodili na prvú vodu a len čítali čo sa tam písalo. Doslova nasávali fakty z prestreliek v diskusii. Fakty, ktoré by inak museli hľadať veeeľmi dlho.
 
Naposledy upravené:
No, já mám zase pocit, že naopak Slováci mají problém s tím, že Praha byla nazvána nějakým důležitějším centrem, tento komentář je toho více než dobrým důkazem. Fakticky se zde říká, že se Češi vytahují na Slováky, protože Praha je okultním centrem a vůbec jim nevadí, že v negativním slova smyslu, hlavně že je tím centrem a mohou se povyšovat. Takže bych si napřed sáhla do vlastního svědomí, co mi vlastně tlačí na mou vlastní psychiku a zda je to vůbec podložené. Nechápu tu fascinaci těmi židy. Tady v diskusi, i z české strany, bylo několikrát naznačeno, že je nutné přebírat řízení, měnit ho na lidské. Kdežto ze slovenské strany je striktně odmítána Praha jako možné řídící centrum a cítím, že ti židé jsou využíváni pouze jako dobrá záminka. Ten Čech jako dozorce od Luda, to je prostě už jen třešinka na dortu. Takže podle mne se tu jen rozehrává matrice ukrajinizace Slovenska, nic víc a nic míň.

Co se týče té fascinace okultními věcmi, tak to je v KSB popsáno zcela jasně. Ano, je možnost dostat se předčasně na vyšší úrovně za pomoci různých tréninkových technik, ale v důsledku to může člověku, který tímto způsobem fakticky obchází přirozený postup, tj. pozvedání své mravnosti, způsobit velké potíže sobě i svému okolí a obvykle to lidi neposouvá směrem k lidství, už jen proto, že i když to daný člověk zvládne, neposouvá se s ním dál celá společnost a vede to jen k vytváření další "elity". Možná by ani to nemuselo být tak zlé, pokud by dokázala své schopnosti využít k zlepšování života lidí a posouvání je dál, jenže podíváme-li se na praxi, tak se jí to nikde nepodařilo, pokud si vůbec podobný úkol vytyčila (viz např. Indie). Zatímco bolševici k tomu, aby na dlouhé roky zlepšili život lidem prakticky na celé planetě, žádný okultismus nepotřebovali. Prostě si vytyčili za cíl, že to udělají a praktickými kroky to začali okamžitě realizovat.

Uvedu úryvky z DVTŘ, které charakterizují přístup k tomu okultismu a podobně:
Kromě toho není samostatné provádění psychofyziologických cvičení podobného druhu bez kontroly a pomoci ze strany zkušenějších lidí pro psychiku bezpečné: „jogíni samouci“ tvoří jednu ze skupin pacientů v psychiatrických nemocnicích. Příčina spočívá v tom, že každá jóga je svého druhu „hackerstvím“ v tom smyslu, že se jedná o svévolné získání přístupu k těm či oněm informačně-algoritmickým zdrojům. Tato svévole může být realizována relativně bezpečnými cestami, ale může také přivést psychiku jedince do takového stavu, kdy přestává být z hlediska životní činnosti funkční. Právě z tohoto důvodů jsou historicky vzniklé ustálené praktiky jóg různého druhu založeny na tom, že učitel svým žákům předává určité znalosti a návyky bezprostředně v osobním kontaktu a samostatné svévolné jednání není v tomto ohledu mírně řečeno povzbuzováno.

To samé se, jenom ještě ve větší míře, týká i různorodého „šamanismu“ založeného na užívání těch či oněch lektvarů působících na fyziologii, kde hrozí nebezpečí otravy (a to i smrtelné) nebo vzniku závislosti.

A přestože úspěchy pokročilých jogínů jsou působivé, tak je Indie, kde se jóga zrodila, a kde se v návaznosti pokolení po dobu mnohých staletí stále obnovuje, jednou z nejproblémovějších společností globální civilizace. Hlavní příčinou této skutečnosti je individualismus všech jogínů. Vzhledem k tomu, že není možné každému dítěti od dětství přidělit „pokročilého guru“, získávají nositelé tradic jógy ve společnosti v podstatě „elitářské“ (i když ne klanově-„elitářské“) postavení a díky rozdělení společnosti na dav a „elitu“ nepřispívají k řešení problémů společnosti.

Nebo zde:
Mnohým se zdá možnost získání všelijakých „nadpřirozených schopností“, které by jedinec dokázal svou vůlí ovládat v bdělém stavu, velice lákavá. Jenže psychika jedince je informačně-algoritmický systém, ve kterém do sebe musí všechny komponenty zapadat. A jedno z nebezpečí svévolného osvojování praktik umožňujících rozšiřovat vědomí apod. spočívá v tom, že pokud jedinec do svého vědomí přijímá více informací, než je schopen vědomě vstřebat, tak ve větší či menší míře přichází o své sebeovládání (o schopnost v životě uvědoměle ovládat své chování): ve výsledku informační toky, které nestačí vstřebávat, člověka tíží a pohání životem přibližně tak, jako když podzimní vítr honí po povrchu rybníku spadlé listy a přelévá je vlnami.
---
Jinak co se týče diskuse vůbec, tak pokud se někdo cítí být povolán znalcem KSB, tak by se neměl nad lidi povyšovat, ale naopak se jim pokud možno jednoduchým způsobem KSB snažit přibližovat. Jestliže bych byla začátečník a přečetla si některé zde diskutující, tak bych si řekla, že to musí být pěkná blbost a šla od toho. Ono někdy méně je více.



Vôbec nie všetci Slováci....ale malá skupinka "po slovensky píšucich" nám rozbíja vzťah medzi Čechmi a Slovákmi usilujúc pri tom o zatraktívnenie a "jedine vhodné zoskupenie " Slovenska vo Veľkom Uhorsku.
 
Keď človek je v argumentačnej prestrelke tak začne vyťahovať poriadne informácie, ktoré su neoceniteľné. Poznám veľa ľudí čo chodili na prvú vodu a len čítali čo sa tam písalo. Doslova nasávali fakty z prestreliek v diskusii. Fakty, ktoré by inak museli hľadať veeeľmi dlho.
Naprostý souhlas!
 
Chcel by som upozorniť všetkých, ktorí sa nechali vtiahnuť do tejto diskusie a chcú v nej pokračovať. Aby diskutovali vecne a podľa možností s chladnou hlavou, bez emócii. Zostaňme tu Ľuďmi a podľa toho aj píšme...
 
Naposledy upravené:
já mám zase pocit, že naopak Slováci mají problém s tím, že Praha byla nazvána nějakým důležitějším centrem
Myslím, že toto sa nedá paušalizovať na všetkých Slovákov. Ja chápem celý tento tvoj príspevok, ako "hubovú polievku" pre Joxa a Ľuda. Nič viac, nič menej.
Takže podle mne se tu jen rozehrává matrice ukrajinizace Slovenska, nic víc a nic míň.
Pevne verím, že sa v tomto mýliš, a verím, že mi dá za pravdu aj čas.

Začnu hned u začátku, kde popisuješ, jak se KSB šířila. Jediná správná osoba tam byl jmenovaný Hox. Pokud mě paměť neklame, byl to on, kdo pro komunitu Levanetu objevil Petrova. Později i materiály Mrtvé vody - a to, myslím, již za pomoci Taura.
@Lin, aj keď je chronológia a detaily toho, ako sa KSB dostalo do nášho regionu zaujímavá, a vcelku ma to aj zaujímavá, pretože som bol v tom, že KSB dostali k Hoxovi popolvár s udom, tak toto v skutočnosti nie je až tak dôležité. Nie sú to predsa preteky, ani olympiáda. Je to hlavne JŽO, a určitá forma požehnania, že sa k nám vôbec KSB dostalo a že sa tu uchytilo. Ja som za to Bohu vďačný. Chápem, že si chceš s popolvárom asi ujasniť chronologické nejasnosti v tejto veci. Len verím, že budete pri tom pokračovať v pokojnej a vecnej konverzácii, nejde o nič extra zásadné.
 
aj keď je chronológia a detaily toho, ako sa KSB dostalo do nášho regionu zaujímavá, a vcelku ma to aj zaujímavá, pretože som bol v tom, že KSB dostali k Hoxovi popolvár s udom, tak toto v skutočnosti nie je až tak dôležité. Nie sú to predsa preteky, ani olympiáda. Je to hlavne JŽO, a určitá forma požehnania, že sa k nám vôbec KSB dostalo a že sa tu uchytilo. Ja som za to Bohu vďačný. Chápem, že si chceš s popolvárom asi ujasniť chronologické nejasnosti v tejto veci. Len verím, že budete pri tom pokračovať v pokojnej a vecnej konverzácii, nejde o nič extra zásadné.
Souhlasím, že je naprosto nepodstatné, kdo vnesl do česko - slovenského prostoru KSB.
Reagovala jsem jen na komentář Popolvára, kde jsem z něj pochopila jakési zásluhy slovenské strany - a s tím nesouhlasím.
Nechci se proto dohadovat, ale opravdu mám ten dojem, že gen. Petrova a první seznámení proběhlo na popud Hoxe. Ale to by nejlépe řekl on sám - ne já.
Já mám jen dojem. V té době Hox dost hledal odpovědi v dávné historii a přes SAV se dostal až k jistým zajímavým Petrovovým přednáškám.
Slovenská skupina - včetně tebe - byla až při zpracování KSB. Lidé, schopní a ochotní překládat z RJ.
Ale - toto opravdu není podstatné a to hlavně z toho důvodu, že zákonitosti dovedou každého ke KSB až když je čas.
 
Souhlasím, že je naprosto nepodstatné, kdo vnesl do česko - slovenského prostoru KSB.
Reagovala jsem jen na komentář Popolvára, kde jsem z něj pochopila jakési zásluhy slovenské strany - a s tím nesouhlasím.
Nechci se proto dohadovat, ale opravdu mám ten dojem, že gen. Petrova a první seznámení proběhlo na popud Hoxe. Ale to by nejlépe řekl on sám - ne já.
Já mám jen dojem. V té době Hox dost hledal odpovědi v dávné historii a přes SAV se dostal až k jistým zajímavým Petrovovým přednáškám.
Slovenská skupina - včetně tebe - byla až při zpracování KSB. Lidé, schopní a ochotní překládat z RJ.
Ale - toto opravdu není podstatné a to hlavně z toho důvodu, že zákonitosti dovedou každého ke KSB až když je čas.
Ja som prišiel až o rok neskôr, v čase keď začínal Majdan na UA, niekedy v novembri 2013. Vedel som o Hoxových stránkach, keď sa venoval levašovovi a sidorovovi, vtedy som to nesledoval. Ale raz som tam náhodou znova zablúdil a objavil som KSB, ktoré ma zaujalo. Ľudo naozaj vytvoril tú brožúrku MIM, kde to bolo celé zjednodušene zhrnuté.

Inak podľa mňa popolvár to neopisoval v zmysle nejakých "zásluh". On miluje históriu tak ako ty, a odtiaľ je to len na skok k chápaniu matríc. Jemu v tom pomohla kniha Ruslan a Ľudmila, ktorá je jeden z kľúčov k ich chápaniu. Skrátka sa len snažil tieto veci posúdiť faktologicky tak, ako ich mal v pamäti a dávali mu význam.

Chápem, že pre mnohých tie reči o matriciach a egregoroch môžu vyznievať ako nejaký blud, stihomam, alebo len ako zámienka na pokus viesť fórum určitým smerom. Ja tiež tieto procesy nechápem až na takej úrovni ako popolvár alebo jox, lebo nemám vzťah a dôveru k histórii, a to bez toho nejde. A tak si to nemám ako overiť, či majú pravdu alebo nie. Ale to, čo vnímam, je Jazyk životných okolností, spätná väzba systému. Ja som tiež zažil len viacmenej pekné stránky obdobia Československa, v roku 1989 som bol na strednej a dovtedy som zažil všeličo pekného. Život bol oveľa pokojnejší a radostnejší. Ten taelov podpis ako VP ČSR mi spočiatku tiež nevadil, ale vzhľadom na búrlivú spätnú väzbu som zohľadnil aj tento fakt, a je to signál, že nemá zmysel robiť veci, ktoré by komunitu rozdeľovali. Uchyľovať sa k takýmto podpisom by bola asi zbytočná výstrednosť s potenciálnymi nežiadúcimi účinkami. A to nestojí za to. Šírenie KSB na tom vôbec nestojí. Môžeme sa podpísať kľudne aj "Rýchle šípy" a pracovať najlepšie ako vieme.
Človek sa môže snažiť o veľa dobrých vecí, ale pozor "cesta do pekla je často dláždená nedomyslenými dobrými úmyslami". Ak sa dá efektívne pracovať aj inak, tak načo znova liezť do spoločnej štátnosti. Znie to krásne, ale nemusí to tak dopadnúť, najmä, ak nám už v minulosti nasypali do spolužitia rôzne míny. Treba byť obozretnými.
Žijeme v permanentnej globálnej studenej vojne, nepriateľ nespí, kvalita nášho riadenia (to ako chápeme a riadime náš život a život našich štátov v tejto vojne) musí byť dostatočne vysoká. Lebo chyby vo vojne môžu byť fatálne. Aj preto nemá zmysel podceňovať fakt toho židovského okultného centra, ak reálne v Prahe nejaké existuje.

Napríklad ja, aj keby som sa vykašlal na nejaké matrice, tak mám celkový problém s politikmi na Českej scéne. Mne to pripadá, že to je tam samý podpindosník a rusofób. Snáď len možno okrem komunistov aj to konkrétne, dr. Skálu. Škoda, že nie je predsedom strany. Obával by som sa, keďže je vás raz toľko ako nás, že by politický vplyv vašich politikov stiahol svojim smerom aj smerovanie Slovenska, ktoré má aj politické strany snažiace sa o priateľstvo s Ruskom. A nedajbože spojiť sa ešte do štátnosti s totálne rusofóbnym Poľskom. To už by sa maličké rusofilné Slovensko úplne rozpustilo aj so svojim politickým vplyvom. Na úrovni V4 mi príde vyššia šanca, že bude mať Slovensko rusofilnú vládu (alebo aspoň neutrálnu, neliberálnu) a z tejto pozície jednať s ostatnými štátmi. Takže asi tak.
 
Naposledy upravené:
No, já mám zase pocit, že naopak Slováci mají problém s tím, že Praha byla nazvána nějakým důležitějším centrem, tento komentář je toho více než dobrým důkazem. Fakticky se zde říká, že se Češi vytahují na Slováky, protože Praha je okultním centrem a vůbec jim nevadí, že v negativním slova smyslu, hlavně že je tím centrem a mohou se povyšovat. Takže bych si napřed sáhla do vlastního svědomí, co mi vlastně tlačí na mou vlastní psychiku a zda je to vůbec podložené. Nechápu tu fascinaci těmi židy. Tady v diskusi, i z české strany, bylo několikrát naznačeno, že je nutné přebírat řízení, měnit ho na lidské. Kdežto ze slovenské strany je striktně odmítána Praha jako možné řídící centrum a cítím, že ti židé jsou využíváni pouze jako dobrá záminka. Ten Čech jako dozorce od Luda, to je prostě už jen třešinka na dortu. Takže podle mne se tu jen rozehrává matrice ukrajinizace Slovenska, nic víc a nic míň.

Co se týče té fascinace okultními věcmi, tak to je v KSB popsáno zcela jasně. Ano, je možnost dostat se předčasně na vyšší úrovně za pomoci různých tréninkových technik, ale v důsledku to může člověku, který tímto způsobem fakticky obchází přirozený postup, tj. pozvedání své mravnosti, způsobit velké potíže sobě i svému okolí a obvykle to lidi neposouvá směrem k lidství, už jen proto, že i když to daný člověk zvládne, neposouvá se s ním dál celá společnost a vede to jen k vytváření další "elity". Možná by ani to nemuselo být tak zlé, pokud by dokázala své schopnosti využít k zlepšování života lidí a posouvání je dál, jenže podíváme-li se na praxi, tak se jí to nikde nepodařilo, pokud si vůbec podobný úkol vytyčila (viz např. Indie). Zatímco bolševici k tomu, aby na dlouhé roky zlepšili život lidem prakticky na celé planetě, žádný okultismus nepotřebovali. Prostě si vytyčili za cíl, že to udělají a praktickými kroky to začali okamžitě realizovat.

Uvedu úryvky z DVTŘ, které charakterizují přístup k tomu okultismu a podobně:
Kromě toho není samostatné provádění psychofyziologických cvičení podobného druhu bez kontroly a pomoci ze strany zkušenějších lidí pro psychiku bezpečné: „jogíni samouci“ tvoří jednu ze skupin pacientů v psychiatrických nemocnicích. Příčina spočívá v tom, že každá jóga je svého druhu „hackerstvím“ v tom smyslu, že se jedná o svévolné získání přístupu k těm či oněm informačně-algoritmickým zdrojům. Tato svévole může být realizována relativně bezpečnými cestami, ale může také přivést psychiku jedince do takového stavu, kdy přestává být z hlediska životní činnosti funkční. Právě z tohoto důvodů jsou historicky vzniklé ustálené praktiky jóg různého druhu založeny na tom, že učitel svým žákům předává určité znalosti a návyky bezprostředně v osobním kontaktu a samostatné svévolné jednání není v tomto ohledu mírně řečeno povzbuzováno.

To samé se, jenom ještě ve větší míře, týká i různorodého „šamanismu“ založeného na užívání těch či oněch lektvarů působících na fyziologii, kde hrozí nebezpečí otravy (a to i smrtelné) nebo vzniku závislosti.

A přestože úspěchy pokročilých jogínů jsou působivé, tak je Indie, kde se jóga zrodila, a kde se v návaznosti pokolení po dobu mnohých staletí stále obnovuje, jednou z nejproblémovějších společností globální civilizace. Hlavní příčinou této skutečnosti je individualismus všech jogínů. Vzhledem k tomu, že není možné každému dítěti od dětství přidělit „pokročilého guru“, získávají nositelé tradic jógy ve společnosti v podstatě „elitářské“ (i když ne klanově-„elitářské“) postavení a díky rozdělení společnosti na dav a „elitu“ nepřispívají k řešení problémů společnosti.

Nebo zde:
Mnohým se zdá možnost získání všelijakých „nadpřirozených schopností“, které by jedinec dokázal svou vůlí ovládat v bdělém stavu, velice lákavá. Jenže psychika jedince je informačně-algoritmický systém, ve kterém do sebe musí všechny komponenty zapadat. A jedno z nebezpečí svévolného osvojování praktik umožňujících rozšiřovat vědomí apod. spočívá v tom, že pokud jedinec do svého vědomí přijímá více informací, než je schopen vědomě vstřebat, tak ve větší či menší míře přichází o své sebeovládání (o schopnost v životě uvědoměle ovládat své chování): ve výsledku informační toky, které nestačí vstřebávat, člověka tíží a pohání životem přibližně tak, jako když podzimní vítr honí po povrchu rybníku spadlé listy a přelévá je vlnami.
---
Jinak co se týče diskuse vůbec, tak pokud se někdo cítí být povolán znalcem KSB, tak by se neměl nad lidi povyšovat, ale naopak se jim pokud možno jednoduchým způsobem KSB snažit přibližovat. Jestliže bych byla začátečník a přečetla si některé zde diskutující, tak bych si řekla, že to musí být pěkná blbost a šla od toho. Ono někdy méně je více.



Tvůj pocit nesdílím. Z komentářů Joxe nebo Popolvára jsem občas vycítil aroganci učitelů, ale ne závist nebo nacionální zášť, to jim tam vkládáš ty. Jardob je umí vrátit na zem, ale to neznamená, že nemají co říct. Jsou to oni, co nabízí řešení - spolupráci národů na úrovni rovnosti a vysvětlují proč, ty ne. Ne vždy to sdělují s pochopením k ostatním. Ale! Jejich pohled je pro mě přínosný, mám o čem přemýšlet. Což o tvých příspěvcích v tomto vlákně říct nemůžu. Český šovinismus je jev reálný, nevzniknul teď, je to dlouhodobý problém, a trpí jim nejen Slováci, ale především Češi sami. V čí prospěch? Zkus, a nejen ty, taky trošku víc naslouchat a přemýšlet. Pjakin je bravurní politický analytik, sám lepšího neznám, ale i on mnohokrát říkal, neposlouchejte Pjakina, učte se. Je třeba být ke vnímání vztahu k národu citlivý a opatrný. Je to velice velice citlivé téma. A právě Ukrajina je učebnicí, smutnou.
 
Napríklad ja, aj keby som sa vykašlal na nejaké matrice, tak mám celkový problém s politikmi na Českej scéne. Mne to pripadá, že to je tam samý podpindosník a rusofób. Snáď len možno okrem komunistov aj to konkrétne, dr. Skálu. Škoda, že nie je predsedom strany.
Ten problém mají všichni, co jsou ještě při smyslech. Bohužel - česká politická scéna je úplně neplodná a vyšeptalá. Ano - jsou jednotlivci. Ale ne strany.
I ten Skála je jednotlivec, protože KSČM stojí za úplné houby.
To samé odbory. Pohřbené Středulou. Jen Dufek je schopný ještě někoho oslovit.
Netuším, co se bude muset v česku stát. Ale - mám dost nejasný dojem, že pokud ještě k volbám dojde (nejde o pitomé vyjádření, protože oni opravdu pracují na tom, aby další volby alespoň oddálili), bude to velmi těžké. Nebo bude muset dojít ke změně ve volebním zákonu.
 
"Kdo chce, hledá způsoby, kdo ne, hledá důvody."

Ta sdělení některých slovenských maďarů protiřečí názoru obecně slovenskému. Vezmu si na pomoc brilantně čisté myšlení Vasila Bilaka, jak by to řešil on, když by mu na udržení pracně vytvořených dobrých vztahů záleželo. Stačí si poslechnout pár vteřin, cituji:
"..bylo potrebné mnoho napraviť...bylo potrebné sa dohodnúť....bylo potrebné rokovať..
..s takou panikou a takým hrmotom ustúpiť, to si myslím, nebolo nutné.."



  • Z hlediska praktického obecného řízení, nejen v davo-"elitarismu", je životně nutné směřování ke konglomerátu očekávat, a být na ně připravený, ze všech spolupracujících stran, nejen ze strany Prahy. To platí jak pro vás, tak pro nás, to platí pro všechny, na všech úrovních řízení. I když se nová spolupráce bude tvářit jako bloková, sluníčková, ruská koncepce, velkouherská, apod.. Bez vlastních účinných pojistek se neobejde žádná spolupráce s nikým! Je-li Slovensko připraveno na takovou spolupráci, je jedno s kým začne, není-li, platí totéž..
  • Nelze ani předjímat, že spolupráce s "okultní" Prahou musí být pro její "přátele" vždy a jistě méně výhodná, než spolupráce s kýmkoliv jiným. Může zde platit: "Moudrý nepřítel je lepší, než hloupý přítel". Navíc, když slabiny toho nepřítele důvěrně znám a v jeho zádech mám své bratry..
  • Praha, stejně jak všichni ostatní v této době, bude okolnostmi donucena spolupracovat. Bez toho už nepřežije nikdo! Potom bude zase záležet na pružnosti řízení přizpůsobit se novým podmínkám a obhájit své místo na slunci. Dělala to někdy špatně?

  • Jaké lepší zprávy a doporučení ke spolupráci pro "Prago-skeptika" než toto může být?! Prago-okulto-centrismus bude okolnostmi potlačen v každém případě, viz výše..

Vasilu Bilakovi zřejmě na udržení několika pokoleními trpělivě budovaného tandemu soustátí, poměrně úspěšného, i v duchovních záležitostech (právě díky jejich potlačování), ne, že ne (!), záleželo. To považuji za prvotní.

Někteří slovenští maďaři to tak necítí, protože raději slouží Euroasijcům (mají to úkolem?) a "ukrajinizací" Slovenska ho samozřejmě tlačí zpátky do Uher. Poučný pokus o zneužití síly druhé priority v přímém přenosu.
To je celé..
Názory niektorých nemeckých a českých židov, hlavne tých radikálne nacisticky naladených a koncentrovaných "tradične" primárne v Prahe, protirečia názoru celkovo sloviensko-českému, ktorý je zameraný na čo najužšiu spoluprácu so svojimi najbližšími bratmi Slovákmi, Poliakmi, Rusmi i Ukrajincami, či tzv. "Maďarmi" (bo takých reálne etnicky takmer niet - sú to len pomaďarčení a ešte presnejšie skôr poturčení Slovieni a zopár Nemcov) ako rovný s rovným. V tom vidia samotní títo starí židovskí mafiáni z Prahy SVOJ najväčší problém, boja sa o svoje zisky z rozoštvávania národov, z rozdelovania a vojen.. a ako vždy - hlásajú presný opak - o spájaní. Tak, ako Hitler vždy jačal o mieri..
 
Naposledy upravené:
Kedy sa začne v ČR riešiť toto? Vôbec som nezaregistroval od českej komunity otázku "Čo s tým?" alebo ak to nie je pravda, tak konfrontovať ho. Takto mi príde, že to nikomu (nahlas) nevadí.
Toto téma/otázky, které jsi otevřel je řešitelné (i když ne hned a lusknutím prstů) a dokonce i existují skupiny, které na tom již dlouho pracují - i když srovnat a vyčistit staletími zabetonovaná energeticko-informační silová pole zase není až tak jednoduché ... mnoho vazeb (pojistek), které je nutné hlídat. Schválně nepíši "egregory", neboť egregory proti tomu jsou opět jen "mateřská školka". To že se zde o nich nic neví, není jejich vina, nýbrž "termínová cenzura", která zajistila, že se o nich a i jiných skupinách ve společnosti ksb fandů nikde nebude mluvit (již jim někdo přidělil nálepku páriů a je nutné se vyhýbat poskvrnění mluvením o nich) - a to platí v mnoha ksb diskusních skupinách. Trošku mě to připomíná jeden starý citát z pohádky: "... zaprvé nevím, co to je, a zadruhé mě to uráží ..."
A vím, že i tam pracují lidé, kteří o ksb vědí a ve svém okolí podle toho i jednají, ale nepotřebují tu diskutovat (proč asi). A rádi si zde počtou o tom a zjistí, co potřebují vědět a také vědí, že je dobré se na leccos raději ani neptat - vědí své a zde to někteří vědět nechtějí a hned vyskočí jak čert z krabičky, když je postříkán svěcenou.
A navíc to souvisí i s masovým vzděláním celého národa, především ve skutečných a pravdivých dějinných faktech (a ne v uměle sepsaném story z tóry - které je do nich stále medii "cpáno horem-spodem").
To by pak teprve bylo překvapení a pohyb.

A dále budu téma rozvíjet - pro všechny

Ještě k té názorové věroučné čistotě ksb myšlenek:
Přestože neznámé "vedoucí autority" kolektivu VP SSSR o mnohých záležitostech "vazeb řízení mezi nebem a zemí" měli své vzdálené ponětí - ale ne zase tolik (a navíc tyto vědomosti tam u nich patřily a stále patří k utajeným armádním výzkumům ... i když jsou i lidé mimo dosah armády, kteří je užívají pro velmi silnou podporu práce a i ochranu VVP) - tak bohužel a právě protože bylo nutno alespoň otevřít okénečko v materiálech ksb pro vstup HNR a JŽO a důležitou možnost otevření řeči i o náboženských tématech. Více ne ... bylo to na tehdejší dobu z hlediska myšlení lidí příliš brizantní téma a to by celé úsilí podrazilo. A navíc by to mnozí spolupracující v týmech neskousli - to pro poměrně dosti chabé znalosti z této oblasti založené na takřka staletých dogmatech všude v myšlení. Právě proto je v tlustých knihách velmi mnoho frází, které jsou pro ksb velmi silné miny a stávají se opět citáty pro zákaz přemýšlení v daném směru. A hlavně ukazují, že ten, kdo je tam dal k tomu ještě mnoho dalších potřebných komplexních informací neměl.

Pokud bych byl nasazeným satanistickým agentem do týmu VP SSSR - nezvládl bych to lépe.
Každý na to skočí a bez přemýšlení.
A opět si časem všichni podrazí nohy a zakopnou - protože nevidí kámen v cestě - je mimo jejich znalé a oblíbené pojmy, fráze a tedy i myšlení.
Prostě dogma je dogma a o něm přemýšlet je nepohodlné - neboť myšlení bolí.

Pokud tedy chceme ve svém vidění světa posunout se kousek dále, je nutné vždy otevřít mysl, začít si všímat nesrovnalostí, nenechat se odradit a začít myslet i tam, kde je to zakázané a způsobem, který je zakázán - právě proto, že je to zakázané!
Prostě sám si prakticky ověřit postuláty určené k věření, na kterých je vše pověšeno.
Položit si místo prohlášení "to tak není - protože učitel to tak říkal (či učebnice psala)" otázku "zda opravdu to je tak, jak si myslím a nemůže to třeba být i zcela jinak?"
Jít za svým poznáním a přesvědčit se, získat zkušenost.


Otázka hlavní (všem a nežádám odpověď):
Jak by asi vypadaly tlusté knihy a řada důležitých rozborů i postupů a návodů k analýze - kdyby VP SSSR neotevřel téma ve svém pohledu až k židovskému egregoru vzniklému na Sinaji a jeho vlivu (a je to skutečně vše a neskrývá se tam ještě něco i navíc?)? Jak by celé to ksb vypadalo, kdyby nebyl přijat bláznivý a nesmyslný předpoklad - že někdo temný z pozadí již celá tisíciletí ovládá celý svět, a že všechny děje ve světě že vůbec nejsou náhodné, ale jsou projevem jeho neviditelného řízení.
Začal by pak někdo přemýšlet o jiných formách řízení, např. o nyní nazývaných 1. až 3. priorita a poznal by i řízení 4. a projevy 5.?
Začal by pak někdo přemýšlet o termínu, který Stalin kdysi nazval pro veřejnost básnicky "temné stíny". Jen ony temné stíny v ten okamžik věděly, že je pro ně nejvyšší čas Stalina odstranit a aktivovat své spící agenty v Rusku - že čas již dozrál a později by to nemuseli zvládnout.
Víme vůbec vše?
Proč si myslíme (věříme), že je to vše?

Vše potřebné k vědění je dávno zveřejněné - pouze se rozhlédnout, začít opět hledat a také myslet z nadhledu a ještě i trochu vyššího, než že je jen ... a přestat se bát, že skončím v blázinci. Ten blázinec v bláznivé době zase není až tak bláznivá myšlenka - ale možná je naopak oázou klidu a jistoty :)
 
Myslím, že toto sa nedá paušalizovať na všetkých Slovákov. Ja chápem celý tento tvoj príspevok, ako "hubovú polievku" pre Joxa a Ľuda. Nič viac, nič menej.
Tak a sme pri jadre pudla. Hubova polievka.

Dam otazku, na ktoru bude velmi tazka odpoved? Verí na tomto fóre niekto Bohu?

Aby sme sa dopracovali ku odoovedi na tuto otazku, je nutné najskor sinodpovedať na otázky:
- existuje Boh? Ak áno,
- čo je to Boh? Ak si to ujasnim,
- aký je jeho zámer, zmysel existencie? Aknsi to ujasnim
- ako môžem zistiť, aky je môj zmysel existencie, Ak si to ujasnim
- ako zistim, ze som na spravnej ceste. a ak si to ujasním.
Nemám potrebu sa pýtať, Či verím Bohu, lebo táto otázka sa zodpovie sama na ceste k jej zodpovedaniu.

Ako môže materiálny ateista hovoriť o pochopeni koncepcie, ktorá hlása Bohocentrizmus?
Ako môze Jox vysvetliť temu matríc a egregorov, noosféry v pripade, že chybs vnimanie sveta prave cez tuto prizmu? Jazyk životnych okolností, ktorym s nami na dennom poriadku komunikuje Boh, je jazyk, ktorého unikatnost ku každému Človeku je to, čo ho robí jedinečným.
Preto je nutné rozoznávať matrice, aby sme sa vedeli naučiť na chybach druhých, ktorí vliezli do matrice buduceho stavu, naplnili ju svojim konaním, myšlienkami, chcením niečoho a následne matrica priniesla len to, čo v nej bolo sformované.
Takto sa da začat rozlišovat tréningom aj Jazyk Životných Okolností (JŽO) ktorým nás koriguje Boh-Otec.
Pochopenie takéhoto jazyka robí potom z človeka Žrec-a teda Života-reč-a.

KSB a DVTR su popisné konceptuálne prvky, ktoré majú popisovať deje okolo nás. Deje riadené našou vôľou v koryte rieky času, ktorá tečie smerom vektora cieľov Božieho zámeru.
Pozerať sa na KSB a DVTR čisto z materialistického uhla pohľadu, je napriek znalostiam človeka, len státie nevidomého, ktory presviedča svet, že tym, ze svetlo nedokáze ovoňat, počut, nahmatat, ochutnať, potom logicky svetlo neexistuje.
A niekedy je potreba len otvoriť oči a srdce Bohu a zaçnu sa diať zázraky.
 
Bádatel ide na moderovanie, toto je už čisto Imitačno provokačná činnosť. Mútenie vody, inotaje pre ktoré, treba na vysvetlenie toho správneho gurua a kopanie do KSB, ironicky ako spoluautor s podpisom VP ČSR. Dosť bolo kladenia lariev.
 
Tak a sme pri jadre pudla. Hubova polievka.

Dam otazku, na ktoru bude velmi tazka odpoved? Verí na tomto fóre niekto Bohu?

Aby sme sa dopracovali ku odoovedi na tuto otazku, je nutné najskor sinodpovedať na otázky:
- existuje Boh? Ak áno,
- čo je to Boh? Ak si to ujasnim,
- aký je jeho zámer, zmysel existencie? Aknsi to ujasnim
- ako môžem zistiť, aky je môj zmysel existencie, Ak si to ujasnim
- ako zistim, ze som na spravnej ceste. a ak si to ujasním.
Nemám potrebu sa pýtať, Či verím Bohu, lebo táto otázka sa zodpovie sama na ceste k jej zodpovedaniu.

Ako môže materiálny ateista hovoriť o pochopeni koncepcie, ktorá hlása Bohocentrizmus?
Ako môze Jox vysvetliť temu matríc a egregorov, noosféry v pripade, že chybs vnimanie sveta prave cez tuto prizmu? Jazyk životnych okolností, ktorym s nami na dennom poriadku komunikuje Boh, je jazyk, ktorého unikatnost ku každému Človeku je to, čo ho robí jedinečným.
Preto je nutné rozoznávať matrice, aby sme sa vedeli naučiť na chybach druhých, ktorí vliezli do matrice buduceho stavu, naplnili ju svojim konaním, myšlienkami, chcením niečoho a následne matrica priniesla len to, čo v nej bolo sformované.
Takto sa da začat rozlišovat tréningom aj Jazyk Životných Okolností (JŽO) ktorým nás koriguje Boh-Otec.
Pochopenie takéhoto jazyka robí potom z človeka Žrec-a teda Života-reč-a.

KSB a DVTR su popisné konceptuálne prvky, ktoré majú popisovať deje okolo nás. Deje riadené našou vôľou v koryte rieky času, ktorá tečie smerom vektora cieľov Božieho zámeru.
Pozerať sa na KSB a DVTR čisto z materialistického uhla pohľadu, je napriek znalostiam človeka, len státie nevidomého, ktory presviedča svet, že tym, ze svetlo nedokáze ovoňat, počut, nahmatat, ochutnať, potom logicky svetlo neexistuje.
A niekedy je potreba len otvoriť oči a srdce Bohu a zaçnu sa diať zázraky.
Boh je večný, nemá začiatok ani koniec
boh je ahsolútna moc, všetko mu je podriadené a zákony vytvára pre druhých, on sám je zákon
boh je vo všetkom a všetko je v bohu je Všejediné
boh je jediná skutočná existencia a my sa zrkadlíme v jeho mysli
nie je nič, čo by boh nestvoril
prezentuje svoju múdrosť lásku a dobrotu, keď tvorí
boh nám dal svedomie, tvorivý potenciál, rozlíšenie, aby sme si mohli vybudovať božie kráľovstvo na zemi
 
*jardob* príspevok zmazaný
Ľudo, ak niečo označuješ za lož, tak by sa patrilo dať aj konkrétny príklad čo presne je lož a prečo. Ak len paušálne označuje niečo za lži, tak je to obyčajné rozosieranie ľudí, a to tu nechcem.

A tiež nerozumiem, prečo otváraš výbušnú tému legionárov, keď o nich lin ani nepísala!
 
Naposledy upravené moderátorom:
Status
Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Naspäť
Top Bottom